Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
...sad sam dosao do necega...
"The best show of the tour is not the last one, it's the one right before the last" (ili tako nesto)Death or glory!0 -
Rijeka wrote:
bolje da ne kazem koliko sam pljunuo, sa porezima i shippingom izaslo cca koliko bi izasle dvije karte, ali jednom se zivi.
Pazi ti naseg Loch Boat Captaina...to te ja pitam care, ima da uživaš za sve nas i još puta sto...e i izvoliš sad kako znaš i umiješ nabavit zastavu i naravno glumiš da si došao iz kroejše samo zbog eda...wow, that's aaawesome!
E, jel došo danas i u taj tvoj Loch Lyme novi iPhone...u onaj cool grocery store u centru:D...
malo te moram zekat, s obzirom da si frikin ubo frikin karte za frikin EV-a u frikin šikejgu!!!0 -
pajo wrote:E, jel došo danas i u taj tvoj Loch Lyme novi iPhone...u onaj cool grocery store u centru
:D...
Nije nazalost, rekli su da ce malo kasnije doc kod nas. Nemam ni signala na mobitelu ovdje, pa moraju valjda to sredit najprije...:D..
Tako mi i treba kad kupujem frikin T MOBILE usred MANHATTANA od frikin INDIJCA. Trebao sam odmah znat da nesto smrdi i da ga necu moc koristit cim se maknem iz NY zone, al valjda covjek uci na greskamaDeath or glory!0 -
Help needed...Opet mjuzik
Trebale bi mi lajv verzije slijedecih pjesama, pa ako bi to mogao netko uploadat bilo bi jako dobro. Moze pjesma po pjesma, ili sve u 1 folder.
Light Years
Come Back (po mogucnosti Pistoia 06)
Not 4 You (isto moze Pistoia)
Grievance
Can`t Keep (moze onaj s famoznog Mansfielda 03)
Smile
Gone
Long Road (najbolje s onog Mansfielda famoznog)
Oceans
Sad
Down
U
(tek sad kontam koliko sam zahtjevan)
HvalaDeath or glory!0 -
Bravo Rijeka! woo-hoo! Good for you! Ocekujemo iscrpan izvjestaj! uzivaaaj!0
-
Počet ću koristit svoje ustavne ovlasti kao predsjednik i uvest obvezu postanja ako se malo ne aktivirate!0
-
Ljeto je, ljudi odmaraju, kupaju se, idu na partije i slicno
Evo mene doma jucer, nakon 3 dana zakasnjenja, al u Belgiji bilo super.
Werchter je festival na koji se MORA ici! Izvjestaj sa slikama postam kad se
malo nauzivam mora i odmorim...u ponedjeljak opet na posao..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ekipapozdrav iz umaga
daklem, bravo viktore za šikagogo go go
ja u umagu, na teniskom turniru, zaradjujem si kinticu za grctku.. dio sam redara kojima je cilj jedino biti ljubazan.. hotel je genijalnost od 4 zvjezdice i isto toliko bazena u kojima se ubijamo na slapovima jer je more na stalaktitima i stlagmitima od stijenja. hrana predobra, ekipa zakon, receno mi da sam danas bio na telki na akijevom koncertu.. uglavnom, gro celebsa, ja among them, ludilo..
dokopao se evo ujutro press centra pa tipkam, inace ne znam kako bih..
uzivajte svi, pozdrav iz istrieOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
...just don't know what to sayCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Iva: vjerojatno ste već vidli ove fotke, ali ipak ih jednostavno moram modno prokomentirati: http://www.wireimage.com/ItemListings.aspx?igi=325104&nbc1=1
dakle, Ed kao teški truck driver i Matt u boroletama! koji carevi!
i da, otkrili smo jedinog čovjeka koji nosi onu groznu kapicu sa EV solo tour - Mr Eddie Vedder! jeeee!LOL!
0 -
Ajme, sto je ono dijete lijepo! :eek:
Mala je prekrasna!
Na tatu"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Na tatu
i na mamu..
je, bas je predivna mala..
A Matt(ko) dogodine u koledzicom po svijetuDeath or glory!0 -
Evo jedan osvrt na taj VH1 show sa dosta negativnih kritika...negativnih prema svima (čak i prema huovcima) osim prema našim momcima, of kors
:
http://www.variety.com/review/VE1117937722.html?categoryid=1266&cs=1
"But the "VH1 Rock Honors: The Who" show taped at UCLA's Pauley Pavilion Saturday night (and set to be broadcast Thursday), proved what made the Who so special in and probably unexpected way -- of all the bands on the bill, only Pearl Jam came close to the mix of anarchy, emotion and power the Who could summon in their prime."0 -
pajo wrote:Iva: vjerojatno ste već vidli ove fotke, ali ipak ih jednostavno moram modno prokomentirati: http://www.wireimage.com/ItemListings.aspx?igi=325104&nbc1=1
i da, otkrili smo jedinog čovjeka koji nosi onu groznu kapicu sa EV solo tour - Mr Eddie Vedder! jeeee!LOL!
Zakon su slike samo ih ne mogu uveličat to jest otvorit jer nisam register :mad:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
pajo wrote:Iva: ne Viktore, Matko već ima svoj serijal, boroletom po svijetu i to fakat tak i je...
navodno Matt za iducu sezonu sprema novi show "Startasicama po svijetu"...
http://www.longlivestartas.com/
they're back!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
pajo wrote:Iva: vjerojatno ste već vidli ove fotke, ali ipak ih jednostavno moram modno prokomentirati: http://www.wireimage.com/ItemListings.aspx?igi=325104&nbc1=1
i da, otkrili smo jedinog čovjeka koji nosi onu groznu kapicu sa EV solo tour - Mr Eddie Vedder! jeeee! LOL!
Zakon mi gdje Tenacious D ljube Eduarda!:D
Matt je baš smiješan u 'boroletama'. Di ih je naš'o?
'Startasice' rulez!!!0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 275 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads