Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
0
-
Iva: e, i da kratko prokomentiram komentare masnog i nothingmana:
jeeej thumbing my way!
jeeej let me sleep!0 -
lestes wrote:bu bu... to su ti posljedice nejedenja čokolina
a tko to ne jede čokolino?!? pa to je strašno!
edit: sad vidim sig od male razbijačice - pa dobro što vi tom našem jadnom edu radite u tim vašim ćaskanjima?!? i moram se ne složit sa zaključkom iz siga - dok čokolino fakat možeš loše složit (iako je i tada ipak fini) ed je uvijek fini (osim kao blondina) - hm...to možda ipak znači da ste bile u pravu i da obojica mogu biti jako ili malo manje fini - i ed i čokolino...hm...
(ignore me, malo sam se nadisala domestosa :feelsabittipsysmajlić: )0 -
evo jos zanimljivosti:D
https://auction01.charitybuzz.com/secure/viewItemDetail.do?auction_item_id=72400&lotsindex=0&show=10&order=default...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
pajo wrote:Iva: najte se ljutit na nju, vjerojatno nije bila sigurna 100% da će pustit prilog (brijem da se s Bagom nikad ne zna) pa vas nije htjela uzalud alarmirati...
edit: sad vidim sig od male razbijačice - pa dobro što vi tom našem jadnom edu radite u tim vašim ćaskanjima?!? i moram se ne složit sa zaključkom iz siga - dok čokolino fakat možeš loše složit (iako je i tada ipak fini) ed je uvijek fini (osim kao blondina) - hm...to možda ipak znači da ste bile u pravu i da obojica mogu biti jako ili malo manje fini - i ed i čokolino...hm...
(ignore me, malo sam se nadisala domestosa :feelsabittipsysmajlić: )
A ja: NEEEE! To je samo Edlol
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
lestes wrote:mmmm... domestos... trebaš doć na naše praktikume
Ma kakav Domestos?
Kloroform rules!Jel tak lestes?
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
potato girl wrote:Ma kakav Domestos?
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Jeeee! Super, ja sam za. Uvijek
Samo da se uspijemo organizirat i dogovoritDolazimo! a a??
OFKORS!!!0 -
potato girl wrote:Ma kakav Domestos?
najbolji mi je bil praktikum iz analitičke - amonijak, sumporovodik... navečer
dođeš doma, pod tuš, a sve isparava s tebe mmmm
gabbly ne radi šmrc0 -
cropdustress wrote:Vidi ove narkosice dvije :eek:
ma mi smo imali neplanirane radne akcije jer nam se bio začepio odvod od sudopera očito zbog glupih susjeda i bogtepitačega što trpaju u sudoper jer kod nas nismo ništa našli, ali smo zaprljali cijeli stan koji smo u subotu cijeli počistili pa smo eto sad opet sve čistili...
muka mi je od ovih terribly exciting married couple priča pa nisam koristila zareze i točke...bljuf...:(
e i da, u Sarajevo nam se ful ide!0 -
cropdustress wrote:ja sam im samo rekla da bas nisam fan cokolina, a Helena je na to odgovorila da je bitno kako ga napravis i da isto kao i Ed moze biti soft ili hard :eek:
A ja: NEEEE! To je samo Edlol
ok čokolino može bit soft i hard, znači mekan ili tvrd ovisi koliko mlijeka staviš, to je sve što sam ja time htjela reć, samo sam se nadovezala na prijašnju izjavu od sid, braneći svoj dear čokolino
ovako to izgleda kao da pričamo o ne znam čemu:DI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
jedna sasvim lijevo pitanje:)
zna mozda netko neki dobar program za przit dvde? osim nera...
ja imam neki dvd shrink, dobar je, al mi ne encodira sve filmove...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Čokolino je zakon, bez obzira jel soft ili hard...
Što se tiče Sarajeva, i ja sam za... Bila sam tamo ko klinka, negdje oko '90... Čudo jedno da se uopće sjećam da sam bila...
Da prokomentiram svoje rezultate... Uglavnom sve ok, jedino sam mislila da će mi Yield biti malo više na ljestvici... Al ionak bih već sutra imala drugačiji poredak pjesama pa mi je jedan dan jedna pjesma draža od druge, a drugi dan druga draža od prve i tak...Sad sam zbunila i samu sebe (a kao to je jako teško postić)...
E da, di vi to klafrate svi skup? Jel se mogu i ja priključit, ha, ha?Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
Ja imam neki Clone dvd i super mi je. Nemam pojma kako i sto, samo znam da mi je to frend instalirao, al super je program i ona ofca koja jede kokice dok se to przi"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
potato girl wrote:E da, di vi to klafrate svi skup? Jel se mogu i ja priključit, ha, ha?
msn
više gabbly nije aktivan :( http://www.gabbly.com/forums.pearljam.com/
0 -
radi gabbly, ali nikog nema, a ja veceras nemam dostupan msn prema tome vjerovatno odoh u horizontalu0
-
i ja isto preporucam clone cd i ofcu
kad se misli u sarajevo? ja sam za, pogotovo na proljece
i da, cokolino je eliksir moje mladostiOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
pajo wrote:Iva: najte se ljutit na nju, vjerojatno nije bila sigurna 100% da će pustit prilog (brijem da se s Bagom nikad ne zna) pa vas nije htjela uzalud alarmirati...
evo, sve vam je iva objasnila(btw, hvala na pohvali). ne bih baš ljude forsirala da gledaju 45 minuta hard-core politike kako bi vidjeli 2 minute priloga
ali, javim vam kad bude za to prilika
sve ovo vam govorim nakon finog doručka koji se sastojao od mmmmm soft čokolina0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music