*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
Már megbeszéltük párszor, de akkor is leírom, mert úgyis kihalt a topic...
Már majdnem 800 aláírásnál járunk:D:D:D0 -
Orsi wrote:Már megbeszéltük párszor, de akkor is leírom, mert úgyis kihalt a topic...
Már majdnem 800 aláírásnál járunk:D:D:D
absolutely fantastic!stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Orsi wrote:Már megbeszéltük párszor, de akkor is leírom, mert úgyis kihalt a topic...
Már majdnem 800 aláírásnál járunk:D:D:D
Ez szép, de ebből hány fake?I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
-
Orsi, Te azért eljössz szombat este a Mester utcai Western kocsmába??? Szívesen várjuk azokat is, akik eddig VACILLÁLTAK, hogy bevállalják-e Katowicét!!!
800 SZAVAZAT...YEAAAAAAAHHH!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
No, akkor szombaton jertek el, ha tudtok!!!
amúgy BUMPBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Attila wrote:Sziasztok!
Erre jártam, gondoltam beköszönök :-)
Goss vagyok az Indexről, ha vkinek így ismerősebb lennék..
Jó látni, hogy tervezitek a koncerteket! Ki hova megy PJ nézőbe?
Szia Neked is Attila!
Nekem Madrid, Katowice és Nova Rock ami biztos. De még egy holland, vagy belga koncert lehet, hogy összejön. :-)1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
800 szavazat!!!!! NAHÁT!!! :-)))))) Nem lenne érdemes egy levélben nekik elküldeni? hátha.....
Köszi Orsi a folyamatos tájékoztatást :-)1996: Budapest
Nos, én már megtettem, küldtem a Hegedűsnek egy tök szívhez szóló emilt, és belinkeltem a petíciót is, és visszaigazolódott, hogy elolvasta(vagy legalábbis megnyitotta), de szarik válaszolni... Ez 2 napja volt...
Szóval, vagy elárasztjátok a levelekkel ti is, vagy nincs remény...:(:(:(0 -
Hegedűs bácsinak ezt üzenem: K@&#° *˛÷¤#˘!!!!;)
(sajnálom, ebben a kérdésben minimálisan sem kívánok az irodalmi nyelv kimeríthetetlen eszköztárából meríteni!!!!):oBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Orsi wrote:Nos, én már megtettem, küldtem a Hegedűsnek egy tök szívhez szóló emilt, és belinkeltem a petíciót is, és visszaigazolódott, hogy elolvasta(vagy legalábbis megnyitotta), de szarik válaszolni... Ez 2 napja volt...
Szóval, vagy elárasztjátok a levelekkel ti is, vagy nincs remény...:(:(:(
óó én nem a Hegedűsre gondoltam, de az is jó ötlet, csak hát amiket írtatok!!
Nekem sajna olyan infóm van (lehet, hogy már írtam), hogy a Pearl Jam max. a Pecsát töltené meg és ezért nagyon drágák lennének a jegyek. De ez nem konkrét infó csak elméleti beszélgetés volt egy ismerősömmel, aki benne van ezekben a dolgokban.
Tehát én a Pearl Jamre gondoltam, hogy nekik elküldeni a petíciót esetleg....1996: Budapest
Hm, ti tudtok olyan címet, amire ha elküldenénk, akkor el is olvasná a banda a levelet? Max. a Ten Club címét tudjuk (én legalábbis), Eddie otthoni telefonszáma sajna nincs meg... :P
Egyébként asszem elküldöm ugyanazt a levelet Hegedűsnek megint:P Ha nem válaszol, akkor megint:D Csak indokolja már, hogy mért nem! Mert az lehet, hogy a PeCsa telne csak meg, és drágább lenne a jegy (amit kétlek, mert a PJ nem hagyja magasra menni a jegyárakat, ameddig beleszólásuk van), de akkor is koncert lenne, a fenébe is, és akkor is lenne bevételük, tuti! Hogy ne lenne???0 -
Orsi wrote:Hm, ti tudtok olyan címet, amire ha elküldenénk, akkor el is olvasná a banda a levelet? Max. a Ten Club címét tudjuk (én legalábbis), Eddie otthoni telefonszáma sajna nincs meg... :P
Egyébként asszem elküldöm ugyanazt a levelet Hegedűsnek megint:P Ha nem válaszol, akkor megint:D Csak indokolja már, hogy mért nem! Mert az lehet, hogy a PeCsa telne csak meg, és drágább lenne a jegy (amit kétlek, mert a PJ nem hagyja magasra menni a jegyárakat, ameddig beleszólásuk van), de akkor is koncert lenne, a fenébe is, és akkor is lenne bevételük, tuti! Hogy ne lenne???
Sajnos én sem tudok más címet :-(
Esetleg azt lehetne még, hogy amire koncertre eljutunk, ott átadni nekik valahogy. Pl. feldobni a színpadra...ilyesmi :-) sok ilyet láttam, Ed szépen begyűjtögette, hogy aztán mit csinált vele, nem tudom :-)1996: Budapest
én benne vagyok, tetszik az ötlet!!!
kb minden koncerten lesz valaki magyar...shinning wrote:Sajnos én sem tudok más címet :-(
Esetleg azt lehetne még, hogy amire koncertre eljutunk, ott átadni nekik valahogy. Pl. feldobni a színpadra...ilyesmi :-) sok ilyet láttam, Ed szépen begyűjtögette, hogy aztán mit csinált vele, nem tudom :-)stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:én benne vagyok, tetszik az ötlet!!!
kb minden koncerten lesz valaki magyar...
Óóóóóóóóóóójeeeeeeeee...támogatólag lépek fel...bár tőlem nagy teljesítmény lenne a színpadra feldobni a Slaskiban, így ez a feladat Rátok hárul...:D:D:DI am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Van olyan köztetek, aki Lisszabonba is megy? Vagy Madrid is még a turné elején van:D Nem lehet elég korán kezdeni:D Nem küldjük el a Ten Clubnak is akár? Csak elolvassa valaki... aztán, hogy mi lesz vele, az már más:D De egyébként, ha minden alkalommal feldobáljátok a színpadra, az már idegesítő is lehet:P Egyszer-kétszer még nem az:P:D És nem akartok egy nagy feliratot lengetni az orruk előtt, hogy jöjjenek már el, ha tudnak, köszi?:P:P:D Előbb-utóbb csak elgondolkoznak a dolgon, nem?:)
:D:D
Álmodozni szabad, csak magával szúr ki az ember, ha csinálja... :S0 -
Orsi wrote:Van olyan köztetek, aki Lisszabonba is megy? Vagy Madrid is még a turné elején van:D Nem lehet elég korán kezdeni:D Nem küldjük el a Ten Clubnak is akár? Csak elolvassa valaki... aztán, hogy mi lesz vele, az már más:D De egyébként, ha minden alkalommal feldobáljátok a színpadra, az már idegesítő is lehet:P Egyszer-kétszer még nem az:P:D És nem akartok egy nagy feliratot lengetni az orruk előtt, hogy jöjjenek már el, ha tudnak, köszi?:P:P:D Előbb-utóbb csak elgondolkoznak a dolgon, nem?:)
:D:D
Álmodozni szabad, csak magával szúr ki az ember, ha csinálja... :S
akiket én tudok azoknak Madrid lesz az első (nekem is :-) ), ami 1 nappal van később a lisszaboninál, úgyhogy ebből a szempontból mindegy. A TenClubnak is küldjük el szerintem.
Majd sűrűn bocsánatot kérünk egy mellékelt levélben, hogy már megint ilyennel zavarjuk pihenésüket, de nem tudjuk, hogy melyik levél ér célba :-)1996: Budapest
Valami nagyon szép kivitelezésű, kézzel kötött (a/4 formátumú) könyvet lehetne készíteni vagy esetleg egy kisebb, emlékkönyvszerűt:D:D!!!
a mondjuk fekete színű bőrből készült borítófedél kinézhetne így
PEARL JAM
alatta akár egy Alive stickman vmi magyar csomagolásban, akár népviseletben:Dhttp://i13.photobucket.com/albums/a265/Ricsard/magyarcmer.jpg
vagy egy szép giga Kossuth címer
IN
HUNGARY
Még nem késő, van időnk, a következő turnéig pedig simán kibírjuk egy általunk lezsírozott magyarországi koncerttel:o:o:)...az előző 10 évet felölelő türelmetlen időszak szépen kezd halványodni az emlékeimben, és ehhez nem csupán az előző év európai turnéja járult hozzá...idén kétségtelenül mindent igyekeznek jóvátenni az öreg kontinens fanatikusainak, sőt a dánoknak is:) mondtam már, hogy a Pearl Jam még egyszer sem okozott csalódást 15 év alatt;)???
Én szívesen vállalom, hogy személyesen adom át Stone vagy Jeff haveromnak, ha már úgy összespanoltam velük a Benelux túrán:D;) Addig fogok csápolni és tombolni, amíg önként ki nem kapják a kezemből!!!
Persze egy újabb Eddie-vel esedékes pacsizás alkalmával is odanyújthatom a praclim helyett, nem disznóláb címszóval!!! Valami ízléses gyönyörűséget kell összehoznunk, csak hogy fogjuk annyi emberrel aláíratni??????????Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Szombaton remélem sikerül találkoznunk, ugye nem felejtettétek el???Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Bízom benne, hogy VÉGRE sikerül találkozni veletek szombaton (azaz holnap), ugye nem felejtettétek el???!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads