Pearl Jam in Zagreb!

Options
147485052531290

Comments

• siljo
    siljo Posts: 2,203
    MilicaNBG wrote:
    Ne znam za klubove...ako odes u Andergraund sigurno neces pogresiti (haus mjuza,dj i sl.), FEST u Zemunu je stara rokerska oaza...
    A smestaj...cula sam da je ok hostel u KRUNSKOJ ULICI 10, zove se "Jelica Milovanovic"

hajde hvala... prvi odgov
    or na moje pitanje nakon 10ak dana :-))

sutra sam u bg.. imam tamo prijatelja pa ce me on voditi okolo...
    kakvi su KST i Akademija?

mah-....
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • PEARL JAM ROCK OUT FOR 1,600 FANS

"Rockers PEARL JAM will play their first UK show in six years next month (20APR06) - to just 1,600 lucky fans. The ALIVE hitmakers will perform to members of their British fan club at London's Astoria venue. An extensive European tour is planned for later in the year (06). Meanwhile, the group will begin a North American tour in May (06) in Toronto, Canada. SONIC YOUTH will join them for some dates".
    31/03/2006 03:04

ŽELIM I JAAAAAAA!!!!! :(
    I RATHER BE WITH PEARL JAM!
  • dreadis
    dreadis Posts: 109
    Suzdržavam se da ne bih počeo razbijati stvari oko sebe...samo me predstojeća evropska turneja smiruje!!

Neću da budem proklet, jer sam ih gledao '96 u Londonu...ali, za svirku pred 1600 ljudi bih dao krvi i svašta još ponešto!!!
    '96_londonx2
    '00_salzburg_ljubljana_verona_milano
    '06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb

My trading page: http://db.etree.org/dreadis
  • tinna
    tinna Posts: 391
    PEARL JAM ROCK OUT FOR 1,600 FANS

"Rockers PEARL JAM will play their first UK show in six years next month (20APR06) - to just 1,600 lucky fans. The ALIVE hitmakers will perform to members of their British fan club at London's Astoria venue. An extensive European tour is planned for later in the year (06). Meanwhile, the group will begin a North American tour in May (06) in Toronto, Canada. SONIC YOUTH will join them for some dates".
    31/03/2006 03:04

ŽELIM I JAAAAAAA!!!!! :(
    a mama je bila u engleskoj...sto me nije rodila tamo?!
    And sometimes is seen a strange spot in the sky
    A human being that was given to fly...
  • tinna
    dreadis wrote:
    Suzdržavam se da ne bih počeo razbijati stvari oko sebe...samo me predstojeća evropska turneja smiruje!!

Neću da budem proklet, jer sam ih gledao '96 u Londonu...ali, za svirku pred 1600 ljudi bih dao krvi i svašta još ponešto!!!
    pa ti si ih bar gledao!!!
    ja sam rekla da cu prodati i bubreg i jetru i oci...(samo usi nek mi ostanu da ih cujem) za bilo kakav slican koncert gore navedenom
  • tinna
    a hocete li mi vi odgovoriti na ono pitanjce?
    mislim da je na prethodnoj strani...
    ljudi-BUDJENJEEEEEEE!!!!!!!!!!!
    poz
  • Spomenka
    Spomenka Posts: 145
    koje pitanjce?

evo i meeneee

;)
    Pearl Jam pieces...

This is how I saw it one day: Insignificance at the Porch of Mankind

http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=17
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    I ja sam zbunjena...koje pitanje? :confused:

Ah da, nakon slusanja nekoliko novih pjesama sa albuma
    (one koje su *sluzbeno*
    procurile), pokusavam se suzdrzati do 5.mj.
    kad album izadje, tj. kad ga kupim...:D

Uz stare albume i bootove trebalo bi mi uspjet...:D vidjet cemo ;)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • ja_nikola
    ja_nikola Posts: 71

(one koje su *sluzbeno*

jos samo mesec dana...ja nisam cuo nista osim wws...suzdrzavam se...:) kako ce samo biti lep osecaj kad dobijem novi album...
    Trying to shake the cancer off. Stupid human beings.
    Once you hold the hand of love it's all surmountable.
  • ja_nikola
    tinna wrote:
    e,ljudi ja sad idem polako a htedoh da vas pitam nesto...
    ja sam ovde najmladja i razumite ukoliko se ispalim nekim pitanjem ciji bi odgovor svaki PJ fan trebao da zna....
    e,ovako:
    sta je ono sto potseca na krila slepog misa, na zvucnicima ili pojacalima koje sam primetila na svakom snimku live nastupa koji imam?
    jel je to neka amajlija,maskota?
    ja bi odgovorio ali i ja sam jedan od mladjih, pa i mene interesuje odgovor na to pitanje...sta kazete?
  • dreadis
    dreadis Posts: 109
    Ah, to je bilo pitanje...

....to je na Stone-ovom pojačalu! To mu dođe kao neka njegova "live amajlija"...To stavlja na pojačalo već zadnjih nekoliko godina...Prije (era 93/94) je imao minijaturnu kravu na pojačalu :)
    '96_londonx2
    '00_salzburg_ljubljana_verona_milano
    '06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb

My trading page: http://db.etree.org/dreadis
  • tinna

(one koje su *sluzbeno*

pa ja uvek sicitam sve postove koje sam propustila...
    na 65. stranici:
    citiram sebe:

e,ljudi ja sad idem polako a htedoh da vas pitam nesto...
    ja sam ovde najmladja i razumite ukoliko se ispalim nekim pitanjem ciji bi odgovor svaki PJ fan trebao da zna....
    e,ovako:
    sta je ono sto potseca na krila slepog misa, na zvucnicima ili pojacalima koje sam primetila na svakom snimku live nastupa koji imam?
    jel je to neka amajlija,maskota?
    tako..
    ja sam ove nedelje u Low Light fazonu...doslo mi...

IMATE POZDRAV IZ NAJSMORENIJEG GRADA U SRBIJI!!!!!!!!!

uh svi cekamo taj maj...
  • tinna
    dreadis wrote:
    Ah, to je bilo pitanje...

....to je na Stone-ovom pojačalu! To mu dođe kao neka njegova "live amajlija"...To stavlja na pojačalo već zadnjih nekoliko godina...Prije (era 93/94) je imao minijaturnu kravu na pojačalu :)

hvala!!!!!!...hehe..a znaci jeste kao neki slepi mis ili...?
    meni je stone bas simplastican..:)
    ima nekako interesantan glas..on je uglavnom prateci vokal,zar ne?
    dobro i baja jeff...:)
  • ...pa, možda EXIT i bude.....??!!!

PEARL JAM RETURN TO THE EUROPEAN FESTIVAL CIRCUIT

"Rockers PEARL JAM are to play their first European festival performances since nine fans were trampled to death during the group's Roskilde performance in Denmark six years ago (00). The group has joined MUSE and FRANZ FERDINAND as the headliners at Britain's Reading and Leeds Festivals this summer (25-27AUG06). Meanwhile, Pearl Jam will play their first UK show in six years on 20 April (06) at London's Astoria."
    03/04/2006 21:26
  • aku
    aku Posts: 19
    Uh, samo ne EXIT!
    Nemam ništa protiv samog festivala, ali nekako sam uvek zamišljao njihov koncert okružen podivljalim fanovima, a ne "turistima". Ipak je to festival, nisu ljudi tu samo zbog njih, a i oni bi bili vremenski ograničeni.
    Cela moja frustracija vuče korene još od njihovog certa u Pešti, kad nisam otišao zbog ispita. Kakav KRETEN!!! Sad i pri samoj pomisli na mogućnost da dođu u BG odlepim, tako da se nadam pravoj exploziji emocija, a to jednostavno nije moguće na EXIT-u.
    It's better to burn out then to fade away!
  • ripkid
    ripkid Posts: 67
    Ma kakav Exit...smece..ako neki bend treba gledati solo onda je to Pearl Jam...
    Koncert ovde je zakazan za 26 septembar cini mi se...karta ce biti 25 eur i koncert ce biti u Hali Sportova...tako kruze glasine..sto se tice par pesama sa novog albuma hmm

Life Wasted (exxtra pesma..bice veliki hit..spoj Turbonegro/Hellacopters...r'n'r u glavu)
    WWS (vec ste culi....Moderni The Who)
    Comatose aka Crapshot Rapture (cula takodje vecina u live izvodjenju...80's punk!)
    Severed Hand ( malo pokraden Porch sa pocetnim riff-om inache cela pesma ima neki Jane's Addiction vibe)
    Parachutes (lagana pesmica..ima smek nekih pesama sa Vitalogy/Binaural)
    Unemployable (Melodicna...skroz catchy sto bi rekli..PJ sa neke Yield faze)
    live to win
  • ja_nikola
    aku wrote:
    Uh, samo ne EXIT!
    Nemam ništa protiv samog festivala, ali nekako sam uvek zamišljao njihov koncert okružen podivljalim fanovima, a ne "turistima". Ipak je to festival, nisu ljudi tu samo zbog njih, a i oni bi bili vremenski ograničeni.
    exit...bolje ista nego nista:) ali slazem se, koncert je koncert...valjda ce biti...ma siguran sam da ce biti :)
  • tinna
    aku wrote:
    Uh, samo ne EXIT!
    Cela moja frustracija vuče korene još od njihovog certa u Pešti, kad nisam otišao zbog ispita. Kakav KRETEN!!! Sad i pri samoj pomisli na mogućnost da dođu u BG odlepim, tako da se nadam pravoj exploziji emocija, a to jednostavno nije moguće na EXIT-u.
    pa,meni je trenutno bitno samo da dodju i da ih konacno vidim uzivo,ali u stvari si na neki nacin upravu..bitan je i dozivljaj i organizacija i otkacena masa...nalik nama:)
    keep on rockin` in the free world!!!!
  • Evo, kao sto mozete procitati u title-u. smejuljim se! Bas zato sto razmisljamo istovetno na temu EXITa... :p ..... samo sam vam dala malko povoda da se prodrmate...ako se secate, negde na pocetnim stranicama sam prva prokomentarisala kako bih volela Pearl Jam cuti i videti u sto intimnijoj, klupskoj atmosferi........EEEEEEEEEE!!!!!

BTW, chestitam NAM na 1000om postu!!! Evo, ovaj moj ce biti 1001..... osecam se kao Sheherezada....hi, hi.... CHUJEMO SE....

p.s.. A, ti, AKU, dobro dosao(la_!?)....bilo bi lepo da se prvo malo predstavis....ha?!
  • Huh, Tinna, Ipak Ti Ispade "sheherezada".....tek Sad Sam Provalila Da Je Moj Post 1002......

Anyway, Congratulations For Patience And Continuity!!! *valjda Sam Dobro Napisala Ono Drugo??!!...hmmm.......