Pearl Jam in Zagreb!

16146156176196201290

Comments

• aus_suz
    aus_suz Posts: 9,406
    pajo wrote:
    Well then be sure to drop by once and we'll show you around! Until then, cheers! :D
    For a sneak peak at how Zagreb and PJ interact see here: http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/PJZagreb2692006 , for the sound of it we STRONGLY (and modestly, as you can notice) recommend the Zagreb boot and for the rest, well, you'll just have to visit...:)

Cool pics I like the purpley coloured one....about #12
    Thnx for sharing......

Nite Jammers!!!
  • masni
    masni Posts: 1,657
    snih wrote:
    1. elcielo
    2. pajo
    3. iva
    4. helena :)
    5. sintija, viki i ja - ali imamo obiteljski ručak u 15h, tako da možemo ili prije ili poslije, kako vam paše... :) ja bi radije poslije...
    6. killroy
    7. 8. 9. asfo, snih i Janko - mi smo isto za poslije podne. Ujutro moramo furat Janka na maskenbal (još ne znamo u kaj ćemo ga maskirat - ja sam predložio da ga zamaskiramo u dobro dijete! :D)

10., 11. kosta und ich..

e sad.. znate da smo mi studosti i da se ispiti poklapaju sa prijelaznim rokovima nogometasa, daklem, u ovo vrijeme :)
    uglavnom, da ne duljim, ispit je u pon ujutro.. probat cu ovih dana stisnut malo vise pa da u nedjelju mogu doc poslije 2 negdje.. tako nesto..

5 svima :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    vidim da je majority za popodnevne aktivnosti, pa je to onda dogovoreno, jel tak?

olrajt pipl!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • kosta
    kosta Posts: 16
    Pozdrav svima :)
    Evo nije me bilo duuugooooo vremena hehe al sam ocito potrefio u pravi cas kad padaju dogovori(koji tajming)...uglavnom da se iskupim za ovako kasno ulijtanje recite ako treba doc ranije pomoc s pripremom,i glavni ispiti su mi prosli pa sam slobodan ko ptica...
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    biljezim se za mitap kod elcielo! :) mogu se nacrtat ranije popodne :) javim jos!

12. shela
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: ovako, ja sam sutra i u subotu na putu, a pajo u subotu pa nećemo biti ovdje za dogovore.
    ja mogu napraviti slane kiflice (sa sirom, pršutom i sl.), neku povrtnu salaticu, paštetu od tune i još neka peciva. mi ćemo računati onda da dođemo oko 15h (a možemo i ranije), a u subotu navečer ćemo baciti oko na forum da vidimo ima li izmjena...pozdravac dotad!

e, da, i možemo dofurat Singlese, doduše samo sa engleskim titlom, ali to nije problem, jel' tako? :)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Upravo sam procitao na Porch-u da je Jeff dao neki mini interview na tekmi Seattle Supersonicsa i rekao da za koji tjedan ulaze u studio i pocinju radit...to te ja pitam...hocemo album do kraja godine, a svi znaju sto ide poslije albuma :D
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    hej ljudovi!

ajmo se dogovoriti ovako!

kad već svima paše poslije podne, dođite svi oko 15 ili kasnije, tako da ja onda mogu ručat kod svojih :)
    znači, ja sam u 15 doma i čekam vas :)

pajina iva, ako ti se stvarno da raditi sve to, super super.
    ja sam zadužena za desert :)
  • masni
    pajo wrote:
    Upravo sam procitao na Porch-u da je Jeff dao neki mini interview na tekmi Seattle Supersonicsa i rekao da za koji tjedan ulaze u studio i pocinju radit...to te ja pitam...hocemo album do kraja godine, a svi znaju sto ide poslije albuma :D

vidis sto se izrodi kad je fan pozitivan? :D
    a ne one "nece, nece", "razocarat cemo se" spike :)
  • ja mogu probat napravit fritule za nedjelju ako hoćete..mislim ipak je sezona sad:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    evo, sad je frendica bila kod mene i ispričala kak je njen bratić prije 2 tjedna bio na havajima (inače je rođen u americi i tam živi) i pogodite koga je upoznao i družio se s njim cijeli tjedan?!?! :) sa eddijem! nemreš vjerovati... :) čekam detaljnije informacije... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    uuuuu...najs... if aj kud onli bi in his šuz:D
    brze nabavi jos informacija:)

btw, neki imaju srece i s njim surfaju, dok ga ja sanjam (znam da nisam jedini:D) i
    ugovaram novi koncert u ZGu:D:D
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • dok leo ugovara koncert u zg...ptičica preko na porchu potvrđuje bonnaroo!:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    dok leo ugovara koncert u zg...ptičica preko na porchu potvrđuje bonnaroo!:)

mi lajk litl brdi :)

June 12-15?
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    tko ide na bonnaroo?

nisam!

:D
  • siljo wrote:
    mi lajk litl brdi :)

June 12-15?

aha....baš bi se mogli kolektivno zaletit:) netko donira kadu, netko vesla,...
    samo se moramo organizirat....:D
    - Marlene Dietrich
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    elcielo wrote:
    tko ide na bonnaroo?

nisam!

:D

morao bi imati bezobrazno puno novaca da bi potegnuo u tenesi zbog festivala...

dakle, nisam! :)

ali... mogli bi cuti i neke druge vijesti, ne samo B....
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • killroy
    killroy Posts: 739
    ma svi znamo da je bonnaroo i tak samo festival za zagrijavanje za novu europsku turneju...

A di bi isli nakon sta izdaju novi album? Ne valjda po americkom jugu! :D
  • Mislim da me nece vidjeti taj Bonnaroo, iako svi znate da bih isla svakamo za njih...al ovo ljeto nis...ja se iskreno nadam da nece dolaziti k nama jer sad ne mogu nis priustit i vezana sam za posao do 9.mj...

A Bonnaroo je sto posto...a mozda i jos koji koncert...:o
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • masni
    mogli bi kolektivno odsanjat jednu da idemo svi tamo :)

novi albumcek, a?
    mislim da ce biti grejp na coveru..