Joj da, nikak da ulovim tu 101inicu. znaci isplati se pogledat, super! al nema veze, bila sam tam uzivo pa znam o cem se radi (da, tolko sam stara
Iva: ja debil imala karte za premijeru (radimo nešto s njima pa su nam poslali miceki), ali nisam bila mogla ići...luckily, i ja sam stara ko i iva...:)
e, a htjedoh se uključiti u neke rasprave, ali knjigu još nisam pročitala, a dokumentarac koji jurasica preporučuje nisam gledala pa sam se takva neuka mislila suzdržati komentara.
ali ipak (:D) moram malo kometirati g. Supertrampa pa reći da mi općenito takav kukavički način rješavanja problema u kojem te nije briga kako i koliko povrijediš ljude oko sebe (kakvi god oni bili) nije simpatičan. onak, više cijenim ljude koji ispate to kaj imaju (jer ružne stvari nažalost ne preskaču nikoga) i pokušaju riješiti neke stvari. bježanje od problema is not my cup of tea...
toliko općenito o problematici, a kad pročitam i knjigu onda bum vidjela je li bio lud ili ne, i guess...
Iva: ja debil imala karte za premijeru (radimo nešto s njima pa su nam poslali miceki), ali nisam bila mogla ići...luckily, i ja sam stara ko i iva...:)
e, a htjedoh se uključiti u neke rasprave, ali knjigu još nisam pročitala, a dokumentarac koji jurasica preporučuje nisam gledala pa sam se takva neuka mislila suzdržati komentara.
ali ipak (:D) moram malo kometirati g. Supertrampa pa reći da mi općenito takav kukavički način rješavanja problema u kojem te nije briga kako i koliko povrijediš ljude oko sebe (kakvi god oni bili) nije simpatičan. onak, više cijenim ljude koji ispate to kaj imaju (jer ružne stvari nažalost ne preskaču nikoga) i pokušaju riješiti neke stvari. bježanje od problema is not my cup of tea...
toliko općenito o problematici, a kad pročitam i knjigu onda bum vidjela je li bio lud ili ne, i guess...
mislim da se ne bih mogla VIŠE složiti s tobom... nisam ni ja mislila to komentirati, ali što je tu je... kao što na kraju filma i sam to prizna, ništa nije vrijedno bez nekoga s kim to možeš podijeliti... dobro ili loše...
a i interesantan je onaj link kaj je domagoj postao - teorija da frajer zapravo bio šizofreničar... možda nije toliko daleko od istine....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Iva: ovak, koliko ja znam , pajo je trenutno u Skopju, idući tjedan ide u Sarajevo, a onda i u Beograd
a državnu tajnu je odala Vesna Pusić koja je najavila priznanje za 15.3.
pa će da vidimo koliko Veca zna sad kad je postala in
takodjer se slazem s tobom
mislim, pogledajte sad ova samoubojstva klinaca.. zapalio se, utopila se, objesila se.. ne kuzim nikako.. cemu to? koji q? sta si ti sad napravio, debilu mali, sto si se ubio.. bolje ti je na nebu? vratio bi se nazad sad? e ne moze.. lose lose...
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
mislim, pogledajte sad ova samoubojstva klinaca.. zapalio se, utopila se, objesila se.. ne kuzim nikako.. cemu to? koji q? sta si ti sad napravio, debilu mali, sto si se ubio.. bolje ti je na nebu? vratio bi se nazad sad? e ne moze.. lose lose...
Iva: mene također brine kako dođe do toga da tu djecu nitko ne primjećuje tj. kako nitko nije primijetio da nisu sretni... :( ne znam da li je to posljedica toga što roditelji ne primjećuju UNICEF-ov plakat koji kaže 'televizija nije najbolji prijatelj vašeg djeteta'; da li je zato što je standard šugav pa su ljudi preopterećeni da bi primjećivali svoju djecu; da li je to posljedica našeg briljantnog školskog sustava; kombinacija svega skupa ili što li... jer čini mi se da je to u slučaju djece ultimativni attention seeking od kojeg nažalost nema povratka, a kad curica ima 12 godina ipak je još većim dijelom dijete i trebao bi netko znati brinuti o njoj bolje nego ona sama... tužno...
za ove starije (djevojka koja se utopila je mislim imala 17 godina) se u potpunosti slažem s tobom.
mislim da je cijeli sustav u banani - premalo obrazovanih i educiranih... žene, one malo inteligentnije koje se ekšli idu zajeb.... s faksom, rađaju poslije 25 godine, a do tada su ove kaj su jedva završile srednju školu već rodile troje djece koja nemaju neku perspektivu jer i nemaju od koga učiti... naravno, nije ovo baš tako crno/bijelo, ali bojim se da dok mi čekamo, negdje rastu djeca čiji su roditelji bili malo premladi a sad su isfrustrirani i na kraju djeca trpe... i takvih je većina... ne znam jeste li gledali film idiocracy? glup film koji u sridu pogađa problematiku oglupljivanja svjetskog stanovništva...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Iva: ovak, koliko ja znam , pajo je trenutno u Skopju, idući tjedan ide u Sarajevo, a onda i u Beograd
a hbg, dok ja skuzim tko od vas pise... bila mi je kasna vecer kad sam to pisao i nisam bio priseban
dobro jutro
mislim da je cijeli sustav u banani - premalo obrazovanih i educiranih... žene, one malo inteligentnije koje se ekšli idu zajeb.... s faksom, rađaju poslije 25 godine, a do tada su ove kaj su jedva završile srednju školu već rodile troje djece koja nemaju neku perspektivu jer i nemaju od koga učiti... naravno, nije ovo baš tako crno/bijelo, ali bojim se da dok mi čekamo, negdje rastu djeca čiji su roditelji bili malo premladi a sad su isfrustrirani i na kraju djeca trpe... i takvih je većina... ne znam jeste li gledali film idiocracy? glup film koji u sridu pogađa problematiku oglupljivanja svjetskog stanovništva...
nemojte pljuvati po sustavu... za sve je kriv EMO...
A tek rijechi prestrashnog Pearl Jama?? Indifference i sve to?? Zao mi je al moram vam rec da smo svi skupa obicni EMOSI!! Aaaaa!
Uf, ma nemaju mjuza i filmovi previse veze s nicim...
Sve to nazalost pocinje doma, ali onda ovisi kak se sve to skupa prokuha u necijoj glavi... Znam ljude koji su imali poprilicno gadan zivot pa se nisu odlucili ubiti.
Mislim da stvarno moras imati neki zesci psihicki poremecaj. a to kod tinejdzera brijem bude pogotovo tesko za skuzit buduci da su svi vecinom u toj ludoj fazi, zatvaraju se u sobu, sve im ide na zivce, slusaju "cudnu" mjuzu, oblace se jos "cudnije",... I tak, mislis dijete dobro, sretno, ne radi probleme... - a ono depra! Zasu... :(
Gadno je sve to skupa, jer su i za one cure koje su skocile sa zvonika na rabu svi rekli da su bile vesele, zadovoljne i whatnot...
Da li se prepoznajete? (opis tipicnog emo-a s wikipedije):
Emo is also sometimes associated with a certain fashion. Emo clothing is characterized by tight jeans on males and females alike, long fringe (bangs) brushed to one side of the face or over one or both eyes, dyed black, straight hair, tight t-shirts which often bear the names of rock bands (or other designed shirts), studded belts, belt buckles, canvas sneakers or skate shoes or other black shoes (often old and beaten up) and thick, black horn-rimmed glasses. Emo fashion has changed with time. Early trends included straight, unparted hair (similar to that of Romulans and Vulcans in Star Trek), tightly fitting sweaters, button-down shirts, and work jackets. Dress currently may include trackjackets and hoodies.
Mislim, cim spominju Romulanse i Vulcanse kak to itko moze shvatit ozbiljno??
Al eto pise i ovo:
In recent years, emo has been associated with a stereotype that includes being emotional, sensitive, shy, introverted, or angsty. It is also associated with depression, self-injury, and suicide...
Live long and prosperous...
Ne ide mi bas uz Emo konotaciju Romulanaca
Ovo je pozivitno ful
I da...slazem se...sistem je u banani i to utjece na djecu...
necu previse komentirati ovo jer se svaki dan susrecem sa svim i svacim, a znate koje su dobi moja djeca u jaslicama... tako da od samog pocetka tu nes ne stima, familija, okruzenje, geni...itd.
e hvala za sve one linkove! gledam čim dođem u zg, jedva čekam
Oops, da, imas pravo..preskocila sam par star trek epizoda...
a uostalom, kod Jean Luc-a ih bas nema puno zadnje vrijeme
Vise bih se zabrinula za one koji dolaze govoreci: Resistance is futile.
Ti su opasni. I emo su ful.
I da, ono majice bendova ili designer shirts...pih. Jedino to izbaci i tu smo negdje
Ti su opasni.
Iva: samo se ti brini oko njih jer ih imaš na vlasti...
we are the Borg, svi smo prošli lobotomiju, imamo samo jednog cara i kolektivan mozak (jedva jedan na sve nas); resistance is futile...
OMG! Kuda to ide ovaj, nekada fini PJ topic?
Kakve su to sad brije krenule... žešće!
Samo čitam i duboko razmišljam, pa šećem i kontempliram.
Šala-mala. Samo naprijed, mada su zadnje dvije-tri stranice prilično u daunerskom, da ne kažem "darkerskom" tonu!
Sjeća li se itko dark-a i "Crne ruže". Išlo se tad u Jabuku i slušalo The Cure, Sisters of Mercy, Mission, Cabaret Voltaire, Swans... i nosilo sve crno!
Ja to prošao! Lijepo srednjoškolsko razdoblje.
Sjeća li se itko dark-a i "Crne ruže". Išlo se tad u Jabuku i slušalo The Cure, Sisters of Mercy, Mission, Cabaret Voltaire, Swans... i nosilo sve crno!
Ja to prošao! Lijepo srednjoškolsko razdoblje.
Iva: u biti vi ste bili tadašnji emosi! a nama koji smo bili malo mlađi od vas su pričali strašne priče o mladeži u crnom koja se okuplja na groblju, pali svijeće i nosi okolo crne ruže i sl., funny...
Tako je - na to su me i asocirali ovi emo brijači! Ovo kaj pišu naši novinari je prestrašno! :(
Ja ne znam nikog ko se vubil, ali bila je isto neka spika da se neka djevojka vubila jer je bila vu Crne ruže upisana. I da je Malnar vođa te i takve, darkerske organizacije Crne ruže. Također, nis nikog upoznal ko je bil učlanjen.
Vjerojatno je tih ubojstava bilo i prije, samo su sad ove idiotske televizije odlucile zaradit malo para, pa to isfuravaju ko neku senzaciju.
Ne mogu vjerovat, kad dodjem doma s posla i krenu one vijesti na Novoj tv i onda pocnu samo nabrajat ko se ubio ili ko je koga ubio, tko je opljackao ili prebio nekog. I to u takve detalje da se covjeku smuci. Bez veze i nicem ne koristi, osim da se, smisljeno ili ne, kontrolira opce raspolozenje ljudi.
Strah i shock...najjace sredstvo za manipulaciju.
Comments
oh yeah
sav si vrazji
123223
ČESTITAM!
ja bila na zagrebdoxu, ali samo na onom DAN NEZAVISNOSTI RADIA 101!
jako dobro!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
bok steve!
mislim da se ne bih mogla VIŠE složiti s tobom... nisam ni ja mislila to komentirati, ali što je tu je... kao što na kraju filma i sam to prizna, ništa nije vrijedno bez nekoga s kim to možeš podijeliti... dobro ili loše...
a i interesantan je onaj link kaj je domagoj postao - teorija da frajer zapravo bio šizofreničar... možda nije toliko daleko od istine....
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
U BG idem sljedeci tjedan...taman kad priznamo...very smart
ili ja ne pratim vijesti ili si upravo odala drzavnu tajnu
vrati se
1,2,3,4! Sheena Is A Punk Rocker
takodjer se slazem s tobom
za ove starije (djevojka koja se utopila je mislim imala 17 godina) se u potpunosti slažem s tobom.
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
a hbg, dok ja skuzim tko od vas pise... bila mi je kasna vecer kad sam to pisao i nisam bio priseban
dobro jutro
nemojte pljuvati po sustavu... za sve je kriv EMO...
Uf, ma nemaju mjuza i filmovi previse veze s nicim...
Sve to nazalost pocinje doma, ali onda ovisi kak se sve to skupa prokuha u necijoj glavi... Znam ljude koji su imali poprilicno gadan zivot pa se nisu odlucili ubiti.
Mislim da stvarno moras imati neki zesci psihicki poremecaj.
Gadno je sve to skupa, jer su i za one cure koje su skocile sa zvonika na rabu svi rekli da su bile vesele, zadovoljne i whatnot...
Emo is also sometimes associated with a certain fashion. Emo clothing is characterized by tight jeans on males and females alike, long fringe (bangs) brushed to one side of the face or over one or both eyes, dyed black, straight hair, tight t-shirts which often bear the names of rock bands (or other designed shirts), studded belts, belt buckles, canvas sneakers or skate shoes or other black shoes (often old and beaten up) and thick, black horn-rimmed glasses. Emo fashion has changed with time. Early trends included straight, unparted hair (similar to that of Romulans and Vulcans in Star Trek), tightly fitting sweaters, button-down shirts, and work jackets. Dress currently may include trackjackets and hoodies.
Mislim, cim spominju Romulanse i Vulcanse kak to itko moze shvatit ozbiljno??
Al eto pise i ovo:
In recent years, emo has been associated with a stereotype that includes being emotional, sensitive, shy, introverted, or angsty. It is also associated with depression, self-injury, and suicide...
Ne ide mi bas uz Emo konotaciju Romulanaca
Ovo je pozivitno ful
I da...slazem se...sistem je u banani i to utjece na djecu...
necu previse komentirati ovo jer se svaki dan susrecem sa svim i svacim, a znate koje su dobi moja djeca u jaslicama...
Aj, bar smo mi normalni
e hvala za sve one linkove! gledam čim dođem u zg, jedva čekam
a uostalom, kod Jean Luc-a ih bas nema puno zadnje vrijeme
Ti su opasni. I emo su ful.
I da, ono majice bendova ili designer shirts...pih. Jedino to izbaci i tu smo negdje
hehe, moji biseri s posla su me "zabrinuto" nazvali jucer i rekli da ih ovaj nacrtani lik dolje lijevo s wikipedie ful podsjeca na mene...
http://en.wikipedia.org/wiki/Emo
uopce ne kuze da ja ne nosim naocale
uglavnom, šalu na stranu, ako u gradu naiđete na emo ekipu, nemojte ih ni slucajno pogledati u oci... postat cete emo...
we are the Borg, svi smo prošli lobotomiju, imamo samo jednog cara i kolektivan mozak (jedva jedan na sve nas); resistance is futile...
Kakve su to sad brije krenule... žešće!
Samo čitam i duboko razmišljam, pa šećem i kontempliram.
Šala-mala. Samo naprijed, mada su zadnje dvije-tri stranice prilično u daunerskom, da ne kažem "darkerskom" tonu!
Ja to prošao!
Ja ne znam nikog ko se vubil, ali bila je isto neka spika da se neka djevojka vubila jer je bila vu Crne ruže upisana. I da je Malnar vođa te i takve, darkerske organizacije Crne ruže. Također, nis nikog upoznal ko je bil učlanjen.
I tak...
Ne mogu vjerovat, kad dodjem doma s posla i krenu one vijesti na Novoj tv i onda pocnu samo nabrajat ko se ubio ili ko je koga ubio, tko je opljackao ili prebio nekog. I to u takve detalje da se covjeku smuci. Bez veze i nicem ne koristi, osim da se, smisljeno ili ne, kontrolira opce raspolozenje ljudi.
Strah i shock...najjace sredstvo za manipulaciju.
Sto se tice jadne djece, svaka prica je tuzna.