Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
CrazyMarko94 wrote:wow Long Road, Red Mosquito, Satan's Bed!!! fantasticno, nadajmo se necemu slicnom u zagrebu. by the way, siljo hvala na odgovoru za Torino ali ipak cu izgleda sam da putujem. mozda se sretnemo tamo, ili u zagrebu. pozdrav.
down
RM
satan!!!!!!!!!
dirty fraaaank
fuuuuuckin aaaaaappppp!
kako imaju srece gadovione, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
C2V3N wrote:whippiiiiing!!!!!
down
RM
satan!!!!!!!!!
dirty fraaaank
fuuuuuckin aaaaaappppp!
kako imaju srece gadoviKnowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...0 -
Cutki wrote:21:00 da ne bi bilo zabune
a sta se tice ovog drugog - to je svima jednako DALEKO
ok! al ajmo se stvarno naći... sad bez odgađanja, jer stvarno nema smisla onda... ja ne znam da li ću se uopće vraćati u hrvatsku do koncerta u zagrebu, pa bi htjela sudjelovati u dogovorima... (tinna, ti si bez brige za spavanje, ok?)
vi koji ne možete doći u pon. u zagreb (ovaj ponedjeljak) dajte svoje prijedloge...
inače, što se tiče ovog backstage passa, kad imaš dobre prijatelje, ništa nije problem... svi za jednoga, jedan za sve...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
vedderman wrote:Alo! Kako pridem iz Ljubljane do Dom Sportova? Pišite, rišite, samo treba mi ta informacija!
daj odi na http://www.viamichelin.com, ukucaj svoju adresu i adresu od Doma Sportova (Trg sportova btw.) i eto ti plana puta... vrlo jednostavno i korisno...
nema na čemu...... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:ok! al ajmo se stvarno naći... sad bez odgađanja, jer stvarno nema smisla onda... ja ne znam da li ću se uopće vraćati u hrvatsku do koncerta u zagrebu, pa bi htjela sudjelovati u dogovorima...
vi koji ne možete doći u pon. u zagreb (ovaj ponedjeljak) dajte svoje prijedloge...
inače, što se tiče ovog backstage passa, kad imaš dobre prijatelje, ništa nije problem... svi za jednoga, jedan za sve...
iva i ja bi mogli u ponedjeljak u 21... a glede tvog passa ana... jesi nam dobra prijateljica?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
potato girl wrote:Je li se skupilo osmero ljudi?
Ja bih išla, ali nisam još 100% ziher jer mi put ovisi o još nekoliko varijabli...
ovako, do ovog petka je petero ljudi uplatilo taj aranzman.
C2V3N je najavio da ce i on ici, to je vec sestero, a postoje velike sanse da ide i njegov frend, sto je onda nas sedmero.
i ako se ti odlucis, eto ga, ima nas osmero!!!
btw, dobrodosla!0 -
siljo wrote:iva i ja bi mogli u ponedjeljak u 21... a glede tvog passa ana... jesi nam dobra prijateljica?
imam identicne misli kao siljo:
mogla bih ovaj ponedjeljak, i da, jesi li frendica ili ne, hehe
stvarno zakon za pass, a znajuci tebe, ti ces samo lezerno nastaviti s mikeyjem i edom razgovor zapocet 2000. ispred hale tivoli0 -
ljudi ma o cemu mi pricamo? kak wish-setlist sa ispod 40 pjesama i jedno 3,5h?
setlist:
RearViewMirror, BetterMan, NothingMan, StateOfLoveAndTrust, CrazyMary, Porch, Once , Alive, Footsteps, WWS, Come Back, MarkerInTheSand, Angel, Untitled, Sad, Oceans, Jeremy, Black, Wishlist, ElderlyWomanBehindTheCounterInASmallTown
encore 1:
MFC, EvenFlow, DoTheEvolution, Corduroy, Daughter, IAmMine, Animal, WhyGo, Leash, GivenToFly, RedMosquito, PresentTense, LowLight, OfTheGirl
encore 2:
PartingWays, LoveBoatCaptain, LastKiss, Release, Alive, YellowLedbetter
heheheheheheMUAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
helou boys and girls...još 15 dana do Zagreba, sve luđe i luđe...jesmo dogovorili šta čemo spremiti(plakat..ili nešto)...ja imam jednu ideju, ali ne znam dali je ostvariva(novac i vrijeme-logistika)....pošto je Hrvatska poznata i po kravatama, možda bismo mogli nači neke kravate(možda sa kockicama ili nešto).. i sašiti njihova imena gore...baciti im na stage, pa bi ih oni mogli posle encore breaka obuči....to bi bilo strašno, a??
Šta vi mislite??
Inače, ispod 30 pjesama u Zagrebu ne idemo, heehheLjubljana 19.06.2000
Zagreb 26.09.2006
Munchen 12.06. 2007
Berlin 15.08.2009
Dublin 22.06.2010
Belfast 23.06.2010
Berlin 30.06.2010
Prague 02.07.2012
Berlin 04.07.2012
Berlin 05.07.2012
Manchester 28.07.2012 - E.V.
Worcester 15.10.2013
Worcester 16.10.2013
Brooklyn 18.10.2013
Brooklyn 19.10.2013
Trieste 22.6.2014
Berlin 26.6.2014
Milton Keynes 11.7.2014
Buenos Aires 7.11.2015
Sao Paulo 14.11.2015
Rio de Janeiro 22.11.2015
Chicago Wrigley Field 20.8.2016
Chicago Wrigley Field 22.8.20160 -
dunat wrote:helou boys and girls...još 15 dana do Zagreba, sve luđe i luđe...jesmo dogovorili šta čemo spremiti(plakat..ili nešto)...ja imam jednu ideju, ali ne znam dali je ostvariva(novac i vrijeme-logistika)....pošto je Hrvatska poznata i po kravatama, možda bismo mogli nači neke kravate(možda sa kockicama ili nešto).. i sašiti njihova imena gore...baciti im na stage, pa bi ih oni mogli posle encore breaka obuči....to bi bilo strašno, a??
Šta vi mislite??
Inače, ispod 30 pjesama u Zagrebu ne idemo, heehhe
Hey, Damire!
Pa nije ti losa ideja, ne, svaka cast!
Kako se ZG blizi, ja jedva cekam. Jest da cu ih vidjeti jos nekoliko puta prije toga...al ipak cu vidjet sve vas i tu sam DOMA. JEEEEEE!
Ja dolazim u ZG taj dan, ne znam jos tocno kad, al moramo se naci tamo ispred Doma Sportova, obavezno.
Ovaj ponedjeljak necu dolaziti, ma da bih rado dosla i druzila se sa vama, al ipak se moram spremat za Veronu i MIlano sad, i ustedit pare za ostale koncerte
Jos nesto, da, neki ljudi koji su mi se javili mailom ili PMom, sorrite, sad cu odgovorat na sve to, zbilja nisam stigla kako sam doputovala iz USA u ponedjeljak...eto, toliko zasada. Ja sam sad opet doma i stalno sam na netu, pa me mozete naci i na kojem chatu
Jos malo pa ZG! jeeeeeee!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Hmmm, ja sam pomalo loše volje, jer je ispalo, da sad ne mogu u Beč, tako da mi ostaju dvije 10C ulaznice....ako je netko zainteresiran neka javi(pradat ču svakako po face value - a to je bilo $124 za dvoje- može i pojedinačno)..inače idu u Beč moj brat (on če dignuti moje karte tamo) i još jedan prijatelj..
Tako da mi ostane 'samo' Zagreb...ali to ču 100%, tako bolje za njih (PJ) da otsviraju nešto posebno, heheh..kao što smo rekli Europski Boston 03 ili Gorge 05...
čujemo se,.....ako je netko za foru s kravatama, ili neku drugu ideju....nešto moramo spremiti otkačeno....možda nešto s nogometnom loptom...
ajde uživajteLjubljana 19.06.2000
Zagreb 26.09.2006
Munchen 12.06. 2007
Berlin 15.08.2009
Dublin 22.06.2010
Belfast 23.06.2010
Berlin 30.06.2010
Prague 02.07.2012
Berlin 04.07.2012
Berlin 05.07.2012
Manchester 28.07.2012 - E.V.
Worcester 15.10.2013
Worcester 16.10.2013
Brooklyn 18.10.2013
Brooklyn 19.10.2013
Trieste 22.6.2014
Berlin 26.6.2014
Milton Keynes 11.7.2014
Buenos Aires 7.11.2015
Sao Paulo 14.11.2015
Rio de Janeiro 22.11.2015
Chicago Wrigley Field 20.8.2016
Chicago Wrigley Field 22.8.20160 -
dunat, prvo tebi, žao mi je... ja mislim da bih okrenula svijet napačke da mi netko kaže da ne mogu na koncert... ne znam i ne želim znati kako ti je...
a vi ekipa, di se onda vidimo? onaj birc u tkalči "portal" kaj je već prije spomenut? ja ne znam di je to pa bih molila blizu čega poznatog se nalazi? i kaj ostaje 21.00 kao zakazano vrijeme? jel?... I surfaced and all of my being was enlightened...
moze, moze.. ja nemam pojma di je al bum naso (valjda masni zna)
nego, kak bumo znali da smo to "mi" ?
neko nek obuce kakvu PJ majicu il nesto...They said... timing was everything, made him
Zagreb26.09.06
0 -
jurasica wrote:dunat, prvo tebi, žao mi je... ja mislim da bih okrenula svijet napačke da mi netko kaže da ne mogu na koncert... ne znam i ne želim znati kako ti je...
a vi ekipa, di se onda vidimo? onaj birc u tkalči "portal" kaj je već prije spomenut? ja ne znam di je to pa bih molila blizu čega poznatog se nalazi? i kaj ostaje 21.00 kao zakazano vrijeme? jel?
portal je na cosku kraj melina... ispred oliver twista skrenes gore prema melinu i na boku one kuce imas stepenice koje vode u portal...
juras, srami se)))))
nego, btw, ako ce biti lijepo vrijeme, mozemo se instalirati i u parkic narkic ispred portala-melina... meni pase i malo ranije, recimo u 20h.. anyone?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
imam jednu molbu za ljude iz zagreba-da mi neko provjeri kada tacno ima voz iz zagreba za torino 18. septembra, negdje predvece, i koliko kosta karta. ja sam gledao na sajtu hz-a ali mi je sve to nesto sumnjivo. hvala unaprijed.
btw, ala bije mirko cro cop! bog je. onog silvu bolje da je voz udario, brze bi se oporavio.Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...0 -
CrazyMarko94 wrote:imam jednu molbu za ljude iz zagreba-da mi neko provjeri kada tacno ima voz iz zagreba za torino 18. septembra, negdje predvece, i koliko kosta karta. ja sam gledao na sajtu hz-a ali mi je sve to nesto sumnjivo. hvala unaprijed.
btw, ala bije mirko cro cop! bog je. onog silvu bolje da je voz udario, brze bi se oporavio.
hm, imas vlak iz zagreba za trst u 23:22... u trst stize 19.09. u 04:53 ujutro... produzuje do Venezie (Mestre) i tamo je u 07:04...
sad bi trebao naci vlak od tamo do torina... tako kaže HŽ...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:hm, imas vlak iz zagreba za trst u 23:22... u trst stize 19.09. u 04:53 ujutro... produzuje do Venezie (Mestre) i tamo je u 07:04...
sad bi trebao naci vlak od tamo do torina... tako kaže HŽ...
ovdje pogledaj vozni red iz venezie do torina:
http://goitaly.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?site=http://www.trenitalia.com/en/orari%5Fbiglietti/index.html
njihove željeznice: http://www.trenitalia.com/en/index.html
ne znam koliko je tocno... mozes kupiti karte i online pa ih preuzeti na stanici ili samo isprintati racun...
sretan putStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
CrazyMarko94 wrote:imam jednu molbu za ljude iz zagreba-da mi neko provjeri kada tacno ima voz iz zagreba za torino 18. septembra, negdje predvece, i koliko kosta karta.
vozni red za bilo koji vlak u europi možeš naći na stranicama http://www.db.de.
tamo imaš apsolutno sve veze, jedino nema cijena. evo primjer - sve veze vlakom iz beograda do torina:
http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/en?ld=212.26&seqnr=1&ident=jo.02458326.1157957234&OK#focus
a evo i konkretnog odgovora na tvoje pitanje:
Zagreb Glavni Kolod. dep 23:22
Venezia Mestre arr 07:04
Venezia Mestre dep 08:04
Torino Porta Susa arr 12:48
cijena povratne karte oko 900 kuna.0 -
nis od masnog(znaci i gitare), al nema veze, ja bum doso mrvicu mozda poslije 8; jedno 8:20-30... kaj onda parkic-narkic ili birtija?...They said... timing was everything, made him
Zagreb26.09.06
0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 272 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market