Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
O da, o da, o daa..Opet sam zaspao. Pol sata
...
A sad, spektakl...
Let the show beginDeath or glory!0 -
Education!!!!0
-
A što reć na kraju ovoga?
Ovaj ritfw na kraju, sa svim tim ljudima. Da su samo to odsvirali bilo bi fenomenalno. Ovako je, ne znam kako. Jednostavno rečeno Pearl Jam
5 i pol je, idem spat. Laku noć svima. Makar znam da ću još do negdje 7 razmišljat o ovom...Najbolje da si kavu odmah skuham i odem po novi list...
Stone-ova dionica na Not for you..wow..
Noć, jutro howeverDeath or glory!0 -
Jebemu miseka, kako su ludi ovi nasi Pearl Jam!
Ovo morate svi vidjet kad bude vani! Vau! ::)
Koji show! A tek closure! WOW!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Lollapalooza, Chicago, Aug 5, 2007.
Main Set:
Why Go, Corduroy, Save You, Do The Evolution, Small Town, Severed Hand, EDUCATION, Even Flow, Given To Fly, WWS, Improv: Don't go BP/Amaco, Lukin, Not For You, Daughter/ABITW part 2 (short), State of Love and Trust, Wasted Reprise, Alive
Encore1: Betterman/Save it For Later (short), Crazy Mary, Life Wasted, RVM
Encore2: No More w/ Ben Harper, RITFW w/ Ben Harper and a bunch of people on stage"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Da...nije mi zao nespavanja...koncert je bio fenomenalan. Klasicna festivalska setlista, ali svirali su predobro i bilo je odlicnih hilighta, edovih govora, itd...
RITFW je bio do sad nevidjen!
Education, ono....halo?!? hehe.
I nova pjesma by eddie vedder ... Don't go BP/Amaco...hahaha, zakon
Samo on moze povezati naftnu kompaniju i girlfirend ili boyfrend koji ne peru zube u istoj recenici
E, pa da....ne smijem zaboraviti Stone-a...on je bio najsmjesniji lik cijelo vrijeme (osim kad je Eddie pao na guzicu nakon zavrsnog tusa na RITFW)...Stone je cijelo vrijeme plesao, smijao se, pljeskao..i naravno...hodao ko patka0 -
Hail, hail... 2 sata sna, probudio me šef
... Taman sam mislio da ću ić 2 dana na Krk, kad ono jok sinko. :mad: Ako niš drugo sad radim par dana tu u glavnoj luci.
A ono me poklon čeka za downloadvespertine wrote:Pearl Jam - Full Set [Lollapalooza 8.5.07] 433mb Video
http://www.megaupload.com/?d=EYJ0QGIO
:cool:
I da, Stone je bio kralj noćas!Death or glory!0 -
Rijeka wrote:A viđe tetovaža tek
Ima kopito istetovirano na ramenu ...hehe...
A ja ko neki modni stilist tu..
Nego, bolje mi zvuči na albumu
jutro...
mislio sam da Amy ima grozne tetovaze dok prosli tjedan na moru nismo vidjeli curu koja na leđima, malo iznad guzice ima istetoviran pištolj... da, pištolj... ono s cime se puca... onak, 10x15cm... dno dna
jucer sam plahutario po slovenskim alpama tak da sam nocas vrijedno spavao i nisam gledao PJ.. shame on meStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
joj, čitam što se sve izdogađalo sinoć na lolli, i ja to želim vidjeti!
vidim da je neka dobra duša stavila materijal na megaupload, al' od tamo ne mogu skidat. buuu0 -
elcielo wrote:joj, čitam što se sve izdogađalo sinoć na lolli, i ja to želim vidjeti!
vidim da je neka dobra duša stavila materijal na megaupload, al' od tamo ne mogu skidat. buuu
Hej hej...probaj ovako...
trebat ce ti Firefox za ovo..
odi na ovaj link http://firefoxpro.net/2006/11/12/megaupload-2-20/
instaliraj si Megaupload 2.0 ekstenziju. Imas tamo link di pise "Install Now".
U firefoxu odes na Tools->Megaupload2-> Enabled
I to bi trebalo radit.0 -
hvala killroy, ali ni to ne funkcionira.
kliknem install now, i on mi ne prepoznaje ekstenziju.
ne mogu nikako otvoriti to što instaliram.0 -
Hej ljudi!
Mi se vratili sinoc oko 1 sat u noci tak da smo preskocili webcast :( ali vec ga skidam tak da ce se gledat danas
Bili u Dubrovniku zadnja 3 dana i utekli taman prije ovog kaosa. Culi smo se sa Nikom jucer navecer i fakat je bilo kriticno jer je bas njegov kvart di su mu starci i radiona bio najugrozeniji :(. Evo bas se sad javio i kaze da je sad sve OK.
Inace smo se bas super druzili sa Nikom i familijom mu, gledalo se finale divlje lige, divili se njegovom prekrasnom poslu i opcenito gustali (kad aploadamo fotke javimo).
Prije DU 10-ak dana na Korculi gdje smo se fino odmorili i uspjeli vidjet se sa Ivom i Rankom (nazalost propustili smo Maestral band, ali su nam njih dvoje radili relay setliste tak da...:D) i tak...
Ei btw, pratili smo forum (super je ova Opera za mobitele) i nama se cinilo kao da stalno nesto postate tak da svaka cast.0 -
ljudi se vraćaju, jeeeeeeeeeeee!
i drago mi je da je u dubrovniku mirnije.0 -
Podrška ekipi iz Dubrovnika! Držite se!
Također pozdrav svim povratnicima! He,he,he .... mi tek idemo na GO! Ko se zadnji...:D
Također ne gledah noćni prijenos jerbo mora se šljaka, a ne mogu baš doći polumrtav na šljaku. Pokušat će se skinit neđe!:)0 -
A, doborodosli nazad. Drago mi je da vam je bilo lijepo. odmorite se jos malo i citajte ako vam se da, ima sto za citat bar"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Da...sretnici jedni
Nadam se da ste se dobro iskupali i odmorili...i sad tako odmorni mozete jos jace rokautat!
Pozdrav i Niki...nadam se da je sve ok...0 -
ono jučer, zapravo danas, je bilo super!! nije setlista ko vic, al...
vratili se skoro svi polako. nadam se da vam je bilo dobro i da ste se odmorilli
niko, drž' se0 -
pazi ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=y92_SDI5h2A
PJ tražili preko youtubea prevoditelja za gluhe osobe!0 -
Ne razumijem zasto nekih misle da ako si gluh onda nemozes voziti (jedan od linkova uz gore prilozeni)?
Nije da se hvalim ali kada vidim kako slabovidnih ljudi ima za volanom to je katastrofa. Moja okulistica se redovito svadja s komisijom za vozacke jer ekipa sa 65+ godina vrlo cesto ima daleko sporije reflekse od pijanca s 1.0 o/oo alkohola u krvi. Evo nedavno je jedan dida dobio vozacku ali se nije mogao popeti na kat da dodje po nju. Da stvar bude tragicna, dida umre za dva dana...
S druge strane, znam par bakica koje sa 80 godina kazu za onu od 75 - to je mlada zena!!!
I za kraj, napokon sam nasao odgovor na onaj sig. - "You tried Your best and failed miserably, the moral is don't try..." ili tako nekako:
"Fail again. Fail better!" - Samuel Beckett0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 275 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads