Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
pajo wrote:Iva: Singles ti možemo mi spržit pa donijet na meet-up, a da je razdvajanje tako skoro bome nismo znali :eek: (ja sam mislila da je negdje u 2. mjesecu D-day). Onda se svakako moramo vidjeti! A ako ostatak ekipe i nije jako zainteresiran za meet-up, mi bismo zamolili jurasicu, asfo i sniha te elcielo da se dogovorimo svi negdje naći jer imamo neke goodiese za vas. Evo, ja predlažem npr. idući vikend, anytime, anyplace.
dogovoreno! i meni paše npr. idući vikend, anytime, anyplace...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
count me in za meet
nego, people, bad news.. kuharu je pala kapa s glave, osmijeh s lica, kruh s džemom se osushio :( naime, nakon neumornog promicanja pearl jam kulture s nashom plavom majicom, ocito je i njen bioloski sat odzvonio.. nakon x pranja se - isprala.. ostalo je samo "can't find a better jam" sto je dovoljno jaka poruka sama za sebe, znam, al ako se ne vidi na sto se odnosi, nema smislapa zato molim niku ili bilo koga tko ima vektore/slike ili sto vec da si odnesem na printanje i reinkarniram kuhara jer svakako zasluzuje biti pokazan neukom puku
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
i ja sam za meet up, a jel' dođem, javim u zadnji čas.
a što imate za mene, hm...0 -
bil si i ja mogao naručiti tu jednu majicu s kuharom?
kome se trebam obratiti?0 -
Vis, vis, bas da cu vas pitat za majice...Ja bih voljela naruciti jos koju (pa poklon, special crew members
) pa ako nas ima dosta zainteresiranih, onda je sada cas, a? iako je recesija, nek se trosi. mislim, ja trosim, bar na PJ merch
A znam da su i neki na PJ grupi na facebook-u spominjali da bi htjeli kad/ako se bude narucivalo. Pa ako autoru nije bed, da i tamo pitamo i vidimo koliko bi ljudi komada, pa nam dodje jeftinije, ne?
Juras, kad ti je termin tocno? Zaboravih"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Znaći vrijeme je za Vegeta second edition
Raspitat ću se kod frenda koliko bi došlo da se opet printa.
A naravno sutra kad iskopom file podignut ću ga negdje da ga svi možete skinuti i pravit majice po želji.
Iva i ja smo bili večeras na koncertu Tamare Obrovac u Čilipima(Konavle) u malom Etnografskom muzeju i otkrili da ona tu ustvari svako 6 mjeseci gostuje.
Besplatan session, super svirka, manje od 100 ljudi kao kučni koncert, svijeće i otkačena Tamara ko šlapasuper je bilo, za 6 mjeseci idem o opet.
Svakako preporučujem njezine zabave/koncerte ako vam je u blizini.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
elcielo wrote:i ja sam za meet up, a jel' dođem, javim u zadnji čas. a što imate za mene, hm...
a ti isto... svako malo u mojoj najdražoj emisiji još od djetinjstva, dnevniku, a ništa se ne hvališ... i nije ti neka fora...ne znam da li si promijenila redakciju ili što, ali vidim da si sve jača i jača... go Ana!!!
just so you all know, moj termin je 16.12. i ništa ne govori da bi moglo ranije, pa imamo vremena do onda... ako nije snijeg ja sam ful mobilna...naime, još uvijek hodam u crocsicama jer su mi sve ostale cipele preuske, a one imaju rupice pa bi mi moglo biti zima ako padne snijeg...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:a ti isto... svako malo u mojoj najdražoj emisiji još od djetinjstva, dnevniku, a ništa se ne hvališ... i nije ti neka fora...
ne znam da li si promijenila redakciju ili što, ali vidim da si sve jača i jača... go Ana!!!
just so you all know, moj termin je 16.12. i ništa ne govori da bi moglo ranije, pa imamo vremena do onda... ako nije snijeg ja sam ful mobilna...naime, još uvijek hodam u crocsicama jer su mi sve ostale cipele preuske, a one imaju rupice pa bi mi moglo biti zima ako padne snijeg...
http://www.crocs.com/products/women/mammoth/"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:I za to postoji rjesenje:
http://www.crocs.com/products/women/mammoth/jurasica wrote:just so you all know, moj termin je 16.12. i ništa ne govori da bi moglo ranije, pa imamo vremena do onda... ako nije snijeg ja sam ful mobilna...naime, još uvijek hodam u crocsicama jer su mi sve ostale cipele preuske, a one imaju rupice pa bi mi moglo biti zima ako padne snijeg...
ako se možeš penjati po stepenicama može meet-up biti i kod nas, npr. u subotu u 17h, onak' afternoon tea.kaj kažeš šefice? i ostali?
0 -
jurasica wrote:a ti isto... svako malo u mojoj najdražoj emisiji još od djetinjstva, dnevniku, a ništa se ne hvališ... i nije ti neka fora...
hehe, znaš kak se kaže, to je samo posao.
wow, 16.12., ni ja nisam bila svjesna da je to, pa ono, fakat svaki čas!
a za meet-up, subota zvuči super!0 -
cropdustress wrote:I za to postoji rjesenje:
http://www.crocs.com/products/women/mammoth/
je, svjesna sam i tih kroksica ali tek mi to izgleda nevjerovatno... a one čizmice su prekrasne, dođe mi da si sve to pokupujem... a fakat niti nisu skupe, to mi je najbolje...
što se tiče meetupa, ja dođem bilo gdje... samo da se dogovorimo kaj tko mora ispeći/napraviti/donijeti, kada i gdje i to je to!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
priklanjam se veciniOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
jurasica wrote:što se tiče meetupa, ja dođem bilo gdje... samo da se dogovorimo kaj tko mora ispeći/napraviti/donijeti, kada i gdje i to je to!!!
(a ne mora nitko ništa donijet, dobit ćete muffine i čaj. Jedino donesite ak hoćete neku drugu cugu)
P.S. svi koji su 9 mjeseci trudni bi također trebali dovesti muža da vas ima na oku, a ne da čovjek brine dok mama i dijete partijaju0 -
Da, daaaa, Iva i Ana! I ja sam one cizmice gledala, i super su mi! Ciklam i smedje. Ma odlicne. Briga me sto drugi govore kako su Crocsice fuj, al clogs obicne i ove cizmice su ODLICNE!!!
Pa da, 16.12. je na vratima! Jos malo pa ce na svijet doci najmladji PJ fan (jos jedan razlog za novi edition majica i printanje najmanje) shhhh
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Nego, ne znam da li ste se odlucili za ime, al naidjoh na zanimljivu stranicu
http://www.babynames.co.uk/
Ima super imena, i iako su neka dosta popularna i zadnje vrijeme ih ima jako puno puno slicnih, super su mi znacenja ta i mislim da znam kako cu djecu nazvatijednog dana.
A vi?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pajo wrote:
(a ne mora nitko ništa donijet, dobit ćete muffine i čaj. Jedino donesite ak hoćete neku drugu cugu)
ma kaj, pa napravim ja kolač!!! kao da mi je problem...viki će valjda doći samnom - inače mi pokušava ograničiti kretanje (ako to kretanje ne podrazumijeva čišćenje po stanu) pa će sigurno i ovo pokušati opstruirati, ali neću se dati!!!
cropdustress wrote:Nego, ne znam da li ste se odlucili za ime, al naidjoh na zanimljivu stranicu
A vi?
je... bit će tonka! tonkica palonkica frrrrrrr...baš mi je to šašavo ime...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads