Pearl Jam in Zagreb!

Options
14944954974995001290

Comments

• Ma priznaj, furas se na Eddija, samo zato pusis :D
    Ko i onaj Keidisov klon kojeg ste vidjeli u Udinama :D A uf.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • a dobro, priznajem ..skuzila si me...ne furam se, ali ima veze sa njim...a duga ti je to prica...tamo negdje u ljeto 1989 sjedili eddie i ja u nekom bircu u san diegu, lagano neobavezna prica uz pivu i zapali on cigaretu i ponudi meni, a ja jebi ga, ne treba me puno nagovarat i zapalim...i od tada kad god zapalim cigaretu sjetim se njega sa pivom u ruci kako mi nudi cigaretu...eh kad se sjetim tih dana...davno bilo...:)
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Bok :D...

Najprije welcome osobi s otoka Ugljana..Sjećam se jedne reportaže s nekog od jadranskih otoka o nekom osnovnoškolcu, ne sjećam se o čemu je bilo riječ samo znam da je osoba nosila PJ majicu dugih rukava, pa možda si to i ti.. Još samo da se i koji slavonac/slavonka javi i ima nas posvuda...

Pa, bješe to jedan vrlo dobar meet up, na uber dobroj lokaciji...
    Doma stigoh punih ruku, ko djed mraz koji sebi uzme darove :D...

I tako...

Ponovilo se, s većim brojem sudionika...

The National, ja sam opako zagrizao za taj koncert...
    Sid?!?:)? Dobri su :D..
    Death or glory!

• nema postova dok traju bijele udovice...barem ne od rijecke ekipe :)
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    bilo je strava danas...jest da mi je to prvi takav meet up...al nema beda...
    sad cu pogledat ove dvde koje mi dao ante...

btw, bijele udovice rulaju...

dobrodosao fan iz ugljana!
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • ajde ti gledaj dvd-e, ja idem u horizontalu i usput pogledat neki koncert za bolji san :)
    ekipa laku noc i cujemo/vidimo se!
  • hard_sun
    ae...cujemo se jos...

blago tebi, ti u horizontalu, a ja u vertikalu bubat matematiku...hehe...

laku noc...
    419 352
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    regoch wrote:
    Pozdrav iz Ugljana!
    WOW! Respect! PJ fan na Ugljanu, bravo, bravo! Dobrodošao/la?! Feel free to join in! :)

Mi isto došli s hrvatsko-američkog meet-upa. Bilo ok, malo se najeli pa ih prošetali po metropoli (dakle cca 15 min šetnje :D). Bili su malo umorni doduše pa je bilo malo teže konverzirati, ali dragi neki ljudi... Ugodno, sve u svemu...

Sid, skužili smo da znaju tvoju ekipu, a cura zna i Tylera - čekala je s njim za Vic pa su se upoznali... eto, malen je taj naš svijet...
  • hard_sun
    strava...a di ste upoznali te amere?
    419 352
  • Ekipa s turneje, yes yes :)
    Vis kako je mali taj svijet, hehe. :D
  • hard_sun
    strava...sljedecu turneju idem s vama...obavezno...hehe
    419 352
  • hard_sun
    e Sid...imas lollapaloozu 07? treba mi od Alive nadalje...jer sam samo to skino...i imas pistoiu?
    419 352
  • Imam sve.
  • hard_sun
    to cemo se mjenjat...sta si ono rekla da imas na dvdu?
    ono kad smo bili na meetingu...
    419 352
  • Cut cemo se. imam dosta toga dvd-a i bootova.
  • hard_sun
    ok...nema beda...

ae...idem i ja u horizontalu...kako bi reko ante...

laku noc...
    419 352
  • dreadis
    dreadis Posts: 109
    Hola, pplz!

Napokon da se i ja docepam Imaggine in Cornice...I tako, gledam, gledam...kad ono nakon 15-ak minuta buraz i ja full screen sa nason ljiljankom. :) Meni iste sekunde srce k'o Bosna i sav sam se najezio.....sada mogu da umrem veoma sretan :) Vidio sam se jos i u nekoliko momenata, pogotovo sa snimaka iz Torina i Pistoia-e!!!

Jos da potvrdim da radimo na onom PJ trubute band-u sa 30-ak pjesama, i da bi trebalo do nove godine i da odradimo svirku u Tuzli. Ako imate zelju i mogucnosti da zasviramo i kod vas u gradu, javite mi pa cemo dogovoriti da napravimo mini balkansku turneju!!

Btw...Anes je uspio napokon da postavi neke slike i clipove sa PJ turneje iz 2006-e, pa otidjite na http://www.tuzlalive.org za linkove!

Peace...
    '96_londonx2
    '00_salzburg_ljubljana_verona_milano
    '06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb

My trading page: http://db.etree.org/dreadis
  • lestes
    lestes Posts: 959
    dreadis wrote:
    ...kad ono nakon 15-ak minuta buraz i ja full screen sa nason ljiljankom. :) ...
    a onda znam ko si ti! vidla sam te na tool-u :)

raspisali ste se totalno... :) baš mi je drago za ri meet up. nadam se da se
    uskoro svi vidimo! ja sam u vž pa sam propustila i route 66 i amere...

pozdrav fanu s ugljana! :)
  • uf evo i mene...vidim da ste se raspisali...ovi riječani nam tu samo spammaju topic..neka neka dobro je to :D
    da vidjela sam onu knjigicu s posterima i pitanje koje mi se odmah nametnulo bilo je: jel netko zbilja misli dat 200$ za to??
    mislim izgleda to slatko i sve al ja sa svojim srednjoškolskim statusom nisam baš nekako ni razmišljala o tome...i upola manja cijena bi mi bila puno!
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • ja sam razmisljao i jos razmisljam o kupovini narancaste knjige i sve je izvjesnije da cu je kupiti, ako ni zbog cega onda zbog novih ideja za tattoo :)
    vidim da ekipa iz tuzle ima tribute band, a mi se na meetu jucer bas dotakli te teme, kako bi bilo dobro da ima neki dobar tribute band...znaci sad ima band, jos treba vidjet koliko je dobar, znaci dodjite i pokazite nam :)..ili cemo mi doci u BiH..