Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Rijeka wrote:hvala na lijepim zeljama
...
ali burek, e to boli
baš sam zločesta, ne znam od kud to u meni... obično tako zločesta znam biti oko kolača i janjetine, ali vidiš... čovjek uči o sebi svaki dan...
viktore, nadam se da će ti iva g. ipak napraviti burek - ti si dobar čovjek i zaslužuješ to, bez obzira gdje si sve bio ovo ljeto i početak jeseni...kiša nek ti i dalje pada!
ja isto htjedoh zaželjeti dobrodošlicu prijatelju iz australije! thoughts arrive, samo ti navrati na naš thread i kao što je pajo odn. njegova žena, famous Iva G., već rekla valjda se vidimo i na nekom od naših okupljanja!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
edit: dupli post... bezveze...
kaj ima inače? kod vas na kontinentu mislim... osim paje, on je barem objasnio zašto se cijeli vikend ne javlja...
meni bilo super na pivcu... dečki su pržili ono sve u 16... malo su zajebali sa završetkom koncerta jer je to bilo odsvirano kao svaka druga pjesma, ali dojmovi su super... i fakat, užasno puno ljudi...
na ulazu sam vidjela sniha i asfo za kojima sam se pošteno derala ali su oni trčeći ušli na koncert pa sam skužila da im se negdje žuri (?!?)... i tak... piva je bila 15 čuna i očekivala sam da ćemo jednu barem dobiti besplatno, ali ništa... nema veze... bio TBF i super su bili, odsvirali 2 stvari, ma super...
masni, kakva je bila mjuza na svadbi?... I surfaced and all of my being was enlightened...
Iva: uh, uh...jadna ja, bez vlastite volje i identiteta, osuđena na kuhinju, burek i štrudle?!?
:)
dakle, javljala se nisam preko vikenda jer sam guštala doma u miru i tišini, čitala knjigu i općenito ljenčarila. (Očito neka Dr Jekyll & Mr Hyde situacija - nasamo lijena intelektualka, pred mužićem vrijedna kuharica...:D LOL!)
Što se tiče kontroverze oko ima-ga-nema-ga bureka, Viktore, obrati se izravno meni.
Presuda je da ću ti unatoč tra-la-la-nu-me-di-sam show-offiranju napraviti burek, ali samo ako nas po povratku uvjeriš da si pronosio slavu domovine po bijelom svijetu. Dakle, molim neke domoljubne fotke iz tuđine (i ne, fotka Jane nije domoljubna jer me Todorić baš ne asocira na domoljublje. slike tebe u Vegeta majici na lokacijama snimanja Singlesa bi već mogle proći...)
p.s. - vidite da je bolje da me ne izazivate. kad krenem pričat, teško stajem...
p.p.s. - masni, kak ti je tvoj grunt u Makarskoj? sve ok?0 -
pajo wrote:To ja napisao...ali prenosim i pozdrave dobrodošlice od famous Ive G koja se trenutno bavi pripremom nekih crazy breskva-jabuka štrudli...:D
ekskuze moa... ne znam zašto sam to zabrijala...što se tiče štrudli, njaaaamiiii... ja sam upravo očistila jabučice sa svoga grunta i ne znam kaj bi napravila s njima - ispalo 2 kg neto... any ideas, you famous wife?
ili netko drugi...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Uf, uf..izgleda da sam naje*o ko zuti jerbo ne nosim nikakva nacionalna obiljezja po svijetu (jel se racuna grb na putovnici?
), pa cak niti vegetu koja nije niti doputovala preko bare
..Zadovoljiti cu se burekom kod lokalnog sipca, inace mog frenda Tushaja koji ima najbolji burek u RKA
...
Uglavnom, Seattle je prezakon..a cak sam i sunce dozivio, nije fora. Razvedrilo se i cijeli dan przi. Uglavnom, zasad definitivno lokacija No1 u USA..Ny je Ny, Chicago je super, Washington i Boston takoder imaju nesto. Ali ovo je definitivno hotspot i najkul grad od posjecenih. Mislim da je Nick Cave veceras tu (ili sutra?) pa cu prosetati oko dvoranice..Inace hostel mi je drito iznad Showbox theatre-a i 5 min od Benaroye..
