Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
alde ljudi..dizite se..
porucio je svakom od vas milan mladenovic sledece:PROBUDI SE,POKRENI SE..!!!!
hm...cekaj da smislim temu,pitanjce,....
a,da! pa ima li neko the singles da mi posalje????
meni se vise svidja State of love and trust uzivo nego studijska verzija (koju sam cula u gore navedenom filmu)...any other opinion?And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...0 -
Oxoxo! Evo i mene opet...
Sad nemam kad da dolazim jer sam se zaposlila, mashala...
radicu samo mjesec i po, ali cu zaraditi dovoljno da podjem na 2-3 koncerta...
E, sad mozete da me ubachite na spisak, sigurno dolazim
jeeeee!
(osjecam se kao Given To Fly)Pearl Jam pieces...
This is how I saw it one day: Insignificance at the Porch of Mankind
http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=170 -
tinna wrote:Big fish nisam gleadala,ali znam da se na kraju cuje man of the hour...i bas bih volela da ga vidim...
tu slicicu iz simpsonovih sam skinula sa onog svima nam dobro poznatog sajta..ali nisam znala o cemu se radi jer ih i ne pratim..ali je interesantno:)
a roswell nisam nikada gledala,i ustvari ne znam sta je to? pa tina je**** zar ne vidis da su epizode,serija je...
nisam gledala ni dead man walking..o cemu se radi tu?
ni chicago cab takodje...
dobro ja sam konkretno pitala za njihovu pojavu,ili razgovor o njima ali ni ove informacije nisu suvisne!:)
thanx:)
sto se tice simpsona, u toj epizodi je trebao svirati pearl jam, ali pj je u to vrijeme zatvorio vrata javnosti i nisu se zeljeli pojavljivati niti na jednoj televiziji... al su dopustili da se koristi njihovo ime u simpsonima i to besplatno
roswell nisi gledala.. hmm.. meni jdna od boljih serja.. sa vanzemaljcima
al isto sam ga poceo gledati jer sam slucajno vidio u jednoj epizodi da jedan od vanzemaljaca ima ogromnu sliku naljepljenu na frižideru PEARL JAM pa ono, bilo mi kul
ima još par serija i filmova koje sam gledao a da se spominje pj samo se sada ne mogu sjetiti, valjda budem kasnije malo..
mislim da se u seriji "Las Vegas" spominje pearl jam...one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
dreadis wrote:Ljudi, treba mi pomoć!!
Bend Defence iz Tuzle (kojima sam menadžer) je u konkurenciji za Rototom Sunsplash Festival u Italiji, jedan od najvećih reggae fetivala u Evropi.
Treba nam što više glasova kako bismo otišli tamo i pokazali im kako se to radi na balkanski način...
Link za glasanje je na:
http://www.rototomsunsplash.com/index.php?erc
Glasajte za "DEFENCE", i ako vam nije mrsko proslijedite link prijateljima, pa neka i oni glasaju...od viška ne boli glava!!S obzirom da uskoro izlazi album, biće dosta svirke po bivšoj nam državi...od Soče do EXIT-a pa nadalje...
Unaprijed zahvaljujem...
da ih dovedes kod mene da ih cujem malo...:)And sometimes is seen a strange spot in the sky
Spomenka wrote:Oxoxo! Evo i mene opet...
Sad nemam kad da dolazim jer sam se zaposlila, mashala...
radicu samo mjesec i po, ali cu zaraditi dovoljno da podjem na 2-3 koncerta...
E, sad mozete da me ubachite na spisak, sigurno dolazim
jeeeee!
(osjecam se kao Given To Fly)
uh... given to fly...kako je to mocna stvarAnd sometimes is seen a strange spot in the sky
tinna wrote:hm...cekaj da smislim temu,pitanjce,....
a,da! pa ima li neko the singles da mi posalje????tinna wrote:meni se vise svidja State of love and trust uzivo nego studijska verzija (koju sam cula u gore navedenom filmu)...any other opinion?It's better to burn out then to fade away!0 -
siljo wrote:uh, Big Fish je predobar
Slazem se!
Btw, Tim Burton je jedan od mojih najomiljenijih reditelja, bash kao i momcima iz PJa....a Timu Burton-u je omiljeni bend Pearl Jam, bash kao i meni!!!
Zanimljivo, zar ne___???!! :PI RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
aku wrote:I pored teškog prekršaja:
poslaću ti film (DivX). Soundtrack pretpostavljam da imaš.
meni je mnogo mocniji SOLAT uzivo...ipak su ukusi u pitanju...mozda zato sto sam prvo cula sa unplugged-a pa onda studijsku verziju...
ajd poslacu ti adresu na pm...And sometimes is seen a strange spot in the sky
tinna wrote:ajd` ukratko-o cemu se radi?:)
potrudicu se da ga nadjem...
uh, malo je teze prepricati... pogledaj na http://www.imdb.com pa traži film Big Fish...
uglavnom, bajka... moderna... :-)Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
evo mene opet.
ovde je neka frka, voda nam je do kolena i tako to pa sam bio samo nekoliko puta cisto da vidim kako thread napreduje, i moram da kazem: SVAKA CAST. nasli ste super temu za raspravu...mislim...to o filmovima. hteo sam, nekad davno, da nabavim big fish, a sad ste me podsetili, tako da sutra idem u nabavku.
Trying to shake the cancer off. Stupid human beings.
Once you hold the hand of love it's all surmountable.0 -
tinna wrote:a sto prekrsaj?Trying to shake the cancer off. Stupid human beings.
Once you hold the hand of love it's all surmountable.0 -
Sto se navedenih filmova i serija tice ja sam gledao Big Fish koji je super film. Prije gledanja nisam znao da cu cuti PJ pa mozete zamisliti mog odusevljenja kada sam na kraju filma cuo Edov glas
Imam ga u svojoj kolekciji.
Također sam gledao i Singles i snimio ga sebi na kasetu. Film kao film je bezveze ali sobzirom da se pojavljuje PJ meni je super. State Of Love And Trust u tom filmu zvuci fenomenalno (kao i uvijek uostalom).
Jedva cekam da se "pearl Jam" pojavi u prodaji.. Htio sam ga naruciti na onom preorder-u ali sam skonto da mi je isplatnije kupiti ga ovdje. Za narudžbe izvan SAD-a se mora čekati između 4 i 6 sedmica pa ni to ne bi mogao dočekati (iako bi mogao sa neta legalno skinuti album).
U Sarajevu se rijetko kada može čuti PJ po kafićima. Idem često u Rock/Music Klub Sloga koji je u posljednje vrijeme prestao pustati malo jaci rok. Uglavnom sada u četvrtak odem i prije žive svirke zamolim momka za miksetom da mi pusti bilo sta od PJ-a. Čim je rekao da ce pustiti mislio sam u sebi: Ili je Alive ili Jeremy... Nakon par minuta cuo sam uvodnu melodiju Alive-a...
Nazalost vecina ne pj fanova znaju samo za Ten. Mislim, i sam bend je kriv za to jer nisu htjeli da se previse eksponiraju po tv-u i javosti.. Da su kojim slucajem do sada izdali nekih 20-tak spotova, intervjua po MTV-u i sl. mislim da bi cijela slika o PJ-u bila drugacija.. Iako mi je djelimicno zao sto su donekle "zatvorili vrata svoje muzike" opet se osjecam posebno jer znam da slusam muziku koja je fakat kvalitetna, a ne samo zato sto su oni trenutno u trendu sa nekim komercijalnim single-om (MTV zivi od takvih danas)..
Za sedmicu mi je rođendan a sobzirom da sam student i ne radim, svima sam naredio da mi nista ne kupuju vec da ucestuvuju u akciji skupljanja love za koncerte PJ-a.. Kad li ce vise ti datumi turneje...
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
tinna wrote:secas se da sam ti rekla da sam glasala i prosledila gomili ljudi i naglasila da idu po principu salji dalje-i bas mi se danas javilo nekoliko njih da mi kazu da su DEFENCE prvi!!!!i ja otisla,proverila i ono stvarno jeste!http://www.rototomsunsplash.com/picture/contesteu_2006/poll_eu4/polls/eu_mail2/risultati.php
da ih dovedes kod mene da ih cujem malo...:)
Hvala puno! Bili su prvi, pa deseti, pa sad su opet prvi. Razlog: S obzirom da je web glasanje, svi pokušavaju naći način kako da varaju. Međutim, organizatori u već u dva navrata mijenjali sistem glasanja i brisali glasove koji se dupliciraju. I tako, većini su oduzimali te glasove, ali izgleda da su svi glasovi za Defence legala, zato smo opet ubjedljivo prvi....što ne znači da ne glasaju i oni koji do sada nisu...zato, navalite!!!!
Neki dan je završen mixing albuma, i trenutno smo u pregovorima sa potencijalnim izdavačima. Što se tiče svirke, biće ih ove godine na pretek...28-og aprila smo u Sarajevu (SA Club), pa bujrum k'o može. A, preko ljeta će nas biti po cijeloj nam bivšoj državi...
Pripremamo novi website za bend, ali do tada sve informacije o njima tražite na http://www.tuzlalive.org***
'96_londonx2
'00_salzburg_ljubljana_verona_milano
'06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb
My trading page: http://db.etree.org/dreadis0 -
ja_nikola wrote:i mene interesuje sto je to prekrsaj...mozda ne znam nesto sto drugi znaju? gajim neku posebnu ljubav prema unplugged verziji solat-a jer ima neku ogromnu snagu kao i unplugged porch...nikako ne mogu da sedim mirno dok ih slusam.And sometimes is seen a strange spot in the sky
...dakle, gde se nalazi klub FEST u Beogradu??...I RATHER BE WITH PEARL JAM!0
-
ja_nikola wrote:i mene interesuje sto je to prekrsaj...mozda ne znam nesto sto drugi znaju? gajim neku posebnu ljubav prema unplugged verziji solat-a jer ima neku ogromnu snagu kao i unplugged porch...nikako ne mogu da sedim mirno dok ih slusam.
Eh taj praskavo-škripući zvuk Stone-ove gitare prosto cepa sve pred sobom. Električne gitare ... I Eddie besan, melanholičan... Dave Krusen lomi činele... Vrh!
Pesma u unplugged verziji nema tu britkost.It's better to burn out then to fade away!0 -
Bettergirl Sarah wrote:...dakle, gde se nalazi klub FEST u Beogradu??...It's better to burn out then to fade away!0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music