moram priznati da sam veoma zadovoljna izborom pjesama u finalu:)
and the vote goes to:
tam tam..
Rockin' In The Free World
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
buduci da jos ima 27 minuta ovog divnog dana u kojem smo uglavnom oftopicarili (tek je na kraju sudija dao finale), da iskoristim te dragocjene sekunde..
ide tko na euro ? pricamo o nogometu i svi kao sve znamo, tko kad ide pisat i kakit, kakvo je vrijeme danas bilo u austriji, a nitko nije pitao hoce li se tko zaputit gore?! znam da vjerojatno nemate karte, ali ono, otic gore, sa sto ticusa rvata vikat rvacka rvacka na dan-dva.. i to..
ima vlak 160kn povratna do klagenfurta za grupu od 5 osoba ili vise..
pa samo pitam.. meni dosta ovisi o ispitima tako da jos nisam svoj na svome sa svim tim
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
@shela: o junu smo pricali kad je bio aktualan, sjedila si na usesima?
sountrack je predobar, a ni sam film nije los uopce.. me like
well, ekskjuuz me opche se ne sjecam. vjerojatno sam vidla, napravila mental note i pozabila dok seka nije dofurala doma film pa sam pogledala film i skopala soundtrack i tak... pa i o pj-u smo vec pricali puno puta pa sta?:D
slusala bas sad jos stvari od kimye dawson - teta je luda ko pegla al mi je istovremeno i genijalna i divna! zakon!
Slažem se sa Sid da je predvidljivo, ali tako je bilo i sa Black - to su jednostavno takve stvari, za koje se zna da će pobijediti. Meni je jedino malo bezveze što nije više 'posebnijih' stvari bilo u četvrt- i polu-finalu jer je meni upravo to najbolje kod covera - volim one koji su posebni i rijetki, ali eto, it was to be expected da će RTFW pobijediti pa tako i bi...
Hey Sid, aj daj složi tvoja 3/4 naj covera ;D to možeš, daj!!!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
i da... Nick Cave je sinoc rasturio... otjerao kisu sa bolesnom Tupelo... stvarno...
a bio si, vrag te jebi? ja ga osobno baš nikad ne bih htjela slušati ali ga cijenim zato što ga puno mojih prijatelja obožava... ne znam da li je istina da su njegovi roditelji zapravo brat i sestra, što bi puno toga objasnilo, , ali čovjek je lud lud...
moram priznati da mi je jučer baš bilo žao nama konkurentske firme jer se ovaj festival pod njihovim imenom baš morao otvoriti po ovakvom nevremenu, za poludit, ali vidim da je na kraju dobro prošlo pa ajde neka je!
što se tiče Juno, mogu samo reći, yeah baby.... zakon film, zakon muzika... koji neprepoznatljivi sonic youth na soundtracku, kaj ne?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
a bio si, vrag te jebi? ja ga osobno baš nikad ne bih htjela slušati ali ga cijenim zato što ga puno mojih prijatelja obožava... ne znam da li je istina da su njegovi roditelji zapravo brat i sestra, što bi puno toga objasnilo, , ali čovjek je lud lud...
moram priznati da mi je jučer baš bilo žao nama konkurentske firme jer se ovaj festival pod njihovim imenom baš morao otvoriti po ovakvom nevremenu, za poludit, ali vidim da je na kraju dobro prošlo pa ajde neka je!
što se tiče Juno, mogu samo reći, yeah baby.... zakon film, zakon muzika... koji neprepoznatljivi sonic youth na soundtracku, kaj ne?
nisam okorjeli fan, ali stujem njegov lik i djelo
jucer sam ga prvi put vidio i ispunio je sva ocekivanja... svirka je bila prilicno zestoka, vratio se malo u mlade dane...
za roditelje ne znam, ali ne bi me cudilo...
veceras su Sons&Daughters i Serj Tankian... kakav lakrdijas...
buduci da jos ima 27 minuta ovog divnog dana u kojem smo uglavnom oftopicarili (tek je na kraju sudija dao finale), da iskoristim te dragocjene sekunde..
ide tko na euro ? pricamo o nogometu i svi kao sve znamo, tko kad ide pisat i kakit, kakvo je vrijeme danas bilo u austriji, a nitko nije pitao hoce li se tko zaputit gore?! znam da vjerojatno nemate karte, ali ono, otic gore, sa sto ticusa rvata vikat rvacka rvacka na dan-dva.. i to..
pa samo pitam.. meni dosta ovisi o ispitima tako da jos nisam svoj na svome sa svim tim
da, heh, mi smo isli do jucer i onda je tihana pala gp i mos ga jebat,
usmeni joj je opet 16. ili 17..
a otkazali i jos neki pa ono...
banana
inace, nemoj racunat na 160kn nego jos rezervacije od 26kn po vlaku dodaj
tak da oko 250kn mislim da ce bit za 5 ljudi.
hf
...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
mozda cu biti u klagenfurtu 16.06. ... bez karte... ovisi zapravo o frendu, meni se ide... hrvatska! i tak...
Glasanja su skoro gotova ali možemo se još igrati;
S obzirom da je uskoro sljedeća turneja mogli bi slagat set listu za MSG 1 i 2 (jer tamo imamo naše predstavnike ) onaj koji bude najbliži izvedenoj set listi pobjeđuje i ovaj put dobiva na poklon neki gađet sa koncerta ( koji će naši dragi predstavnici pokupiti, naravno te troškove ćemo podijeliti sa recimo 10 kn uloga od svakoga koji bude igrao )
tko je za???
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
S obzirom da je uskoro sljedeća turneja mogli bi slagat set listu za MSG 1 i 2 (jer tamo imamo naše predstavnike ) onaj koji bude najbliži izvedenoj set listi pobjeđuje i ovaj put dobiva na poklon neki gađet sa koncerta ( koji će naši dragi predstavnici pokupiti, naravno te troškove ćemo podijeliti sa recimo 10 kn uloga od svakoga koji bude igrao )
tko je za???
ja sam za definitivno! super ideja!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
tko je za???
Super ideja, ja sam za...
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
Ma 2 koja su najbliza za MSG1 idu na put na MSG2, sponzorirano od predjsednika
(ako naravno on i prva dama ne budu najblizi)
(onda ce se pricat o namjestanju )
Iva: naravno, precjednik to svakako može podnijeti financijski jer nikako nije slučaj da su on i prva dama morali svaki po bubreg prodati da financiraju svoj put. in other words, kad stvorite proračun u koji ćete uplaćivati finu lovicu, a iz kojega će se precjedniku isplaćivati plaća (kao i plaće vođe puta i glavnih razbijačica/tjelohraniteljki), onda će ovaj tvoj plan biti realan!
on a more serious note, ak imate tele2 broj, odite na neko njihovo prodajno mjesto i učinite sljedeće:
Vi: Dobar dan!
Prodavač: Dobar dan!
Vi: Želio/željela bih karte za Rokaj fest.
Prodavač: Nema problema, recite mi samo svoj broj mobitela.
Vi: 095...(kažete broj mobitela)
Prodavač: Evo, izvolite Vaše karte.
Vi: Hvala i doviđenja!
Prodavač: Doviđenja!
Comments
and the vote goes to:
tam tam..
- Marlene Dietrich
mogu reći da mi je ovo bilo i očekivanje da se ritfw nađe u finalu
prva PJova (tada nisam znao da je cover) pjesma koju sam čuo i koja me povezala sa PJom
mene je također ta pjesma povezala s pj-om. iskreno sam se nadao da ce crown of thorns u finale jer obozavam MLB, al dobro barem je medu prvih 4
sountrack je predobar, a ni sam film nije los uopce.. me like
e da, na papiru pise R I T F W
rekao sam da mi je crazy mary-ritfw bio finale prije finala, tako da sam i ja skroz zadovoljan ovim natjecanjem..
well, ekskjuuz me
slusala bas sad jos stvari od kimye dawson - teta je luda ko pegla al mi je istovremeno i genijalna i divna! zakon!
Juno je fora filmic, i ima dobar soundtrack, po mom gustu
Slažem se sa Sid da je predvidljivo, ali tako je bilo i sa Black - to su jednostavno takve stvari, za koje se zna da će pobijediti. Meni je jedino malo bezveze što nije više 'posebnijih' stvari bilo u četvrt- i polu-finalu jer je meni upravo to najbolje kod covera - volim one koji su posebni i rijetki, ali eto, it was to be expected da će RTFW pobijediti pa tako i bi...
no, bilo bi nepravedno da "I Believe In Miracles" ostane bez glasa tako da moj ide njoj... cak se i rimuje...
naravno, Timeless Melody sve to gleda sa svog trona, smjeska se i pjevusi:
"The melody always finds me
Whenever the thought reminds me..."
uglavnom, glas ide za "I Believe In Miracles"... koja zbrka...
predvidljivo ali slatko
Hey Sid, aj daj složi tvoja 3/4 naj covera ;D to možeš, daj!!!
a bio si, vrag te jebi?
što se tiče Juno, mogu samo reći, yeah baby.... zakon film, zakon muzika...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
nisam okorjeli fan, ali stujem njegov lik i djelo
jucer sam ga prvi put vidio i ispunio je sva ocekivanja... svirka je bila prilicno zestoka, vratio se malo u mlade dane...
za roditelje ne znam, ali ne bi me cudilo...
veceras su Sons&Daughters i Serj Tankian... kakav lakrdijas...
sad idem trazit Juno kad svi toliko pisete o tome
Zagreb
da, heh, mi smo isli do jucer i onda je tihana pala gp i mos ga jebat,
usmeni joj je opet 16. ili 17..
a otkazali i jos neki pa ono...
banana
inace, nemoj racunat na 160kn nego jos rezervacije od 26kn po vlaku dodaj
tak da oko 250kn mislim da ce bit za 5 ljudi.
hf
Zagreb
mozda cu biti u klagenfurtu 16.06. ... bez karte... ovisi zapravo o frendu, meni se ide... hrvatska! i tak...
poruke, smsovi pa ako netko ide...
S obzirom da je uskoro sljedeća turneja mogli bi slagat set listu za MSG 1 i 2 (jer tamo imamo naše predstavnike
tko je za???
ja sam za definitivno! super ideja!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Super ideja, ja sam za...
419 352
(ako naravno on i prva dama ne budu najblizi)
(onda ce se pricat o namjestanju
iako mi se marinov prijedlog ipak mrvu više sviđa...
a evo jedan mali intervjuić sa liamom finnom koji naravno spomene kako bi volio produžit turnejicu sa edom:) naravno:)
http://www.cnn.com/2008/SHOWBIZ/Music/06/04/liam.finn/index.html
- Marlene Dietrich
on a more serious note, ak imate tele2 broj, odite na neko njihovo prodajno mjesto i učinite sljedeće:
Vi: Dobar dan!
Prodavač: Dobar dan!
Vi: Želio/željela bih karte za Rokaj fest.
Prodavač: Nema problema, recite mi samo svoj broj mobitela.
Vi: 095...(kažete broj mobitela)
Prodavač: Evo, izvolite Vaše karte.
Vi: Hvala i doviđenja!
Prodavač: Doviđenja!
Mi upravo probali i karte su u džepu. Detalje potražite na: http://www.tele2.hr/rokajfest.html