Pearl Jam in Zagreb!

15785795815835841290

Comments

• lestes
    lestes Posts: 959
    Bu bu :D
    bu bu... to su ti posljedice nejedenja čokolina :p:D;)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: e, i da kratko prokomentiram komentare masnog i nothingmana:
    jeeej thumbing my way! :D
    jeeej let me sleep! :D
  • pajo
    lestes wrote:
    bu bu... to su ti posljedice nejedenja čokolina :D;)
    Iva: najte se ljutit na nju, vjerojatno nije bila sigurna 100% da će pustit prilog (brijem da se s Bagom nikad ne zna) pa vas nije htjela uzalud alarmirati...
    a tko to ne jede čokolino?!? pa to je strašno! :);)

edit: sad vidim sig od male razbijačice - pa dobro što vi tom našem jadnom edu radite u tim vašim ćaskanjima?!? i moram se ne složit sa zaključkom iz siga - dok čokolino fakat možeš loše složit (iako je i tada ipak fini) ed je uvijek fini (osim kao blondina :D) - hm...to možda ipak znači da ste bile u pravu i da obojica mogu biti jako ili malo manje fini - i ed i čokolino...hm...

(ignore me, malo sam se nadisala domestosa :feelsabittipsysmajlić: )
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • pajo wrote:
    Iva: najte se ljutit na nju, vjerojatno nije bila sigurna 100% da će pustit prilog (brijem da se s Bagom nikad ne zna) pa vas nije htjela uzalud alarmirati...
    a tko to ne jede čokolino?!? pa to je strašno! :);)

edit: sad vidim sig od male razbijačice - pa dobro što vi tom našem jadnom edu radite u tim vašim ćaskanjima?!? i moram se ne složit sa zaključkom iz siga - dok čokolino fakat možeš loše složit (iako je i tada ipak fini) ed je uvijek fini (osim kao blondina :D) - hm...to možda ipak znači da ste bile u pravu i da obojica mogu biti jako ili malo manje fini - i ed i čokolino...hm...

(ignore me, malo sam se nadisala domestosa :feelsabittipsysmajlić: )
    ja sam im samo rekla da bas nisam fan cokolina, a Helena je na to odgovorila da je bitno kako ga napravis i da isto kao i Ed moze biti soft ili hard :eek:
    A ja: NEEEE! To je samo Ed :D lol
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • lestes
    @Iva: ma ne ljutim se ja :)
    ma ne... i hard sun je bil (još) tam :D ma ništ mi loše ne pričamo. ja samo
    izvlačim iz konteksta pa onda to tak zvuči :D a eda smo samo jenput
    spomenuli (bar dok sam ja bila tam) :)

mmmm... domestos... trebaš doć na naše praktikume :D
  • lestes wrote:
    mmmm... domestos... trebaš doć na naše praktikume :D

Ma kakav Domestos?

Kloroform rules! :D Jel tak lestes? :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • Ma kakav Domestos?

Vidi ove narkosice dvije :eek:
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Jeeee! Super, ja sam za. Uvijek :D
    Samo da se uspijemo organizirat i dogovorit :) Dolazimo! a a??

OFKORS!!! :D
  • lestes
    Ma kakav Domestos?

:D:D
    najbolji mi je bil praktikum iz analitičke - amonijak, sumporovodik... navečer
    dođeš doma, pod tuš, a sve isparava s tebe mmmm :D

gabbly ne radi šmrc
  • pajo
    Vidi ove narkosice dvije :eek:
    Iva: zeznute su skroz! :D

ma mi smo imali neplanirane radne akcije jer nam se bio začepio odvod od sudopera očito zbog glupih susjeda i bogtepitačega što trpaju u sudoper jer kod nas nismo ništa našli, ali smo zaprljali cijeli stan koji smo u subotu cijeli počistili pa smo eto sad opet sve čistili...

muka mi je od ovih terribly exciting married couple priča pa nisam koristila zareze i točke...bljuf...:(

e i da, u Sarajevo nam se ful ide! :D
  • ja sam im samo rekla da bas nisam fan cokolina, a Helena je na to odgovorila da je bitno kako ga napravis i da isto kao i Ed moze biti soft ili hard :eek:
    A ja: NEEEE! To je samo Ed :D lol

ok čokolino može bit soft i hard, znači mekan ili tvrd ovisi koliko mlijeka staviš, to je sve što sam ja time htjela reć, samo sam se nadovezala na prijašnju izjavu od sid, braneći svoj dear čokolino
    ovako to izgleda kao da pričamo o ne znam čemu:D
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Doctor wrote:
    HEJ RAJA..
    Extra bi bilo da dođete svi đuture..

bas bi bilo fino :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    jedna sasvim lijevo pitanje:)
    zna mozda netko neki dobar program za przit dvde? osim nera...
    ja imam neki dvd shrink, dobar je, al mi ne encodira sve filmove
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • Čokolino je zakon, bez obzira jel soft ili hard... :D

Što se tiče Sarajeva, i ja sam za... Bila sam tamo ko klinka, negdje oko '90... Čudo jedno da se uopće sjećam da sam bila... :D

Da prokomentiram svoje rezultate... Uglavnom sve ok, jedino sam mislila da će mi Yield biti malo više na ljestvici... Al ionak bih već sutra imala drugačiji poredak pjesama pa mi je jedan dan jedna pjesma draža od druge, a drugi dan druga draža od prve i tak... :D Sad sam zbunila i samu sebe (a kao to je jako teško postić)... :D

E da, di vi to klafrate svi skup? Jel se mogu i ja priključit, ha, ha? :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • Ja imam neki Clone dvd i super mi je. Nemam pojma kako i sto, samo znam da mi je to frend instalirao, al super je program i ona ofca koja jede kokice dok se to przi :D
  • lestes
    E da, di vi to klafrate svi skup? Jel se mogu i ja priključit, ha, ha? :D
    naravno :) msn :D više gabbly nije aktivan :( http://www.gabbly.com/forums.pearljam.com/
  • radi gabbly, ali nikog nema, a ja veceras nemam dostupan msn prema tome vjerovatno odoh u horizontalu :)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    i ja isto preporucam clone cd i ofcu :)

kad se misli u sarajevo? ja sam za, pogotovo na proljece :)

i da, cokolino je eliksir moje mladosti :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    pajo wrote:
    a tko to ne jede čokolino?!? pa to je strašno! :)

evo, sve vam je iva objasnila :) (btw, hvala na pohvali). ne bih baš ljude forsirala da gledaju 45 minuta hard-core politike kako bi vidjeli 2 minute priloga :) ali, javim vam kad bude za to prilika :)

sve ovo vam govorim nakon finog doručka koji se sastojao od mmmmm soft čokolina :D