Pearl Jam in Zagreb!

13533543563583591290

Comments

Koja je ludnica nastala za Dusseldorf posterom, Brad Klausen je zakon.
    Cijena mu je vec skocila na 500 dolara.
    Ja imam 2 komada :D nema toga fonda koji ce ti 15 eura pretvoriti u 2 dana na 500 $$$$, ljudi u Klausena treba ulagati :D
    Eto, otplatit će ti čiča Klausen turneju... :D
    A kako tebi srce izdržava sva uzbuđenja u proteklom vremenu - PJ tour, Jug - Partizan? :D
    Drži se i keep it cool... :D
    haha, mogu mislit kako mu je.. a danas mu je tek finale :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    :D cim napisem ovaj post trcim doma, sinoc je bilo zilavo sa grobarima, sinoc Mićo se u jednom trenutku izgubio i poceo vikati ubi, ubi ( GO MIćo) :D:D
    stvarno ove zadnje dane previse adrenalina morat cu u neke toplice na odmor :)

Idemo odratit finale, veceras talijani moraju pasti :D necu vise nista govorit idem se pripremit i uvalit u fotelju.....

Forza Jug
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck
    fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck.....shit!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    tri riječi: suđenje u Italiji
    Nije lose na Southsideu, za sada su dobili:
    Go, DTE, Animal, Corduroy, WWS, Insignificance, GTF, Lukin, Not For You/ Modern Girl, 1/2 Full, Severed Hand, Glorified G, STBC, Life Wasted
    Nice medley sa Wembleya, brijem da ce se vrlo skoro pojaviti DVD :D:D

http://www.youtube.com/watch?v=kpX3i9HYFxw
    Koja je ludnica nastala za Dusseldorf posterom, Brad Klausen je zakon.
    Cijena mu je vec skocila na 500 dolara.
    Ja imam 2 komada :D:D:D:D nema toga fonda koji ce ti 15 eura pretvoriti u 2 dana na 500 $$$$, ljudi u Klausena treba ulagati
    Poster je fakat odlican:
    http://www.flickr.com/photos/cranker/602579528/

5 postova za redom, sad cu prestat...:)
    iva: Veliki pozdrav svima! znam da me nes nema po mom starom obicaju al pratim kaj postate i ranko me izvjestava o svemu :) Jooj bilo nam je bas zakon na turnejici prebrzo mi je sve to proslo...

Al cula sam footstepse (!!!) i crazy mary (bas kad sam si ju pozeljela) london je bio zakon a i minken isto :)

kad cemo se malo okupit onda? kad dodje sid? Sid tenks jos jednom za mikeovu trzalicu!!!! Znam da ti je bila viska i to al svejedno tenx... ;D

samo da vam jos velim da smo na povratku u avionu za zg ranko killroy i ja vec kontali kako bi najbolje bilo doc do rima :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
    u zagrebu 09.10.2007. .... :)

ja bi isao...
    Muse, hm... Ja vidla da piše 09.10.2007. :)

Mislim da se isplati to pogledat, prošle godine mi je Beč bio ipak malo predaleko... :D

U 10. mjesecu bi trebao bit i onaj odgođeni koncert Juliette and the Licksa, ne?
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
    --- Barcelona 01/09/2006 ---
    ---- Lisbon 04/09/2006
    ---- Lisbon 05/09/2006
    "One of the best...The Best! Thank You!" Eddie Vedder. 05/09/2006 Lisbon, Portugal
    2007:
    ---- Lisbon 08/06/2007 ----
    ---- London 18/06/2007 ----
    --- Nijmegen 28/06/2007 ---
    --- Werchter 29/06/2007 ---
    Parasol wrote:

That's a really nice one... :) A worldwide jamily... :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • Maribor, Slovenia Posts: 885
    siljo wrote:
    u zagrebu 07.10.2007. .... :)

ja bi isao...

Zakon! Sem bila decembra lani na Dunaju! res dober koncert. Odlični so v živo in koncert je pravi spektakel (baloni, laserji ipd.)

