Pearl Jam in Zagreb!

1421422424426427860

Comments

• lesteslestes Posts: 959
    slažem se, super su! :D
    hmmm... niko bi htio da mu registracija bude DU xyz ED... sad su tu već ed majice... hmmm :D:D:D
  • Majice su zakon... Me want... :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • Gunner_VGunner_V Posts: 230
    pajo wrote:
    Iva: yeah, it seems beer's on you Steve... :D

but don't worry, there aren't that many of us... :)

yeah,but we can drink a lot :D ^_^

stvarno super majice! sad sam i ja postao željan! :D
  • pajopajo Posts: 3,292
    Iva: drage moje potato girl i lestes, ne mogu da vas ne pitam - čemu takvi depra sigovi? pa mlade ste, lijepe i pametne - idemo malo s pozitivom nekom, ha?
    najte se ljutit, ja to samo ko' gospođa u godinama malo brontulam... :) feel free to ignore me...;):D

pajo: a ti masni kaj ti briješ, žićbo je davno prošao...:D:D
  • pajo wrote:
    Iva: drage moje potato girl i lestes, ne mogu da vas ne pitam - čemu takvi depra sigovi? pa mlade ste, lijepe i pametne - idemo malo s pozitivom nekom, ha?
    najte se ljutit, ja to samo ko' gospođa u godinama malo brontulam... :) feel free to ignore me...;):D
    lol :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • S obzirom da su majice jako jednostavne htio sam da tisak bude kao na npr. nogometne majice, da osjetiš mekana debela slova ispod prsta (ne mogu se sjetit kako se zove taj tisak ima neko ime) ne onaj tisak preslikač.
    Radio sam takve majice u Minchenu kad smo bili na turneji ali ovdje ne znam tko to radi, a nisam se ni puno raspitivao da budem iskren ali sad bi mogao ako ima zainteresiranih.
    Boje, kombinacije mogu biti po želji naravno.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • masnimasni Posts: 1,657
    masni wrote:
    nominacije pogledajte ovdje:
    http://www.muzika.hr/default.aspx?id=14877

posebno obratite pozornost na izvođača godine.. teško će se bit odlučiti, zar ne? :D:D:D

Izvođač godine:
    Bruce Springsteen
    Eddie Vedder
    Neil Young
    Bright Eyes
    Prince

hvala na linku :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    pajo wrote:
    najte se ljutit, ja to samo ko' gospođa u godinama malo brontulam... feel free to ignore me..
    :) pa za ovo moje je radiohead kriv. a prije sam imala nekaj iz optimistic, isto
    radiohead. isprali mi mozak :D:o
    a mislim da je ovo kaj potato ima od homera simpsona ;)
    nem te ignorirala! :D
  • masnimasni Posts: 1,657
    S obzirom da su majice jako jednostavne htio sam da tisak bude kao na npr. nogometne majice, da osjetiš mekana debela slova ispod prsta (ne mogu se sjetit kako se zove taj tisak ima neko ime) ne onaj tisak preslikač.
    Radio sam takve majice u Minchenu kad smo bili na turneji ali ovdje ne znam tko to radi, a nisam se ni puno raspitivao da budem iskren ali sad bi mogao ako ima zainteresiranih.
    Boje, kombinacije mogu biti po želji naravno.

rade ti to definitivno u printstudio u zg-u.. u smiciklasovoj, recimo.. tamo sam ja napravio curi tocno to sto ti zelis... konj od deftones-a.. i predobro je ispalo.. tisak je 80kn mislim (A4), a majicu mozes donjet svoju (ili kupit tamo, naravno) :)

e da. oni imaju vedderove majice.. na sredini onako okomito stoji eddie "objesen" za mic, karakteristicna poza, kad bi ju vidjeli.. duge je kose, tako da je novijeg datuma :D

edit: iznad pise "pearl jam" naravno..

p.s. meni je to malo bedasto.. znam da su se provodile velike diskusije oko toga da je eddie pearl jam, odnosno nije..
    ja lik i djelo gore pomenutoga obožavam, ali mislim da ne bih s jednakim uzitkom nosio majicu gdje je samo eddie i pise pearl jam i majicu s nekim artom gdje pise pearl jam.. ovo drugo mi je bolje :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Majice dobre :) Niko, svaka cast jos jednom...
    I da, sretan rodjendan, mislim da malo kasnim...al smo bili diskutirali
    da ti je sad tu negdje...mozda sam i propustila cestitke... Sorry :o

Uglavnom, moje Bec i Neil slike kasne, sorryte, al moram stavit slike s moba na komp (Viktore, kabel! :D)
    I da, procitala sam Into The Wild, i zbilja mi je knjiga ono....ne znam...
    ne znam sto da napisem al mu se zbilja divim. Sad mi samo treba film. To cu opet Viktora udavit...i tako...magla se nastavlja kod nas i to je to.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
    sretan rođendan!!
    nisam znala :(
  • pajo wrote:
    najte se ljutit, ja to samo ko' gospođa u godinama malo brontulam... :) feel free to ignore me...

pajo: a ti masni kaj ti briješ, žićbo je davno prošao...

Kakvi depra sigovi... ;):D

Ima lestes praf, ono je wisdom by Homer Simpson... :D

Ej Iva, jel bi se mogle nać negdje u gradu na 10 min da konačno uzmem svoj primjerak ITW? Za slučaj da opet bojkotiram neki budući meet-up... :D
    lestes wrote:
    :) pa za ovo moje je radiohead kriv. a prije sam imala nekaj iz optimistic, isto
    radiohead. isprali mi mozak :D:o
    a mislim da je ovo kaj potato ima od homera simpsona ;)
    nem te ignorirala!
    Iva: sve mi je jasno sad...jedan od glavnih razloga zakaj meni Radiohead ne sjeda (unatoč tome što fanatično/'prisilno' idem na njihove koncerte :)) je upravo taj cheerful disposition koji ih karakterizira...
    ja ih volim... i nemojte se brinuti ak mi je koja pjesma na repeatu po 10ak puta ;):D
    Kakvi depra sigovi... ;):D

Ima lestes praf, ono je wisdom by Homer Simpson... :D

Ej Iva, jel bi se mogle nać negdje u gradu na 10 min da konačno uzmem svoj primjerak ITW? Za slučaj da opet bojkotiram neki budući meet-up... :D
    Iva: sig ti je trenutno dobar da bolji ne može!!!!!!!! :D it has it all - pozitivan, iz savršenog izvora, ma mark!!!!

sure da se možemo nać. ja ti radim odmah uz Petrovu crkvu - ak možeš dotamo dobacit možemo se dogovorit... šaljem ti sad broj moba na pm pa se dogovorimo
    pajo wrote:
    pajo: a ti masni kaj ti briješ, žićbo je davno prošao...:D:D

ma to se on samo ulizuje deda mrazu :P

a kaj se tiče majica-mogu ti oni otisnuti kaj god ti želiš-samo kaj sumnjam da ona u dućanu ima natpis vedder ili pearl jam
    ja sam si radio te majice na moru i mogu reći da su stvarno kavlitetne i da se isplati kupiti-jedna majica mi je stara oko 3 godine i još je ko nova-slika se drži-samo se nesmije peglati :D
  • Kad smo već kod rođendana moram se pohvalit kako mi je moja draga priredila naj originalnji poklon koji sam primio u svojoj već 35g...
    Pozvala je mog najboljeg frenda iz Rima, Nicola (neki su ga upoznali u Londonu) platila mu je kartu da dođe i da me iznenadi za rođendan. I ako je prvenstvena ideja bila da mene pošalje u Rim kod njega, ali ovako je ispalo bolje jer je on upoznao malog Marka i svih njih prvi put :D

Bio sam šokiran...:)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    masni wrote:
    p.s. meni je to malo bedasto.. znam da su se provodile velike diskusije oko toga da je eddie pearl jam, odnosno nije..
    ja lik i djelo gore pomenutoga obožavam, ali mislim da ne bih s jednakim uzitkom nosio majicu gdje je samo eddie i pise pearl jam i majicu s nekim artom gdje pise pearl jam.. ovo drugo mi je bolje :)
    Iva: slažem se. iako mi je premrak ovo kaj je niko smislio malo bi mi ipak bilo bed samo njega promovirat (dosta mi je njegova mrak fotka kao wallpaper na mobu - koja sajkosica! :)). meni je palo na pamet da bi ova majica bila idealan poklonac za edvarda od CRO ekipe. Jedino kaj bi bilo guba smislit majice i za ostale momke (npr. za Stonca neku s kamenom - npr. žalom poput onih koje niko koristi za brodiće, za Jeffa Purgera nešto povezano s tri ribe i Zagrebom i tak).
  • Hej Niko, sretan rođendan! :)
    Kad smo već kod rođendana moram se pohvalit kako mi je moja draga priredila naj originalnji poklon koji sam primio u svojoj već 35g...
    Pozvala je mog najboljeg frenda iz Rima, Nicola (neki su ga upoznali u Londonu) platila mu je kartu da dođe i da me iznenadi za rođendan. I ako je prvenstvena ideja bila da mene pošalje u Rim kod njega, ali ovako je ispalo bolje jer je on upoznao malog Marka i svih njih prvi put :D

I&M: kao prvo, sretan rođendan, a kao drugo, fakat imaš pregenijalnu ženu! :D

(Iva: da ne kažem da Niko ima ženu koja je moj osobni supplier genijalnih keramičkih žlica-držača za kuhaču i da mi šalje poštom novu kad mi muž strga staru žlicu pa još k tome pazi da se boje slažu s mojom kuhinjom i tako to...ma mrak žena, nema što!)
    pretpostavljam da je niko=dirty frankk :)
    želim ti sretan rođendan!
    želim da ti se ispuni sve ono što si sam zaželiš! :D
    pajo wrote:
    Iva: (dosta mi je njegova mrak fotka kao wallpaper na mobu - koja sajkosica! :))
    imamo istu :D
    btw kad si već spomenula three fish... kak su oni meni super!!! :):)
  • RijekaRijeka Posts: 801
    Majice dobre

Uglavnom, moje Bec i Neil slike kasne, sorryte, al moram stavit slike s moba na komp (Viktore, kabel! :D)
    I da, procitala sam Into The Wild, i zbilja mi je knjiga ono....ne znam...
    ne znam sto da napisem al mu se zbilja divim. Sad mi samo treba film. To cu opet Viktora udavit...

Sir, yes sir! :D

Niko, Sretan rođendan :)

elcielo - hvala na preporuci za Buffalo Tom ;)

Pajo&Iva - hvala na ITW filmu

lestes - hvala na kupnji AIC

I tako, moglo bi se reći da sam zahvalan momak :D...
    Death or glory!

• siljosiljo Posts: 2,203
    Kad smo već kod rođendana moram se pohvalit kako mi je moja draga priredila naj originalnji poklon koji sam primio u svojoj već 35g...

najs poklon :)

sretan rođos!
    Standing on a hill, staring at a mountain...
    ide ko ove godine na nova rock?
    http://www.novarock.at/index.php?novalineup
  • killroykillroy Posts: 739

cool!
    sretan rockas, takodjer!
    :)
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    Rijeka wrote:
    elcielo - hvala na preporuci za Buffalo Tom

hej, pa nije valjda da si ga već našao, i da ti se već svidjelo? zakon! :)
  • RijekaRijeka Posts: 801
    elcielo wrote:
    hej, pa nije valjda da si ga već našao, i da ti se već svidjelo? zakon! :)
    Našao sam 6 albuma i skinuo, preslušao jedan i pol (Birdbrain i Let mne come over) te mi se prilično sviđaju zasad. Još ostatak moram preslušat radi općeg dojma..
    Death or glory!

• snihsnih Posts: 1,052
    Sretan rođo, Niko care! :)

Mi smo generacija. Drago mi je to čuti, da se ne osjećam usamljeno s ovim svojim godinama na plećima! :D Ima nas još... :D
  • hard_sunhard_sun Posts: 381
    e niko hepi brzdej!
    nek ti se ostvare sve zelje...;):D

btw...vidim da su neki procitali ITW...
    a ja nisam ni na polovici jos:D
    ...bit ce bolje...:D
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
Sign In or Register to comment.