nije li netko pametan rekao davno "de gustibus non disputandem est" ?? ucio to prije 5 godina, nemojte zamjeriti ako je pogresno...
meni je cisto ok... al kao sto je vec receno, kao da su spotovi najbitniji...
pozdrav svima, nije me bilo neko vrijeme, netko me sjebo s passwordima, kao da sam ispuco kvotu.. ajoj... tko je ? da ga vidim?
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
nije li netko pametan rekao davno "de gustibus non disputandem est" ?? ucio to prije 5 godina, nemojte zamjeriti ako je pogresno...
pozdrav svima, nije me bilo neko vrijeme, netko me sjebo s passwordima, kao da sam ispuco kvotu.. ajoj... tko je ? da ga vidim?
Ej, nije samo tebi bilo bed logirat se.
Masa ljudi je ostala *vani* ovaj vikend, nesto su sjebali na forumu..ne oni, nego tko zna tko..
ma da , to stoji i sasvim je ok. nego samo kazem da se MENI licno ne svidja, i necu osudjivati nikoga kome se spot svidi.
just continue rockin` in the free world!:)
And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...
je, i ja sam ga dobila... uf... napokon... nego, po čemu se ovaj razlikuje od onih u dućanima? to me zanima...
JA JOS NISAM DOBIOOOO *DERE SE* aaa.. jel doslo na posti ili na ruke? ja sam svoj narucio 16.4. (za usporedbu samo).. mozda mala komplikacija je dodatna majica koju sam narucio...
ocu 2 cd-a i majicuuuu!!!! odmah.. evo netko zvoni.. i? i?
hajde, ljudi-BUDITE SE!!!!!!!!!
samo toliko od mene...
ne!ustvari ima jos nesto!
mislim da moji malo meksaju.sestra kaze da ce u vreme koncerta u zg-u biti slobodna i da postoji veeeelika mogucnost da dodjemo!!!!!!!
toliko.
pozdrav.
i hajde svi na tipkanje postova!
bas me zanima je li u 1. tjednu prodaje PJ bio na 1. mjestu (iako sumnjam, mislim da su RHCP ipak popularniji u hr).
i malo je blesavo da nema sve pokazatelje, i broj prodanih kopija i broj tjedana provedenih na ljestvici, iako bi broj prodanih primjeraka vjerojatno bio i crnji od mojih najcrnjih predvidjanja
inace, jedina zemlja gdje se PJ zadrzao na 1. mjestu top-liste najprodavanjih albuma i nakon 1. tjedna je portugal. zasluzili su 2 koncerta.
mislim da su edovi necaci, djeca njegova polubrata.
stvarno?:) jao kako su slatka...pa da, sta bese pise tamo nippotini, tako nesto...
a znaci, i eddijev polubrat je uzeo majcino prezime vedder, ili sta?
zasto imam osjecaj da entuzijazam polako pada na ovom forumu?!?
cekali smo da se objavi turneja, bili zivcani, kad se objavila, bila je panika za karte, i sad kad imamo i to, i vecina vas / nas zna kuda ce na jesen, prestali svi pisat...
ah... sta reci..
cekali smo da se objavi turneja, bili zivcani, kad se objavila, bila je panika za karte, i sad kad imamo i to, i vecina vas / nas zna kuda ce na jesen, prestali svi pisat...
ah... sta reci..
ne, ne, ne...Nije istina! Ljudi su samo prezaposleni jer moraju zaradit
za 9.mjesec da mogu na tuneju
I isplanirat sve...;)
Ja sam uvijek tu, i UVIJEK pozitivna!
Sta ima u ZG? Nadam se da cu doc sad u 6.mj. jos jednom i *zgrabit* jedan Avocado (plakat)
ah... sta reci..
ma polako, zasto forsat? prerano je za raditi konkretne planove, a glupo je piskarati o nicemu
U TOTALNOJ SAM FRCI SA VREMENOM!!! Imam i previshe posla, a i ne znam shta bih vam sada pisala.... u svakom sluchaju, svakog dana prochitamn postove... U TOKU SAM... IZ PRIKRAJKA ....hi, hi....
pozdrav svima iz ns!!!
ovako stoje stvari: kupio sam karte za pariz, torino i berlin, nadam se pragu milanu i veroni. kontam da idem sam, tj. najvjerovatnije cu morati, ali bilo puno lakse i zanimljivije ako bih isao s nekim. hence, ako ima neko s ovih prostora da ima slicne planove za jesen neka mi se javi da se organizujemo.
Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...
eto opet i mene... ništa novoga... htjela sam samo prokomentirati ovaj bonus cd koji smo dobili s novim albumom od 10c - katastrofa zvuk!!! prvo kad sam čula, mislila sam da je neka zajebancija, ali onda sam skužila da baš i nije... hmmm... :( nevermind, pearl jam rocks....
crazy marko,
šiljo i ja ti pičimo za italiju pa se možemo nešto dogovoriti... ne nužno u istom prijevoznom sredstvu, jer nas je već dosta, ali nije problem za druženje u Italiji... zapravo, mislim da nas dosta ide u Italiju, pa dogovorit ćemo se već...
čujemo se....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
eto opet i mene... ništa novoga... htjela sam samo prokomentirati ovaj bonus cd koji smo dobili s novim albumom od 10c - katastrofa zvuk!!! prvo kad sam čula, mislila sam da je neka zajebancija, ali onda sam skužila da baš i nije... hmmm... :( nevermind, pearl jam rocks....
crazy marko,
šiljo i ja ti pičimo za italiju pa se možemo nešto dogovoriti... ne nužno u istom prijevoznom sredstvu, jer nas je već dosta, ali nije problem za druženje u Italiji... zapravo, mislim da nas dosta ide u Italiju, pa dogovorit ćemo se već...
čujemo se....
sad cu da se iznerviram. kad ti je stigao cd? ja sam ga jos 20. marta narucio i jos ga nema. ima da zapalim postu!
Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...
sad cu da se iznerviram. kad ti je stigao cd? ja sam ga jos 20. marta narucio i jos ga nema. ima da zapalim postu!
prošli tjedan je CD bio u zg... cuo sam da neki po europi jos nisu dobili pa ne moras brinuti.. jesi narucivao jos nesto uz cd? ako jesi, to je razlog kasnjenja...
e sid,
a kad ti ideš odn. kad se vraćaš iz amerike? to će ti biti na knapić, jel tako?
Ja ti odlazim 15.6., a vracam se krajem 8., pocetkom 9.mj.
Mozda i hoce bit malo na knap, pogotovo ako pocnem raditi (bar tako planiram), a za vikende budem isla na PJ koncerte
Al nema veze, islati se, i naucena san na taj *knap*. Tako otrpilike moj zivot i izgleda.
Jedva cekam taj 9.mjesec! Ludi su potpuno, pratite vi te setliste i review-e?
Sta ce tek bit kad dodju tu ako su sad ovako vatreni?
Comments
Ej, nije samo tebi bilo bed logirat se.
Masa ljudi je ostala *vani* ovaj vikend, nesto su sjebali na forumu..ne oni, nego tko zna tko..
Eto, ja sam na PJ-u danas, cudno? hehe
kaj ti opet putuješ negdje? new hampshire?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Da da. Idem opet u USA.
Sad bas opet mislim dal da idem u Pittsburgh na koncert il ne..?
A joj... joj. Luda sam! A da zbilja hocu, mogla bih...samo treba dobit slobodan dan...
just continue rockin` in the free world!:)
artwork mi nije bas spektakularan, onak ok je...
ana, jel sintiji stigao poklon za b-day?
