Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
posteri i okviri su super.... bum si mam jednog precrtala da i ja imam0
-
Kako sad brzo padamo na drugu stranicu, vjerovatno su promjenili neki sustav thread, nema više zajebancije
Što se tiće postera ni ja nisam prije razmišljao o tome jednostavno me odjedanput ponijelo, to je lijepi sport ali skup ako se zakačiš.
Ja sam u jednoj fotokopirnici pitao koliko bi me koštalo da neke postere skeniram i ponovo printam i kad sam čuo cijenu izvrnuo sam se preko 500 kn, za te pare mogu 2 originala kupiti.
Nisam planirao lažno trgovati da se razumjemoali da neke naj imam i doma i u radioni.
Šteta što ovdje, barem kod mene u Dubrovniku nema boljih izbora za okvire i paspartue jer bi se to moglo još bolje posložiti...ima lik na Porch-u, nik mu je Master Frame...što taj radi od okvira, neki su mu bolji od samog postera.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
hehe, na threadu 'people already in line' se povela rasprava jesu li oni fanovi koji su pred vic došli čekati, ako sam dobro shvatila, i 30 sati prije showa, a među kojima ima i dobro nam znanih imena, luđaci ili ne. i to luđaci u smislu lunatics i stalkers0
-
asfo wrote:na phone box-u 2 pearl jama!!!!... (severed hand i nemrem se sjetit kaj još je bilo)
i baba od who-a
pa na otvorenom još last kiss... pa beck i radioheadi... ovi dj-evi kaj rade prek ljeta konačno malo zagazili u dublju vodu od hitića
Nekak je drugačije kada te ovak stvari iznenade na radiju, sva se naježim, a nekad se sjetim i koja je stvar iza bila nasnimljena na kazeti
eto, sada moram reagirati... ja sam bila prva taj dan.. i naručila bome marker in the sand...nisam je čula jer na poslu slušamo otvoreni, ali nevermind... bitno da su svirali...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Isuse, ova lista je fakin nestvarna!!! Ne mogu vjerovat...taj Eddie je lud ako je to on slagao...vise mi izgleda kao da je neki fan slagao setlistu...
Ne mogu uopce izdvojit rarities jer su valjda sve rarities...ovako nesto jos nisam vidio...
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=2530850 -
ne vjerujem svojim očima...
Predobro,
Sonic reducerDeath or glory!0 -
jurasica wrote:eto, sada moram reagirati... ja sam bila prva taj dan.. i naručila bome marker in the sand...
nisam je čula jer na poslu slušamo otvoreni, ali nevermind... bitno da su svirali...
Ma znaš kaj, baš dok sam te slušala da naručuješ, rekla sam "ovo je jurasica i bok!"
tenjks!0 -
Ovo je prave set lista za die hard fanove...
All or None za početak i kraj sa BH Indifference...jebote za rezat vene
Poster ja jako lijep, nadam se da frend Ty uspio nabaviti koji poster viška:)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Hey, večeras Pajo i Iva su u Gradu pa se vidimo. Imat će mo mali meet up i u Dubrovniku
Mogao bi obući vegeta majicu
Hey da li je netko od nosi po gradu ili samo služi kao piđama????
Ja sam je nosio nekoliko puta.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Ja je nisam nosio nakon koncerta, nekako mi je žao.
I opet čitam ovaj set od sinoć i ne vjerujem...
I savršen vikend, danas konačno završili brod što znači da imam slobodan vikend i idem ujutro na Krk malo se bućkat. Nadam se da će se vrijeme popravit jerbo je danas kiša u Rijeci..Ako ostane ovako, ostajem u Ri... Tako da moguće da neću pratit Lolla set, iako bi vjerojatno odustao kao i sinoć oko 4 ujutro kad sam skužio da nije to praćenje za mene i otišao (opet) u horizontalu (pozdrav Sid- only the strong survive
)
A Tom Petty je morao popi*dit 01.09.2005Death or glory!0 -
Haha, Niko, kad sam vidila da si postao, znala sam da ces spomenut poster
I da, nadam se da ces ga uspjet dobit od Tylera, pa cu ga doc pogledat
Ja sam bila budna do 6 ujutro. Mike mi je pisao update, i Sandra i Lori su se javile prije i poslije koncerta. Wow, koja setlista, a videa ste vidjeli? Wow :eek:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Dirty Frankk wrote:Hey da li je netko od nosi po gradu ili samo služi kao piđama????
Ja sam je nosio nekoliko puta.
ja ju nosimal pokušavam ne prečesto, bojim se da bude se brzo isprala... :(
0 -
Rijeka wrote:... Tako da moguće da neću pratit Lolla set, iako bi vjerojatno odustao kao i sinoć oko 4 ujutro kad sam skužio da nije to praćenje za mene i otišao (opet) u horizontalu (pozdrav Sid
- only the strong survive
)
znači ne budeš gledal? ja budemjel prenose uopće cijeli koncert ili samo dio?
0 -
Prava fanovska setlista, svaka čast...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
-
Info - Lollapalooza
Pearl Jam počinju u nedjelju u 20:00 po Čikaškom:) vremenu! To je 3:00 u jutra rana u Hrvatskoj, naravno ponedjeljak! E sad, bio ja na službenoj stranici od Lolla-e i tamo vidio neku satnicu webcasta po danima. Zanimljivo je da tamo nigdje ne stoji ime nama najdražeg PJ-a.
Zna li netko možda nešto više o tom webcastu i Pearl Jam-u na njemu! (koja rima:D
Kako i afo i ja imamo majice usprkos tome što na koncertu(ima) nismo bili evo info: asfo ju je nosila jednom, a ja nijednom (žao mi je nositi:D Ali evo danas ću je obući!:)0 -
Tako sam uzbudjena!!! Josh samo DAN me deli od Loolapalloze!!!! Shaljem vam fotke & review
...puno pozdrava za sve jammere!!!
p.s. josh uvek ne mogu da verujem da nisam uspela da nadjem kartu za VIC
:(... imam drugaricu koja JESTE bila tamo...idemo zajedno na Loolu, pa ce mi reci sve!!!! Kakva SRECNICA!!!! bila je u prvom redu (sa Mike-ove strane)!!!!...I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
i tak...
vratili se mi s morena... zapravo, ivu sam ostavio na obali na 10ak dana, a ja se vratio arbajtat... poceo sam citati postove od 20.07. kad smo otisli, ali skupilo se toga pa ce mi trebati vremena...
bili na peljescu u jednom malom kampu kojeg smo otkrili prosle godine i totalno se odmorili... jednu vecer se podruzili s ivom i pajom na korculi i to je to od divljih izlazaka.. zapravo, bila je u kampu neka ribarska festa pa smo imali i live svirku... band Maestral... joj... strasno
na povratku jedan dan zujali po slapovima krke, jedan dan po zlarinu, u vodicama nam bura potrgala sator, na murteru se okupali u najhladnijem moru ever... i tak...
nis, idem dalje citat postove... e da, vidio tu na kraju da je bettergirl na loli... go girl! zakon...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
snih wrote:Evo kaj ekipa iz Rolling Stone veli o najboljim "live" bendovima u ovom trenutku:
1. White Stripes
2. Radiohead
3. Pearl Jam
4
Radiohead nisam gledao u živo, a ni White Stripes...
Radiohead stvarno peru odlično kaj je - je, a White Stripes??? Da su baš oni najbolji live band, pa ne bih baš rekao! To je čisti marketing od strane Rolling Stone-a!
mi bili u zg na white stripesima i bilo je predobro... nevjerojatno kakav zvuk rade njih dvoje... bubanj i gitara, bez killroya
trajalo je oko 70min, ali mi je bilo vise nego dovoljno...Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music