Pearl Jam in Zagreb!

13163173193213221290

Comments

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Ovako. Imamo ponudu za majice.
    Jedino je malo bed sto je tip rekao da moze stampati
    samo u jednoj boji :(

No ovako stoje stvari: kaze da majice (dosta kvalitetne) i tisak stoje oko 40-50 kuna, ali ih treba printati najmanje 30. sad, trebate mi vi da mi kazete koliko bi svatko otprilike uzeo, ja bih se odlucila mozda na vise od 2 (par za poklone) ako budu ove cijene. Trebam vidjeti da li cemo uopce toliko toga printat.
    I jos ce mi Niko trebat za poslat slike jer mi i to treba.
    Kroz par dana bi trebali to realizirat, jer uskoro idemo na turneju pa moramo malo pozuriti :D

Plus, ja sam u Austriji za vikend...stalno negdje letim :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • cropdustress
    PS Niko javi mi se malo na PM, molim te, da mi posaljes te slike ako moze. i poslat cu ti tu ponudu jer ima slika kako im to ispadne ;)

E da, ako ste vi nasli jos stogod u ZG, javite :)
  • lestes
    lestes Posts: 959

No ovako stoje stvari: kaze da majice (dosta kvalitetne) i tisak stoje oko 40-50 kuna, ali ih treba printati najmanje 30. sad, trebate mi vi da mi kazete koliko bi svatko otprilike uzeo, ja bih se odlucila mozda na vise od 2 (par za poklone) ako budu ove cijene. Trebam vidjeti da li cemo uopce toliko toga printat.

ako bude ta cijena, ja uzimam 3 (2 za sebe + jedna za sestru)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    PS Niko javi mi se malo na PM, molim te, da mi posaljes te slike ako moze. i poslat cu ti tu ponudu jer ima slika kako im to ispadne ;)

E da, ako ste vi nasli jos stogod u ZG, javite :)
    Slike su ovdje pa si ih samo skines.
    http://www.box.net/shared/g5f5z76m7n
  • pajo
    pajo Posts: 3,292

Kroz par dana bi trebali to realizirat, jer uskoro idemo na turneju pa moramo malo pozuriti :D

Iva: mi bi u slučaju te cijene uzeli barem 3, ali ne razumijem što znači u jednoj boji - jedna boja majice (što je ok jer imamo već skoro pa konsenzus o tamnoplavoj tj. kako ju Niko zove dinamo plavoj :D) ili jedna boja tiska (jer ako je jedna boja tiska onda nemamo vegeta pj - tamo su bar tri boje)?
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274

Hey, pm ne prolazi jer ti je space pun. Cijena je super a je li kvaliteta također?? JUčer sam Paji slao slike na http://www.box.net pa ih tamo možes skinuti, kasnije ću ti javiti detalje.

Daj samo pošalji mi broj od toga prijatelja ili ime firme da ga nazovem i provjerim par sitnica za file-ove.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Evo jos jedna opcija.
    http://www.termotisak.hr/?page=cjenik

Na kraju se sve to svodi na isto. Sumnjam da se moze dobit visebojni veliki tisak za manje od 100 kuna.
  • killroy
    Evo jos jedan link
    http://www.linea.hr
    Oni su u Ivanic gradu. Cjenik mi bas nije jasan.
    Kaze:
    Za 5-10 majica tisak za 3 boje je 480 kn, a za svaku sljedecu boju jos 120 kn
    Za 11-24, 3 boje 31 kuna! a svaka sljedeca boja 8 kn
    Za 25 -40, 3 bolje 18 kuna, a svaka sljedeca 4,60 kn.

Ova kategorija za 5-10 mi je cudna. Valjda oce eliminirati tiskanje malih serija, al pitaj boga sta to sad znaci. :)
  • cropdustress
    Hey, pm ne prolazi jer ti je space pun. Cijena je super a je li kvaliteta također?? JUčer sam Paji slao slike na http://www.box.net pa ih tamo možes skinuti, kasnije ću ti javiti detalje.

Daj samo pošalji mi broj od toga prijatelja ili ime firme da ga nazovem i provjerim par sitnica za file-ove.
    Sorry, stalno mi se to dogadja :o brisem poruke sad pa ti se javim.

Iva, da, tisak je u jednoj boji, to mi je rekao. :(

Domagoj, ovo sto si ti nasao zvuci dobro, ako ja dobro kuzim... :D
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    killroy wrote:
    Evo jos jedna opcija.
    http://www.termotisak.hr/?page=cjenik

Na kraju se sve to svodi na isto. Sumnjam da se moze dobit visebojni veliki tisak za manje od 100 kuna.

