Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Haha, uvijek me nasmijete: Go you!pajo wrote:go you!
mi odosmo spavat! laku noć svima!
Da, idem i ja u krpe...jos brdo toga prije nego krenem u ponedjeljak
moram napravit...a stalno sam tu
PS jedva cekam majice vidjet sutra!!!
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
odoh i ja!
bilo kratko, ali slatko
laku noć!0 -
In the end, odoh i ja u kinderbet
laku noć!
stvarno mi je žao nekog tko ujutro bude ovo čitao u nadi da će naći neku informaciju
Death or glory!0 -
Rijeka wrote:In the end, odoh i ja u kinderbet
laku noć!
stvarno mi je žao nekog tko ujutro bude ovo čitao u nadi da će naći neku informaciju
hehe, citam i samo prve 4 stvari? pih! nego, dobro jutro
e, kako me grlo ubija od sinoc... popio dosta hladne vode, mozda od toga... idem se doma naspavat pa uzet neku kemiju, strepsilse ili nest... e da, imamo i med s cijelim bademima unutra... olrajt!
aj bok
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
aaaaa sto ste se raspisali, ja sam bio koma umoran tako da nisam nista pratio
danas pakiranje zadnje kontrole, veceras Hladno Pivo za zagrijavanje i sutra u 7 u jutro vec na aerodromu ... partenza:D:D:) CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Počeo je Dugave open air, hoćete da relayamo setlistu?
Sad su neki mali pankeri...
anyway, tko se nađe u blizini, ima pive u fridgeu pa se javite.
imamo ful dobra mjesta, prozor nam gleda na stage...
0 -
Turneja je konačno počela evo jučerašnje set liste.
Souncheck: Big Wave, Severed Hand, Blood, Elderly Woman, Crazy Mary.. još su valjda neke bile ali nisam uspio naći info.
Glavna set lista.
(Interstellar Overdrive)/Corduroy
Do The Evolution
World Wide Suicide
Animal
Elderly Woman...
Severed Hand
Even Flow
Big Wave
Daughter
State Of Love And Trust
Life Wasted
Alive
Given To Fly
Why Go
Better Man
Crazy Mary
Rearviewmirror
Black
Rockin´ In The Free World
Yellow Ledbetter
Po meni dobra set lista možda malo prekratka 20 pjesama ali budu se oni popravili do Venecije nadam se.Glavno da su dečki krenuli u žestokom tonu.0 -
I'm Gone jedan od likova sa foruma ima odlican PJ blog called The Army Reserve:
http://thearmyreserve.blogspot.com/ i na njemu vec i prve slike iz Lisabona0 -
u2fan1975 wrote:Turneja je konačno počela evo jučerašnje set liste.
...
Po meni dobra set lista možda malo prekratka 20 pjesama ali budu se oni popravili do Venecije nadam se.Glavno da su dečki krenuli u žestokom tonu.
nice... svirka je malo kraca nego inace jer je to festival... iako, prosle godine su znali 3-4 stvari vise odsvirati na festivalima... drzim fige za veneciju..
nego u2, jel se mi od nekud znamo? nisam te stigao jucer pitati kad je bila guzva... nekak si mi poznat... mozda si neciji frend, buraz, ferovac, something
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
A može bit da se i znamo tko će ga znat.Imam ja mlađeg brata koji je na FER-u a imam i starijeg koji je bio davno prije.Budemo se ispričali onda idući ad se vidimo malo više.0
-
A krenuli su u YouTube clipovi...Ed prica porutgalski i malo RVM:
http://youtube.com/watch?v=w3Qp4xGUm8A0 -
Spojio sam ja da si ti Marijev brat.. Ja s njim na faksu. Isti ste
a mislim cak da sam te jednom upoznao i prije jucer, samo nisam bio siguran..
mah..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Ma sad sam pitao buraza i rekao mi je da ste na prvoj godini išli zajedno na neka predavanja.0
-
Malo vam uzurpiram topic
, meni je setlista od jucer mrak (jos da je malo duza), jedva cekam Veneciju i zavidim svima vama koji idete na 3,4,5 ili koliko vec koncerata!
Usput jedno pitanje, jel tko od vas narucivao nesto od 10c, zanima me koliko im treba da dostave nesto u HR?0 -
Iva: Hej justanothergirl! Samo ti uzurpiraj i slobodno nas posjeti i češće!justanothergirl wrote:Malo vam uzurpiram topic
, meni je setlista od jucer mrak (jos da je malo duza), jedva cekam Veneciju i zavidim svima vama koji idete na 3,4,5 ili koliko vec koncerata!
Usput jedno pitanje, jel tko od vas narucivao nesto od 10c, zanima me koliko im treba da dostave nesto u HR?
Mi (pajo i ja) naručujemo stalno, a i većina ekipe s ovog threada i obično im treba dosta dugo, obično 4-5 tjedana ili tako nešto.0 -
pajo wrote:Iva: Hej justanothergirl! Samo ti uzurpiraj i slobodno nas posjeti i češće!

Mi (pajo i ja) naručujemo stalno, a i većina ekipe s ovog threada i obično im treba dosta dugo, obično 4-5 tjedana ili tako nešto.
ja obično dobijem za 2, max 3 tjedna... ono, kad ja naručujem... ne kad oni sami šalju božićni single za uskrs...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
u2fan1975 wrote:A može bit da se i znamo tko će ga znat.Imam ja mlađeg brata koji je na FER-u a imam i starijeg koji je bio davno prije.Budemo se ispričali onda idući ad se vidimo malo više.
he, meni si isto poznat...
a zg je ipak selo... koliko god mi ne voljeli pričat o tome...
samo sam hjela reći da na karti ne piše koji je peron, ili sam ja glupa, ali ivenčuali, kad nađemo naš peron, onda smo wagen 275, sitzplaetze 32,34,36,42-46 - tako piše... und, auch, (sintija će popizditi kad skuži
) wir sind eine Nichtraucher Gruppe, jaaaaa?
Festimad počeo s Porch!!!!
http://www.rtve.es/rne/audio/RNE3.asx
http://www.rtve.es/rne/audio/RNE3.ram0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 278 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market