Pearl Jam in Zagreb!
Comments
- 
            masni wrote:uf.. nemate pojma kako je ovo bilo citat.. i to mamuran 
 daklem, danas, kad pocinjemo? 19?
 gitara? da? ne? nisam dugo..
 iva, ja i rijeka smo tamo prije 18h... hajde dovucite svoje guzice da vas malo vidim prije nego odem na posao Standing on a hill, staring at a mountain...0 Standing on a hill, staring at a mountain...0
- 
            Ja sam u 18 na kolodvoru, Pajo me kupi i dolazimo. ja moram zbrisati oko 20 sati radi aviona.
 vidimo seCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
 LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
- 
            Ako kome treba imam 2 karte za parter za Minhen...I knew who I was before other people started telling me who I was. J.Joplin0
- 
            ok, onda oko 18 se vidimo..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
 Oh please let me sleep its Christmas time0
- 
            ja, nažalost, zbog posla neću moći doći.
 iako, vidjet ću paju i dirty frankka na 5 minuta na kolodvoru, od paje da pokupim majice, a niki da platim za iste. 
 stvarno sam vas htjela sve vidjeti, ali obveze se ispriječile.
 ovim putem vam želim dobru zabavu, i sretan put na turneju. 
 s nekima od vas se vidim u poljskoj!0
- 
            pajo wrote:Iva: Dobra ideja, ali onda te majice treba platiti, a teta Jadranka bi nam ih trebala/mogla napraviti i za džabe budući da je malčice zeznula. Eventualno ako je nekome užasno hitno da za koncert ima majicu, ali zasad svi imaju bar po jednu majicu.
 u2fan, je li tebi jako hitno da prije utorka imaš tu drugu majicu? zaboravih na koji koncert ideš, sorry... 
 Ma nije problem ja idem u Veneciju tako da ja mogu najkasnije do četvrtka čekat.Ja ću danas doći na sastanak i dat lovu za te 2 majice a za ovu drugu se dogovorimo.Vidimo se danas.0
- 

Iva: jej! onda ćemo se svi u utorak bacit teti Jadranki za vrat (nažalost samo telefonski, ali i to će sigurno biti djelotvorno)u2fan1975 wrote:Ma nije problem ja idem u Veneciju tako da ja mogu najkasnije do četvrtka čekat.Ja ću danas doći na sastanak i dat lovu za te 2 majice a za ovu drugu se dogovorimo.Vidimo se danas. 0 0
- 
            Lijepo se zabavite i napricajte veceras, koliko budete stigli. 
 Drugi put cu i ja s vama, a uostalom, vidimo se u pon. u Minhenu.
 Imat cu svoj mob pa mi makar sms-nite kad stignete Onda se nadjemo u Onda se nadjemo u
 Wombatsu.
 I da, ovdje je preparty u Londonu, ako je netko propustio
 http://forums.pearljam.com/showpost.php?p=4498917&postcount=386"I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 
            Oh when I was a kid oh how magic it seemed
 Oh please let me sleep its Christmas time0
- 
            Eto nasli se na brzom meetingu u Melinu.
 Dijelile se majice (na kraju svi sretni i zadovoljni ), raskusuravalo se na veliko, spojili neke nove face sa nickovima (pozdrav viktoru i u2fanu, vidimo se sto na turneji sto poslije) i sve u svemu jos jedno ugodno druzenje. ), raskusuravalo se na veliko, spojili neke nove face sa nickovima (pozdrav viktoru i u2fanu, vidimo se sto na turneji sto poslije) i sve u svemu jos jedno ugodno druzenje.
 Sad svi on the road! Nasi boys sviraju za koji sat!!0
- 
            Festival u Lisabonu se streama na netu i ekipa sa foruma je izgleda pronasla nacin kako to gledati. Malo je zbunjujuce, ali radi.
 1. Ovdje skinuti neki glupi plugin za Internet Explorer i instalirat ga
 http://www.sopcast.referencias.tv/download/SopCast.zip
 2. Nakon toga otici na http://www.sopcast.com/player/#
 3. Na desnoj strani klik na "Region" i skrolati skorz dolje dok se ne nadje Portugal i kliknuti na channel "22387.ROBTV - Oeiras Alive"
 Kvaliteta je prilicno shitty, ali najvaznije da ih bar malo vidimo.
 Sad je trenutno na stageu neki prestrasni band u nekim sick kostimima
 Kao druga solucija nam ostaje ovaj portugalski radio koji bi isto trebao prenosit http://bestrock.clix.pt/player/index.asp0
- 
            Wow!!!
 Fala pajo! woohoo...nema veze ako je trzavo....glavno da se cuju i da vidimo slikice 
 e da...ako netko slucajno probava sa firefoxom, meni nije radilo, nego samo sa internet explorerom...pa eto...0
- 

Je ne radi sa Firefoxom, i ja se mucio dok mi nije palo na pamet probat sa explorerom.killroy wrote:e da...ako netko slucajno probava sa firefoxom, meni nije radilo, nego samo sa internet explorerom...pa eto...
 Kazu da bi momci trebali bit na stageu iza 23 sata po njihovom znaci iza ponoci po nasem.0
- 

Zakon!pajo wrote:Je ne radi sa Firefoxom, i ja se mucio dok mi nije palo na pamet probat sa explorerom.
 Kazu da bi momci trebali bit na stageu iza 23 sata po njihovom znaci iza ponoci po nasem. Hvala. Hvala.
 Sad sam dosla pa nisam ni stigla vidjet sto ima na Porchu 
 Probat cu to instalirat pa gledat. ajme :eek: :eek:
 Majice!!!! Sutra cu ih dobit, jedva cekam. Hvala svima i Viktoru sto ih je pokupio."I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 
            evo, počeo linkin park, da vidimo što nas očekuje u katowicama 
 btw, hvala pajo na linku!0
- 
            pajo wrote:Festival u Lisabonu se streama na netu i ekipa sa foruma je izgleda pronasla nacin kako to gledati. Malo je zbunjujuce, ali radi.
 1. Ovdje skinuti neki glupi plugin za Internet Explorer i instalirat ga
 http://www.sopcast.referencias.tv/download/SopCast.zip
 2. Nakon toga otici na http://www.sopcast.com/player/#
 3. Na desnoj strani klik na "Region" i skrolati skorz dolje dok se ne nadje Portugal i kliknuti na channel "22387.ROBTV - Oeiras Alive"
 Kvaliteta je prilicno shitty, ali najvaznije da ih bar malo vidimo.
 Sad je trenutno na stageu neki prestrasni band u nekim sick kostimima
 Kao druga solucija nam ostaje ovaj portugalski radio koji bi isto trebao prenosit http://bestrock.clix.pt/player/index.asp
 Ajme, ovo zbilja radi!!! Hvala hvala hvala! Hvala hvala hvala!
 MAlo mi steka, al se vidi. sad neki bendic pjeva, da. nemam pojma tko je to, mozda cak i Linkin Park 
 Za uru vremena sam nazad pa da to isprobamo! Woohoo!"I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 

Je, Linkin Park je na stageu...jeeeeeeee!cropdustress wrote:Ajme, ovo zbilja radi!!! Hvala hvala hvala! Hvala hvala hvala!
 MAlo mi steka, al se vidi. sad neki bendic pjeva, da. nemam pojma tko je to, mozda cak i Linkin Park 
 Za uru vremena sam nazad pa da to isprobamo! Woohoo!0
- 

Al ne znam ako je to vise to. Meni stalno isto pjeva vec 2 minute.pajo wrote:Je, Linkin Park je na stageu...jeeeeeeee! 
 Pa cu probat sa audio ako ovo ne bude sljakalo... "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 
            cropdustress wrote:Al ne znam ako je to vise to. Meni stalno isto pjeva vec 2 minute. 
 Pa cu probat sa audio ako ovo ne bude sljakalo... 
 hm, meni kad kliknem na taj kanal pod "Portugal" kaze: Player hasn't been initialized!
 kaj sad? kaj? kaj?Standing on a hill, staring at a mountain...0
- 

Ma ja sam klikala na onaj link ispod playera pa mi se otvorio novi player s jossiljo wrote:hm, meni kad kliknem na taj kanal pod "Portugal" kaze: Player hasn't been initialized!
 kaj sad? kaj? kaj?
 jedinim prozorcicem sa strane, bo...i sad radi... Jos LP pjeva :rolleyes:"I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 278 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music