koji budalas... frendica je jurasica nego A, opet bile karte za veronu u prodaji... nisi se polakomila?
ej ranac, ma doći ću ja do karata... sad sam pogledala ovaj letterman pa bi najrađe krenula od dublina... taj bend izaziva takvu ovisnost da bi ga trebalo zabraniti... just kidding, right?
a ti sid,
pa naravno da se možemo dogovoriti nešto u zagrebu... ti se samo javi... nije zg tako velik...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Nacuh da je koncert otkazan u Beogradu zbog kao nekih tehnickih problema...neverovatno koliko smo neorganizovani ljudi i nesposobni.Ne znam stvarno kako nam je poslo za rukom da vidimo Metallicu ovde ili pak REM..razocharavajuce.
Pozdrav svim ljudima,zelim vam da se lepo provedete na koncertima.Ja cu sigurno ici na min 2-3...
ej ranac, ma doći ću ja do karata... sad sam pogledala ovaj letterman pa bi najrađe krenula od dublina... taj bend izaziva takvu ovisnost da bi ga trebalo zabraniti... just kidding, right?
a ti sid,
pa naravno da se možemo dogovoriti nešto u zagrebu... ti se samo javi... nije zg tako velik...
hehe, ovaj put ti Mike nece srediti karte jer ga prije verone neces nigdje vidjeti ma znam da se druzimo tamo, samo te malo trzam...
sid, tutni koju poruku ovdje dva-tri dana prije nego dođeš u zg pa se dogovorimo...
Nacuh da je koncert otkazan u Beogradu zbog kao nekih tehnickih problema...neverovatno koliko smo neorganizovani ljudi i nesposobni.Ne znam stvarno kako nam je poslo za rukom da vidimo Metallicu ovde ili pak REM..razocharavajuce.
Pozdrav svim ljudima,zelim vam da se lepo provedete na koncertima.Ja cu sigurno ici na min 2-3...
otkazan...ali niko nije ni javio da je bio uopste zakazan...uh...sada si me ubedacio...
ma ja ipak verujem da cu ih videti uzivo u bg-u...
And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...
PEARL JAM frontman EDDIE VEDDER has no problems talking about his days as a concert bootlegger because he never sold the live show tapes he recorded. The rocker admits he kept a stash of his bootlegs when he was growing up so he'd always be able to revisit his favourite live shows at home - but he never gained financially from his illegal hobby. He says, "I never once sold a tape. On very few occasions, if someone was very into it, I'd make them a copy." Vedder reveals his hobby was dangerous at times - when burlyminders took exception to his bootlegging passions. He adds, "For every good bootleg I got, I probably got caught half the other times, because I was usually close to the stage. "They'd take my recorder and rough me up. A lot of times, they'd take the tapes, which is a little nicer. Some guys were overly aggressive."
06/05/2006 09:39
VEDDER JOINS THE STROKES
PEARL JAM star EDDIE VEDDER thrilled fans of THE STROKES in New York last night (04MAY06) by taking to the stage with the group. Vedder turned up at The Strokes' Hammerstein Ballroom show, a concert staged to commemorate rock magazine Rolling Stone's 1000th issue, to perform JUICEBOX with the band - after performing a 10-song set for Pearl Jam fans at the nearby Ed Sullivan Theatre. Vedder wasn't the only special guest to join The Strokes onstage - LOU REED performed his classic WALK ON THE WILD SIDE with the band.
05/05/2006 19:49
Dakle, U NAJMANJU RUKU O B O Z A V A M TOG CHOVEKA!!!!!!!!!!!!!!
tako mi je zao shto ne mogu da pratim ovaj forum...
jednom nedeljno imam toliko vremena i mogucnosti da vidim shta ima novo, i sad sam se zestoko odushevila, valjda ce biti i kod nas (Crna Gora) taj album original, kad su vec izglasali zakon o zabrani piraterije...
jedino shto me nervira je ovo shto su se sad pomamili nashi politichari koji hoce da odvoje Crnu Goru od srbije referendumom kojim nam ispiraju mozak vec ihaaa vremena....
ne znam kakvo ce sranje da naprave, tako da ne znam ni hocu li moci da nabavim vizu i hoce li mi trebati...
sve zavisi od 21. maja...
tako se radujem shto PJ konachno dolazi, ali se brinem da li cu moci da podjem bar na jedan koncert.....
pozdrav za sve vas koji ovih problema nemate
nadam se da ce mnogi od vas uspjeti da podju bar na jedan koncert, i znam da cete se vrhunski provesti
takodje se nadam da cu i ja moci da vam se pridruzim
Pearl Jam pieces...
This is how I saw it one day: Insignificance at the Porch of Mankind
rekel mi frajer iz 10c da ce mozda staviti josh jedan koncert u zg ako bude prevelika navala
hm, nema sansi.... mislim, bilo bi lijepo... a i njima bi odgovaralo buduci da imaju 3 dana pauze, a ne bi morali seljakat opremu.. uh, to bi bile katowice iz 2000 ugodno sam se iznenadio postovima na forum.hr i koliko je ljudi krenulo prvi dan po karte....
tinna, jos imas skoro 5 mjeseci do koncerta... svasta se u to vrijeme moze smisliti, dogoditi... ako stvarno zelis, kreni planirati... drzim ti fige...
haha...seratori
Trying to shake the cancer off. Stupid human beings.
Once you hold the hand of love it's all surmountable.
Interesuje me misljenje ljudi iz Hrvatske.Da li je moguce da se karte za koncert rasprodaju i kolika je njihova cena? Jel ih ima negde za kupovinu online?
i ja cu malo shooting shit.
1. kupio karte jucer, ali poslije tri jer ujutro jos nisu bile dosle (super je bila zenska u shoebedo kojoj nisam bio prvi s pitanjem, ali nije pojma imala da bi oni trebali dobiti karte)
2. karte su ocajne!!! tinta se brise s njih, samo cekam kad ih proglase krivotvorenima (btw ticketpro.com.hr - probajte tamo otic - bump!!!)
3. zasto su ocajne? nema postera za turneju! pa onda nema ni slike. mozda ce druga runda biti "u boji". pa cemo mi prvi imati raritete!
4. promo materijali? not! nema postera nema flajera, nista!
5. stonesi! pisu novine "ulaznice planule!" prvi dan prodano 2500 ulaznica! od cca 60 000. u cijeloj Hrvatskoj! i to znaci "planuti"? ko je tu lud?
6. organizator stonsa "nije razmisljao" o onima kojima jos nije vracena lova od proslog otkazanja.
7. za tenclub zalbenike (tj. one koji nisu u tc, a misle da je to potrebno zbog koncerata): ja bio 2 godine: xmas 45's, newsletteri, rezervacije (a ne kupovina ulaznica!) - super!!! ali tc ulaznica vam je super samo ako je cijeli koncert sjedeci pa onda dobijete prvi red!. nema vip-a, nema bekstejdza, (nema brige!). u zagrebu nema sjedenja (fol na tribini), sve je spojeno, nemate brige doc na ogradu i bit tamo cijeli koncert ili otic pisat pa se vratit.
8. u vecernjem (mislim) od jucer pise blablabla "...novi album WWS"!, hihihi!
9. jel vam avokado bolji posoljen ili poseceren?
L
you dont even know this song..fuck it play it anyway, thats right!!!
U Unemployable nije SCARED OF LIVE nego SCARED ALIVE.
Sinoc je i Eddie potrvdio da je tako
Ovo prvo je potpuno drugacije od PRAVOG teksta, SCARED ALIVE, daje
drugaciji smisao
meni se svidja bas tako, a pjesma je NAJBOLJA na albumu
I Insede Job ;D
Ostali tekst nisam provjeravala, no trebalo bi ga usporediti sa bookletom.
Ovo nije iz bookleta jer Unemployable je tamo tocno napisan,
no neke su rijeci krive ili nesto fali. Ipak, bolje se posluziti bookletom/knjizicom
iz CD-covera
to je neki amer stavio lyricse pa sam ih ja prekopiro...
nisam nista mislio iskriviti pjesmu.. ispricavam se..
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
1. kupio karte jucer, ali poslije tri jer ujutro jos nisu bile dosle (super je bila zenska u shoebedo kojoj nisam bio prvi s pitanjem, ali nije pojma imala da bi oni trebali dobiti karte)
2. karte su ocajne!!! tinta se brise s njih, samo cekam kad ih proglase krivotvorenima (btw ticketpro.com.hr - probajte tamo otic - bump!!!)
3. zasto su ocajne? nema postera za turneju! pa onda nema ni slike. mozda ce druga runda biti "u boji". pa cemo mi prvi imati raritete!
5. stonesi! pisu novine "ulaznice planule!" prvi dan prodano 2500 ulaznica! od cca 60 000. u cijeloj Hrvatskoj! i to znaci "planuti"? ko je tu lud?
6. organizator stonsa "nije razmisljao" o onima kojima jos nije vracena lova od proslog otkazanja.
7. za tenclub zalbenike (tj. one koji nisu u tc, a misle da je to potrebno zbog koncerata): ja bio 2 godine: xmas 45's, newsletteri, rezervacije (a ne kupovina ulaznica!) - super!!! ali tc ulaznica vam je super samo ako je cijeli koncert sjedeci pa onda dobijete prvi red!. nema vip-a, nema bekstejdza, (nema brige!). u zagrebu nema sjedenja (fol na tribini), sve je spojeno, nemate brige doc na ogradu i bit tamo cijeli koncert ili otic pisat pa se vratit.
L
totalno se slazem skoro sa svime.. iako mi je tako drago sto imam taj papiric u ruci... nije odgovoreno da prvih 2000 karata dodje 310 kn, a ostale su 360kn, mozda te za 360kn budu i u boji, valjda je tih 50 kn za to
di cete se okupljat slijedeci vikend u zg-u? ja i frend bi dosli ako smijemo...
totalno se slazem skoro sa svime.. iako mi je tako drago sto imam taj papiric u ruci... nije odgovoreno da prvih 2000 karata dodje 310 kn, a ostale su 360kn, mozda te za 360kn budu i u boji, valjda je tih 50 kn za to
Da, da, da.
Ja sam isto da cu kupit kartu kad dodjem u Zg drugi tj. no ispada da ju mozda vec imam. :eek:
Nije bitno.
No to je bas glupo kako je blejavac to opisao ako su takve karte...Al ipak je to PJ, hehe meni je bitno da sam u dvorani
I da, nadjemo se u ZG, jos javim kada i lokaciju.
Killroy i ja smo gledali sto ima u cetvrtak navecer u Zg, a ima dosta toga kod vas gore...Pa necemo tesko nesto naci, ili se samo naci negdje i zabrijat kako nam pase
Ma super, jedva cekam da vidim jos fanova uskoro...haha
I da, masni, sve OK za lyrics, nema beda. Samo sam pojasnila ono sto je i sam Ed rekao da se pjesma ne bi krivo shvatila... Inace, ne mogu je prestat slusat!!!
Da, ako niste znali CD je dosao u ZG, ne znam da li ste ga svi uspjeli nabavit vec...No ako ne znate, eto sad znate :P lol
A filozofiram, dosta sad...
Cujemo se jos za taj *meetup* u ZG i svima ugodan vikend zelim
To sa ticketpro mi je totalno nejasno. A i stranice oragnizatora http://events.lupa.hr/ su očajne. Vrlo mi to djeluje sumnjivo i neozbiljno. Ali ipak ću kupiti karte slijedeći tjedan.
Je li moguće da se rasproda koncert pa da se doda još jedan? Ne znam, možda je moguće, ako bude navala raje iz susjednih zemalja, PJ ima prilično vjernu bazu poklonika. Ali ipak sam skeptičan.
Što se tiče karata za Stonese - ne kupujte još ništa! Richardsovo zdravstveno stanje je potpuno nerazješnjeno... Ne bi bio iznenađen da se otkaže cijela EU turneja.
Pozdrav svim južnim slavenima na forumu
Jako mi je žao za Beograd, svakako bih išao ako bi bio koncert... nadam se da još nije kasno....
dobro da je receno da je tinta malo otisla na kartama, ja sam se pobojao za svoju, reko zajebi.. da nema straznje stranice sa zastitama, stvarno bih se promisljao... al neka.. sad je tu.. u ladici..
u krajnjem slucaju, ako vam se ne ide po nekim bircevima za taj meeting, ima tu dosta parkova gdje se pije, i gitara, pa peri po pj.. mislim, znam da nije kao pravo, ali nje ni lose...
pa nek se zapjeva.. uglavnom, serem bezveze, dogovorite se, i ako racunate, racunajte mene i frenda, to je to.. over&out
L
malo smo nabrijani? jao mene, pa nije sve tako crno... ali moram te demantirati za točku 7. - naime, mi ćemo (10c ekipa) ući 15 minuta prije svih ostalih u dvoranu tako da sam ja ispred Mikea cijeli koncerat. a to je zakon...
To sa ticketpro mi je totalno nejasno. A i stranice oragnizatora http://events.lupa.hr/ su očajne. Vrlo mi to djeluje sumnjivo i neozbiljno. Ali ipak ću kupiti karte slijedeći tjedan.
Je li moguće da se rasproda koncert pa da se doda još jedan? Ne znam, možda je moguće, ako bude navala raje iz susjednih zemalja, PJ ima prilično vjernu bazu poklonika. Ali ipak sam skeptičan.
Što se tiče karata za Stonese - ne kupujte još ništa! Richardsovo zdravstveno stanje je potpuno nerazješnjeno... Ne bi bio iznenađen da se otkaže cijela EU turneja.
Jako mi je žao za Beograd, svakako bih išao ako bi bio koncert... nadam se da još nije kasno....
vedran d. iz pionirskog grada?
Comments
ej ranac, ma doći ću ja do karata... sad sam pogledala ovaj letterman pa bi najrađe krenula od dublina...
a ti sid,
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
o kako su mi uljepšali dan!
http://pearljamhead.blog.hr
five, five, against one
hehe, ovaj put ti Mike nece srediti karte jer ga prije verone neces nigdje vidjeti
sid, tutni koju poruku ovdje dva-tri dana prije nego dođeš u zg pa se dogovorimo...
ma da? a bas sam se veselio... nista, svi u zagreb...
ma ja ipak verujem da cu ih videti uzivo u bg-u...
five, five, against one
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DEFINITIVNO CU SE PRESELITI NA M A R S!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Also see:
PEARL JAM
EDDIE VEDDER
PEARL JAM frontman EDDIE VEDDER has no problems talking about his days as a concert bootlegger because he never sold the live show tapes he recorded. The rocker admits he kept a stash of his bootlegs when he was growing up so he'd always be able to revisit his favourite live shows at home - but he never gained financially from his illegal hobby. He says, "I never once sold a tape. On very few occasions, if someone was very into it, I'd make them a copy." Vedder reveals his hobby was dangerous at times - when burlyminders took exception to his bootlegging passions. He adds, "For every good bootleg I got, I probably got caught half the other times, because I was usually close to the stage. "They'd take my recorder and rough me up. A lot of times, they'd take the tapes, which is a little nicer. Some guys were overly aggressive."
06/05/2006 09:39
VEDDER JOINS THE STROKES
PEARL JAM star EDDIE VEDDER thrilled fans of THE STROKES in New York last night (04MAY06) by taking to the stage with the group. Vedder turned up at The Strokes' Hammerstein Ballroom show, a concert staged to commemorate rock magazine Rolling Stone's 1000th issue, to perform JUICEBOX with the band - after performing a 10-song set for Pearl Jam fans at the nearby Ed Sullivan Theatre. Vedder wasn't the only special guest to join The Strokes onstage - LOU REED performed his classic WALK ON THE WILD SIDE with the band.
