Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
moja bagra i ja isto idemo na pivooooo!!! jeee... a slijedeći tjedan na unplugged TBF!!! jeeee!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:moja bagra i ja isto idemo na pivooooo!!! jeee... a slijedeći tjedan na unplugged TBF!!! jeeee!!!
Blago ti se i bebač će uživatiCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Blago ti se i bebač će uživati
je, treba to još u nultom stanju navikavat na dobre koncerte... a bilo bi baš kul kad bi u ovom stanju uspjela i na jedan PJ koncert otići (wishful thinking - i vi svi naravno samnom)... doduše, rekao je viki da bi me ostavio da to napravim, ali valjda bi se nekako dogovorili...... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:je, treba to još u nultom stanju navikavat na dobre koncerte... a bilo bi baš kul kad bi u ovom stanju uspjela i na jedan PJ koncert otići (wishful thinking - i vi svi naravno samnom)... doduše, rekao je viki da bi me ostavio da to napravim, ali valjda bi se nekako dogovorili...
Kad je bio koncert u Zagrebu moja Iva je bila trudna i ja sam je pitao da bi vodio Marka i nju na koncert, bila je čak i pristala ali eto nije se dogodilo...sad mu ne mogu reći mali bio si na PJ koncertu dok se još nisi rodio :(CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
za sve one koji nejdu na XXL live ima prijenos na hrtu2 u subotu u 20.30 (mali delay na tvu zbog mogucih cenzura)Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
hej, hej...
ne znam da li sam propustio ili je stvarno novo, ali bacite pogled u goods section... puno lipih stvari... camden poster jos nije out of stock... majice, bedzevi, stickers, kikiriki, kokice...
just to let you know...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Da fešta je u goodsima
ja sam skinuo Edovu i Stonovu pjesmu samo je zipirana i ne mogu je još slušat, moram prebacit na drugi komp.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
jučer na nekom HRTu počela neka emisija o rocku. bit će 7 emisija(7 razdoblja) pa se nadam da će i "nas" spomenuti
jučer su bile 60',a najviše se pričalo o creamu,stonsima,whoovcima itd...
znači svaki petak oko 10(?) bi trebal biti emisija,pa eto gledajte...0 -
Gunner_V wrote:jučer na nekom HRTu počela neka emisija o rocku. bit će 7 emisija(7 razdoblja) pa se nadam da će i "nas" spomenuti
jučer su bile 60',a najviše se pričalo o creamu,stonsima,whoovcima itd...
znači svaki petak oko 10(?) bi trebal biti emisija,pa eto gledajte...
da, vidjela sam to u programu i rekoh budem si snimila, a kad ono zaboravih... lude 70-e obavezno gledam...kaj su pametno jučer rekli o the who?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Pozdrav svima iz SEATTLE-a...
The City je predobar..bar ono sto sam dosad skicnuo...Death or glory!0 -
Rijeka wrote:Pozdrav svima iz SEATTLE-a...
The City je predobar..bar ono sto sam dosad skicnuo...
ajoooj... tek sam sad onak pravo ljubomorna... nadam se da će ti kiša BAŠ CIJELO VRIJEME padati... hehe...i da ti iva g. neće napraviti burek kad se vratiš...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Drago mi je da vidim i citam da ima Hrvati sto su fans od Pearl Jam'a na ovaj forum.
Oprosti ako mi nije moj Hrvatski 100%, roden san i zizim u tudoj zemlji.
Zivio!Adelaide 17/11/2009, Melbourne 20/11/2009, Sydney 22/11/2009, Melbourne (Big Day Out Festival) 24/01/20140 -
jurasica wrote:da, vidjela sam to u programu i rekoh budem si snimila, a kad ono zaboravih... lude 70-e obavezno gledam... kaj su pametno jučer rekli o the who?
ja sam se tek na sredinu uključio...
govorili su o tom novom "revolucionarnom" zvuku,pjesmi "my generation" par minuta,pj covere nisu spomenuli,pokazivali njihova razbijanja na koncertima i tak... bilo je i dosta video mterijala...
fora mi je kak puste te stare materijale,pa ih onda sad pitaju(npr whoovce) kaj sad misle o tome
emisija mi se čini stvarno ok i preporučam ju
jooj,seattle...
kak se ja već dugo spreman za taj grad...a nikak da odem...
prvo london pa onda seattle!korak po korak,pogača!
0 -
Thoughts_Arrive wrote:Drago mi je da vidim i citam da ima Hrvati sto su fans od Pearl Jam'a na ovaj forum.
Zivio!
hej Thoughts Arrive, dobrodošao!
slobodno nam dođi češće, odlična prilika da na poznatoj temi vježbaš hrvatski. koji je već sad jako dobar.0 -
Thoughts_Arrive wrote:Drago mi je da vidim i citam da ima Hrvati sto su fans od Pearl Jam'a na ovaj forum.
Zivio!
thumbs up za tvoj hrvatski!0 -
Hej elcielo i GunnerV,
Hvala vam!
Idem ja sad spavati zato sto sutra radim, dizem se u 6 sati ujutro :(
Laku noc!Adelaide 17/11/2009, Melbourne 20/11/2009, Sydney 22/11/2009, Melbourne (Big Day Out Festival) 24/01/20140 -
Welcome Thoughts Arrive
Sinoć sam gledao koncert HP na televiziji i baš mi je bilo dobro na kaućunisam požalio što nisam bio na Jarunu ali vjerujem da je bilo super.
a Viktore što ti uživaš, blago ti se!!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Cheers Thoughts Arrive! Dobro došao i samo nastavi dolazit na ovaj thread, a mozda nakon nekog vremena i na neko od nasih redovitih okupljanja
Ja vikend proveo u Rovinju na nekom novom godisnjem okupljanju marketinsko-medijske industrije i ono sto sam htio ispricati je jucerasnji party koji je bio u znaku Kulušića i novog vala jer dosta ljudi iz tih godina radi u industriji tako da su se super sjetili skupit se i napraviti party na tu temu. Svirali Bogovic, Jurcic iz Filma i na kraju Vlada Divljan i Idoli, muziku pustali stari DJ-i iz Kulušića...tako da mogu reci da je bilo odlicno jer uobicajeno takva dogadjanja zavrsavaju nekakvim strasnim partyima sa jos strasnijom glazbom...
Priključio bih se klubu ljubomornih prijatelja Viktora Riječkog...ona kletva koju ti je juras uputila ti je sasvim dovoljna kazna
E i još nešto, onaj mail od 10C mi se jaako sviđa, a posebno one aluzije na kraju...:D0 -
jurasica wrote:ajoooj... tek sam sad onak pravo ljubomorna... nadam se da će ti kiša BAŠ CIJELO VRIJEME padati... hehe...
i da ti iva g. neće napraviti burek kad se vratiš...
hvala na lijepim zeljama...lako za kisu, to sam i pretpostavio da me ceka ovdje (i nisam bio u krivu
)...
ali burek, e to boli
I dobro dosao thoughts arrive from down under...Death or glory!0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs