Pearl Jam in Zagreb!

1420421423425426860

Comments

• pajopajo Posts: 3,292
    Gunner_V wrote:
    doh! a ja mislio da to pajo stalno citira neku Ivu :D:o
    Iva: i negdje si si mislio 'bogamu što je ovaj pajo pametan!' jel' da? :D:D:D
  • pajo wrote:
    Iva: e Sid, danas si sva vrckava...lomim ti se od smijeha! :D

btw, oscara je dobila ona jedina pjesma koja nije totalno njesra. ajde bar nešto...
    Ah, imam i ja trenutaka kat kad...
    trebali ste me vidjet u Becu :D:o

Ne gledam Oskara ove godine, al mi znamo koja pjesma je najbolja...
    holivudska elita to ne zna cijeniti...
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • lesteslestes Posts: 959
    pajo wrote:
    Iva: Hoodie bio 55 bucksa, a shipping 17 - daklem ispadne cca 350kn. Mi nismo platili carinu nego nam je najnormalnije došlo u poštu u Sloboštinu i samo smo pokupili. Mislim da ti carinu najviše naplaćuju ako ti dođe u centru... Ak hoćeš naručimo ti mi ili stavi našu adresu kao shipping address pa možda opet ako dođe tu kod nas na selo ne stave carinu...
    o vjerujte mi nema to veze sa selendrom ili centrom... :/ ja ne živim u centru. ni u vž...
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    Bok, Steve!
    I think it's time for you to learn more Croatian :D
    Steve: Placam pivu! :p

A zakon hihihi :)
    Gunner_V wrote:
    doh! a ja mislio da to pajo stalno citira neku Ivu :D:o
    pa kaj nije iva napisala kad se predstavljala da to "Iva:" označava da to ona
    piše? :confused:
    ili je to bilo još prije? kad je bilo ono sa a.šolom? hmmm...

bok steve! :D
    pajo wrote:
    btw, još jedna iz celebrity rubrike - izgleda da se Sean Penn brzo utješio nakon razvoda i da je sa supermodelom Petrom Nemcovom (sth like that se zove teta). s kim si takav si čini se pa je i on posegnuo za supermodelom ko edvard ;)
    :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
    :D
    e ona zelena hoodie mi je totalno dobra! sad krivim sid i jurasicu kaj ju hoću :(
    jedino je malo duga. a rukavi kraći... :(
    lestes wrote:
    e ona zelena hoodie mi je totalno dobra! sad krivim sid i jurasicu kaj ju hoću :(
    jedino je malo duga. a rukavi kraći... :(
    Pa svi ce te ju imat...kaj je to postala službena uniforma za PJ groupies :D:D
  • Gunner_VGunner_V Posts: 230
    lestes wrote:
    pa kaj nije iva napisala kad se predstavljala da to "Iva:" označava da to ona
    piše? :confused:

tek sam sad vidio iz njezinoga edita :o
    iva-ne zamjeri :D
    ....baš sam noob... :D
    Gunner_V wrote:
    tek sam sad vidio iz njezinoga edita :o
    iva-ne zamjeri :D
    ....baš sam noob... :D
    Iva: ma daj, pa kakvo zamjeranje! sad ću paju do kraja života zahebavati da kad je u krizi pa ne zna što da kaže da može slobodno citirat ženu! :D koja kvalitetna zahebancija!!! :D
  • pajo wrote:
    Pa svi ce te ju imat...kaj je to postala službena uniforma za PJ groupies :D:D
    Da.
    A i ti si na dobrom putu koliko si zelenih smajlica stavio :p
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    Domagoj ima onu tamno plavu hoodicu koja je super...jos uvijek mi je zao sto nisam takvu kupila :(

i meni je jako žao... nema tih para... :) meni ja najbolja baš ta koju gospodin baronica ima....
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    jurasica wrote:
    i meni je jako žao... nema tih para... :) meni ja najbolja baš ta koju gospodin baronica ima....
    koja tamno plava? :)
    Da.
    A i ti si na dobrom putu koliko si zelenih smajlica stavio :p
    Zato i pitam...rek'o da si znam i ja naručit :D
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    e ljudi, ova pjesma koja je osvojila oscara je iz irskog filma ONCE i preporučam da pogledate.
    neće biti druge nego skinuti preko neta, jer tako nešto nikad neće doći do naših videoteka, a kamoli kina.
    vrlo je impresivan, a pogotovo dvoje glavnih glumaca koji su ujedno i izvođači svih pjesama. no, glumci su prvenstveno pjevači u real life i kažu da se više nikad ne bi upuštali uglumačke avanture.
    inače, glen hansard je pjevač irskog benda THE FRAMES, možda je netko čuo, a marketa irglova ima samo 19 godina, i kantautorica je iz češke.
  • killroykillroy Posts: 739
    lestes wrote:
    koja tamno plava? :)

Bile su na turneji 2006. dvije majice s dugim rukavima. Smedja koja je kostala citavo bogatstvo, mislim nekih 500 kuna, i plava sa onim orlom na ledjima. Te godine nisam ubo nijednu majicu i zagreb je bio zadnja sansa da se ukrcam na vlak pj fashion freakova. I nije mi zao. Topla je.
    :)
  • http://www.expressobeans.com/public/detail.php/37437

Od ovog postera je uzeta slika za taj modri hoodie, samo gornji dio gdje je Ares (bog rata ako se ne varam) ali u sivo srebrnoj boji.
    Ja sam taj hoodie platio 40 E i stvarno je dobar materijal i super topla

...good investment :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    pajo wrote:
    Zato i pitam...rek'o da si znam i ja naručit :D

LOL! ma kuzis imamo sad vec brdo majica, treba preci na druge komade odjece i modne dodatke ;)
    Meni je taj hudi bas super jer je bas diskretno pearl jamovski - ima samo na rukavu "pearl jam", ne? mozda bude uskoro neka nova kul kolekcija proljeće/ljeto 2008. pa da ne budemo bas zuniformirane mi pj tete :)
  • masnimasni Posts: 1,657
    ako ce netko narucivat uskoro iz zg-a, molio bih da napomene, pa da podjelimo prekobarinu :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Gunner_VGunner_V Posts: 230
    kad smo već počeli sa odjećom,jel mi može neko reći odakle ova majica,s kojeg albuma,događaja? http://img147.imageshack.us/img147/6006/pj7ly8.jpg
    kupljena je u seattlu :)
  • Steve DunneSteve Dunne Posts: 4,965
    Bok, Steve!
    I think it's time for you to learn more Croatian :D
    Steve: Placam pivu! :p

Alright Sid...you're going to have to help me here...I tried translating that and I had no luck...
    I love to turn you on
    sad znam koja plava! hvala na objašnjenjima :)
  • Gunner_V wrote:
    kad smo već počeli sa odjećom,jel mi može neko reći odakle ova majica,s kojeg albuma,događaja? http://img147.imageshack.us/img147/6006/pj7ly8.jpg
    kupljena je u seattlu :)

Možda ima veze sa ovim koncertom, PJ + Robert Plant, grafika je opet sa jednog postera.
    http://www.expressobeans.com/public/detail.php/28875

Dosta se majica radi na kalupu od nekog postera što mi je super, da mogu od pola postera bi napravio majice itd :D

Ja imam jednu Ed majicu koju sam smislio još prije Vegete ali nikako da je isprintam.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    Pearl Jam i Robert Plant :) kakva 2 vokala na jednom mjestu :)

super mi je taj leptir-anđeo-stuff :)

bas mi se svidja, tako da i mene zanima odgovor, ako ga netko zna :)

pozdrav
    Ja imam jednu Ed majicu koju sam smislio još prije Vegete ali nikako da je isprintam.
    Iva: pravo je pitanje zašto ju tvoji frikovi od frendova nemaju! dakle, daj nam još tih tvojih ideja za majice!!! :)
  • Alright Sid...you're going to have to help me here...I tried translating that and I had no luck...
    Just repeat what I said: Placam pivu! :D (Buying beer) haha
    Alright Sid...you're going to have to help me here...I tried translating that and I had no luck...
    Iva: yeah, it seems beer's on you Steve... :D

but don't worry, there aren't that many of us... :)
    nominacije pogledajte ovdje:
    http://www.muzika.hr/default.aspx?id=14877

posebno obratite pozornost na izvođača godine.. teško će se bit odlučiti, zar ne? :D:D:D
  • pajo wrote:
    Iva: pravo je pitanje zašto ju tvoji frikovi od frendova nemaju! dakle, daj nam još tih tvojih ideja za majice!!! :)

evo skica (nadam se da će link raditi)
    svaka je za sebe
    EDlogo.jpghttp://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/EDlogo.jpg
    evo skica (nadam se da će link raditi)
    svaka je za sebe
    EDlogo.jpghttp://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/EDlogo.jpg
    Iva: premrak su mi! taman za edocentrične luđake (poput mene npr. :D)!

pajo: Wow! Hocu ove majice! Di se mogu narucit? :)
Sign In or Register to comment.