05/05/2006 19:49
Dakle, U NAJMANJU RUKU O B O Z A V A M TOG CHOVEKA!!!!!!!!!!!!!!
tako mi je zao shto ne mogu da pratim ovaj forum...
jednom nedeljno imam toliko vremena i mogucnosti da vidim shta ima novo, i sad sam se zestoko odushevila, valjda ce biti i kod nas (Crna Gora) taj album original, kad su vec izglasali zakon o zabrani piraterije...
jedino shto me nervira je ovo shto su se sad pomamili nashi politichari koji hoce da odvoje Crnu Goru od srbije referendumom kojim nam ispiraju mozak vec ihaaa vremena....
ne znam kakvo ce sranje da naprave, tako da ne znam ni hocu li moci da nabavim vizu i hoce li mi trebati...
sve zavisi od 21. maja...
tako se radujem shto PJ konachno dolazi, ali se brinem da li cu moci da podjem bar na jedan koncert.....
pozdrav za sve vas koji ovih problema nemate
nadam se da ce mnogi od vas uspjeti da podju bar na jedan koncert, i znam da cete se vrhunski provesti
takodje se nadam da cu i ja moci da vam se pridruzim
This is how I saw it one day: Insignificance at the Porch of Mankind
http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=17
hm, nema sansi.... mislim, bilo bi lijepo... a i njima bi odgovaralo buduci da imaju 3 dana pauze, a ne bi morali seljakat opremu.. uh, to bi bile katowice iz 2000
tinna, jos imas skoro 5 mjeseci do koncerta... svasta se u to vrijeme moze smisliti, dogoditi... ako stvarno zelis, kreni planirati... drzim ti fige...
Once you hold the hand of love it's all surmountable.
Stvarno ste negativci. Ima još nade, glavu gore!
L
to je neki amer stavio lyricse pa sam ih ja prekopiro...
nisam nista mislio iskriviti pjesmu.. ispricavam se..
Da, da, da.
Ja sam isto da cu kupit kartu kad dodjem u Zg drugi tj. no ispada da ju mozda vec imam. :eek:
Nije bitno.
No to je bas glupo kako je blejavac to opisao ako su takve karte...Al ipak je to PJ, hehe
I da, nadjemo se u ZG, jos javim kada i lokaciju.
Killroy i ja smo gledali sto ima u cetvrtak navecer u Zg, a ima dosta toga kod vas gore...Pa necemo tesko nesto naci, ili se samo naci negdje i zabrijat kako nam pase
Ma super, jedva cekam da vidim jos fanova uskoro...haha
I da, masni, sve OK za lyrics, nema beda. Samo sam pojasnila ono sto je i sam Ed rekao da se pjesma ne bi krivo shvatila... Inace, ne mogu je prestat slusat!!!
Da, ako niste znali CD je dosao u ZG, ne znam da li ste ga svi uspjeli nabavit vec...No ako ne znate, eto sad znate :P lol
A filozofiram, dosta sad...
Cujemo se jos za taj *meetup* u ZG i svima ugodan vikend zelim
Sid
u krajnjem slucaju, ako vam se ne ide po nekim bircevima za taj meeting, ima tu dosta parkova gdje se pije, i gitara, pa peri po pj.. mislim, znam da nije kao pravo, ali nje ni lose...
pa nek se zapjeva.. uglavnom, serem bezveze, dogovorite se, i ako racunate, racunajte mene i frenda, to je to.. over&out
malo smo nabrijani?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
vedran d. iz pionirskog grada?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
a sori... ima jedan vedran tamo iz đubrave pa sam mislila da si to ti, ali dobro nema veze... glavno da se sluša dobra muzika...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
L
Pitaj slobodno.