Pearl Jam in Zagreb!

Options
144454749501290

Comments

• tinna
    tinna Posts: 391

p.s. Ko želi da sazna kako izgleda Eddijeva ćerkica, neka mi se javi na PM i poslaću mu fotku! :P
    pitaj mene,pitaj mene!:)
    And sometimes is seen a strange spot in the sky
    A human being that was given to fly...
  • tinna
    Kaya_yo wrote:
    Ima nas jos.... Leskovac!!!

Pa, dolaze li u BGD? Moze i Sofija..... Aj pa pisite... Ubi me ova nedoumica ;)

(ovo sto me ima dva puta je da bi se primetilo) :):):)
    welcome!!!!! ima nas mnogo,samo treba da se probudimo....
    za dva replaya- :):):)
  • tinna
    ja_nikola wrote:
    ma ok je sve to...već sam rekao da sam preterao...samo sam hteo da kažem kako je to sa ljubljenjem nogu i iskakanjem iz žbunja preterano...znam jednog tipa koji je bio bolesno zaljubljen u eda i, na žalost, završio je kod psihijatra :( sad mu je čak i zabranjeno da sluša pj :(
    ma ok,nista...
    dobro ja nisam bas toliiiikiiiiiiii fanatik:):):):)
  • Kaya_yo
    Kaya_yo Posts: 5
    Aj sad neka mi neko kaze...Jel dolaze u Beograd????

Makar i Sofija (trenutno sam tamo) gotovo...ja prsla od neizvesnih informacija :)
    "Who ever said we wash away with the rain?"
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    tinna wrote:
    recimo da sam o tome sve vreme pricala....
    da mike je imao neku gadnu bolest....

Mike je još uvijek bolestan... 18.03. svira na dobrotvornom koncertu na kojem se skuplja novac za...
    ma vidi na http://www.pearljam.com :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • tinna
    siljo wrote:
    Mike je još uvijek bolestan... 18.03. svira na dobrotvornom koncertu na kojem se skuplja novac za...
    ma vidi na http://www.pearljam.com :)
    u sustini znam o cemu se radi,ali nisam smela direktno i nestoo opsirno da govorim o tome jer vidim kakve su reakcije ukoliko se bar malo spomene njihov privatni zivot:) u svakom slucaju hvala,...
    secam se da je to neka kronova bolest tako nesto,valjda bolest creva tako nesto........
    i citala sam da ga je prilicno mucila,i da ima posebnu dijetu koje mora da se pridrzava da nebi doslo do nekih vecih komplikacija....eto toga se secam.........
    ma on je legenda!!!!!!!!!!
    njegove 20minutne solaze su tako mocne...ja ga obozavam mnooooggoooo..........
    i nadam se da ce biti sve uredu sa njegovim zdravljem:):):):)
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    tinna wrote:
    u sustini znam o cemu se radi,ali nisam smela direktno i nestoo opsirno da govorim o tome jer vidim kakve su reakcije ukoliko se bar malo spomene njihov privatni zivot:) u svakom slucaju hvala,...
    secam se da je to neka kronova bolest tako nesto,valjda bolest creva tako nesto........
    i citala sam da ga je prilicno mucila,i da ima posebnu dijetu koje mora da se pridrzava da nebi doslo do nekih vecih komplikacija....eto toga se secam.........
    ma on je legenda!!!!!!!!!!
    njegove 20minutne solaze su tako mocne...ja ga obozavam mnooooggoooo..........
    i nadam se da ce biti sve uredu sa njegovim zdravljem:):):):)

ma dobro, pa ne moramo sad strogo cenzurirati svaki privatni detalj... uostalom, njegova bolest više nije njegova privatna stvar... javno govori o tome i pomaze ostalima... o takvim stvarima i ne bi trebalo šutjeti...

nego, danas sam narucio novi album na Tenclubu :) kao bonus dolazi bootleg od 31.12.1992. :) sa poštarinom 25$ ... toliko će koštati samo album tu u zagrebu....
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • ninawish
    ninawish Posts: 1
    evo, da se ja malo predstavim... ja nova, al vec dugo pj fan :)
    htjela sam neki uvod pije nego pocnem nesto govorit :)
    I wish You were the verb to trust and never let me down...
  • MilicaNBG
    MilicaNBG Posts: 22
    E Ljudi,ljudi!!!
    Vidim da od moje poslednje posete niste odmakli nigde.Dodjem ja ponekad, vidim sta ima i odem. Malo mi je glupo kad vidim poruke koje se ponavljaju. Svi pisu o stvarima koje svaki pravi fan vec zna...knjigu svi imamo,touring band 2000 svi smo gledali, da ed se ozenio i ima cerku Oliviu,zena mu je manekenka (koja ironija), Mike se lecio i opet se leci, nisu narkosi...Dajte da sacekamo zvanicne datume,svi ovi tracevi mi prave konfuziju.Cena karata ne bi trebala da bude vise od 3000din (a i to je mnogo), zasto bi oni bili skuplji od metalike,a i bina im je uvek prilicno skromna.
    Enjoy the music!!!

A evo i nove teme da skratimo vreme.Jeste li isli na tribute svirke?Kako vam se cine te stvari?
    I don't question our existance,I just question our modern needs...
  • ja_nikola
    ja_nikola Posts: 71
    pisemo mi tako sve i svasta...cisto da bi odrzali thread na topu...da nas ameri malo primete
    Trying to shake the cancer off. Stupid human beings.
    Once you hold the hand of love it's all surmountable.
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    Evo slucajno trazeci slike Eddieve zene :) naiđoh na ovaj site gdje mozete naci neke super slike.. Ima tu eddievog djetinjstva, onda dok je bio đak itd itd.. Ima dosta i starih slika sa bendom.. Jedini problem je sto je site na talijanskom ali otvorite svaku sliki i skontacete o cemu se radi.

http://images.google.ba/imgres?imgurl=http://www.longroad.it/immagini/img1.jpg&imgrefurl=http://www.longroad.it/foto/foto.htm&h=701&w=393&sz=46&tbnid=6UsVybXz6DGiQM:&tbnh=138&tbnw=77&hl=bs&start=3&prev=/images%3Fq%3DJill%2BMcCormick%26svnum%3D10%26hl%3Dbs%26lr%3D%26sa%3DN

btw: Sarah hvala za slike.. Ed na onoj drugoj slici izgleda kao pravi holivudski šminker, što mi nikako ne lici na njega.. Licno nikad nisam furao taj grunge stile oblacenja i po meni je to skroz ok.

EDIT: Nakon sto sam pregledao sve slike mogu vam reci da i gore imate slike Eddia sa djetetom, sadasnjom zenom-curom, bivsom zenom, njihovo vjencanje, onda imate i pearl jam kondom (eh sta bi dao da to imam)... Eto nadam se da sam bio od pomoci.
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    Erase this
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • killroy
    killroy Posts: 739
    ninawish wrote:

E, dobro dosla!
    Sto nas je vise to bolje.
  • MilicaNBG wrote:
    E Ljudi,ljudi!!!
    Vidim da od moje poslednje posete niste odmakli nigde.Dodjem ja ponekad, vidim sta ima i odem. Malo mi je glupo kad vidim poruke koje se ponavljaju. Svi pisu o stvarima koje svaki pravi fan vec zna...knjigu svi imamo,touring band 2000 svi smo gledali, da ed se ozenio i ima cerku Oliviu,zena mu je manekenka (koja ironija), Mike se lecio i opet se leci, nisu narkosi...Dajte da sacekamo zvanicne datume,svi ovi tracevi mi prave konfuziju.Cena karata ne bi trebala da bude vise od 3000din (a i to je mnogo), zasto bi oni bili skuplji od metalike,a i bina im je uvek prilicno skromna.
    Enjoy the music!!!

A evo i nove teme da skratimo vreme.Jeste li isli na tribute svirke?Kako vam se cine te stvari?

