Pearl Jam in Zagreb!

18278288308328331290

Comments

• elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    siljo wrote:
    deluxe je 2CD+DVD.... ono veliko je super deluxe :)

aha, očito još nisam svladala terminologiju :)

UPOZORENJE: upravo sam dobila informaciju da je menart dobio samo 15 komada super deluxa, i da će planuti odmah, u roku keks, tko god želi mora doći po to danas, najkasnije sutra ujutro!!!

interes je puno širi nego što naš uski krug misli :)

e da, cijena oko 900 kuna!
  • elcielo
    cijena deluxa u našim dućanima je 986 kunića.

puuuuuuuuuuno jeftinije nego upuštanje u direktno naručivanje s tencluba (neka mi oni koji su naručivali preko njih oproste trljanje soli na ranu, fakat nije namjera).

uglavnom, sad kad čitam prijašnji post ispada da se u dućane mora danas, tj. sutra ujutro da bi se dočepali deluxea.
    nisam to mislila, ispričavam se, već samo da oni koji žele rezervirati direkt preko moje frendice to trebaju moći pokupiti u to vrijeme.

svi drugi, samo škicajte svoje najbliže dućane, neće valjda planuti odmah. ako plane, e onda PJ stvarno mora doć opet u HR odmah ovo ljeto. :mrgreen:
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    elcielo wrote:
    cijena deluxa u našim dućanima je 986 kunića.

puuuuuuuuuuno jeftinije nego upuštanje u direktno naručivanje s tencluba (neka mi oni koji su naručivali preko njih oproste trljanje soli na ranu, fakat nije namjera).

uglavnom, sad kad čitam prijašnji post ispada da se u dućane mora danas, tj. sutra ujutro da bi se dočepali deluxea.
    nisam to mislila, ispričavam se, već samo da oni koji žele rezervirati direkt preko moje frendice to trebaju moći pokupiti u to vrijeme.

svi drugi, samo škicajte svoje najbliže dućane, neće valjda planuti odmah. ako plane, e onda PJ stvarno mora doć opet u HR odmah ovo ljeto. :mrgreen:

kupih danas kutijetinu u menartu za skoro tonu kuna... trenutno sam si malo glup, ali bit ce bolje kad ju otvorim :) thnx Ana na organizaciji :)

tip u menartu je rekao da je stiglo samo 15kom Super Deluxe-a i da su 3kom otisla u Aquarius... ostalo ce vjerojatno nestati drito iz menarta...

PS: znate da su bolne bradavice jedna od gadnijih "ozljeda" kod trcanja? ... ono, nipples... na cicama... zamislite kak bi njemu bilo: http://www.youtube.com/watch?v=5xgNXkVeTgk :oops:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    986 kunića to je ok cijena kao i vanka. Dobro da sam izdržao iskušenju 10c, a čitao sam jučer na porchu i izgleda da još nema sretnika sa potpisamom verzijom, nadam se da će ih biti malo više da nije samo 50 komada jer to nije u redu napalit cijelu PJ naciju za tu malu siću.

Iva,pajo ajde drago mi je da je sve mint...bio sam zabrinut. kad bude gotov slike ofkors 8-)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: evo i naš Super Deluxe za hrpetinu novaca je došao doma, ali je stvarno, stvarno predivan i genijalan. Onak bili smo :o kad smo ga ugledali! Popodne ćemo ga detaljnije prekopat, ali izgleda mrak!
    Hvala Ana Z.! :D
  • pajo
    Iva: kaže mi frend da ništa od Uncle Neila na Radaru jer da Čehok nije na vrijeme potpisao bankovnu garanciju grada. Ali mi kaže i da su na zimu bili pričali s managementom PJ-a jer su imali ideju da PJ i Neila stave isti dan!!!!! :o Naravno, i oni su se nadali da bi to dovelo do neke zajedničke svirke. :o No, oni sami zasad još nemaju love za to, a politika nije dovoljno agilna da bi takve stvari poduprla. Ja sam mu samo objasnila da je to kombinacija za koju bi rijeka PJ fanova potegnula na Radar iz cijelog svijeta i rekla mu da to tako fino prenese organizatorima Radara pa da znaju za iduću godinu. Pa da vidimo. Nek' se šoraju oni i Lupa tko bu ih doveo. Samo neka ih netko opet dovede! :D
  • elcielo
    pajo wrote:
    Iva: kaže mi frend da ništa od Uncle Neila na Radaru jer da Čehok nije na vrijeme potpisao bankovnu garanciju grada. Ali mi kaže i da su na zimu bili pričali s managementom PJ-a jer su imali ideju da PJ i Neila stave isti dan!!!!! :o

:o:o:o

daj zamislite to! koncert stoljeća!
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    elcielo wrote:
    pajo wrote:
    Iva: kaže mi frend da ništa od Uncle Neila na Radaru jer da Čehok nije na vrijeme potpisao bankovnu garanciju grada. Ali mi kaže i da su na zimu bili pričali s managementom PJ-a jer su imali ideju da PJ i Neila stave isti dan!!!!! :o

:o:o:o

daj zamislite to! koncert stoljeća!
    Da! :shock: Genijalno!

