Pearl Jam in Zagreb!
Comments
- 
            Fuck!!!
 Sad sam doso doma...i cujem Given to fly!!!0
- 
            Jel netko slusa PJ na Festimadu? Kako dobro zvuce!!!0
- 
            Ludi su!!!0
- 
            Standardno ludi! 0 0
- 
            a malo su sjebali ovaj alive, kaj ne? ne možem vjerovati, još 3 dana i eto nas... ihhhhhaaaaa!!! ne možem vjerovati, još 3 dana i eto nas... ihhhhhaaaaa!!! ... I surfaced and all of my being was enlightened... ... I surfaced and all of my being was enlightened...
 HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
- 
            Iva: a koliko su jaki ovi ludi Španjolci koji ih zovu perl jam, sa j, ne sa đ?!!! carevi! carevi!
 Talijančići se bar trude izgovorit, a Španjolce boli đon što Mađarska nema more... 0 0
- 
            Ma nis nisu sjebali, super zvuce !                        0 !                        0
- 
            awwwwwww
 my whole life like a picture on a sunny day...:)0
- 
            kažu čiče da ed ima dvije boce... :D:D                        0 :D:D                        0
- 
            a sada: BLAK! :D:D:D                        0 :D:D:D                        0
- 
            pajo wrote:Iva: a koliko su jaki ovi ludi Španjolci koji ih zovu perl jam, sa j, ne sa đ?!!! carevi! carevi!
 Talijančići se bar trude izgovorit, a Španjolce boli đon što Mađarska nema more... 
 baš si i ja to sad mislim... fakat su ludi... boli njih i kaj će thompson rasprodati maksimir u slijedeću subotu... ... I surfaced and all of my being was enlightened... ... I surfaced and all of my being was enlightened...
 HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
- 
            kako frajer fristajla 0 0
- 
            and I believe in a miracle........ :):)                        ... I surfaced and all of my being was enlightened... :):)                        ... I surfaced and all of my being was enlightened...
 HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
- 
            me too!!! 0 0
- 
            publika je mrak, pogotovo ako se uzme u obzir da je festival0
- 
            s obzirom da su otvorili s porch i da bi ovo mogla biti jedna nestandardna set lista, nadam se da ovo nije kraj..... ... I surfaced and all of my being was enlightened... ... I surfaced and all of my being was enlightened...
 HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
- 
            I Yellow Ledbetter... kraj...0
- 
            Baš je netko na Festimad setlist threadu komentirao kako je ovo skroz cool što osim hrpe ekipe u publici i nas hrpa diljem svijeta u isto vrijeme sluša show doma, djuskamo i bacamo se skupa s njima...
 cool...
 eto ekipa, do idućeg puta, kad ćemo biti NA KONCERTU , laka vam noć... , laka vam noć...
 sweet dreams0
- 
            super je bilo!!!
 laku noc do sljedeceg streaminga u zivo ili preko neta...0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 278 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market