Hvala Domagoj,
    Ja sam sad razgovarao sa ženom i sve se dogovorio. Sad ću joj poslati mail sa uzorkom da vidi o ćemu se radi i da nam složi ponudu za 20 ili 30 komada.
    I ako se dogovorimo Pajo može odnjeti cd sa originalnim file-om i pokupit majice kad budu gotove.
    A svak može uplatiti 100 / 200 kn po narudžbi negdje na račun i gotova stvar.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • cropdustress
    Hvala Domagoj,
    Ja sam sad razgovarao sa ženom i sve se dogovorio. Sad ću joj poslati mail sa uzorkom da vidi o ćemu se radi i da nam složi ponudu za 20 ili 30 komada.
    I ako se dogovorimo Pajo može odnjeti cd sa originalnim file-om i pokupit majice kad budu gotove.
    Odlicno, meni se cini ova ponuda najbolja :)
    Super!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Hvala Domagoj,

tu smo iva i ja vec radili majice... rade skroz ok... mislim da cu se zaletiti do tamo pogledati kakve su im majice i izabrati si velicinu... mi smo prošle godine radili bijele...

mah..
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    killroy wrote:
    Evo jos jedan link
    http://www.linea.hr
    Oni su u Ivanic gradu. Cjenik mi bas nije jasan.
    Kaze:
    Za 5-10 majica tisak za 3 boje je 480 kn, a za svaku sljedecu boju jos 120 kn
    Za 11-24, 3 boje 31 kuna! a svaka sljedeca boja 8 kn
    Za 25 -40, 3 bolje 18 kuna, a svaka sljedeca 4,60 kn.

Ova kategorija za 5-10 mi je cudna. Valjda oce eliminirati tiskanje malih serija, al pitaj boga sta to sad znaci. :)

moglo bi ovo biti lapsus calami.. 3 boje za 48kn, a svak sljedeca za 12kn bi bilo kompetentno s ovim dolje cijenama.. :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • siljo
    masni wrote:
    moglo bi ovo biti lapsus calami.. 3 boje za 48kn, a svak sljedeca za 12kn bi bilo kompetentno s ovim dolje cijenama.. :)

i meni je to palo na pamet... ja ipak glasam za Mesnicku... vecina nas je u zg pa si mozemo pogledat majice i izabrat velicinu...
  • helen cross
    helen cross Posts: 228
    jel kasno da se i ja ubacim sa željom za jednu od tih prekrasnih majica?....:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • siljo
    jel kasno da se i ja ubacim sa željom za jednu od tih prekrasnih majica?....:)

nije kasno... prati forum ovih dana... definirat ce se cijena... moramo jos vidjeti i koliko bi majica islo u tisak...
  • siljo
    08.09.2007.

http://www.jutarnji.hr/kultura_i_zivot/glazba/clanak/art-2007,5,15,najava_koncerti,74495.jl

moram priznati da ih nikad nisam prožvakao.. zapravo nisam baš ni probao, ali brijem da bi bilo cool poslusati/pogledati ludog Maynarda...

ajmo s preporukama... s cim poceti? albumi i to, ne :)
    jurasica?

Edit: OK, sad sam skuzio da imam Aenima, Lateralus i Undertow... idem se educirati :D
  • lestes
    siljo wrote:
    08.09.2007.

http://www.jutarnji.hr/kultura_i_zivot/glazba/clanak/art-2007,5,15,najava_koncerti,74495.jl

moram priznati da ih nikad nisam prožvakao.. zapravo nisam baš ni probao, ali brijem da bi bilo cool poslusati/pogledati ludog Maynarda...

jurasica?

Edit: OK, sad sam skuzio da imam Aenima, Lateralus i Undertow... idem se educirati :D

ja bi rado na to. nisam ih već duuugo slušala. zadnji album zapravo skoro
    uopće nisam. al su mi ova 3 super. i opiate :D i super mi je obrada no quarter
    sa salival-a. idem si pustit :D
    zanima me kolko bude karta... 1.6. budem saznala http://forum.hr/showthread.php?t=15729&page=95

maynard 1 2 :D
  • lestes
    e da.. sad sam se sjetila nečeg.. hehe. to je bilo u srednjoj. zapela ja na skidanje
    spotova, a doma prek dial-upa išlo sporo pa sam iskoristila vrijeme na informatici. al
    samo je komp od profesorice imal pržilicu. i odem ja do nje i zamolim da mi nasmimi
    kaj sam skinula a ona: :eek: :eek: prison sex???
    haha :D:D
  • killroy
    siljo wrote:
    08.09.2007.

jurasica?

Ufff....ja ih stvarno jako volim. Mislim da su nevjerojatni. Muzika je ispocetka tesko probavljiva, ali jednom kad se zakacis...cudan svijet je to.
    Prije ih nisam slusao i prvi album koji sam poslusao je Lateralus i najvise ga volim. Inace, koga god pitam tko ih je i prije slusao, vecina kaze da im je Aenima najbolja.

Na Tool idem 100%.