Death or glory!0 -
A što je sinoć Hajduk lijepo iznenadio
Inaće ne gledam te derbije ali sinoć sam se zaželio malo nogometa...CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Rijeka wrote:Uglavnom, Seattle je prezakon...
ma baš mi je predrago zbog tebe!!!samo da se još sid uključi sa svojim uspomenama na the grad i super...
ja inače pečem pekmez... beat that... to sigurno sad nemreš raditi u sijetlu?!?... I surfaced and all of my being was enlightened...
pajo wrote:Iva: -snip-snip-rez-rez-
slike tebe u Vegeta majici na lokacijama snimanja Singlesa bi već mogle proći...)
-snip-snip-rez-rez-
A znate kaj, zašto bi samo on palio i žario preko kontinenta... Idemo i mi ostali malo po svijetu zaploviti. ¨Baš kao Iva/Iva/Pajo/Viktor i njima slični...
Baš sam se jučer pohvalio boljoj polovici kako sam "bio preko bare prije ... godina" i onda se ugrizao za jezik jer je brojka bila 20 godina! Čovječe, al' se nakupilo... Da vidimo, to je bilo kada sam još se bavio HipHopom i House glazbom, u vrijeme prvih nabavljanja albuma Pixiesa, PearJama i Nirvane i slično....
Jao... Moram naći neki kongres ili tako nešto da zapalim sa mojom "veselom petorkom" preko bare, makar za koju godinu.
Nemajte straha, nis ja poludil, dok ovo pišem slušam RSC (http://www.radioswissclassic.ch/en/playlist) na kojem svira Ludwig van Beethoven Leonore Overture No.3 Op.72. Fakat mi je vrijeme za jedan put. Baš sam se zaželio vidjeti lansiranje STS (http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Shuttle_program), prije nego ih ukinu.
Nadam se i uživam u praćnju izvještaja našeg Viktora! Samo naprijed majstore!0 -
@emisija-petkom-navecer: ona emisija se zove "seven ages of rock".. pogledao cijelu prvu i jednostavno sam odusevljen.. dio tih materijala sam i prije gledao kroz dokumentarce, ali ovo je bilo prva liga.. jedva cekam drugi dio.. ovaj prvi je bio od pocetaka '60.tih (mislim da je '62. bila spomenuta kao prva sa stonesima) do '69. kad je woodstock oznacio suton "slobodnog" rocka i izricaja, odnosno zoru diskografskih kuca i ljudi koji su samo htjeli ubrati pare od necijeg stvaralastva.
@muzika-na-svadbi: ludilo.. svega bilo, od novog vala, klasicnih svatovskih, do međimurskih popevki i ciganskih derneka
@pozar-u-makarskoj: srecom je bio pozar-kraj-makarske, odnosno 10-15ak km od makarske prema splitu.. i srecom nitko nije stradao.. jedino sto ce prizor prilikom ulaska na rivijeru biti narusen.. ali duša nikada
@svima: pozdravOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
sorryte, bio je duplic, pa ga obrisahOh when I was a kid oh how magic it seemed
@nove-stvari-u-goodsima: ja sam i dalje zainteresiran, pa kad ce netko narucivat, nek me se sjeti
@snih: a i onaj snih bi vec mogao poslat mail/pm/bilo sta sto sadrzi onaj fini znakic da si to izradimOh when I was a kid oh how magic it seemed
drng wrote:Jao... Moram naći neki kongres ili tako nešto da zapalim sa mojom "veselom petorkom" preko bare, makar za koju godinu.
imaš jedan kongres za neurologe (ako ti to paše - mislim, vi radiolozi morate biti up to date sa svim granama medicine, ne?!?) u sijetlu u 09/2009 - kaže moja prijateljica neurologica da bi čak išla sa svojom framilijom, pa si i ja nešto kontam...drng wrote:Nadam se i uživam u praćnju izvještaja našeg Viktora! Samo naprijed majstore!
a je, ti kao nisi ljubomoran i ovako velikodušno kao iščekuješ nove izvještaje o dogodovštinama našeg viktora? pih!... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:a je, ti kao nisi ljubomoran i ovako velikodušno kao iščekuješ nove izvještaje o dogodovštinama našeg viktora? pih!
)...
malo manje zavirivat u taj kazan s pekmezom pa će bolje bit...ono, bistriji um, čišća duša i tak to...
edit: ma u biti sam samo ljubomorna kaj ti pečeš pekmez, a ja samo štrudle (mislim to je bar očito...). a jbg, zato sam ja samo precjednikova žena, a ti si vođa puta!0 -
o kakvom to mailu od 10c pricate, ja nisam nis jos dobil..Jel ima barem neki dio koji bi mogao biti interesantan (kao npr secret show veceras u benaroyi
), ili da se strpim?..
Veceras u Showboxu, iliti 2 m od mene nastupaju laibach...Death or glory!0 -
Rijeka wrote:Veceras u Showboxu, iliti 2 m od mene nastupaju laibach...
Ti to ozbiljno??? ajmeeee
Zakon. Odi odi ih vidjet i reci da si im susjed
Bio koncert ovo ljeto u Torpedu, kazu da je bilo odlicno.
Ja bila na malo vecem koncertu u Belgiji
Nego, da, sto reci? Ja bila pred 3 godine u Seattle-u...pa mi sve nekako
ispariloA ti, Viktore, samo nas cimaj...:mad:
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ja opće nisam ljubomorna na rijeku :cool: al da je bil na dva koncerta koji su bili
19. i 20.9. tam e onda bi bila itekak!ne znaš ti kaj si propustil!
a ni ja :(
0 -
Ozbiljno, bil sam dole prije i kazu da karata nema trenutno, ali da se pojavim 1h prije koncerta pa da ce mozda biti opet u prodaji. Ako bude prihvatljiva cifra, ic cu ih vidjet jer su meni super. Mislim, zanimljivi su glazbeno ali uzivo su super i fakat su pojava..
28. sviraju My Morning Jacket tu, ali nazalost ja sam onda vec ponovno na drugoj obali..Drifting, drifting, drifting away
Jesam li mozda vec napomenuo kako je Seattle prezakon, ja sam totalno odusevljen gradom.....Zakon mi je sto je sve nekako nadohvat ruke, tj noge pa sam se tek 3 put vozil busom..I Pike market je pregenijalan, grad me ful podsjeca na Rijeku (zbog smrada ribe na obali i brodova valjda
)
Cak sam i nasao nesto "domovinski nastrojeno" kako bi ipak mogao kandidirati za burek kod Ive...
Probal sam uc u Benaroyu, nijesam uspio...Ali sam zato lovio zrake sunca na pozornici Mural Amphitheatre-a.. Jos samo sutra tu, al vratit cu se kad tad!!
Koji je to koncert bio 20.9.0?...Sad me ful interesira sto sam propustio..Death or glory!0 -
Da nisam ni ja dobio neki special mail od 10c....na što si mislio Pajo????
A koncert 20.9 na Jarunu 20 godina Hladnog Piva, preko 20 tisuća ljudi, prašili su sve u 16 a ja uživao na kauću jer je bio i TV prijenos
Nije mi jasno zašto nova Edova majica mora koštati 34 $ kad su ostale 16-20$...wtf ????
Jučer sam doznao na Porch-u da Edovi posteri koji su bili na prodaji kod Mr. Klausena su potpisani od oba dvojice...od njegove malenkosti Ed-a i BK
a meni stižu 2 komada Chicago i Blue print...zakon!!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Da nisam ni ja dobio neki special mail od 10c....na što si mislio Pajo????
Pa stigao mail naslovljen sa THE LATEST FROM TEN CLUB i između već viđenih vijesti o novim solo uradcima momaka našlo se i ovo:
THE 10C DIGITAL LOUNGE SCENE REPORT
A new space has been created at the Ten Club Headquarters called the 10C Digital Lounge. All Pearl Jam & Ten Club digital content is now flowing through this space, powered up and thoroughly connected. In fact, this transmission is coming to you direct from the Lounge right now. So look for more updates coming from the 10C Digital Lounge in the coming months, we hear talk of big changes and flipped over apple carts. An exciting time for all involved is guaranteed.
We here in the 10C Digital Lounge have seen and heard some interesting things this past week:
- All week through the walls of the Digital Lounge we've been hearing Matt Cameron pounding out some HEAVY rock with a couple of mystery collaborators.
- The crew here has been digging through some amazing Pearl Jam artwork and goodies from '91-92. We're trying to figure out what we can do with it but we're sure we can come up with something. Don't ya think? Stay tuned.
- Could it be that a new DEEP magazine is nearing completion? I believe in miracles!
More soon...0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads