Pearl Jam in Zagreb!
Comments
- 
            PoČinje!!!!!0
- 
            Meni ne radi! Plakat cuuuuu "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 
            a sretni dobitnik je... KILLROY!
 naravno da su počeli s CORDUROY 0 0
- 
            Corduroy!!! :d :d :d
 Do the evolution0
- 
            ed u nekoj žutoj 80s kratkoj jakni/kabanici, a stone s bradom i šeširom a la neil young 0 0
- 

Da, Ed je baselcielo wrote:ed u nekoj žutoj 80s kratkoj jakni/kabanici, a stone s bradom i šeširom a la neil young  
 Sad je WWS a prije je bila Evolution 
 Preskace ful "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 
            Corduroy!!! :d :d :d
 Do the evolution
 WWS
 probajte sa standalone playerom ako vec niste...:(0
- 
            WWS!!!!!!!!!!!
 I Stonac s munjenim šeširom!!!!!!!!!0
- 
            prekidaju prijenos.
 imam osjećaj da ovo ima više veze sa samim PJ-om, nego s televizijom koja prenosi.0
- 
            Ne mogu vjerovat...dok Animal svira oni zavrsavaju s programom...:(  0 0
- 
            Da, to je netko od Portugalaca postao na jedan drugi thread. navodno da su rekli da mogu samo 4 pjesme prenosit 
 Bar nesto, al sad smo se taman zagrijali...ajde, jos malo do Minhena 
 A ja bi jos samo maaaalo veceras "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 
            bar sam linkin park vidio Death or glory!0 Death or glory!0
- 
            Da, tko će ga znat zašto su sad završili?!? Možda je do telke (u rasporedu su imali prijenos samo do 1h), a možda momci spremaju video bootove pa neće konkurenciju...0
- 

ne, navodno su ONI bas dozvolili samo 4 pjesme da budu broadcast-ane...eto, toliko od njih za veceras za nas...moramo se strpit do utorka...al ja ocu cut ostatak seta SAD!pajo wrote:Da, tko će ga znat zašto su sad završili?!? Možda je do telke (u rasporedu su imali prijenos samo do 1h), a možda momci spremaju video bootove pa neće konkurenciju..."I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 
            pajo wrote:Da, tko će ga znat zašto su sad završili?!? Možda je do telke (u rasporedu su imali prijenos samo do 1h), a možda momci spremaju video bootove pa neće konkurenciju...
 ma to je samo nastavak politike koju PJ vodi...
 kad su oni uopće dali da neka TV prenosi/snima CIJELI nastup? sjećate se MTV-ja i 2000. na rock ma ring ili rock in park, ne sjećam se sad više...
 bilo je puno više od 4 pjesme, ali mislim da nije bio cijeli nastup.
 ispravite me ako griješim.0
- 

Istina, istina, ali lani mislim da je kod Lettermana onaj show sto je bio za fanove bio cijeli...ne sjecam se tocno, mislim da je...elcielo wrote:ma to je samo nastavak politike koju PJ vodi...
 kad su oni uopće dali da neka TV prenosi/snima CIJELI nastup? sjećate se MTV-ja i 2000. na rock ma ring ili rock in park, ne sjećam se sad više...
 bilo je puno više od 4 pjesme, ali mislim da nije bio cijeli nastup.
 ispravite me ako griješim.
 Jel to to, DOmagoj? Sjecas se da smo pricali na msn dok su svirali?
 taj je bio cijeli mi se cini. mozda "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 
            0
- 
            damn it, taman dođem na kraj... 
 e da, htjedoh samo reć da su majice superiška! Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 278 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music