Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Dobra ideja, no ja jos ne znam ako cu biti u Rijeci za novu...
A nije da ja ne idem u ZG...zvala sam vas ja, pa niste dosli...:o"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
A sta ima na Korzu na Novu? ili se hvali samo docek kao docekOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
CHICAGO AMES 03
COPENHAGEN KLAUSEN 07
TORONTO AMES 06
ATALANTA AMES 03
BOSTON I AMES 06
DREAMTIME HAMPTON 07
GORGE KLAUSEN 06
HAWAII 06 blue print CCFA
OTTAWA KLAUSEN 05
VIC 07 KLAUSEN
SANTA BARBARA AMES 06
MELBOURNE 06
SIDNEY 06
DUSSELDORF KLAUSEN 07
SPAIN/PORTUGAL KLAUSEN 06
ROMA SUTTON 96
ED - HAMPTON
meni najdražiCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
masni wrote:A sta ima na Korzu na Novu? ili se hvali samo docek kao docek
http://svid.blog.hr/2007/10/1623333987/najurbaniji-docek-nove-godine-u-rijeci.htmlI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
cropdustress wrote:Dobra ideja, no ja jos ne znam ako cu biti u Rijeci za novu...
A nije da ja ne idem u ZG...zvala sam vas ja, pa niste dosli...:o0 -
Dirty Frankk wrote:CHICAGO AMES 03
COPENHAGEN KLAUSEN 07
TORONTO AMES 06
...
Ej Niko, sad mi je jasno zasto tolko volis postere. Ovo stvarno sjajno izgleda. Mogu mislit kako je kad ih imas sve na okupu u jednoj prostoriji. Svaka cast!
Ovih dana slusam Into The Wild soundtrack. Kao sto je i siljo vec rekao, totalno padnes pod utjecaj atmosfericnosti kakvu je Eddie stvorio. Trenutno bi najradje otisao u neku prasumu skakat po lijanama i zivit s majmunima i ostalim zvjerima
Vrlo zanimljiv album, naravno nema veze sa PJem, ali Edija se tu moze bez greske prepoznat, guaranteed0 -
zakon mi je ovaj ed-ov, zadnji poster.. kao iz stripa
mogo bi ga Marvel malo obraditOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
ivA: Predobra ti je kolekcija niko! Zavidimo ti, onak, dosta!
ful su mi simpa hawaii odlicno su skinute face, presmijesno. a i santa barbara je fora, taj jos nisam vidjela prije. Kul!
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Naletih na ovaj plesni nastup naseg Eduarda, pa rek'o da podijelim s vama...mozda ste vec vidjeli, ali isplati se jos koji put jer je jednostavno presmijesno
http://youtube.com/watch?v=Oh9FDFQd4pQ0 -
Eto je i recenzija PIAF-a na muzika.hr od istog fana koji uvijek pise o PJ-u, ali ovaj put malo kriticnije:
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=131560 -
pajo wrote:Eto je i recenzija PIAF-a na muzika.hr od istog fana koji uvijek pise o PJ-u, ali ovaj put malo kriticnije:
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=13156
dijelim njegovo mišljenje... DVD mi je dobar, ali nije mi spektakularan... ima ponešto drugačijih stvari od onih na koje smo navikli (mislim na off stage snimke) i to je to... od koncertnih snimki je novotarija jedino ona kamera iznad stagea...
i tak... ali ne znači da ga neću pogledati još barem nekoliko putaStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
pajo wrote:Eto je i recenzija PIAF-a na muzika.hr od istog fana koji uvijek pise o PJ-u, ali ovaj put malo kriticnije:
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=13156
Ovaj frajer malo sere.. Ako hoce koncert PJ-a onda neka pogleda Touring Band ili Live At The Garden.. PJ je na jedan drugaciji (zanimljiviji) nacin prenio atmosferu, ovaj put sa TURNEJE.. SVT je opet bio nesto trece, ali je i to bilo super i imalo je svoj smek..
I ne vidim sta je lose u tome sto PJ uvijek nesto izdaju.. Naprotiv, mislim da je to super, pa makar bio božićni single, poster ili majica.. sve je to dokaz da misle na fanove..
p.s. Toše R.I.P. Bio je human i dobar čovjek i odličan vokal :(26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
Evo ovo je sa mesidj pita, official fotke sa screeninga http://www.flickr.com/photos/monkeywrenchrecords/page1/
hm...mislim da bi im netko trebo pokazat slike naseg Tvidija, pa da vide sta je bio pravi screening
da, nisam bas bio upoznat s muzikom Toše, al cinio mi se ok covjek. Taman se poceo probijati na muzicku scenu i eto. Zastrasujuce je kako jedan dan jesi, drugi dan te vise nema.0 -
Stvarno je tragicno to s Toseom,tek 26 godina je imao,u Makedoniji je bio prava legenda i daleko najpopularniji pjevac...Bio mi je susjed 3 godine i stvarno je bio dobar covjek...nisam ga poznavao dobro al i iz prica sam cuo samo pozitivno o njemu...nevjerojatno da mu se to dogodilo :(0
-
Da, strašno je to kad se dogodi takva tragedija.
R.I.P. TOŠECAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
siljo wrote:ivA: Predobra ti je kolekcija niko! Zavidimo ti, onak, dosta!
ful su mi simpa hawaii odlicno su skinute face, presmijesno. a i santa barbara je fora, taj jos nisam vidjela prije. Kul!
A slušaj nikad nije kasno za počet kolekcijuosim što čete vi biti sretni i kartičar če se radovati
10c je ostao dužan još 4 postera iz 06 turneje i 4 best seller-a, ali za to če trebati puno sreće kad dođe taj dan....taj divan dan
A tu je uvijek eBay
Što se tiće Santa Barbare dosta ljudi koji nisu vezani uz PJ je pohvalilo taj poster kao najdraži?????CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
ste dobili itw od 10c? ja već ludim. valjda bude uskoro, u sloveniju je stigel...0
-
Baš tužno ovo s Toše-om, premlado to sve gine. Natjera te to na razmišljanje.. Počivao u miru.
Nije stigao ITW, ali mi je dobra vila šapnula da bi mogao do četvrtka stići. Iako možda i nije bila vila nego je to bilo zbog temperature i prehlade koja me ovih dana ubijala, doslovno sam bubrege iskašljao..Jesensko krštenje..
Niko-amazing. Genijalno, nemam riječi..
Skida se dvd Gorge 2005, 2 weeks, 5 days remaining...
I skinuo sam Into the blue film, da Into the blue iako sam htio Into the wild i polakomio se...Bio sam malo iznenađen kad se pojavila Đesika Alba u bikiniju, al nije frka...Into the wild se traži, jel ima netko da ga je možda našao na torentima? Ja sam našao jedog, ali ekipa kaže da je fuš i da se ne skida...
PozdrafDeath or glory!0 -
Imam par pitanja u vezi s mccready-evim trzalicama. ko to proizvodi i jel ima gdi za kupit. moj buraz je kupil od stevea vaia pa me zanima jel ima i od mikea.
Nasao sam na ebayu ulovljenu na koncertu a ne znam kolko je to sigurno kupovat0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads