Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
dreadis wrote:Kad već pričate o Ćeli&Co....evo vam link za pjesmu koju sam snimio sa Sandijem, Urbanovim basistom...uživajte...
http://www.emax.ba/the-synergy/ne_ostavljaj_me.mp3
pa di si ti prijatelju? nema te ništa... zanimljiva pjesma, indeed...a kako si ti sudjelovao i kreaciji ove pjesme? sviraš, pjevaš? oboje?
nego, kako bracek? puno ga pozdravi...nadam se da ga ne ljutiš previše?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Ne znam jeste li vidjeli, ali ovdje http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=225027
ima kratki interview sa Boomom. Najjaci dio:
Nine months passed before Gaspar found out Vedder, like him, was a musician. Gaspar asked the band's name.
"He said, 'Oh, a Seattle band. We're just kicking it around,' " Gaspar said. "I didn't want to get niele (translation: nosy), but I asked for the name."
Pearl Jam, said Vedder.
"Who's that?" Gaspar queried, genuinely unaware of who or what Pearl Jam was. The very private Vedder cracked up.0 -
pajo wrote:Ne znam jeste li vidjeli, ali ovdje http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=225027
ima kratki interview sa Boomom. Najjaci dio:
Nine months passed before Gaspar found out Vedder, like him, was a musician. Gaspar asked the band's name.
"He said, 'Oh, a Seattle band. We're just kicking it around,' " Gaspar said. "I didn't want to get niele (translation: nosy), but I asked for the name."
Pearl Jam, said Vedder.
"Who's that?" Gaspar queried, genuinely unaware of who or what Pearl Jam was. The very private Vedder cracked up.
ah boom je zbunjola... ali frajer zna sa tim klavijaturama!one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
jurasica wrote:ej ljudi... drugarski pozdrav svima...
inače, što se tiče Urbija, ja sam isto fan... međutoa, malo me u zadnje vrijeme počeo živcirati... ali enivej, žao mi je što sam zaboravila na ovaj event jer bi ziher išla... zapravo sam planirala ići (ekšli sam se mislila učipiti ranku i ivi...) ali eto zaboravila sam da se karte trebaju ranije kupiti... inače, poslije PJ na njegovima koncertima sam najviše bila i najdalje putovala...
jedno ljeto smo sintija i ja zapalile do dubrovnika prek vikenda samo zbog njegovog koncerta i zamisli koga smo tamo srele? našu anu bananu ili ti elcielo... i mogu se pohvaliti da me Urban osobno zvao doma na telefon, ali me nije bilo doma pa je moja baka malo pospikala s njim...
stvarno...
ranko i iva, uživajte i za nas luzere...
i nama je Urban poceo ici na zivce... prije 2 godine smo se pokupili s koncerta u Aquariusu jer je bio ful naporan i glup, ali popravlja se
zaboravila si ekipi reci da imas njegove MarteStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Izgleda da su se decki prilicno zahebavali na Hawaii koncertu.
Slavio se i Mattov rodjendan:
http://www.flickr.com/photos/revlimit/313545920/
Ed zeka Mikea:
after "inside job" ed told the crowd that mike had written that song while on the islands and mike had to tell him, "no it was the at the borgata". then ed said, "mike doesn't really remember where he wrote that..."0 -
pajo wrote:Izgleda da su se decki prilicno zahebavali na Hawaii koncertu.
Slavio se i Mattov rodjendan:
http://www.flickr.com/photos/revlimit/313545920/
Ed zeka Mikea:
after "inside job" ed told the crowd that mike had written that song while on the islands and mike had to tell him, "no it was the at the borgata". then ed said, "mike doesn't really remember where he wrote that..."one, two, three, four, five against one
Iva: meni je još smješniji Stone s havajskom cvjetnom ogrlicom oko vrata: http://www.flickr.com/photos/revlimit/313545912/in/photostream/0
-
CrazyMarko94 wrote:tuzno je kako nekim ljudima malo treba da posumnjaju u ovaj bend. bas tuzno.
