happy birthday Tina...
zelim ti sve najlepse u novom "svetu odraslih" :-)... sada si punoletna i niko ti ne moze nista, ha.... ;-)
pozdrav i do Sidonije... uzivaj tamo gde si... *waves to you*
ja sam bio otsutan i bicu jos malo zbog sesije ... navratio sam samo malo da vas pozdravim i da kazem da imace dosta makedonaca na koncertu, sreo sam dosta zainteresovani ljudi ovde u Skopju samo treba se sve to organizira pa bice ludo i nezaboravno... ma bice prava "ludnica", znam... ;-)
nedavno smo pricali o majicama koje bi si mozda dali napraviti... jel se netko mozda poigrao sa idejama, stavio nesto na papir/comp?
mozda bi bilo ok na leđa staviti i nick sa foruma...
anyway, kako bi isla distribucija majica? malo je komplicirano da jedan to sve odradi pa da se kasnije podijeli... mogli bi sloziti koncept i sherati file pa da si svatko napravi svoju majicu... ne bi bile identicne, ali bar otprilike
nedavno smo pricali o majicama koje bi si mozda dali napraviti... jel se netko mozda poigrao sa idejama, stavio nesto na papir/comp?
anyway, kako bi isla distribucija majica? malo je komplicirano da jedan to sve odradi pa da se kasnije podijeli... mogli bi sloziti koncept i sherati file pa da si svatko napravi svoju majicu... ne bi bile identicne, ali bar otprilike
ajmo umjetnici... sarah?
Hello svima!!!
Siljo, ideja ti je sjajna! Potpuno se slazem za majce, uskoro cu vam poslati svoj predlog! E, i da! Super je fora sa nickom odshtampanim na ledjima!
Sho se tiche transparenta... i za to imam neke ideje...i to uskoro... I'm realy out of time!!! Radim na nekoliko projekata i uskoro putujem u Artists Residency u Transilvaniju....nego, nema frke, mislim na vas i jedva chekam taj koncert!!!!
GRLIM VAS SVE, MOJI PJ DRUGARI!!!
Sarah
p.s. Ne bih da se lozim puno (niti vas takodje), ali, nachuh da je Beograd u opciji za 27.???!!! Any information???
@Sidonija
Blago tebi shto si u Americi! Nauzivaj se, pa se vidimo...usput, javi mi se na PM, moram da znam da li imam tu 10c kartu, il' ne???....
ajmo umjetnici... sarah?
ta ideja sa nickom je odlicna!!!
i da, dajte predloge (ja nesto u poslednje vreme nisam kreativna) i da se, sto kazes, dogovorimo na koji nacin i kakve majice...i...tako to...
And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...
Ideja za maje je FANTASTICNA!!! Mogao bi svako da napravi neki zvoj znak,crtez,nesto sto njega vezuje za PJ... ali to sa nikom DEFINITIVNO!!!
I na radiju studio B su komentarisali kako se Pj album super prodaje u Srbiji i da ce biti koncert u septembru, ali ja ne bih da se lazno nadam.Pratite situaciju...
I don't question our existance,I just question our modern needs...
happy birthday Tina...
zelim ti sve najlepse u novom "svetu odraslih" :-)... sada si punoletna i niko ti ne moze nista, ha.... ;-)
ja sam bio otsutan i bicu jos malo zbog sesije ... navratio sam samo malo da vas pozdravim i da kazem da imace dosta makedonaca na koncertu, sreo sam dosta zainteresovani ljudi ovde u Skopju samo treba se sve to organizira pa bice ludo i nezaboravno... ma bice prava "ludnica", znam... ;-)
pozdrav svima iz sve krajeve exYU...
Sasho
heh, evo i mene iz Ohrida! Krenem sa juga pa pokupim ljude iz Skoplja, pa Leskovca (jer sam sad tamo), pa kroz Beograd.... i naravno svi u Zagreb...
Ja vec sad imam tremu, ne mogu da dochekam!!!
pozdrav svima... a i sire
ok, sad kad svi zeljno iscekujemo nas pj, i osluskujemo setliste po americi, iako ce u europi biti, vjerujem, malo drugacije, buduci da tu nisu bili 6 godina, imam pitanjce za vas..
ste culi za grupu LJETO a.k.a. LETO, THE SUMMER, DIE SOMMER etc. (razlicito se zovu u svakoj drzavi)... idu na turneju bas sad negdje, oko 10.7.-20.8., plus minus tjedan dana u lijevom i desnom rubu.. svake godine su sve bolji...
pa vas pitam, dok nam ne dodje pj, u koje cete gradove ove sezone na njihove koncerte?
p.s. neka se nitko ne naljuti sto sam skrenuo malo s teme...
p.s.2 majke mi, nisam napusen dok sam ovo pisao..
peace
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
masni, shvati hint - nitko nije čuo za njih
a poslije prijemnog idem bilo gdje ... stopirat ću pa kud me odvedu..........
nadam se negdje lijepo i toplo.....................
Ljudi, veceras Samci na Pinku u 23 sata!
meni je kao sto rekoh jednom, disk sam od sebe prso tako da moram pustiti ruzicasti kanal...
eto..samo to...
jao!
koliko sam ja jurila da pogledam taj film....
i odgledah ga, ali se tako razocharah...
uopshte nije muzika toliko bila zastupljena koliko sam ochekivala iz priche drugih, a pricha filma je totalni shit...
treba samo odgledat ONA dva dijela filma
Pearl Jam pieces...
This is how I saw it one day: Insignificance at the Porch of Mankind
Ljudi, veceras Samci na Pinku u 23 sata!
meni je kao sto rekoh jednom, disk sam od sebe prso tako da moram pustiti ruzicasti kanal...
eto..samo to...
Taj film je strasan!! Ima mnogo jakih shtoseva koji ne mogu isprva da se ukapiraju. Imam ga ja na kaseti i kad god nemam sta drugo, ja pogledam taj film i uvek me razveseli... Uzivajte!
I'M PASSING OUT!!!!!!!! Ovo uvozno, NIKSICKO PIVO, je COOOOOL
sto, pa meni se film bas svidja...mislim nije nesto sad posebno da dobije oskara ili sl...ali kad uporedis sa glupim americkim filmovima on je sasvim ok...
i sto kaze milos ima interesantnih fora...
a naravno, anjbolji su delovi gde mozemo videti grunge bendove
And sometimes is seen a strange spot in the sky
E SINGLSI NA PINKU SU MI BILI IZNENADJENJE GODINE, BAS SAM SE SMORILA VRTECI KANALE KAD CUJEM POZNATU MELODIJU....ALL MY LIFE I...OSTATKA SE NE SECAM ZNAM DA JE TO BLO NAJBOLJIH DVA SATA U MOM ZIVOTU (AKO IZBACIM REKLAME)...
kada gledate film prvi put ocekujete mnogo muzike ali...ja sam juce odgledala film po treci ili cetvrti put a u stvari PRVI PUT KAKO TREBA.
Met Dilon je tako dobro odglumio taj rokerski fazon da nemam reci, a fore su...VRH!!!
Recimo da je ovo film nesto kao prvi deo Andjela
pozz svima
I don't question our existance,I just question our modern needs...
juce sam onako samo buljao u zidu i doshlo mi je ovo u mislima, ne znam zasto i ne znam kako ali bez da posebno razmishljam izgovorio sam to i pojurio sam da uzmem papir i moliv i da to zapisem :-)...
mislim da je ideja dobra za jedan veliki znak za da oni sigurno vide to...
"DONT MAKE US WAIT FOR 6 YEARS TO SEE U AGAIN,
'CAUSE U MEAN TO US MORE THAN U THINK"
napravio sam i "remix" verziju...
"PLEASE DONT WAIT FOR 6 YEARS TO COME AGAIN,
CAUSE YOU MEAN A LOT TO US."
ili mozda nesto slicno na ovo, neki zbor plus ili minus pa da bude ok ... ili na primer moze i samo prva recenica .... siguran sam da ce Edi progovoriti nesto oko ovome kad to zabeljezi kako na primer "OK OK people we'll try to come more often. We'll be here even next year." *audience cheering*... malo je dugacko ali mislim da je ok za na platnu ili za na veliki papir(kako to zovete, hamer?)...
sta kazete? ajmo malo da sredimo recenicu, jel moze...
Comments
Puno pozdrava svima iz Amerike!
Vidimo se za tri mjeseca!!! jeeeeeeeee
pozdrav svima iz sve krajeve exYU...
Sasho
LJUDI HVALA NA LEPIM ZELJAMA!!!!!!!!!!!!!!!!
nadam se da cemo se videti u zg-u!
ajmo umjetnici... sarah?
Hello svima!!!
Siljo, ideja ti je sjajna! Potpuno se slazem za majce, uskoro cu vam poslati svoj predlog! E, i da! Super je fora sa nickom odshtampanim na ledjima!
Sho se tiche transparenta... i za to imam neke ideje...i to uskoro... I'm realy out of time!!! Radim na nekoliko projekata i uskoro putujem u Artists Residency u Transilvaniju....nego, nema frke, mislim na vas i jedva chekam taj koncert!!!!
GRLIM VAS SVE, MOJI PJ DRUGARI!!!
Sarah
p.s. Ne bih da se lozim puno (niti vas takodje), ali, nachuh da je Beograd u opciji za 27.???!!! Any information???
@Sidonija
Blago tebi shto si u Americi! Nauzivaj se, pa se vidimo...usput, javi mi se na PM, moram da znam da li imam tu 10c kartu, il' ne???....
pa su tu razne kombinacije, koje ce boje biti maica...
PS: Ljudi, bas sam se napio! Polozio sam 4 ispita juna meseca i stekao uslov da upisem drugu godinu studija
Bravo za mene!!!!
i da, dajte predloge (ja nesto u poslednje vreme nisam kreativna) i da se, sto kazes, dogovorimo na koji nacin i kakve majice...i...tako to...
I na radiju studio B su komentarisali kako se Pj album super prodaje u Srbiji i da ce biti koncert u septembru, ali ja ne bih da se lazno nadam.Pratite situaciju...
Ja vec sad imam tremu, ne mogu da dochekam!!!
ok, sad kad svi zeljno iscekujemo nas pj, i osluskujemo setliste po americi, iako ce u europi biti, vjerujem, malo drugacije, buduci da tu nisu bili 6 godina, imam pitanjce za vas..
ste culi za grupu LJETO a.k.a. LETO, THE SUMMER, DIE SOMMER etc. (razlicito se zovu u svakoj drzavi)... idu na turneju bas sad negdje, oko 10.7.-20.8., plus minus tjedan dana u lijevom i desnom rubu.. svake godine su sve bolji...
pa vas pitam, dok nam ne dodje pj, u koje cete gradove ove sezone na njihove koncerte?
p.s. neka se nitko ne naljuti sto sam skrenuo malo s teme...
p.s.2 majke mi, nisam napusen dok sam ovo pisao..
peace
zar imaaa?!
onda uz to dodajem Zagreb 26.
Juhu! Jedva chekaaaam!
http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=17
hm, ti to odgovaras na gornje pitanje na nacin "u nadi je spas" ili imas neku informaciju?
ali ako je tako.. ne znam sta bi radje iso, u bg ili u bec.. hmmm
mislim ja jesam optimista, ali dok zvanicne informacije ne dobijem...
a poslije prijemnog idem bilo gdje ... stopirat ću pa kud me odvedu..........
nadam se negdje lijepo i toplo.....................
eto..samo to...
jao!
koliko sam ja jurila da pogledam taj film....
i odgledah ga, ali se tako razocharah...
uopshte nije muzika toliko bila zastupljena koliko sam ochekivala iz priche drugih, a pricha filma je totalni shit...
treba samo odgledat ONA dva dijela filma
http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=17
Taj film je strasan!! Ima mnogo jakih shtoseva koji ne mogu isprva da se ukapiraju. Imam ga ja na kaseti i kad god nemam sta drugo, ja pogledam taj film i uvek me razveseli... Uzivajte!
I'M PASSING OUT!!!!!!!! Ovo uvozno, NIKSICKO PIVO, je COOOOOL
i sto kaze milos ima interesantnih fora...
a naravno, anjbolji su delovi gde mozemo videti grunge bendove
kada gledate film prvi put ocekujete mnogo muzike ali...ja sam juce odgledala film po treci ili cetvrti put a u stvari PRVI PUT KAKO TREBA.
Met Dilon je tako dobro odglumio taj rokerski fazon da nemam reci, a fore su...VRH!!!
Recimo da je ovo film nesto kao prvi deo Andjela
pozz svima
Imam ideju za one majce....
DA NAPISEMO- CAN'T FIND A BETTER JAM!!!!
not bad...not bad at all
mislim da je ideja dobra za jedan veliki znak za da oni sigurno vide to...
"DONT MAKE US WAIT FOR 6 YEARS TO SEE U AGAIN,
'CAUSE U MEAN TO US MORE THAN U THINK"
napravio sam i "remix" verziju...
"PLEASE DONT WAIT FOR 6 YEARS TO COME AGAIN,
CAUSE YOU MEAN A LOT TO US."
ili mozda nesto slicno na ovo, neki zbor plus ili minus pa da bude ok ... ili na primer moze i samo prva recenica .... siguran sam da ce Edi progovoriti nesto oko ovome kad to zabeljezi kako na primer "OK OK people we'll try to come more often. We'll be here even next year." *audience cheering*... malo je dugacko ali mislim da je ok za na platnu ili za na veliki papir(kako to zovete, hamer?)...
sta kazete? ajmo malo da sredimo recenicu, jel moze...
pozdrav iz Skopju
Sasho
like it, like it, like it a lot...