Iva: Hoodie bio 55 bucksa, a shipping 17 - daklem ispadne cca 350kn. Mi nismo platili carinu nego nam je najnormalnije došlo u poštu u Sloboštinu i samo smo pokupili. Mislim da ti carinu najviše naplaćuju ako ti dođe u centru... Ak hoćeš naručimo ti mi ili stavi našu adresu kao shipping address pa možda opet ako dođe tu kod nas na selo ne stave carinu...
o vjerujte mi nema to veze sa selendrom ili centrom... ja ne živim u centru. ni u vž...
btw, još jedna iz celebrity rubrike - izgleda da se Sean Penn brzo utješio nakon razvoda i da je sa supermodelom Petrom Nemcovom (sth like that se zove teta). s kim si takav si čini se pa je i on posegnuo za supermodelom ko edvard
tek sam sad vidio iz njezinoga edita
iva-ne zamjeri
....baš sam noob...
Iva: ma daj, pa kakvo zamjeranje! sad ću paju do kraja života zahebavati da kad je u krizi pa ne zna što da kaže da može slobodno citirat ženu! koja kvalitetna zahebancija!!!
e ljudi, ova pjesma koja je osvojila oscara je iz irskog filma ONCE i preporučam da pogledate.
neće biti druge nego skinuti preko neta, jer tako nešto nikad neće doći do naših videoteka, a kamoli kina.
vrlo je impresivan, a pogotovo dvoje glavnih glumaca koji su ujedno i izvođači svih pjesama. no, glumci su prvenstveno pjevači u real life i kažu da se više nikad ne bi upuštali uglumačke avanture.
inače, glen hansard je pjevač irskog benda THE FRAMES, možda je netko čuo, a marketa irglova ima samo 19 godina, i kantautorica je iz češke.
Bile su na turneji 2006. dvije majice s dugim rukavima. Smedja koja je kostala citavo bogatstvo, mislim nekih 500 kuna, i plava sa onim orlom na ledjima. Te godine nisam ubo nijednu majicu i zagreb je bio zadnja sansa da se ukrcam na vlak pj fashion freakova. I nije mi zao. Topla je.
Od ovog postera je uzeta slika za taj modri hoodie, samo gornji dio gdje je Ares (bog rata ako se ne varam) ali u sivo srebrnoj boji.
Ja sam taj hoodie platio 40 E i stvarno je dobar materijal i super topla
...good investment
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
LOL! ma kuzis imamo sad vec brdo majica, treba preci na druge komade odjece i modne dodatke
Meni je taj hudi bas super jer je bas diskretno pearl jamovski - ima samo na rukavu "pearl jam", ne? mozda bude uskoro neka nova kul kolekcija proljeće/ljeto 2008. pa da ne budemo bas zuniformirane mi pj tete
Dosta se majica radi na kalupu od nekog postera što mi je super, da mogu od pola postera bi napravio majice itd
Ja imam jednu Ed majicu koju sam smislio još prije Vegete ali nikako da je isprintam.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Comments
trebali ste me vidjet u Becu
Ne gledam Oskara ove godine, al mi znamo koja pjesma je najbolja...
holivudska elita to ne zna cijeniti...
A zakon hihihi
piše?
ili je to bilo još prije? kad je bilo ono sa a.šolom? hmmm...
bok steve!
jedino je malo duga. a rukavi kraći... :(
tek sam sad vidio iz njezinoga edita
iva-ne zamjeri
....baš sam noob...
A i ti si na dobrom putu koliko si zelenih smajlica stavio
i meni je jako žao... nema tih para...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
neće biti druge nego skinuti preko neta, jer tako nešto nikad neće doći do naših videoteka, a kamoli kina.
vrlo je impresivan, a pogotovo dvoje glavnih glumaca koji su ujedno i izvođači svih pjesama. no, glumci su prvenstveno pjevači u real life i kažu da se više nikad ne bi upuštali uglumačke avanture.
inače, glen hansard je pjevač irskog benda THE FRAMES, možda je netko čuo, a marketa irglova ima samo 19 godina, i kantautorica je iz češke.
Bile su na turneji 2006. dvije majice s dugim rukavima. Smedja koja je kostala citavo bogatstvo, mislim nekih 500 kuna, i plava sa onim orlom na ledjima. Te godine nisam ubo nijednu majicu i zagreb je bio zadnja sansa da se ukrcam na vlak pj fashion freakova. I nije mi zao. Topla je.
Od ovog postera je uzeta slika za taj modri hoodie, samo gornji dio gdje je Ares (bog rata ako se ne varam) ali u sivo srebrnoj boji.
Ja sam taj hoodie platio 40 E i stvarno je dobar materijal i super topla
...good investment
LOL! ma kuzis imamo sad vec brdo majica, treba preci na druge komade odjece i modne dodatke
Meni je taj hudi bas super jer je bas diskretno pearl jamovski - ima samo na rukavu "pearl jam", ne? mozda bude uskoro neka nova kul kolekcija proljeće/ljeto 2008. pa da ne budemo bas zuniformirane mi pj tete
Oh please let me sleep its Christmas time
kupljena je u seattlu
Alright Sid...you're going to have to help me here...I tried translating that and I had no luck...
Možda ima veze sa ovim koncertom, PJ + Robert Plant, grafika je opet sa jednog postera.
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/28875
Dosta se majica radi na kalupu od nekog postera što mi je super, da mogu od pola postera bi napravio majice itd
Ja imam jednu Ed majicu koju sam smislio još prije Vegete ali nikako da je isprintam.
super mi je taj leptir-anđeo-stuff
bas mi se svidja, tako da i mene zanima odgovor, ako ga netko zna
pozdrav
but don't worry, there aren't that many of us...
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=14877
posebno obratite pozornost na izvođača godine.. teško će se bit odlučiti, zar ne?
evo skica (nadam se da će link raditi)
svaka je za sebe
pajo: Wow! Hocu ove majice! Di se mogu narucit?