Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
ma bit ce to itekako dobar koncert.. bar sto se publike tice.. a za pj uopce ne sumnjam... kao sto je vec receno, mnogo ljudi nisu clanovi 10c jer se jednostavno ne isplati nama biti clan kad nam dolaze ovdje na kapaljku.. drugo u americi kad su gotovo svake godine koncerti... a i mislim da je 124$ malo puno za covjeka s nasih prostora.. bolje ce se guzvati u redu i kupit kartu vise, skoro za iste pare.. sta ces.. mentalitet..
bit ce zakon ,ne brinite..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
a sto se tice pule.. tu si u pravu.. i ja bih radje isao tamo nego u dom sportova.. al ipak.. pearl jam na 100 metara od moje zgrade.. pa se zamislisOh when I was a kid oh how magic it seemed
ja_nikola wrote:uf...81 stranica, 1000 i kusur postova...ja to ne bi izdrzao. hm...komsija
jel ima nekih interesantnih pj desavanja u pozarevcu?
Po koja svirka tu i tamo. Moram da pricam sa ortacima koji imaju bend pa mozda i naprave tribute vece u Pozarevcu ili Kostolcu. Javicu ako uspem.Let me sleep, it's Christmas time0 -
masni wrote:a sto se tice pule.. tu si u pravu.. i ja bih radje isao tamo nego u dom sportova.. al ipak.. pearl jam na 100 metara od moje zgrade.. pa se zamislis
Evo, kad smo več kod 100 metara.....gdje bi ja mogao smjestiti auto kad dođemo????? ima li slobodnih mjesta...tu bi trebao malo pomoč..molim, hehe.....ma da, znam da če biti super u Zagrebu, samo mi je malo tužno kad vidim da je još samo Zagreb na 10C
Hmm, tko če biti predgrupa...???Ljubljana 19.06.2000
Zagreb 26.09.2006
Munchen 12.06. 2007
Berlin 15.08.2009
Dublin 22.06.2010
Belfast 23.06.2010
Berlin 30.06.2010
Prague 02.07.2012
Berlin 04.07.2012
Berlin 05.07.2012
Manchester 28.07.2012 - E.V.
Worcester 15.10.2013
Worcester 16.10.2013
Brooklyn 18.10.2013
Brooklyn 19.10.2013
Trieste 22.6.2014
Berlin 26.6.2014
Milton Keynes 11.7.2014
Buenos Aires 7.11.2015
Sao Paulo 14.11.2015
Rio de Janeiro 22.11.2015
Chicago Wrigley Field 20.8.2016
Chicago Wrigley Field 22.8.20160 -
dunat wrote:Evo, kad smo več kod 100 metara.....gdje bi ja mogao smjestiti auto kad dođemo????? ima li slobodnih mjesta...tu bi trebao malo pomoč..molim, hehe.....ma da, znam da če biti super u Zagrebu, samo mi je malo tužno kad vidim da je još samo Zagreb na 10C
Hmm, tko če biti predgrupa...???
za predgrupu nemam pojma.. mislim da ce biti neki domaci.. mislim da to ovisi o bendu.. recimo na deep purpleu su bili domaci bend iz zg-a... koji jos cak i nije tolko poznat..
a za auto nemas problema.. zagreb ti je veliki grad, al je jako dobro povezan.. uostalom, mozes i moju garazu :-D .. ma stvarno ti nije problem.. imas parkinga oko doma sportova kolko hoces..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
losthero wrote:Kako sam non stop on-line, refresh-ujem oficijalnu stranicu sa datumima za evropsku turneju na svakih 5 minuta u nadi da ce se up date-ovati za jos jedan termin (svi znate koji).
i,da, srecan rodjendan!sve najlepse!And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...0 -
losthero wrote:Kako sam non stop on-line, refresh-ujem oficijalnu stranicu sa datumima za evropsku turneju na svakih 5 minuta u nadi da ce se up date-ovati za jos jedan termin (svi znate koji).
i,da, srecan rodjendan!sve najlepse!And sometimes is seen a strange spot in the sky
aku wrote:"Samo dan nakon objavljivanja prvih datuma evropske turneje Pearl Jam je na spisak dodao i koncerte u Zagrebu 26. i Atini 30. septembra. Svetsku turneju kojojm promoviše svoj novi album Pearl Jam započeće koncertom u Torontu 9. maja. Zatim slede koncerti u Americi da bi 6 godina nakon poslednje posete čuveni grunge bend iz Sijetla Pearl Jam nastupio u Evropi. Bend će evropsku turneju započeti 23. avgusta koncertom u dablinskom Point teatru, par dana pre nastupa na festivalima u Lidsu i Redingu, koji su ranije najavljeni. Tokom avgusta i septembra održaće 18 koncerata, a turneju će završiti nastupom u Atini 30. septembra. Izlazak novog albuma Pearl Jam, kome je prethodio singl "World Wide Suicide", najavljen je za 1. maj. Bend će dodati još koncerata na Evropskoj turneji a nezvanično saznajemo da bi Beograd mogli da posete 27. septembra."
http://www.b92.net/kultura/index.php?view=2&did=17138&plim=
Za sada nezvanično, a za koji dan zvanično?And sometimes is seen a strange spot in the sky
masni wrote:ma bit ce to itekako dobar koncert.. bar sto se publike tice.. a za pj uopce ne sumnjam... kao sto je vec receno, mnogo ljudi nisu clanovi 10c jer se jednostavno ne isplati nama biti clan kad nam dolaze ovdje na kapaljku.. drugo u americi kad su gotovo svake godine koncerti... a i mislim da je 124$ malo puno za covjeka s nasih prostora..And sometimes is seen a strange spot in the sky
bude sigurno, ne brinite se... pa vide valjda kakav thread imamo.. naj smo bolji.. i sta mislite zasto kartu idu tako rano u prodaju? pa da vide ako se brzp rasprodaju, da ubace jos nesto.. hope so.. iako se zg nece rasprodati za 8 minuta kao nizozemska... jer su tamo i ameri i njemci i skandinavci...
uglavnom, bit ce beograda sigurno...Oh when I was a kid oh how magic it seemed
TINA: hvala. Ja rodjendanski poklon jos uvek iscekujem, cik pogodi sta?:)
MASNI:iz tvojih usta u bozje usi.Let me sleep, it's Christmas time0 -
-
masni wrote:za predgrupu nemam pojma.. mislim da ce biti neki domaci.. mislim da to ovisi o bendu.. recimo na deep purpleu su bili domaci bend iz zg-a... koji jos cak i nije tolko poznat..
a za auto nemas problema.. zagreb ti je veliki grad, al je jako dobro povezan.. uostalom, mozes i moju garazu :-D .. ma stvarno ti nije problem.. imas parkinga oko doma sportova kolko hoces..
mislim da nema sansi da im domaci bend bude predgrupa... uvijek dofuraju nekog svog...
a glede ljubljane, bilo bi previse uz 5 koncerata u sjevernoj italiji da je i ovaj zagrebacki zapravo u ljubljani...
e jesam se spetlj'oStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
masni wrote:i bolje im je
jer ne znam bas koji bi bend zasluzio kod nas biti predgrupa njima...
Slazem se u potpunosti
Nadam se da ce bit neki dobar, ma hoce hoce.
Ovi MMJ mi zvuce super, cula sam par pjesama, ali koga god
*dovuku* bit ce barem dobri"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
aku wrote:Strpljivi!? Kako?
a vidis i sam od kada je ova tema..ja sam od tada ubedjena da cu ih gledati u bgd-u...
be patient...i budi optimista...vrati se par stranica unazad-vec smo pricali o optimizmu i koliko je nama potreban..:)
samo polako...
just watch them grow...like your favorite plant..just add water...And sometimes is seen a strange spot in the sky
znam da ćete sad svi ispizditi na mene, ali fakat ne kužim koji je bio problem učlaniti se u 10c kad su najavili turneju... mislim, tih 25$ stvarno nije neki iznos, pogotovo u godini kad znamo da će biti turneja... stvarno mi nije jasno... a sad se svi nadate da ćete od nekud nabaviti 10c karte... ljudi moji, ništa u životu nije besplatno i mislim da će vam ovo biti dobra pouka...
unaprijed se ispričavam svima koje će ovaj moj post naljutiti, ali sam ovo morala izbaciti iz sebe... sorke...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads