Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
lestes wrote:ja se vratila s red sparowesa... bilo super

Iva i ja sinoc svratili u Purgeraj na Bebe Na Vole
one man band sa Adamom iz Glofta... onak... prvo malo previše zabluzio, a kasnije rasturio kad mu se pridružila neka curka na bubnjevima
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Iva: funny...Dirty Frankk wrote:Opet ja, haha...svi spavate ili ste u điru, ah!!!
Upravo sam završio raditi u isto vrijeme na cd svira Yellow ledbetter za kraj kao da sam programiran.
...thank you, good night, see you next month
P.S.
Kakva je ovo pizdarija da se ne može koristiti više od 5 smile, toga nije bilo prije...ili jest, boh...umoran sam idem u krpe.
:):):)
sad sam morala pobrisati sve tvoje smajliće da bi stavila svojih pet...
democracy is dead... 0 -
lestes wrote:ja se vratila s red sparowesa... bilo super

Bio ja, neloše bilo, al me ljudi nervirali svojim pričanjem i slično. Kraj koncerta mi je bio jako dobar. Ali bio sam premrtav da još dohodam do galerije sc ili di je već bio drugi koncert...
Jedva hodam ovih dana.
Idem na matematičko natjecanje u Vijetnam krajem sedmog mjeseca i pripreme su mi za vrijeme PJ turneje
A lajnap na nova rocku taj 1 dan je predobar (PJ, Bright Eyes, Frank Black)...
Uživajte na tim koncertima i javite se na forum s bar kratkim dojmovima.
Za majice možete probati ovdje:
http://www.termotisak.hr/
Jelencic & Prgomet
Zagreb - Mesnicka 9 (iznad Frankopanske)
tel. 01 4847 900
Prošle godine smo (za isto ovo matematičko natjecanje
) radili tamo majice, printao se natpis na obje strane, bilo ih je 9 i svaka je koštala 100 kn. Pa probajte tamo, s tim da vam savjetujem da detaljno opišete kako želite da to izgleda, i da tražite sliku kako će to izgledati prije nego ih počnu raditi.
Vaše je slika a ne samo tekst, ali možete nazvati, poslati mejlom te slike i slično, pa vidite što kažu... Heart and soul, one will burn.0 -
gloft... imala sam njihov cd... onak.. ok...
@ finalni - nisi ništ propustil. ja sam se doteturala do sca, odslušala par
pjesmi i otišla jer mi je bilo katastrofa.. pederko...
0 -
prvo, sto se tice majica.. sjecate se one moje crne majice sa stickmenom koju sam imao prije konca u zg? to sam radio u printstudio, i iako sam donio svoju majicu doslo me je oko 100kn.. i sad mi je izbljedio stickmen, uopce se ne vidi.. usprkos tome, mislim da su oni najkvalitetniji u gradu, samo je ta zenska koja je tamo bila u to vrijeme ispala malo nesposobnija od one prije nje (kad sam isto radio majicu, koja je dan danas kao nova)

@finalni: slobodno predlozis sta bi jos bilo dobro poslusat na novarocku.. ja sam 3 dana tamo, pa stancaj savjete.. pogotovo ako nisam cuo grupu prije, puno ce pomoc
mah svimaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Hey, stigao sam opet u RKA na vikend, mali Marko je super opet mu je kosa narasla imao je prvo šišanje sa 2 mjeseca i sad opet strši na sve strane...očigledno želi biti rocker
:D
U ponedeljak ću donjeti cd sa vegetom pa probajte...a valjda će te majice izdržati 7 dana turneje:)CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
masni wrote:prvo, sto se tice majica.. sjecate se one moje crne majice sa stickmenom koju sam imao prije konca u zg? to sam radio u printstudio, i iako sam donio svoju majicu doslo me je oko 100kn.. i sad mi je izbljedio stickmen, uopce se ne vidi.. usprkos tome, mislim da su oni najkvalitetniji u gradu, samo je ta zenska koja je tamo bila u to vrijeme ispala malo nesposobnija od one prije nje (kad sam isto radio majicu, koja je dan danas kao nova)

@finalni: slobodno predlozis sta bi jos bilo dobro poslusat na novarocku.. ja sam 3 dana tamo, pa stancaj savjete.. pogotovo ako nisam cuo grupu prije, puno ce pomoc
mah svima
meni je Iva napravila za rođendan majicu sa stickmanom u print studiju u Mesničkoj... onak jednostavno, crna majica, bijeli stickman... to je bilo pred kraj 1999. nosio sam ju do prije 2 godine... crna boja se izlizala, ali stickman je i dalje hrabro vrištao
ma kazem ti, zena koja mi je drugi put radila se napila.. zbunjena sva
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Evo htel bi vas sve pozdraviti nakon dulje apstinencije!:D I ove koji sudjeluju i ove koji baš nešto i nisu agilni (kao što smo ja i asfo)!
Mi smo u bedu jer nemamo para za nitijedne koncerte ove godine pa smo zato malo "pod ručnom"! Teško je gledati sva Vaša dogovaranja i tak... mislim da ne objašnjavam previše! Iako smo ipak pomalu u toku:) Možda padne neka lova s neba ili tak nešto...:D
Sviđa mi se vegetativna majčica - prilično originalno i idealno za turneju!
Toliko za sada!
Čirz!:D0 -
Za Silja : imaš poln inbox!I knew who I was before other people started telling me who I was. J.Joplin0
-
Je ste čitali thread o liku koji je naletio na Ed-a u Londono
drama!!!
Koja je to sreća:D:D
Siljo je li i tebi stigla teglica ???:D:DCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Je ste čitali thread o liku koji je naletio na Ed-a u Londono
drama!!!
Koja je to sreća:D:D
Ma treba procitat cijeli thread. Na pocetku mu je ekipa povjerovala, ali na kraju se pokazalo da je tip full of shit tako da nista od toga
0 -
pajo wrote:Ma treba procitat cijeli thread. Na pocetku mu je ekipa povjerovala, ali na kraju se pokazalo da je tip full of shit tako da nista od toga

ne kuzim tu ekipu... ono, nek si kupe psa, playstation, pušku za glinene golubove, goblene, whatever
pajo wrote:Ma treba procitat cijeli thread. Na pocetku mu je ekipa povjerovala, ali na kraju se pokazalo da je tip full of shit tako da nista od toga

Ma ne mogu vjerovati da ljudi to rade...nisam čitao cijeli thread ima 10 stranica.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
given to grunge wrote:alo ljudi, ima li nekakvog organiziranog prijevoza do munchena i povratak iz katowica do zagreba?!
????
G2G, kako te ekipa izignorirala?!?!?!
ali dobro da sam se ja pojavila...
što se tiče prijevoza, nije ništa baš točno organizirano, ali čini se da ćemo u munchen svi vlakom (ne sjećam se u koje vrijeme, pa slobodno nadopunite) a iz katowica ne znam... elcielo, donde estas? elcielo se mislim vraća iz katowica, a i lestes, ako se ne varam, pa se probaj s njima dogovoriti...
finalni, jedno suptilno pitanje: koliki ti je IQ odn. je li uopće mjerljiv?
moj prijatelj ante đ. je isto išao na ta natjecanja i mislim da su pričali da mu je IQ oko 200... jesi ti blizu? ... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Dirty Frankk wrote:Što se ne smije surfati na poslu
Ja upravo odrađujem nočnu smijenu u radioni, posla preko glave, sezona krenula.
Lagano slušam Pistoia boot
Postera nema na vidiku već 2 sedmice u goods section, lagana depresijaSantos je totalno zakazao ili se nešto gadno sprema, možda DC poster...svi lude za njim a tako je ružan već sad vrijedi 500 dolara.
smije se surfati, mislim, ne smije se jer je pretpostavka da radiš, ali ja fakat ne stignem nikada ovako za nešto privatno na internet, pa kad sam se neki dan uhvatila da imam vremena, bilo mi je jako čudno...
i dobro je da ima posla!
jebo ga, morala sam brisati nikine smajliće... katastrofa... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:G2G, kako te ekipa izignorirala?!?!?!
ali dobro da sam se ja pojavila...
što se tiče prijevoza, nije ništa baš točno organizirano, ali čini se da ćemo u munchen svi vlakom (ne sjećam se u koje vrijeme, pa slobodno nadopunite) a iz katowica ne znam... elcielo, donde estas? elcielo se mislim vraća iz katowica, a i lestes, ako se ne varam, pa se probaj s njima dogovoriti...
idemo vlakom 11.6. u 7:50
hehe, ja se dan prije vraćam s terena, i to tek
popodne..
nadam se da budem mogla sve fizički izdržati.
a kak budem se vratila iz katowica još točno ne znam. pitala sam stričeka iz
urban travela dal mogu s njima (ako ima mjesta), ali još nema odgovora.
vjerojatno pem s vlakom...0 -
jurasica wrote:finalni, jedno suptilno pitanje: koliki ti je IQ odn. je li uopće mjerljiv?
moj prijatelj ante đ. je isto išao na ta natjecanja i mislim da su pričali da mu je IQ oko 200... jesi ti blizu?
Nisam išao na test, vjerojatno ni neću. Ne vidim korist od toga, a s druge strane, znam 5 ljudi koji su išli na taj test i svi su imali ocjenu >158 (ili koliko već može taj test za ulaz u mensu mjeriti).
Bilo bi mi neugodno da ja fulam nešto.
A i ne bih volio dobiti neki broj koji bi sad kao bio nekakva gornja granica mojih mogućnosti, ne vjerujem previše u to. 
Ante Đerek? Ne znam ga, ali znam za njega
, znam da je bio dvaput na matematičkoj olimpijadi (Toronto gdje je osvojio broncu i Bombay) a i na (bar) jednoj informatičkoj...
@masni
Ne znam baš ostale. Slayera dosta ljudi hvali, i Isis hvale neki ljudi, jednom dobrom frendu su Children of Bodom najdraži bend. Ja nikad nisam puno slušao metalce pa ne znam.
A vjerojatno ćeš većinu vremena provesti slušajući te bendove, tak da valjda nećeš propustiti nešto jako dobro.
To fakat mora da je gušt, i ja ću jednom na takav neki dobar festival kad budem imao para za to.
Uživaj tamo.
Heart and soul, one will burn.0 -
jezim se od pomisli
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.2K The Porch
- 279 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication