Pearl Jam in Zagreb!

18248258278298301290

Comments

• siljo
    siljo Posts: 2,203
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: dobili smo emajl od našeg vjernog čitatelja, druga masnog, koji nam komunicira da je dao zadnji ispit, a bome i našao mnogo fin poslić da ne sjedi besposlen do diplome. :D samo bih mu ovim putem htjela poručiti da ne mogu zamisliti bolju investiciju od prve plaćice nego za 10c članstvo pa da nam se vrati... ;);)

a sad možemo svi raspalit po čestitkama za zadnji mu ispit! jeeee!!! go masni!!! :mrgreen:
  • lestes
    lestes Posts: 959
    bravo, masni!! :)
  • siljo
    ako si niste checkirali mail evo nesto zanimljivo:

"However, some of you old message pit users have multiple accounts floating around out there cluttering up the database. Let us clean them up and merge them all into one account to avoid future confusion when it comes to placing orders, looking up membership info, making posts on the message board... and more importantly TICKET SALES!"

:)

edit: evo i nesto o Edu u MSG-u uskoro:
    http://www.seeger90.com/

a kaj se tice merganja accounta, ja se mogu logirati kao "siljo" i tako da umjesto "siljo" stavim mail adresu... u oba slucaja mi se otvori "isti account" i pretpostavljam da je to ok i da ne treba mergati... kak je kod ostalih?
  • pajo
    siljo wrote:
    a kaj se tice merganja accounta, ja se mogu logirati kao "siljo" i tako da umjesto "siljo" stavim mail adresu... u oba slucaja mi se otvori "isti account" i pretpostavljam da je to ok i da ne treba mergati...

Tak je, poanta je da se mergeaju accounti sa mail adresom sa sitea sa usernameovima sa starog foruma. Nama koji smo imali iste mail adrese za oba accounta se to automatski mergealo...
    Ovo bi Rijeka definitivno trebao napraviti...a vec smo se navikli na onaj super VB username :mrgreen:
  • killroy
    killroy Posts: 739
    uf uf...kako me ovo TICKET SALES zaintrigiralo...
    jel oni to nama oce nesto porucit na njihov klasican nacin ili nas samo cimaju?
    Meni se cini ko ovo prvo.
  • siljo
    killroy wrote:
    uf uf...kako me ovo TICKET SALES zaintrigiralo...
    jel oni to nama oce nesto porucit na njihov klasican nacin ili nas samo cimaju?
    Meni se cini ko ovo prvo.

i meni se cini da je ovo prvo... ili bi samo htio da je tako...
    ali cinjenica je da su posebno naglasili "ticket sales"... :)
  • VB256627
    VB256627 Posts: 36
    pajo wrote:
    Nama koji smo imali iste mail adrese za oba accounta se to automatski mergealo...
    Ovo bi Rijeka definitivno trebao napraviti...a vec smo se navikli na onaj super VB username :mrgreen:

Ja sam takoder imao istu mail adresu na starom pitu kao sto je imam i ovdje pa mi zato i nije jasno kako me nisu spojili. Odustao sam od slanja mailova jer ocigledno ignoriraju, pomirio sam se s VB kodom, a cak sam i ovaj broj iza VB naucio napamet :mrgreen: ..Do jucer kada su me iznenadili mailom, pa obavih svoju gradansku duznost i uskoro se ocekujem naci pod starim imenom.
  • siljo
    pocetkom tjedna je 10c poslao reizdanja onima koji su preko njih narucili... citam na Bugsima kako ekipa prati UPS posiljke... live.. :mrgreen:

kentucky, philadelphia, seattle, cologne, rotterdam, utrecht itd. ... neke idu jednim putem, neke drugim, valjda ovisi koje je krajnje odrediste u europi pa se prema tome routira po avionima.. cak se vidi kada je koja posiljka skenirana pa citam postove tipa: i moja je u rotterdamu, evo skenirana je 10min nakon tvoje :mrgreen:
  • VB256627
    VB256627 Posts: 36
    e da...kad je siljo to spomenuo, nedavno kad sam na kucnu adresu dobio deep (onaj u kojem najavljuju izlazak yielda :mrgreen::mrgreen: ) sam skuzio da nije shipan preko Malmo Sweden nego preko nekog drugog grada. Nisam vise ni sam siguran koji je, mislim da je rijec o Rotterdamu ili Hamburgu. Sad, posto me u odnosu na prijasnja iskustva s shippingom prilicno iznenadila brzina kojom je taj Deep stigao, mozda to znaci da su se drugovi iz 10c malo trgnuli :?: :idea:

Inace, proslog ponedjeljka sam preko Ebaya narucio jedan Japan import cd iz Fukuoke, stigao je jucer. Dakle, Fukuoka-Rijeka, 9 dana. Pohvalno!
  • lestes
    lestes Posts: 959
    VB256627 wrote:
    e da...kad je siljo to spomenuo, nedavno kad sam na kucnu adresu dobio deep (onaj u kojem najavljuju izlazak yielda :mrgreen::mrgreen: ) sam skuzio da nije shipan preko Malmo Sweden nego preko nekog drugog grada. Nisam vise ni sam siguran koji je, mislim da je rijec o Rotterdamu ili Hamburgu. Sad, posto me u odnosu na prijasnja iskustva s shippingom prilicno iznenadila brzina kojom je taj Deep stigao, mozda to znaci da su se drugovi iz 10c malo trgnuli :?: :idea:
    to sam i ja prvo skužila kad sam ga uzela u ruke :D frankfurt ;)
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Bravo, Masni!
    Koje tickets? Bumo vidli. Ja sam i dalje nevjerni Toma.
    Deep je i dalje negdje duboko, daleko, tu ga nema na vidiku, a ja sam lijena mailat...
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • siljo
    za one koji misle kupiti TEN preko 10c, portugalci javljaju da moraju platiti dodatnih 93 EUR za carinu, VAT, UPS troskove (??)... 93 EUR... wtf?

edit: na HR forumu je C2V3N napisao da mu je stigao Super Deluxe i da mu nisu naplatili carinu/pdv... pa sretno :)

i da, sreo sam frendicu ciji decko cesto radi na koncertima (slaze bine ili tako nesto)... spomenula je nesto kao da bi Neil Young mogao biti ove godine na Rokaju... daleko je to od bilo kakve potvrde, glasina, netko je to spomenuo, mozda je samo bila necija zelja, ali cinjenica je da je u to vrijeme u europi...

edit 2: Edov intervju http://www.twofeetthick.com/2009/03/ed- ... -and-more/

izdvajam: “I’m not sure what the recording process is going to be, but we will be playing shows,” says Eddie. “One of us is having a baby next year so there’ll be no touring then so we have to get it done this year.
  • pajo
    Ne znam više od svih tih medijskih istupa naših momaka da li je ovo već neko postao, ali u svakom slučaju eto ga još jedan interview sa Amentom...malo Tena i starih vremena, malo o Edu, o novom albumu (apparently mu je najbolja stvar za sada "The Fixer"... :shock: pjesme već imaju i imena), malo o NBA i tak...

http://www.shockhound.com/features/423- ... in-process
  • pajo
    siljo wrote:
    izdvajam: “I’m not sure what the recording process is going to be, but we will be playing shows,” says Eddie. “One of us is having a baby next year so there’ll be no touring then so we have to get it done this year.

E ovo je dosta bitan info...ali nekako mi se čini da se to ipak odnosi na USA ove godine (možda i na južnu ameriku), a Europu onda na jesen iduće (nedavno je Jeff rekao da gledaju kako bi Europu ubacili u sljedećih 18 mjeseci pa mi to nekako paše)...ali opet vjerojatno sve ovisi o tome kada će završit album...
  • pajo
    Iva: e, a zakaj vi papci niš ne komentirate jučerašnji super-fun koncert od Eagles of Death Metal?!? mislim snih daj dođi ti bar onda malo reda tu napravit! :mrgreen:
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    pajo wrote:
    Iva: e, a zakaj vi papci niš ne komentirate jučerašnji super-fun koncert od Eagles of Death Metal?!? mislim snih daj dođi ti bar onda malo reda tu napravit! :mrgreen:

fakat ste papci!?! ajde, koliko vas je bilo? :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    siljo wrote:

a kak ed zna da će to biti slijedeće godine jer onda još nitko nije ni trudan... ako su sad trudni onda beba dolazi ove godine... ma muljaju nas... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    jurasica wrote:
    siljo wrote:

a kak ed zna da će to biti slijedeće godine jer onda još nitko nije ni trudan... ako su sad trudni onda beba dolazi ove godine... ma muljaju nas... :)

ma neee, oni tak planiraju... zisku? :)
  • siljo
    pajo wrote:

svidjelo se i vama znaci? :)

ja sam prije 2god otisao na blef i ostao :o

osim mjuze koja kicka ass, cijela spika im je zabavna i pozitivna...

mozda bi nekome zasmetalo toliko sarmerske spike (ladies, babes...) , ali mu se ne moze uzeti za zlo kad je onak blesav :)