P.S. I love Pearl Jam :D
    The worst enemies of music? Money and Mathematics. Combined with music, they both do the exact opposite of what they're supposed to do. Money makes music cheap, mathematics makes it stupid and predictable.

____

Zagreb 2006/ Munich 2007/ Venice 2007/ Berlin 2009 / Venice 2010 / 2 x Berlin 2012 / Stockholm 2012 / Milan 2014 / Trieste 2014 / Vienna 2014 / Florence (EV) 2019 / Padova 2018 / Prague 2018 / Imola 2022 / Budapest 2022 / Vienna 2022 / Prague 2022 

Muse, hm... Ja vidla da piše 09.10.2007. :)

Mislim da se isplati to pogledat, prošle godine mi je Beč bio ipak malo predaleko... :D

U 10. mjesecu bi trebao bit i onaj odgođeni koncert Juliette and the Licksa, ne?

istina, 09.10. .. ispravljeno :)
    ja ih vidio jednom i isplati se...

ah da, Juleitte bi trebala svirati u 10. mjesecu... skoro zaboravio :)
  • Maribor, Slovenia Posts: 885
    Od kod vam informacija o Muse-ih? Ne najdem nikjer tega datuma v Zagrebu..
    The worst enemies of music? Money and Mathematics. Combined with music, they both do the exact opposite of what they're supposed to do. Money makes music cheap, mathematics makes it stupid and predictable.

____

Zagreb 2006/ Munich 2007/ Venice 2007/ Berlin 2009 / Venice 2010 / 2 x Berlin 2012 / Stockholm 2012 / Milan 2014 / Trieste 2014 / Vienna 2014 / Florence (EV) 2019 / Padova 2018 / Prague 2018 / Imola 2022 / Budapest 2022 / Vienna 2022 / Prague 2022 

Stereotype wrote:
    Od kod vam informacija o Muse-ih? Ne najdem nikjer tega datuma v Zagrebu..

http://www.forum.hr/showthread.php?p=9045682&posted=1#post9045682

:)
    pajo wrote:
    Pozdrav care! Je, Faithfull je bio stvarno predobar iako je Mike gadno zahebo na pocetku zadnjeg laganog dijela. Snimili smo ga cijelog tako da ces si ga skinut kad stavimo na web.
    Ma opcenito, setlista je bila totalno po mom ukusu jer su svirali 4 stvari koje su meni tipa medju top 5: low light, present tense, faithfull i long road

Ej ljudi, Pajo, svi..
    Bio sam u nekoj frci ova dva tri dana pa nikako na net.. Nakon procitanih 8-9 stranica sam frapiran.. Tako puno lijepih momenata za sve nas u ovih desetak dana, da je to za nepovjerovati.. Drago mi je sto je turneja prosla ovako dobro (osim Venecije :( ) a na sljedecoj vam se pridruzim sigurno na nekoliko koncerata. Sve su slike super..

London je bio fenomenalan ali to ipak nije lista za nekoga ko prvi ili drugi put slusa PJ. Onako, bila je bas za 10c sto je na tom koncertu itekako odgovaralo.

@Pajo, trazio sam faithfull na you tube ali nista, pa cim ga uploadujes odmah javljaj..
    EDIT: nasao sam ipak na you tube neke verzije iz Londona.. It's awsome..

Zatim, ako iskopate linkove za bootove odmah stavljajte na net.. Imate prije nekih desetak stranica link koji je dala lastes za Minhen i Madrid (čini mi se)..

p.s. Tako bi volio doci na taj meet up..
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
    jupiii evo i mene na slikama :). ja sam vjerovatno jedini koji nikad ne nosi fotoaparat. al' zato sid nikada ne iznevjeri. veliki pozdrav ekipi iz zagreba, naravno special thanks to killroy. javite mi ako me ima jos negdje na slikama :).
    p.s. ovo je za jednu plavusu-i dalje tvrdim da je lakse s vuci kofer s tockicima nego nositi ruksak na ledjima.

Ej zemljak, samo da posaljem jedan javni veliki pozdrav.. Bas mi je drago sto smo nasli ona sat-dva da se upoznamo.. Ako budes dolazio u Sa obavezno se javljaj!
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany

Welcome!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.