Ed surfer?
je, i ja sam ga dobila... uf... napokon... nego, po čemu se ovaj razlikuje od onih u dućanima? to me zanima...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
JA JOS NISAM DOBIOOOO *DERE SE* aaa.. jel doslo na posti ili na ruke? ja sam svoj narucio 16.4. (za usporedbu samo).. mozda mala komplikacija je dodatna majica koju sam narucio...
ocu 2 cd-a i majicuuuu!!!! odmah.. evo netko zvoni.. i? i?
mislis da je to ed?
bilo kako bilo, scenery je apsolutno divan
samo toliko od mene...
ne!ustvari ima jos nesto!
mislim da moji malo meksaju.sestra kaze da ce u vreme koncerta u zg-u biti slobodna i da postoji veeeelika mogucnost da dodjemo!!!!!!!
toliko.
pozdrav.
i hajde svi na tipkanje postova!
http://www.topoftheshops.com.hr/index.php
bas me zanima je li u 1. tjednu prodaje PJ bio na 1. mjestu (iako sumnjam, mislim da su RHCP ipak popularniji u hr).
i malo je blesavo da nema sve pokazatelje, i broj prodanih kopija i broj tjedana provedenih na ljestvici, iako bi broj prodanih primjeraka vjerojatno bio i crnji od mojih najcrnjih predvidjanja
inace, jedina zemlja gdje se PJ zadrzao na 1. mjestu top-liste najprodavanjih albuma i nakon 1. tjedna je portugal. zasluzili su 2 koncerta.
P.S. i da, PROBUDITE SE!
http://www.longroad.it/immagini/josh&molly.jpg
a znaci, i eddijev polubrat je uzeo majcino prezime vedder, ili sta?
ah... sta reci..
ne, ne, ne...Nije istina! Ljudi su samo prezaposleni jer moraju zaradit
za 9.mjesec da mogu na tuneju
I isplanirat sve...;)
Ja sam uvijek tu, i UVIJEK pozitivna!
Sta ima u ZG? Nadam se da cu doc sad u 6.mj. jos jednom i *zgrabit* jedan Avocado (plakat)
ma polako, zasto forsat? prerano je za raditi konkretne planove, a glupo je piskarati o nicemu
U TOTALNOJ SAM FRCI SA VREMENOM!!! Imam i previshe posla, a i ne znam shta bih vam sada pisala.... u svakom sluchaju, svakog dana prochitamn postove... U TOKU SAM... IZ PRIKRAJKA ....hi, hi....
@Doctor
Proshle nedelje sam bila poslovno na tri dana u Sarajevu, ali, na zalost, ne stigoh da ti se javim...ma, bice josh prilika!!
@ ALL
BIG HUG!!!
Sincerely yours
PJ GIRL SARAH
ovako stoje stvari: kupio sam karte za pariz, torino i berlin, nadam se pragu milanu i veroni. kontam da idem sam, tj. najvjerovatnije cu morati, ali bilo puno lakse i zanimljivije ako bih isao s nekim. hence, ako ima neko s ovih prostora da ima slicne planove za jesen neka mi se javi da se organizujemo.
crazy marko,
čujemo se....
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
e sid,
a kad ti ideš odn. kad se vraćaš iz amerike? to će ti biti na knapić, jel tako?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
prošli tjedan je CD bio u zg... cuo sam da neki po europi jos nisu dobili pa ne moras brinuti.. jesi narucivao jos nesto uz cd? ako jesi, to je razlog kasnjenja...
nisi jedini bar.. ja isto tako... buuuu
Ja ti odlazim 15.6., a vracam se krajem 8., pocetkom 9.mj.
Mozda i hoce bit malo na knap, pogotovo ako pocnem raditi (bar tako planiram), a za vikende budem isla na PJ koncerte
Al nema veze, islati se, i naucena san na taj *knap*. Tako otrpilike moj zivot i izgleda.
Jedva cekam taj 9.mjesec! Ludi su potpuno, pratite vi te setliste i review-e?
Sta ce tek bit kad dodju tu ako su sad ovako vatreni?
five, five, against one
Cisto sumnjam :cool: