Pearl Jam in Zagreb!
Comments
- 
            nije li netko pametan rekao davno "de gustibus non disputandem est" ?? ucio to prije 5 godina, nemojte zamjeriti ako je pogresno... ?? ucio to prije 5 godina, nemojte zamjeriti ako je pogresno...
 meni je cisto ok... al kao sto je vec receno, kao da su spotovi najbitniji...
 pozdrav svima, nije me bilo neko vrijeme, netko me sjebo s passwordima, kao da sam ispuco kvotu.. ajoj... tko je ? da ga vidim? Oh when I was a kid oh how magic it seemed Oh when I was a kid oh how magic it seemed
 Oh please let me sleep its Christmas time0
- 
            masni wrote:nije li netko pametan rekao davno "de gustibus non disputandem est" ?? ucio to prije 5 godina, nemojte zamjeriti ako je pogresno... ?? ucio to prije 5 godina, nemojte zamjeriti ako je pogresno...
 meni je cisto ok... al kao sto je vec receno, kao da su spotovi najbitniji...
 pozdrav svima, nije me bilo neko vrijeme, netko me sjebo s passwordima, kao da sam ispuco kvotu.. ajoj... tko je ? da ga vidim? 
 Ej, nije samo tebi bilo bed logirat se.
 Masa ljudi je ostala *vani* ovaj vikend, nesto su sjebali na forumu..ne oni, nego tko zna tko.. 
 Eto, ja sam na PJ-u danas, cudno? hehe "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 
            cropdustress wrote:Ej, nije samo tebi bilo bed logirat se.
 Masa ljudi je ostala *vani* ovaj vikend, nesto su sjebali na forumu..ne oni, nego tko zna tko.. 
 Eto, ja sam na PJ-u danas, cudno? hehe 
 kaj ti opet putuješ negdje? new hampshire?... I surfaced and all of my being was enlightened...
 HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
- 
            jurasica wrote:kaj ti opet putuješ negdje? new hampshire?
 Da da. Idem opet u USA. 
 Sad bas opet mislim dal da idem u Pittsburgh na koncert il ne..? 
 A joj... joj. Luda sam! A da zbilja hocu, mogla bih...samo treba dobit slobodan dan... "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 

ma da , to stoji i sasvim je ok. nego samo kazem da se MENI licno ne svidja, i necu osudjivati nikoga kome se spot svidi.masni wrote:nije li netko pametan rekao davno "de gustibus non disputandem est" ?? ucio to prije 5 godina, nemojte zamjeriti ako je pogresno... ?? ucio to prije 5 godina, nemojte zamjeriti ako je pogresno...
 just continue rockin` in the free world!:)And sometimes is seen a strange spot in the sky
 A human being that was given to fly...0
- 
            jucer mi je stigao album + bonus CD :-)
 artwork mi nije bas spektakularan, onak ok je...
 ana, jel sintiji stigao poklon za b-day?Standing on a hill, staring at a mountain...0
- 
            siljo wrote:jucer mi je stigao album + bonus CD :-)
 artwork mi nije bas spektakularan, onak ok je...
 ana, jel sintiji stigao poklon za b-day?
 je, i ja sam ga dobila... uf... napokon... nego, po čemu se ovaj razlikuje od onih u dućanima? to me zanima...... I surfaced and all of my being was enlightened...
 HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
- 
            jurasica wrote:je, i ja sam ga dobila... uf... napokon... nego, po čemu se ovaj razlikuje od onih u dućanima? to me zanima...
 JA JOS NISAM DOBIOOOO *DERE SE* aaa.. jel doslo na posti ili na ruke? ja sam svoj narucio 16.4. (za usporedbu samo).. mozda mala komplikacija je dodatna majica koju sam narucio... aaa.. jel doslo na posti ili na ruke? ja sam svoj narucio 16.4. (za usporedbu samo).. mozda mala komplikacija je dodatna majica koju sam narucio...
 ocu 2 cd-a i majicuuuu!!!! odmah.. evo netko zvoni.. i? i?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
- 
            hajde, ljudi-BUDITE SE!!!!!!!!!
 samo toliko od mene...
 ne!ustvari ima jos nesto!
 mislim da moji malo meksaju.sestra kaze da ce u vreme koncerta u zg-u biti slobodna i da postoji veeeelika mogucnost da dodjemo!!!!!!!
 toliko.
 pozdrav.
 i hajde svi na tipkanje postova!And sometimes is seen a strange spot in the sky
- 
            pa ja nisam ni znala da ovako nesto postoji u hrvatskoj!
 http://www.topoftheshops.com.hr/index.php
 bas me zanima je li u 1. tjednu prodaje PJ bio na 1. mjestu (iako sumnjam, mislim da su RHCP ipak popularniji u hr).
 i malo je blesavo da nema sve pokazatelje, i broj prodanih kopija i broj tjedana provedenih na ljestvici, iako bi broj prodanih primjeraka vjerojatno bio i crnji od mojih najcrnjih predvidjanja 
 inace, jedina zemlja gdje se PJ zadrzao na 1. mjestu top-liste najprodavanjih albuma i nakon 1. tjedna je portugal. zasluzili su 2 koncerta. 
 P.S. i da, PROBUDITE SE! 0 0
- 
            i'm still alive !!!Oh when I was a kid oh how magic it seemed
- 
            a ko su ova cakana decica?
 http://www.longroad.it/immagini/josh&molly.jpgAnd sometimes is seen a strange spot in the sky
- 

stvarno?:) jao kako su slatka...pa da, sta bese pise tamo nippotini, tako nesto...elcielo wrote:tinna wrote:a ko su ova cakana decica?
 mislim da su edovi necaci, djeca njegova polubrata.
 a znaci, i eddijev polubrat je uzeo majcino prezime vedder, ili sta?And sometimes is seen a strange spot in the sky
- 
            zasto imam osjecaj da entuzijazam polako pada na ovom forumu?!?
 cekali smo da se objavi turneja, bili zivcani, kad se objavila, bila je panika za karte, i sad kad imamo i to, i vecina vas / nas zna kuda ce na jesen, prestali svi pisat...
 ah... sta reci..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
- 
            masni wrote:zasto imam osjecaj da entuzijazam polako pada na ovom forumu?!?
 cekali smo da se objavi turneja, bili zivcani, kad se objavila, bila je panika za karte, i sad kad imamo i to, i vecina vas / nas zna kuda ce na jesen, prestali svi pisat...
 ah... sta reci..
 ne, ne, ne...Nije istina! Ljudi su samo prezaposleni jer moraju zaradit
 za 9.mjesec da mogu na tuneju 
 I isplanirat sve...;)
 Ja sam uvijek tu, i UVIJEK pozitivna!  
 Sta ima u ZG? Nadam se da cu doc sad u 6.mj. jos jednom i *zgrabit* jedan Avocado (plakat) "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 
            masni wrote:zasto imam osjecaj da entuzijazam polako pada na ovom forumu?!?
 ah... sta reci..
 ma polako, zasto forsat? prerano je za raditi konkretne planove, a glupo je piskarati o nicemu Standing on a hill, staring at a mountain...0 Standing on a hill, staring at a mountain...0
- 

da, i ja se slazem.cropdustress wrote:Ljudi su samo prezaposleni jer moraju zaradit
 za 9.mjesec da mogu na tuneju 
 I isplanirat sve...;)And sometimes is seen a strange spot in the sky
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 278 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs