Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Imas Skoru na HRF-u ak ti to ne radisiljo wrote:hm, meni kad kliknem na taj kanal pod "Portugal" kaze: Player hasn't been initialized!
kaj sad? kaj? kaj?
:)
Probaj ponovno, ugasi Explorer i instaliraj taj Sopcast player i probaj opet upalit taj kanal.
Ak ne ide probaj ispod player prozora u Exploreru kliknut na SoP Address: [url=sop://broker.sopcast.com:3912/22387]sop://broker.sopcast.com:3912/22387[/url] pa ce ti ga otvorit bas u tom Sopcast playeru, a ne u Exploreru.0 -
pajo wrote:Imas Skoru na HRF-u ak ti to ne radi
:)
Probaj ponovno, ugasi Explorer i instaliraj taj Sopcast player i probaj opet upalit taj kanal.
Ak ne ide probaj ispod player prozora u Exploreru kliknut na SoP Address: [url=sop://broker.sopcast.com:3912/22387]sop://broker.sopcast.com:3912/22387[/url] pa ce ti ga otvorit bas u tom Sopcast playeru, a ne u Exploreru.
klikam na taj link, otvara mi se manji SopCast login prozor, ali me ne zeli logirat...
idem gledat Skoru
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
huraaa, radi... Ne radi ni u FF ni u operi

Doduše, sad malo trza pa iritira, ali nadam se dok se LP makne sa stage-a da će se i to popravit. U protivnom ću se probat prebacit na audio
taman sviraju In the end
:D:D Death or glory!0 -
Da, nadam se da ce uskoro bit gotoviRijeka wrote:huraaa, radi... Ne radi ni u FF ni u operi
Doduše, sad malo trza pa iritira, ali nadam se dok se LP makne sa stage-a da će se i to popravit. U protivnom ću se probat prebacit na audio
taman sviraju In the end
:D:D
Evo sad!
Ajde Pearl Jam, ajdeeeeee!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pajo wrote:Niko je dao sve od sebe, molio, kumio, ali nazalost nista od dodatnih majica. Nema gdje. Jadranke, a izgleda da nitko drugi ne moze tiskat majice...
Tako da cemo morat zbit redove i zadovoljit se ovim sto imamo:
- cure ostaju na S majicama
- Niko je velikodusno ponudio svoju musku S za given to grunge-a
- killroyu ostaje ona L
- U2fana molimo da se strpi pa ce se sljedeci tjedan naruciti jos jedna L
- nazalost nista od majice za Barteka...
- one 2 S zenske koje su ostale mozemo pokupit ako netko hoce
e,
jel' majica muska S za mene jos uvik slobodna?!
ako nije problem moga bi se nac s nekim od vas u gradu da se raskusuramo...
...ne znan ko je NIKO...
...nek se javi neka dobra dusa...First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
Majica ti je kod Nike, donijet ce ti je u Munchen pa cete se tamo raskusurat, a skuzit ces ga jer cemo svi biti skupa u istim majicamagiven to grunge wrote:e,
jel' majica muska S za mene jos uvik slobodna?!
ako nije problem moga bi se nac s nekim od vas u gradu da se raskusuramo...
...ne znan ko je NIKO...
...nek se javi neka dobra dusa...0 -
Ipak in the end nije značilo the end

evo već 2 min mi nije prekinulo. Jel postoji neki full screen mode?
EDIT...lol, ima tipka FS
:D
LP odlaze, valjda..počelo opet prekidat
EDIT 2...vratili se
Death or glory!0 -
pajo wrote:Majica ti je kod Nike, donijet ce ti je u Munchen pa cete se tamo raskusurat, a skuzit ces ga jer cemo svi biti skupa u istim majicama
ajde ludnica!!
kad idete vi u minken?
ja san u utorak ujutro u 6 tamo, vlakon...First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
Mi smo svi u ponedjeljak poslijepodne tamo pa se vidimo ispred Olympiahalle u utorakgiven to grunge wrote:ajde ludnica!!
kad idete vi u minken?
ja san u utorak ujutro u 6 tamo, vlakon...0 -
Tu je program za veceras

http://programas.sic.pt/sicradical2002/index.php?headline=19&visual=1§ion_id=4
PJ prenosit samo pola sata...i pocinje u pol 1 izgleda.0 -
pajo wrote:Eto nasli se na brzom meetingu u Melinu.
Dijelile se majice (na kraju svi sretni i zadovoljni
), raskusuravalo se na veliko, spojili neke nove face sa nickovima (pozdrav viktoru i u2fanu, vidimo se sto na turneji sto poslije) i sve u svemu jos jedno ugodno druzenje.
Sad svi on the road! Nasi boys sviraju za koji sat!!
Pozdrav još jednom svima i drago mi je što sam vas imao priliku upoznati.0 -
Au shit! Skoro je gotov? :eek:pajo wrote:Eee da, lako moguce. A sad ti je vec i Skoro zavrsio. Koji bed.
Plakat cu. Mozda ipak bolji skoro od LP...
Kad bolje promislim, ajde, ipak ne :rolleyes:
Evo valjda odlaze, napokon...ajde bjezi! Mrs ca, LP!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Jel se može nekako snimit koncert sa tog radija:)0
-
LP odlazi!!! Netko viče Ed!!!!

Edit: sad voditelji trkeljaju...0 -
LP odlazi s pozornice dulje od Fidela s vlasti

Evo baš sad dvoje voditelja šprehaju nešto na portuguese, aj dont andrstend eni singl vord
E, da...I meni je drago šta sam imao prilike upoznati svih, + majice su genijalno ispale. I like it
edit, spomenuli su pj i state of love and trust, to skužih...ovo će postat ko chat, tko bude došao tek sutra imat će šta za čitat
Death or glory!0 -
Haha, ovo je zakon.pajo wrote:LP odlazi!!! Netko viče Ed!!!!
Evo, skuzila sam Pearl Jam!
Sad su nesto rekli. OPET! Ajde, PJ ajde!!! "I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cekam da vidim s cim ce otvoriti pa u horizontalu. knjigu u ruke dok ne zaspim... i dok me ne probudi bipkanje za pola sata
Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 278 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads