Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Dirty Frankk wrote:Sredit ćemo sve za majice ne brini
U Dubrovniku Hladno Pivo je 9.6 a ja 10.6 krećem za Minchen...to će biti dobro zagrijavaje prije PJ:D
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
jel bio tko na hladnom jucer? nema nekih pohvala.. ja nisam.. pa da cujemoOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
alo ekipa... bila ja danas u mesničkoj da provjerim kakve su to majice i moram priznati da sam zazujala kad sam skuzila da su te majice sve u nekim različitim plavim bojama... XL je jedna boja, L je druga, ženske su opet neka druga boja... a da ne spominjem da je i ta plava neka čudnjikava boja... da li bi bilo možda moguće da mi nabavimo svoje majice? i da na to onda oni nalijepe kaj već treba nalijepiti?
toliko od mene...
@ justanothergirl - dobro na došla!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:alo ekipa... bila ja danas u mesničkoj da provjerim kakve su to majice i moram priznati da sam zazujala kad sam skuzila da su te majice sve u nekim različitim plavim bojama... XL je jedna boja, L je druga, ženske su opet neka druga boja... a da ne spominjem da je i ta plava neka čudnjikava boja... da li bi bilo možda moguće da mi nabavimo svoje majice? i da na to onda oni nalijepe kaj već treba nalijepiti?
toliko od mene...
@ justanothergirl - dobro na došla!!!
Shit...kako sad različite boje, to nisam znao!!???!?! To nije baš lijepo, ta vijest me baš ne veseli puno.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Hm... malo nezgodno to s razlicitim bojama....
naletio sam na jos jedan link al nisam siguran da li smo to vec gledali
http://www.novival.hr/index.htm
Ili mozemo pitat da donesemo svoje majice...
Ili cemo izgledat ko neuskladjeni strumfovi, sto nije nuzno lose0 -
Odlican interview s Mikeom
http://www.kirotv.com/video/12301539/index.html0 -
Alo, ljudi!
Treba li nekome 10c za Minhen? Ili netko zeli 10c za Minhen, a vec ima GA
Javite mi da znam reci frendu"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Alo, ljudi!
Javite mi da znam reci frendu
JA JA! Al ne znam kaj da onda sa svojom... imaš nekog zainteresiranog?0 -
lestes wrote:JA JA! Al ne znam kaj da onda sa svojom... imaš nekog zainteresiranog?
Javim mu sad odmah, pa onda tebi potvrdim, da se mozes tu raspitat
ako kome treba GA"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
imas pm0
-
Ovo sto kaze roubal sa poljskog threada bi bilo vise nego OK:Ok, I don't know how reliable it is, but the promoter is giving hints that there might be a separate space for the fanclub. We might not need nappies after all, but I guess it is gonna be a surprise.0
-
cropdustress wrote:Alo, ljudi!
Javite mi da znam reci frendu
Sid, ja se ne brinem da mi treba 10C karta, jer znam da ćeš nam svima čuvati mjesto u prvim redovima...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
boook!
jedna moja draga frendica i kolegica radi reportažu za briljanteen HTV-a o ljudima kojima nije teško potegnuti do inozemstva kako bi vidjeli bend koji vole.
e, a kako zna da sam ja jedna od njih, i da znam puno sebi sličnih, zamolila me da pitam ima li tko tko bi sudjelovao o toj reportaži.
nema boljeg tajminga od ovog, pošto smo skoro svi u pripremama, voznim redovima, prvim redovima itd., pa bi bilo super kad bi netko pred kamerama htio reći što sve treba za otić' vidjet' jedan dobar koncerti zašto mu za to nije teško preći pola europe
ne mora biti samo jedna osoba, ako vas želi više pričati, nije bed.
bit će i PJ glazbe u reportaži, a priznajte, kad ste zadnji put vidjeli PJ na TV-u? u rujnu prošle godine, zar ne?0 -
elcielo wrote:boook!
jedna moja draga frendica i kolegica radi reportažu za briljanteen HTV-a o ljudima kojima nije teško potegnuti do inozemstva kako bi vidjeli bend koji vole.
e, a kako zna da sam ja jedna od njih, i da znam puno sebi sličnih , zamolila me da pitam ima li tko tko bi sudjelovao o toj reportaži.
nema boljeg tajminga od ovog, pošto smo skoro svi u pripremama, voznim redovima, prvim redovima itd., pa bi bilo super kad bi netko pred kamerama htio reći što sve treba za otić' vidjet' jedan dobar koncert i zašto mu za to nije teško preći pola europe
ne mora biti samo jedna osoba, ako vas želi više pričati, nije bed.
bit će i PJ glazbe u reportaži, a priznajte, kad ste zadnji put vidjeli PJ na TV-u? u rujnu prošle godine, zar ne?
mi bi rado, ali nas je sram
iva je u ilegali, a kod mene na poslu me svi vec ionako jel, imaju na tapeti
nego ana, kaj ti mislis kao iskusna "poljakinja" jel bolje furat eure u poljsku i mijenjati u zlote ili probat kupit zlote tu u hrvatskoj?
tu viks tu gou...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ja sam bio kod milica prosli tjedan na tv-u o reportazi o bridgu na feru
tako da mi je dosta..
a i mlad sam..
i nisam prosao pola europe za njima.. iako bih volio da jesam..
do beca nije ni cetvrtina, a kamoli pola
pj u briljanteenu.. to bi bilo zakonOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
http://www.box.net/files#0:f:6593186
nadam se da se vidi
Posljedna verzija vegete, malo sam je doradio i to je to!!
TAKO BI TO TREBALO IZGLEDATI:):)
Sutra šaljem teti Jadranki, ej da pitat ću je što je to sa plavim bojama????
A što se tiće Briljantina...bilo bi dobro da dođu u Poljsku da nas dočekaju kad budemo izlazili iz autobusa onako lijepo sređeni i odmorni:D:DCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:http://www.box.net/files#0:f:6593186
nadam se da se vidi
Posljedna verzija vegete, malo sam je doradio i to je to!!
TAKO BI TO TREBALO IZGLEDATI
Sutra šaljem teti Jadranki, ej da pitat ću je što je to sa plavim bojama????
A što se tiće Briljantina...bilo bi dobro da dođu u Poljsku da nas dočekaju kad budemo izlazili iz autobusa onako lijepo sređeni i odmorni:D:D
hmmm link ne radi.. treba se ulogirati...
čini se da se iz poljske vraćam s urban travelom...
briljanteen? mene sram.. ne volim se snimat(baš sam danas gledala kazetu sa javnog sata
)
idem spavat, bok svima...0 -
siljo wrote:
nego ana, kaj ti mislis kao iskusna "poljakinja" jel bolje furat eure u poljsku i mijenjati u zlote ili probat kupit zlote tu u hrvatskoj?
Nisam Ana al' da ti odgovorim..
Toplo preporucujem da odmah zamjenis novac u Zlote jer u Poljskoj skoro nigdje ne primaju eure (90% ne) tako da ces ovisiti o nekoj banci koju ces mozda tesko naci ili nece raditi.. Ovo ti govorim sve iz iskustvaJedan sam cijeli dan bio "bez kinte" samo zato sto banke nisu radile.. Oni na eure gledaju kao na novac koji ne vrijedi.
To je pogotovo problem u manjim mjestima sto Katowice svakako jesu.26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
Doctor wrote:Nisam Ana al' da ti odgovorim..
Toplo preporucujem da odmah zamjenis novac u Zlote jer u Poljskoj skoro nigdje ne primaju eure (90% ne) tako da ces ovisiti o nekoj banci koju ces mozda tesko naci ili nece raditi.. Ovo ti govorim sve iz iskustvaJedan sam cijeli dan bio "bez kinte" samo zato sto banke nisu radile.. Oni na eure gledaju kao na novac koji ne vrijedi.
To je pogotovo problem u manjim mjestima sto Katowice svakako jesu.
thnx... putujemo znaci s 3-4 valute... jei!Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music