Nego, svi su ludi za tim super deluxe boxom...Malo je previse to za moj dzep...Uz sve koncerte ovog ljeta (i proljeca) ne znam dal moja majusna placa moze to podnijeti. Al gledat cu i divit se slikama i kad vidim kojeg uzivo :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • elcielo
    uf, pratim malo po forum.hr fanove U2 kako su ludi od čekanja da počne kupnja karata prek neta.
    tisuću i jedna informacija i dezinformacija, te server pada, te nema više jeftinih karata, te ovo te ono.
    fakat prestrašan stres, ono kaj mi proživljavamo za PJ je jedna velika nula za sistem koji ima U2 i naravno, najviše od svega, interes koji vlada.
    jadni ljudi.
    a najbolje od svega da je već 20 tisuća karata prodano u pretprodaji za fanove.
    ja fakat nisam bila svjesna da je U2 TOLIKO popularan ovdje.
  • VB256627
    VB256627 Posts: 36
    Ja isto cekam prodaju karata...samo bez stresa...Forum.hr ne pratim jer je ekipa nabacala toliko informacija da covjeku pamet stane.

edit..pao server :mrgreen:
  • pajo
    edited March 2009
    Iva: hm... mislim, sigurna sam da im je stres strašan i sigurno u RH ima hrpa U2 fanova, sasvim sigurno neusporedivo sa brojem PJ fanova ni izdaleka, ali dok mi se ne javi netko tko je 6 hebenih sati stiskao refresh dok se server rušio, a onda kad prvi put ugleda BUY button mu se sjebe nešto s karticom, ti amateri mi ne mogu pričati o stresu! :lol:

a mislim da je catch u broju 'fanova' i u tome što su U2 kad tad svi slušali i onak', svi znamo bar hrpu pjesama skoro napamet, a meni nisu neki kraj svijeta. onak' oni su ko' Stonesi, koncert na koji moraš otić :)
    Post edited by pajo on
  • pajo
    VB256627 wrote:
    edit..pao server :mrgreen:
    Iva: ah, uspomene... :D
  • elcielo
    pajo wrote:
    onak' oni su ko' Stonesi, koncert na koji moraš otić :)

kaj to znači da ideš?
    i ne stresiraš se?
    znači da već imaš kartu.
    prek fancluba.
    izdajico!
    :mrgreen:
  • pajo
    elcielo wrote:
    pajo wrote:
    onak' oni su ko' Stonesi, koncert na koji moraš otić :)

kaj to znači da ideš?
    i ne stresiraš se?
    znači da već imaš kartu.
    prek fancluba.
    izdajico!
    :mrgreen:
    Iva: ha, ha, ha! ne, idem ako kupimo karte, ali ako ih ne kupimo neće mi biti kraj svijeta. pa nije to PJ! ;):lol:

a čekaj, zakaj si ti miceki s RH foruma nisu kupili fan club karte? nisu uspjeli ili kaj?
  • elcielo
    pajo wrote:
    a čekaj, zakaj si ti miceki s RH foruma nisu kupili fan club karte? nisu uspjeli ili kaj?

pa nisu u fanclubu!

zato me i je cijela situacija začudila, da se "običan nefanovski puk" toliko nervira.
  • pajo
    elcielo wrote:
    pajo wrote:

pa nisu u fanclubu!

zato me i je cijela situacija začudila, da se "običan nefanovski puk" toliko nervira.
    Iva: aha, to mi se činilo nevjerojatno! imaš pravo, zakaj se tak' nerviraju? a valjda zato kaj je to totalni must have event godine. ono, znam da i moje cure s posla, kojima je kraj svijeta bio dobit karte za Čolića u Areni, isto sve hoće ići. dakle, U2 je zanimljiv i ljudima koji inače nemaju naviku ići na koncerte pa valjda otud hype.
    a za forum mi nije čudno da pršte informacije, točne i netočne. :) pa sjetite se samo kako izgleda ovaj forum kad je prodaja karata i kad svaki Amer koji ne uspije ubost karte pokrene thread o tome, a isto to učini i većina od onih koji uspiju. :lol: fun, fun, fun! :D
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    jel uspio netko ubosti karte? majku im j.... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Baš mi je kul gledati sve ovo oko U2 ludnice! :)

Potpuno sam nezainteresiran, kao i moja gospođa, pa je fora to promatrati s te strane! :mrgreen:

Inače svi briju o tome, na 101-ici ujutro pričao Švec kako je kupovao karte po noći za nekog frenda, pa stigla informacija da je stajanje prodano oko 6-7 ujutro, pa ekipa čeka ostatke ostataka u redu u Gajevoj... fora!

Slažem se s ovim kaj je Iva rekla - stvorio se takav hype da odjednom svi hoće ići na koncert, valjda i oni kojima će to biti prvi koncert u životu - unbifakinlivbl! :roll:
  • snih
    snih Posts: 1,052
    VB256627 wrote:

Stipe je totalni kuler i promotor pravih vrijednosti! :)