Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
aaaa ne mozes mi to radit.. postat u isto vrijeme kao i ja.. bas sam mogao ispast koristanOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
dolazim i ja sutra u tvornicu. c u0
-
upravo nabavio: Boxer, Cherry Tree EP, The National, Alligator...
s cim poceti?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:upravo nabavio: Boxer, Cherry Tree EP, The National, Alligator...
s cim poceti?
Ja bih od najboljeg: Alligator (predzadnji), pa onda Boxer (zadnji).:)
Veli elcielo i da na koncertima sviraju najviše stvari sa zadnja dva albuma.
Ja sam ostale dobio na gledanju Imidža i pomalo ih slušam, ali čini se da su ova dva zadnja ipak najbolja.
Now playing: Soundgarden - Down the Upside (1996)0 -
poslusao The National album i malo mi je dosadnjikav... sad slušam Boxer i puno mi je bolji... ajmo daljeStanding on a hill, staring at a mountain...0
-
Ima li tko nešto od BRAD, kako to zvući??
Naručio sam jedan pa me zanima jeli 12 dolara dobro uloženihCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Ima li tko nešto od BRAD, kako to zvući??
Naručio sam jedan pa me zanima jeli 12 dolara dobro uloženih
meni su oni prilicno slusljivi... onak, lagani rock... koji si uzeo? Interiors ili onaj prvi, zaboravio ime..Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
karte za večerašnji koncert Pipsa i Let 3 u Tvornici su u prodaji. Ja ih kupio oko podneva.
Zvao sam ujutro Tvornicu da provjerim kad će biti karata i teta mi veli da su jučer popodne stigle.
I tak... ko misli ići neka krene po kartoline, da ne bi večeras bilo nismo znali!0 -
ja imam zadnja 3 od the national, i skroz su mi ok, iako mi je sad songs for dirty lovers najsporiji i najmanje se vrtio..
a sad od itw:
sta mislite, hoce li pj svirat na nekom od slijedecih koncerata koju stvar? ili ed sam kad izadje nakon encore breaka s ukulelama?!?! meni je long nights predobra (izmedju ostalih).. ili hard sun da cijeli bend pri kraju odsvira? ha? ha?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:sta mislite, hoce li pj svirat na nekom od slijedecih koncerata koju stvar? ili ed sam kad izadje nakon encore breaka s ukulelama?!?! meni je long nights predobra (izmedju ostalih).. ili hard sun da cijeli bend pri kraju odsvira? ha? ha?
ne znam za uživo sviranje, jer ako nisu svirali ništa od brad, 3fish i sl, brijem da neće ni ovo... :( ali slažem se s tobom za long nights... definitvno mi je to naj pjesmica... hard sun je super, bravo, ali nije edova pa ne ulazi na taj način u konkurenciju....
ej masni, koji broj majica ti nosiš?... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
siljo wrote:meni su oni prilicno slusljivi... onak, lagani rock... koji si uzeo? Interiors ili onaj prvi, zaboravio ime..
Onaj prvi....da počnemo iz početkabaš me zanima
Jeli slično 3FISH??CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Onaj prvi....da počnemo iz početka
baš me zanima
Jeli slično 3FISH??
onaj prvi je BAYLEAF i meni je super...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:ne znam za uživo sviranje, jer ako nisu svirali ništa od brad, 3fish i sl, brijem da neće ni ovo... :( ali slažem se s tobom za long nights... definitvno mi je to naj pjesmica... hard sun je super, bravo, ali nije edova pa ne ulazi na taj način u konkurenciju....
ej masni, koji broj majica ti nosiš?
L uglavnom.. iako L nije brojako su neke vece, mozda M..
and why, if i may ask?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
upravo bila u tvornici kupit karte i uhvatila sam kraj soundchecka pipsa..(teroriste)....:)
ah i što se tiče national...meni je definitvno boxer najdraži trenutno ali ovisi o raspoloženju...
a into the wild nekako preferiram slušat u komadu...nekako mi je to sve ko jedna velika pjesma...i sumnjam da će to svirat na pj koncertima...možda eventualno ed na nekom presetu...
i nabavih novi radiohead...nije mi baš nešto previše sjeo nakon prvog slušanja al imam neki feeling da bude...
c uI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
jurasica wrote:onaj prvi je BAYLEAF i meni je super...
Jebiga onda nisam tajWelcome to discovery park sam uzeo????
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
ne bayleaf je stoneov solo album....
prvi bradov je ja mislim shame...welcome to discovery park je ja mislim treći...I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
jel se zna već kolko budu karte za the national?
već ih neko vrijeme pokušavam nabaviti. uspela sam skinut samo par pjesmi prek
lime wirea... torrente ne mogu skidat u domu. ima ko kakav prijedlog?
vidimo se u tvornici. ako bude još karti... :rolleyes:0 -
i opet nova stranica...0
-
lestes wrote:jel se zna već kolko budu karte za the national?
već ih neko vrijeme pokušavam nabaviti. uspela sam skinut samo par pjesmi prek
lime wirea... torrente ne mogu skidat u domu. ima ko kakav prijedlog?
Karte su po 80 kn kol'ko sam ja načuo.. A za ovo drugo, imam ja jedan prijedlog jer sam nedavno uploadao sve njihove albume na net...Imaš pm jza koju minutu
Naravno ako i nekom drugom treba, feel free javiti mi..Death or glory!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads