Iva:
Rockin' In The Free World - Crazy Mary - Za bilo koji od ova dva bih mogla 'preživjeti' da ispadne najbolji cover, ali uz svo dužno poštovanje Crown of Thorns, mislim da si ipak moramo priznati da je on onak malo sretno dijete ždrijeba i ponekih glasača koji su ponekad presudili. Ali, as the French say, c'est la vie!
moji glasovi su:
Crazy Mary
I Believe In Miracles
Crown Of Thorns je najprije u društvu s Masters Of War i Throw Your Arms Around Me prilično uvjerljivo pobijedio, a ta grupa baš i nije bila lagana.
Onda u osmini finala izbacuje Let My Love Open The Door - OK, tu je ždrijeb bio naklonjen prozvanoj komoziciji, ali to je i zaslužila osvojivši prvo mjesto u grupi.
Onda prilično uvjerljivo izbacuje Sonic Reducer koja je u prethodnom krugu pobijedila "Timeless Melody", jednoga od pritajenih favorita.
Ako slučajno uđe u finale preko I Believe In Miracles, onda to stvarno više nije čudo, a bome ni ždrijeb...
A što se tiče ponekih glasača, upravo oni odlučuju tko će pobijediti, a tko izgubiti, zar ne?
Zaključujem da je u ovakvoj igri ipak ždrijeb bitan, jer po meni je Baba i Rakin u prošlom krugu bilo "finale prije finala"! (ovo sam samo iznio da poništim svoju teoriju) :D
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
Iva: nema frke, cijeni se tvoja spremnost na nuđenje dubljih analiza u svakom trenutku, kad bilo tko osjeti potrebu za njima!
jedino kaj sam ja skužila da puno ljudi još uvijek glasa za Crown of Thorns, a volju naroda treba poštovati. who am i to say otherwise...zato odustah...
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
http://www.youtube.com/watch?v=j_zPXtaGTQs
prica je o kaubojima ja mislim (ako se dobro sjecam s koncerta)..
a da i ne znate gdje je nasao inspiraciju za pjesmu, definitivno se osjeti..
meni prejaka stvar.. pogotovo dio oko minute i deset negdje.. kvazi refrencic neki.. (0:55-1:30 prvi put)
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
skidam bootove iz 2000. i trenutno jaaaako zavidim jurasici na katowice 2 :( release,
smile i sleight of hand su mi dovoljan razlog, al ima ih još! eh da sam bar starija :(
kad danas vec tolko oftopicharimo evo i pjesmuljak koji mi se ful svidio iz filma Juno (skroz dobar film!) - All I Want Is You - Barry Louis Polisar - smijesna muzikica al totalno guuba rijeci...a dobro, malo je onak, za curice (beware kuuul people!) + shpica od filma. good mood guaranteed!
Comments
I Believe In Miracles
Crown Of Thorns je najprije u društvu s Masters Of War i Throw Your Arms Around Me prilično uvjerljivo pobijedio, a ta grupa baš i nije bila lagana.
Onda u osmini finala izbacuje Let My Love Open The Door - OK, tu je ždrijeb bio naklonjen prozvanoj komoziciji, ali to je i zaslužila osvojivši prvo mjesto u grupi.
Onda prilično uvjerljivo izbacuje Sonic Reducer koja je u prethodnom krugu pobijedila "Timeless Melody", jednoga od pritajenih favorita.
Ako slučajno uđe u finale preko I Believe In Miracles, onda to stvarno više nije čudo, a bome ni ždrijeb...
A što se tiče ponekih glasača, upravo oni odlučuju tko će pobijediti, a tko izgubiti, zar ne?
Zaključujem da je u ovakvoj igri ipak ždrijeb bitan, jer po meni je Baba i Rakin u prošlom krugu bilo "finale prije finala"! (ovo sam samo iznio da poništim svoju teoriju)
Crown Of Thorns
Bio sam prebrz na "reply"-u...
Rockin' In The Free World
I Believe In Miracles
- Marlene Dietrich
jedino kaj sam ja skužila da puno ljudi još uvijek glasa za Crown of Thorns, a volju naroda treba poštovati. who am i to say otherwise...zato odustah...
I Believe In Miracles
:S
419 352
I Believe In Miracles
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
I Believe In Miracles
"omg, this ed alleyne-johnson, omg
ed alleyne-johnson omg
this ed alleyne-johnson omg
http://www.youtube.com/watch?v=1VEXrXAoIWI&feature=related
eto i neila je obradio.. ja ne slusam puno younga pa ne znam jel ekšli njegovo ili ne, ali eto..
poslusao skoro sve sto ima na youtubeu, lik je zakon, nema sta..
ak je johnson prodao dusu vragu na onom raskrscu za dar sviranja gitare, onda je ovaj prodao za obrade na elektricnoj violini
I Believe In Miracles
meni najdraža 2 covera
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
WORD!
WOW!!!
Ovo je stvarno nevjerojatno.
pa ko da je 7 gitara a ne 3
evo nesto za dobro jutro:
http://www.youtube.com/watch?v=6lbvSBNLLoo
(ak mike zna sta radi, ovaj je bog)
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
I Believe In Miracles
...za mir u svijetu i sve to...
yees, veri najs
Crown Of Thorns
http://www.youtube.com/watch?v=j_zPXtaGTQs
prica je o kaubojima ja mislim (ako se dobro sjecam s koncerta)..
a da i ne znate gdje je nasao inspiraciju za pjesmu, definitivno se osjeti..
meni prejaka stvar.. pogotovo dio oko minute i deset negdje.. kvazi refrencic neki..
I Believe In Miracles
smile i sleight of hand su mi dovoljan razlog, al ima ih još! eh da sam bar starija :(
http://www.youtube.com/watch?v=20PQBtyfNZY&feature=related
Crown Of Thorns
Crown Of Thorns - I Believe In Miracles 6 - 12
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!