mislim da je bilic imao neku kokos ili pticu negdje na lijevoj strani hoodice
uglavnom, bio je neki oblik i gotovo sam siguran da je imalo 2 noge..
e, skoro zaboravih!
danas sam na internom HTV-ovskom serveru gledala tu bilićevu izjavu (odnosno cijeli snimljeni materijal) i vidjela sam hoodiecu iz drugog kuta.
na lijevoj strani prsa hoodie ima bizona, a na lijevom rukavu su ispisana neka slova, ne vidi se dobro, ali mislim da je pisalo 'pearl jam' i onda još nešto.
Jučer sam primjetio prve Du tablice sa ED slovima, tipa DU 385 ED, sad mi je baš žao što se nisam sjetio prije toga jer smo registrirali nedano Ivin auto (imao je RKA tablice) dobili smo EA, baš bez veze....ovo sa ED mi je baš super
shit :(
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
meni je to najljepši PJ hoodie za koji znam. nisam znala da je tako rare... :(
Maram nazvati Tyler-a on sigurno ide na koji koncert, blago im se, a da mi barem pokupi poster kad već ne mogu na koncert.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Bog Lestes
evo na forumu ti se prodava poster za 40$, to je ok cijena. Probaj poslati pm i dogovorit se snjim. Ako ti treba pay pal za platit mogu ti pomoći.
Bog Lestes
evo na forumu ti se prodava poster za 40$, to je ok cijena. Probaj poslati pm i dogovorit se snjim. Ako ti treba pay pal za platit mogu ti pomoći.
Iva: Inače takav hoodie ima Tyler, kanađanin kojeg smo upoznali u Krakowu/Londonu:
fakat! znala sam da ga je netko od ekipe imao na turneji al nisam se mogla sjetit tko, mislila da sam ju je vidla na ljudima onak u prolazu. Meni je taj hudi prvi cas bio malo tumach, al kasnije mi je nekak vise sjeo (ma tko tu vise moze bit objektivan bilo ih je za kupit u zagrebu na koncertu, mislim da su bile oko 400 kn, isto nisam dobila dojam da su tak rijetke...
btw. probala green devil hudi od sid, i dalje mi je prepredobra (tenks na probi sid , (iako meni isto nekak dugacka - kao i tvoja, ful cudan kroj.) njena je mislim L, i to je sad najmanje kaj jos imaju u TCu. al to bi bilo znaci skoro 700 kn (cijena+slanje+carina na kraju) pa si kontam jos nekak... muchos dineros :( jesi ti to isto toliko platila? pozabih
Nisu rijetke te smedje hoodice, samo su skupe. Bilo ih je za kupit i lani al su sve velike bile, i jako jako skupe. Ja sam htjela tu, ili onu boja breskve, isto fora, sove su iza umjesto bizona... Nema ljama, ovaca, nego samo bizoni i sove.
Dosta ih je bilo na prosloj turneji okolo, al za te pare...ove sto su na 10c sad su puno bolje kvalitete, vjerujte mi.
btw. probala green devil hudi od sid, i dalje mi je prepredobra (tenks na probi sid , (iako meni isto nekak dugacka - kao i tvoja, ful cudan kroj.) njena je mislim L, i to je sad najmanje kaj jos imaju u TCu. al to bi bilo znaci skoro 700 kn (cijena+slanje+carina na kraju) pa si kontam jos nekak... muchos dineros :( jesi ti to isto toliko platila? pozabih
Iva: Hoodie bio 55 bucksa, a shipping 17 - daklem ispadne cca 350kn. Mi nismo platili carinu nego nam je najnormalnije došlo u poštu u Sloboštinu i samo smo pokupili. Mislim da ti carinu najviše naplaćuju ako ti dođe u centru... Ak hoćeš naručimo ti mi ili stavi našu adresu kao shipping address pa možda opet ako dođe tu kod nas na selo ne stave carinu...
Iva: e, da, to je istina - taj je hoodie ful od tankog materijala...
Da, i zbilja su bili ogromni i skupi. Domagoj ima onu tamno plavu hoodicu koja je super...jos uvijek mi je zao sto nisam takvu kupila :(
I da, btw, jos mi je ostalo zadnje poglavlje knjige Into The Wild...I onda gledam film. Koji lik, zbilja sam se uzivila u knjigu i citala ju cijeli put od ZG do Ri u onom smrdljivom neklimatiziranom vlaku...
Iva: Nema niš na telki pa gledamo snimku Oscara i zasad smo čuli tri pjesme koje su Edvardu bile konkurenti tj. koje su osvojile nominacije za Oscare. Kao što smo i mislili sve su mainstream, cutsy njesra (pardon my French) sa jadnom muzikom i priglupim riječima. I sve su naravno pjesme tj. ostavljaju dojam da je u soundtrackovima bila prisutna 'predominant use of songs'. I naravno, zasad su većinom bile od Oscar Award Winnersa.
Kao što rekoh, nije bilo za očekivati da će naš anti-establishment momak imati ikakve šanse u tom điru osim da postigne da ga diskvalificiraju! You go Ed!
edit: hajde sad su četvrti kandidirani neki striček na gitari i teta na klaviru i iako je cutsy nije njesra pjesma...
edit2: peta pjesma je upravo počela i officially već sad mogu reći da je turbo njesra! pjevač je na kraju sam sebi zapljeskao...nuff said...