E, AJD' NAS TI SAD PROSVETLI!!!
    I RATHER BE WITH PEARL JAM!
  • tinna
    ninawish wrote:
    Welcome!!!!
    nista posebno,uvek primamo sirom otvorenih ruku nove fanove (vidim da si dugo fan ali govorim u smislu pridoslice)...
    nadam se da ce ti se svideti ovi super ljudi...
    meni je drago kao (eh sad ispacu sebicna) inicijatoru ove teme sto nas svake nedelje ima vise...
    samo jedna molba za pocetak: pokusaj da budes sto redovnija:)!
  • tinna
    ja_nikola wrote:
    pisemo mi tako sve i svasta...cisto da bi odrzali thread na topu...da nas ameri malo primete
    recimo...ustvari tako bih joj i ja odgovorila...
  • tinna
    Doctor wrote:
    Evo slucajno trazeci slike Eddieve zene :) naiđoh na ovaj site gdje mozete naci neke super slike.. Ima tu eddievog djetinjstva, onda dok je bio đak itd itd.. Ima dosta i starih slika sa bendom.. Jedini problem je sto je site na talijanskom ali otvorite svaku sliki i skontacete o cemu se radi.

http://images.google.ba/imgres?imgurl=http://www.longroad.it/immagini/img1.jpg&imgrefurl=http://www.longroad.it/foto/foto.htm&h=701&w=393&sz=46&tbnid=6UsVybXz6DGiQM:&tbnh=138&tbnw=77&hl=bs&start=3&prev=/images%3Fq%3DJill%2BMcCormick%26svnum%3D10%26hl%3Dbs%26lr%3D%26sa%3DN

btw: Sarah hvala za slike.. Ed na onoj drugoj slici izgleda kao pravi holivudski šminker, što mi nikako ne lici na njega.. Licno nikad nisam furao taj grunge stile oblacenja i po meni je to skroz ok.

EDIT: Nakon sto sam pregledao sve slike mogu vam reci da i gore imate slike Eddia sa djetetom, sadasnjom zenom-curom, bivsom zenom, njihovo vjencanje, onda imate i pearl jam kondom (eh sta bi dao da to imam)... Eto nadam se da sam bio od pomoci.
    ja sam u medjuvremenu nasla taj site.ali HVALA u svakom slucaju!
    ma ne mora uvek stil da se uklopi sa muzikom...i ja se slazem sa tobom...
    hvala jos jednom!!!:):):)
  • ninawish wrote:

Hello!!!
    A sad, izvoli, p r o g o v o r i.... :)
    I RATHER BE WITH PEARL JAM!
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Evo me natrag, konacno. :D

Nakon nekoliko dana zabrane slanja postova... :D Konacno.

Dobrodosla ninawish. :)

I dalje sam luda, jedva cekam da bar nesto kazu za nas, ali sumnjam da cemo prije ljeta saznati za nasu turneju...

Nadam se da ste u toku sa svim zbivanjima oko novog singla, turneje itd...

Zasada od 4 pjesme koje ce biti na albumu, posljednja mi je najbolja ;)

Cujemo se kasnije...
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • PJ17MKD
    PJ17MKD Posts: 136
    ajmo ljudi... postujmo ovde sta bilo... samo da nas ima na prve nekoliko strane u Porch-u...

ja nisam poslusao Unemployable , a takogje nisam poslusao ni Crapshoot(t.e. Comatose)... ostacu to za dan kad dobijem album i kad poslusam ga od pocetka do kraja , nekoliko puta naravno , pa ondak cu dati sastaviti neka pocetna ocena ... poslusao sam Gone i Worldwide Suicide ali ne preteravam za de ne bi mi zdosadili, pa kad dobijem album ne zelim da mi one bude najmanje interesantne...
    plus dobicemo Gone u novoj verziji sa ceo bend... tako da izdrzite jos malo(pa ne i nije bas malo :-) ) i bice ludnica u Maju...

takogje kraja ovoga meseca 10C trebao bi objaviti datume za koncerte po Evropi... woooohooooo.....

Sasho