Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
zar dva dupla? o boze, a nisam nis pila danas"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
pajo wrote:Je, ima dosta losih reviewa na Second Sydney Show threadu, kazu da je Ed rekao:
"I dont know if there is an abundance of security guards here tonight, but feel free to move around. It feels like a church in here." :(
Bas bed, kazu isto tako da nije bilo 10C karata, da su die hard fanovi bili razbacani po dvorani, a da ostatak ekipe nije znao zucnut iole novije pjesme (citaj nista poslije Vitalogy). Na Don't cry dijelu u baba o'riley Ed urla na ekipu "Come on", a oni nista...otvore im show sa DTE, a ekipa ni makac...wierd
Mislim da to defintivno ima veze sa time sto su fanovi bili *rastrkani* po sistemu seniority, znaci ako si duze u 10c, imas bolje mjesto u dvorani, kao sta je u USA.
Po tome je Europa bila bolja, jer su svi die hard fanovi bili ispred, vise manje, a oni causal otraga...onda je lakse pjevat sve skupa i to
Al sad kad pogledas npr. Zagreb, ipak nisu svi bili die hard ko mi, pa kako se pjevalo
Nego da, to naravno da ovisi i o tome gdje je netko u dvorani, a ako su oko tebe neki causal fanovi ili bzvz ljudi, onda ce ti se cinit da i nije nest posebno, ako se vec brije na to.
Moj zakljucak je da se ne treba brinut previse, da je turneja tek pocela...i da ce bit jos svega...i da, Zagreb je ipak najbolji, i rasturili smohaha
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pajo wrote:Je, ima dosta losih reviewa na Second Sydney Show threadu, kazu da je Ed rekao:
"I dont know if there is an abundance of security guards here tonight, but feel free to move around. It feels like a church in here." :(
Bas bed, kazu isto tako da nije bilo 10C karata, da su die hard fanovi bili razbacani po dvorani, a da ostatak ekipe nije znao zucnut iole novije pjesme (citaj nista poslije Vitalogy). Na Don't cry dijelu u baba o'riley Ed urla na ekipu "Come on", a oni nista...otvore im show sa DTE, a ekipa ni makac...wierd
Mislim da to defintivno ima veze sa time sto su fanovi bili *rastrkani* po sistemu seniority, znaci ako si duze u 10c, imas bolje mjesto u dvorani, kao sta je u USA.
Po tome je Europa bila bolja, jer su svi die hard fanovi bili ispred, vise manje, a oni causal otraga...onda je lakse pjevat sve skupa i to
Al sad kad pogledas npr. Zagreb, ipak nisu svi bili die hard ko mi, pa kako se pjevalo
Nego da, to naravno da ovisi i o tome gdje je netko u dvorani, a ako su oko tebe neki causal fanovi ili bzvz ljudi, onda ce ti se cinit da i nije nest posebno, ako se vec brije na to.
Moj zakljucak je da se ne treba brinut previse, da je turneja tek pocela...i da ce bit jos svega...i da, Zagreb je ipak najbolji, i rasturili smohaha
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pa ja mislim da to nema puno veze sa die hard fanovima, nego sa temperamentom ljudi
Zagreb je najbolji, kako se samo na bootu cuje nase pjevanje, to me svaki put razgali i zato ce oni opet doci k nama!To myself I... surrender
To the one I'll never please0 -
cropdustress wrote:Da, sad sam i ja procitala ove novije postove o ovom koncertu.
To i stoji i ne stoji!?!?
Ovak, koliko je bilo u Zg ljudi s 10c kartama - maksimalno 200 (moja procjena, moguće da je totalno pogrešna) i još otprilike toliko bi trebalo biti "die hard" fanova. To je cca. do 500 ljudi, a u dvorani 8-9 tisuća. Bez ovih 7500 - 8000 ništa od onakve atmosfere kakva je bila u Zagrebu.
Point is: bitno je da su najžešći fanovi grupirani jer to daje "druk" atmosferi, ali samo oni (ako ih je na koncertu desetak posto) ne mogu napraviti tako rastur atmosferu, za to im trebaju i ostali u dvorani.
Asfo i ja smo bili negdje oko 25 metara od stage-a i ljudi oko nas su bili prilično aktivni, pjesma, urlanje i to...
Sve u svemu - Zagreb razvalio, a ostali... vidjećemo.
I da drago mi je zbog Europe, baš izgleda da im je pravi gušt tu kod nas, mislim već i od samih početaka, bar se tak da zaključit iz neki starih izvještaja...
A znalo je bit i brutalno u tim počecima, ovo je sad dječja igra. Jedan crowd surfer, dva pijana, trojica se guraju i mi u šoku, kakva je to publika...:D Zakaj samo ne stoje i plješću?:D Trebalo je možda bit, tam negdje 92-93 na gigovima pa da vidiš atmosfere... Dođeš doma bez pola tijela, a možda si dobio u glavu i od Edija, kad je skočio na tebe s 5 metara visine!:D:D:D Dobra stara atmosfera! OK, znam sad će netko sigurno reći Rosklide... je slažem se, ali mislim da je tam došlo do takvog nesretnog rezultata zbog mnogo nesretnih razloga...
Joj, ja se raspisao, a moram krenuti na šljakicu... krenuo ja s jednom temom, a otišao u .... jednu stvar!:):)0 -
...da slažem se sa temperamentom ljudi. Imao sam priliku biti 2003 na PJ koncertu u San Franciscu, to jest MT.View, nisam bio u prvim redovima ali publika nije ni blizu kao u evropi, ja sam ko luđak skakao po stolicama a ekipa bi eventualno pljeskala na kraju pjesme ko u kazalištu, ono... pije se, jede se američki đir.
Nema do evrope, zato se nadam da neće proći opet 6 godina do sljedećeg koncerta pa bilo gdje u evropi.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
pajo wrote:Joj, fakat smo grozni, ali jednostavno se moramo ovako javno pohvaliti da imamo NAJBOLJU zdjelu za voće (ali i za ostale upotrebe) u povijesti čovječanstva!!!
To nam je poklon za vjenčanje koji je stigao od našeg nevjerojatno kreativnog i pažljivog PJ prijatelja Nike (aka Dirty Frankk)! HVALA NIKO!!!!
Uživajte...
http://picasaweb.google.com/pearljam.tour.2006/Nco
drago mi je da vam se sviđa, baš mi je to bila fora radit jer sam znao da tako nešto ne postoji na "wedding list"...ljudi koji su to vidjeli u mojoj radioni, svi su pitali a što ti je ovo
a mene je smijeh hvatao
.
To se super poklopilo...vi ste oboje die hard fanovi kao i ja.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Finalni, Masni i Suzi!
Javite mi da li ste dobili dvd-e. Slala sam u ponedjeljak,
trebalo je vec stici do vas..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Finalni, Masni i Suzi!
Javite mi da li ste dobili dvd-e. Slala sam u ponedjeljak,
trebalo je vec stici do vas...
Ja nisam ništa dobio!?!0 -
Molio bih nekog poznavatelja talijanskog jezika da mi prevede govor gospodina Veddera iz Milana na kraju Crazy Mary!!!
Na nešto sumnjam, ali se ne bi htel prosipat i blamirat!:cool:
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru!
Vita jela, zelen bor, molim brzi odgovor!:D:D:D0 -
snih wrote:Molio bih nekog poznavatelja talijanskog jezika da mi prevede govor gospodina Veddera iz Milana na kraju Crazy Mary!!!
Na nešto sumnjam, ali se ne bi htel prosipat i blamirat!:cool:
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru!
Vita jela, zelen bor, molim brzi odgovor!:D:D:D
Milano:
During Save You: "Fuck you!" in italian..."Vaffanculo!" :-)
after severed Hand, with the red wine bottle in his hands: "Good
evening..are you ok? We want to propose a toast to our italian fans. It's
been six years but we've been thinking of you all the time. It's like a
dream to be back here at the Forum (venue name). Thank you for letting us
come back."
after even flow...He introduces in italian "at the guitar: Mike Mccready,
drummer: "Matt Cameron".
Before Picture in a Frame: "Thank u so much. I just want to dedicate this
song to the love of my life and my little baby's mother, Olivia, I met her
in the beatiful Milan six years ago".
after black, everyone of the band clapping their hands to the crowd: "Very
good, bravo, bravo".
after crazy mary: "While we were on tour in USA, we woke up after a concert
watching the final match of the football world cup, we want you to
congratulate, you got the best team in the world".
before do the evolution: "I just have to tell you that in fifteen years of
live concerts, Milan has the best singing crowd...still...".
after Rocking in the free world: "Bye, bye, very good, thank you so much,
bye Milan".
after yellow ledbetter: "Thank u, thank u so much, I Love you, We love you,
bye!"Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
jel bilo brzo?Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
ajmo još malo:
Verona:
before release:
buona sera
good evening
after given to fly:
state tutti bene? per favore x3 non fatevi male. è la cosa pui importante,
molto pui, no più p più. molto più importante della musica, molto più
importante del vino, per prima cosa non farsi male. a la salute di verona ed
alla sua spendida gente siete veramente belli quando siete bagnati
is everyone ok? please please please, don't hurt yourselves. it's the most
important thing, most important for the music, most important for the wine,
that in the first case don't hurt yourself. cheers to Verona and to it's
splendid people. you are truly wonderful/beautiful when you are drenched/wet
after love boat captain:
ho letto nei giornali di oggi che per i pearl jam l'Italia e come una
seconda patria normalmente i giornali sbagliano ma questa volta è vero
i read in todays newspapers that for pearl jam, italy is like a second home
(i think). normally newspapers are wrong, but this time it is true.
after inside job:
due anni fa il quindici settembre è muore un uomo che era un mio amico ed
era una leggenda. il suo nome era johnny ramone. ho parlato con sua moglie
la scorsa notte. lei mi ha chiesto di salutare i fans italiani dai ramones.
suoniamo questa canzone per johnny
thanks, i'm trying... two years ago on the 15th september a man died who was
a friend of mine and a legend. his name was johnny ramone. i spoke with his
wife last night. she asked me to thank the italian ramones fans. we sing
this song for johnny.Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ali to nije sve:
Bologna:
after Save You and before Even flow Eddie says: "Tonite is the first time
we've come back here in Italy in six years, and the first, first time in
Bologna. We've played many awesome concerts in your country e we're very
happy to be here again".
after comatose he says something in english about safety and hot in the
venue.
after black: "Thank You, very good...I introduce you a great musician from
Hawaii..it's his very first day in italy, please give him the welcome...mr.
boom gaspar"..the crowd started waving Boom with the peculiar hawaiian
salute and Eddie specified in italian: "That's no a fuck off gest".
after life wasted: "Cheers".
after why go : "Thank you, Italy. Being in Italy, why go home?"
after indifference: "Thank you, Bologna: very, very good"...indicating
various parts of the crowd: "Thank you, thank you, thank you".Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:Milano:
after crazy mary: "While we were on tour in USA, we woke up after a concert
watching the final match of the football world cup, we want you to
congratulate, you got the best team in the world".
Hvala ti! Bilo je to jako brzo, a i puno više nego što sam tražio!
Mislio sam si da je ova besjeda iza Crazy Mary bila vezana uz nogomet i talijansku repku, samo se nisam usudio to javno...:)
Još jednom hvala - Siljo legendo!:)0 -
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
0
-
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
Iva: Rekla bih da bi Vuco mogao crknut od srece da se pojavi cak i prekrizen na njihovom koferu.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 272 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music