Iva: Hoodie bio 55 bucksa, a shipping 17 - daklem ispadne cca 350kn. Mi nismo platili carinu nego nam je najnormalnije došlo u poštu u Sloboštinu i samo smo pokupili. Mislim da ti carinu najviše naplaćuju ako ti dođe u centru... Ak hoćeš naručimo ti mi ili stavi našu adresu kao shipping address pa možda opet ako dođe tu kod nas na selo ne stave carinu...
e pa da to je vec prihvatljivo! tenks i javim jos kad se smislim! zapravo cekam da ostanu jos samo XXL
Iva: Nema niš na telki pa gledamo snimku Oscara i zasad smo čuli tri pjesme koje su Edvardu bile konkurenti tj. koje su osvojile nominacije za Oscare. Kao što smo i mislili sve su mainstream, cutsy njesra!
i ja bas polu-pratim i ajd od 4 nji-nji stvarcice su osvojili bas ti simpa teta i stricek. mislim 3 frikin stvari iz the Enchanted?? sve zvuce isto... pa kaj nije bar jedna mogla bit edova iz ITW-a?? sigh...
i ja bas polu-pratim i ajd od 4 nji-nji stvarcice su osvojili bas ti simpa teta i stricek. mislim 3 frikin stvari iz the Enchanted?? sve zvuce isto... pa kaj nije bar jedna mogla bit edova iz ITW-a?? sigh...
Iva: baš sam ja komentirala paji da koji bi to samo efekt bio da se tamo na oscarima razlegao edvardov glas i guaranteed...
ali bolje ne, onda bi se ove LA zvijezdice možda malo i zamislile, a bolje da ne misle previše :)
btw, još jedna iz celebrity rubrike - izgleda da se Sean Penn brzo utješio nakon razvoda i da je sa supermodelom Petrom Nemcovom (sth like that se zove teta). s kim si takav si čini se pa je i on posegnuo za supermodelom ko edvard
Comments
Malo sam gledala vaše slike i filmiće s koncerta u Beču i što reći... Ludnica...
Iva i Pajo, sorry kaj ste opet vukli knjigu sa sobom na meet, nisam jučer bila doma, a i prekasno sam skužila poruku na netu...
Nema me baš puno tu u zadnje vrijeme, navukla sam se na glupi fejsbuk...
e, skoro zaboravih!
danas sam na internom HTV-ovskom serveru gledala tu bilićevu izjavu (odnosno cijeli snimljeni materijal) i vidjela sam hoodiecu iz drugog kuta.
na lijevoj strani prsa hoodie ima bizona, a na lijevom rukavu su ispisana neka slova, ne vidi se dobro, ali mislim da je pisalo 'pearl jam' i onda još nešto.
jel' itko zna, postoji li PJ buffalo hoodie?
buffalo birdie
buffalo birdie LOL
srecom da imamo interne ljude na (h)tv-u da mozemo analizirati da se radi(lo) o bizonu
Oh please let me sleep its Christmas time
http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/PJLondon1862007/photo#5078857967747596162
http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/PJLondon1862007/photo#5078857933387857778
shit :(
Maram nazvati Tyler-a on sigurno ide na koji koncert, blago im se, a da mi barem pokupi poster kad već ne mogu na koncert.
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=274510
fakat! znala sam da ga je netko od ekipe imao na turneji al nisam se mogla sjetit tko, mislila da sam ju je vidla na ljudima onak u prolazu. Meni je taj hudi prvi cas bio malo tumach, al kasnije mi je nekak vise sjeo
btw. probala green devil hudi od sid, i dalje mi je prepredobra (tenks na probi sid
Dosta ih je bilo na prosloj turneji okolo, al za te pare...ove sto su na 10c sad su puno bolje kvalitete, vjerujte mi.
I da, btw, jos mi je ostalo zadnje poglavlje knjige Into The Wild...I onda gledam film. Koji lik, zbilja sam se uzivila u knjigu i citala ju cijeli put od ZG do Ri u onom smrdljivom neklimatiziranom vlaku...
BOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I think it's time for you to learn more Croatian
Steve: Placam pivu!
Kao što rekoh, nije bilo za očekivati da će naš anti-establishment momak imati ikakve šanse u tom điru osim da postigne da ga diskvalificiraju! You go Ed!
edit: hajde sad su četvrti kandidirani neki striček na gitari i teta na klaviru i iako je cutsy nije njesra pjesma...
edit2: peta pjesma je upravo počela i officially već sad mogu reći da je turbo njesra!
malo se gubim,vidm da stalno piše pajo,pa onda ispod iva
e pa da to je vec prihvatljivo! tenks i javim jos kad se smislim!
Salim se malo, hehe
btw, oscara je dobila ona jedina pjesma koja nije totalno njesra. ajde bar nešto...
doh! a ja mislio da to pajo stalno citira neku Ivu
ali bolje ne, onda bi se ove LA zvijezdice možda malo i zamislile, a bolje da ne misle previše
btw, još jedna iz celebrity rubrike - izgleda da se Sean Penn brzo utješio nakon razvoda i da je sa supermodelom Petrom Nemcovom (sth like that se zove teta). s kim si takav si čini se pa je i on posegnuo za supermodelom ko edvard