Ej marko,
nemoj ti tako strogo...ljudi ne sumnjaju nego briju bezveze... PEARL JAM nikada neće prestati svirati!!!!
kao što se sada rugamo rolling stonesima (barem ja, mada me je malo sram) tako se nadam da će se PJu rugati mlađe generacije, dok ćemo mi za 20 godina i dalje ovako ići na koncerte...
zapravo se nadam da će biti nešto od mene i da ću masno zarađivati i imati dovoljno love da odem na havaje na koncert a da ne trepnem!!!
i isto tako se nadam da ćete i svi vi imati dovoljno pa da idemo zajedno...
ha? to vam je moja novogodišnja želja...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
siljo wrote:hej, hej...
i nama je Urban poceo ici na zivce... prije 2 godine smo se pokupili s koncerta u Aquariusu jer je bio ful naporan i glup, ali popravlja se
zaboravila si ekipi reci da imas njegove Marte
znači, koncerat je bio dobar? baš mi je žao kaj nisam išla... luzerica... inače, zaboravila sam na te marte, iako sam ih zapravo dala zlaji tak da ih ja nisam niti nosila... e to su bila vremena, kad si na koncertu mogao zaraditi marte koje koštaju cca 700 kn!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:znači, koncerat je bio dobar? baš mi je žao kaj nisam išla... luzerica... inače, zaboravila sam na te marte, iako sam ih zapravo dala zlaji tak da ih ja nisam niti nosila... e to su bila vremena, kad si na koncertu mogao zaraditi marte koje koštaju cca 700 kn!!!
LOL!
nego, 18.01. Urban svira u tvornici sa orkestrom Alana Bjelinskog... mislim da sam to vec spomenuo ovdje.... ne znam di ce strpat orkestar, mozda gore na balkon
uglavnom, ne propustiti.....Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
@Potato Girl
Možda ja idem na Thermalse. Ak bude karata još i ak odlučim da ću preživjet i bez tih 45 kn.
Malo sam tražio riječi pjesama na netu, slabo ih nalazim.. Si ti našla kaj?
Više se uhvati slušanjem neg kaj se može naći na netu..
Bome je zabavno bilo na Havajima...
Setlista dobra..
Oceans, Love Boat Captain, Wishlist, You Are, Man of the Hour, Black, Smile...
Sad polako opet počinjem sve češće slušat Pearl Jam, a to je zbog Let Me Sleep (It's Christmas Time: ) i Lost Dogsa..
siljo, ovaj Urban u Tvornici zvuči zanimljivo. Nadam se da se vidimo tamo.Heart and soul, one will burn.0 -
ljudi,
najtoplije vam preporučam odlazak na sutrašnji koncert THE TWILIGHT SINGERSA, koji će se održati u zagrebačkom PAUKU.
upad je 80 kuna. vrijede toliko, a i više.
ja već nekoliko tjedana na svojoj plejlisti imam samo njih. zadnji album 'POWER BURNS' je odličan.
da vas još malo zaintrigiram, reći ću vam da su i pjevač twilight singersa greg dulli (prije u bendu afghan wings), i mark lanegan (prije u bendu screaming trees), koji će biti gost na koncertu, legende seattle scene.
ako vas, osvjedočene ljubitelje seattle sounda, ne interesira ovakav koncert, onda stvarno ne znam koga bi to uopće moglo zanimati :(0 -
elcielo wrote:ljudi,
najtoplije vam preporučam odlazak na sutrašnji koncert THE TWILIGHT SINGERSA, koji će se održati u zagrebačkom PAUKU.
Ej...bas malo slusam neke stvari na njihovom myspace-u. Vrlo ugodno za slusati. A i mislim da vjerujem tvom glazbenom ukusupa mozda i odem.
0 -
HEY moji DRAGI PJ DRUGARI (I DRUGARICE, NARAVNO;p)!!!!
OOOOOOO, I'M STILL ALIVEEEE!!!!
Kao prvo: VEEELIKO IZVINJENJE za MOJE NEJAVLJANJE, posebno SVIMA ONIMA KOJI SU MI PISALI, A JA NISAM ODGOVORILA :((( SORRY, SOrry, sory... Necu vas smarati sa svojim razlozima, ali ima ih puno....U svakom sluchaju, sve je pozitivno, ali su velike zivotne promene, selidbe, planovi za buducnost, projekti, guzva, guzvaaaa, etc... KAKO STE VI?? Veoma mi je drago da se i nakon FAMOZNOG koncerta u ZGu ovaj Thread odrzava!! ...
Ja sam josh uvek pod ogromnim utiskom i adrenalinom i jedva chekam sledeci koncert! Shto se tiche mojih snimaka i fotki , obecavam da cu vam ih postati VERY SOON *SALE, OVO POSEBNO VAZI ZA TEBE!!!* Dajte mi josh malo vremena....heheeee....
Uskoro vam se javljam malo vishe, kao i na PMe, a do tada, kao privremenu varijantu, posetite (ako zelite ;p) moj page na My Space-u: http://www.myspace.com/super_pearl_freak (tu mozete u Slide Show-u pogledati neke od fotki, kao i pronaci sebe))
Ko poseduje svoj profile tamo, bilo bi lepo da mi se pridruzi!!
VOLIM VAS I GRLIM!!!!
UZIVAJTE!!!!!
Vasha,
~*Bettergirl*~I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
elcielo wrote:ljudi,
upad je 80 kuna. vrijede toliko, a i više.
ja već nekoliko tjedana na svojoj plejlisti imam samo njih. zadnji album 'POWER BURNS' je odličan.
da vas još malo zaintrigiram, reći ću vam da su i pjevač twilight singersa greg dulli (prije u bendu afghan wings), i mark lanegan (prije u bendu screaming trees), koji će biti gost na koncertu, legende seattle scene.
ako vas, osvjedočene ljubitelje seattle sounda, ne interesira ovakav koncert, onda stvarno ne znam koga bi to uopće moglo zanimati :(
A zanima al nema se para.. I ima se nekih drugih planova za sutra.
A i malo mi je blesavo ić na koncert benda kojeg nikad zapravo nisam slušao. Makar me i Afghan Wingsi i Twilight Singersi zanimaju otkad sam čuo da Next Exit Interpola zvuči isto kao neka pjesma Afghan Wingsa..
E da, jel elcielo zbog Dredga?
Pozdrav svima.Heart and soul, one will burn.0 -
mali update.. bologna procurila... skida se
sere mi se vishe od silnih dvdaone, two, three, four, five against one
btw tko nije slushao novi album od audioslavea (relevations) sram ga bilo, napokon sam zadovoljan tom grupom, nikako ih nisam mogao progutat ali ovo sad je fajn pis of art!
moram priznat da su napokon dosegli granicu ragea i sg-a
evo spota ako ni to netko nije vidio
http://www.youtube.com/watch?v=a3liCeyGZY4
uzivajteone, two, three, four, five against one
C2V3N wrote:btw tko nije slushao novi album od audioslavea (relevations) sram ga bilo, napokon sam zadovoljan tom grupom, nikako ih nisam mogao progutat ali ovo sad je fajn pis of art!
moram priznat da su napokon dosegli granicu ragea i sg-a
evo spota ako ni to netko nije vidio
http://www.youtube.com/watch?v=a3liCeyGZY4
uzivajte
Gledao zbunjeno, nema na eMuleu.
Mislio sam da je nekakva igra riječima (kak se kaže igra riječima kad je jedna riječ u pitanju?).
Album se zove Revelations, ofkors.
Ja bih vam od albuma izašlih ove godine preporučio Pearl Jam.
A i Liars - Drum's Not Dead, The Thermals - The Body, the Blood, the Machine, Islands - Return to the Sea i Thom Yorke - Eraser su dobri. Odlični, štoviše.Heart and soul, one will burn.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 272 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music