Pearl Jam in Zagreb!

13623633653673681290

Comments

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    killroy wrote:

U ovakvim trenucima mi je zao sta nemam bezobrazno puno para i sto nisam iskvareni bogatas...

@jurasica
    hahaha....totalno si zakon....svaka cast na izlijevu osjecaja....:)
    ak treba nekog napeglat....rado pripomognem :)

da...setlista....a jebat ga...uzalud trosit rijeci....ludjaci...eto sto!
    Bas da ludjaci. :D Zakon ludjaci.

Ste culi ovo??? Navodno da je Ed uzeo neku Svedjanku na stage, Ida, ne znam koja je ta. I pjevao joj Ledbettera. Plakala je jos dugo nakon toga. :o
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Hey, evo vratio sam se iz grada, čitam set listu i samo me to zanimalo LOVE REIGN OVER ME...valjda je bilo suđeno da je sviraju u Danskoj, ali tješim se da sam je cijelu i to dobro odslušao na soundcheck u Minchenu, onako iza vrata je zvučalo super mogu misliti kako je LIVE!!!
    Nažalost Laura mi nije uspijela kupiti poster :(

Njen komentar na koncert;
    definitivno drugačiji koncert od svih ostalih, da je bilo amazing... Ed nije bio pijan, Jeff da je bio lud ko šlapa... bile su familije poginulih i da je bilo very emotional!!!

Samo jednu stvar moram reći a to je nadajmo se bootlegu :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • cropdustress
    Hey, evo vratio sam se iz grada, čitam set listu i samo me to zanimalo LOVE REIGN OVER ME...valjda je bilo suđeno da je sviraju u Danskoj, ali tješim se da sam je cijelu i to dobro odslušao na soundcheck u Minchenu, onako iza vrata je zvučalo super mogu misliti kako je LIVE!!!
    Nažalost Laura mi nije uspijela kupiti poster :(

Njen komentar na koncert;
    definitivno drugačiji koncert od svih ostalih, da je bilo amazing... Ed nije bio pijan, Jeff da je bio lud ko šlapa... bile su familije poginulih i da je bilo very emotional!!!

Samo jednu stvar moram reći a to je nadajmo se bootlegu :D
    A zakon. Cuo si se s Laurom? :o Joj, jedva cekam da cujem sve sto je bilo od ljudi tamo :)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    da i ja dam obol ovom sad skoro pa svakidasnjem skupu maldih entuzijasta aka glazbenih kriticara :)

ako se bec bar necim moze pohvalit onda je to betterman na uvodu kao opener i eto taj samo 3 puta odsvirani jeremy (koji je bio jako glasan pred 50 000 ljudi) :D

ali jedva cekam da skupim bootove ovih 5-6 koncerata.. zvuci predobro..

mah
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Dirty Frankk
    A zakon. Cuo si se s Laurom? :o Joj, jedva cekam da cujem sve sto je bilo od ljudi tamo :)

Poslala mi je sms, kratki komentar. Navodno su zajebali merchandise nije bio na 10c ulazu, vjerovatno su dozvolili da se kupuje po 10 komada, puttana eva:mad:
    Sad ćeš vidjeti na ebay koliko ih je :mad:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    prvi poster na ebay-u je 190 dolara, majku mu .......:mad:
  • cropdustress
    prvi poster na ebay-u je 190 dolara, majku mu .......:mad:
    Ajde ajde, to je sad tako. bit ce bolje. sta je ovaj bolji od Dusseldorfa?
    Ne zaboravi da imas dva, uvijek mozes mijenjati za jedan ovaj ili nesto.
    Ovisnice :D hehe
  • cropdustress
    Hey, potato girl, ti si pitala za setlistu iz Londona, jelda?
    Evo linka gdje su slike iz Londona, pa pogledaj malo. setlista je u ovom drugom, negje, potrazi ;)
    druga stranica mislim da je.

http://www.facebook.com/album.php?aid=2586&l=4c2bd&id=500399631

http://www.facebook.com/album.php?aid=2587&l=17daf&id=500399631
  • Dirty Frankk
    http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=C509D3B57BC0EA33

Skinuo sam je i već pola sata je vrtim...:D:D

Sid, slike su super, hvala.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    masni wrote:
    ako se bec bar necim moze pohvalit onda je to betterman na uvodu kao opener i eto taj samo 3 puta odsvirani jeremy (koji je bio jako glasan pred 50 000 ljudi)

Cekaj malo...a Light Years i MFC. Kaj bi ja dao da sam to cuo...sigurno je zvucalo predobro
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    aaaaaaaa

kako genijalno zvuči LROM...ne mogu je prestat slušat

eto i RS mirror

http://rapidshare.com/files/39570130/Love_Reign_O_er_Me_-_26.06.07.mp3
    Death or glory!

• pajo
    Hej Sid:
    http://youtube.com/watch?v=tX6E2C-888A

Opet ulovljen tvoj trenutak sa Edom, pricekaj do 2. minute, cak se malo vidi i moment sa hlacama :)
  • Dirty Frankk
    that moment...legendarno, svaka čast Sid :D
    hej...je li mu majica doletila do bine, što je s majicom bilo??
  • pajo
    that moment...legendarno, svaka čast Sid :D
    hej...je li mu majica doletila do bine, što je s majicom bilo??
    Iva: majicu je bacila mikeu. :) nije ni čudo da je čovjek bacio u publiku svoju majicu u Kopenhagenu, sad ima našu žensku S, sad će sigurno samo u njoj brijati okolo...
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    gdje su fanviews?
    jesu li ljudi toliko pod dojmom da nitko (osim helen i onog simpa izraelca) nije mogao napisati kako je bilo?
    želim DETALJE... želim edov govor od riječi do riječi... želim filmiće... i tak...
  • cropdustress
    Da, i ja isto zelim cuti SVE. Valjda se ljudi jos oporavljaju. Koja noc! Vau.
    Sto su samo Helen i Einat napisale :eek: A bilo je toga jos. Ona dobila tamburin, Einat jaknu, cak ih je srela nakon koncerta :eek:, Barbara Mikeovu majicu, a tek ona cura na popzornici kojoj je pjevao...mislim da se ja ne bih oporavila od toga tako brzo :o

E da, hvala za filimic, Iva i Pajo. Zakon je :D Oh, Ed, ste vidjeli? :D
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    E da, hvala za filimic, Iva i Pajo. Zakon je :D Oh, Ed, ste vidjeli? :D

sid, što ti kaže ed prije nego se potapša po srcu?
  • cropdustress
    elcielo wrote:
    sid, što ti kaže ed prije nego se potapša po srcu?
    CROATIA! :)
    Koji look i smile :o
  • cropdustress
    Slusam Love Reign Over Me od sinoc.
    Zanimljivo.
    Ne znam, mozda sam ja prekriticna, al ipak im je ovo prvi put, pa mogu samo reci da ne zvuci lose. Pocetak mi se cini da malo steka :o Ova sredina je dobra i sve ostalo. al mogu mislit kako im je bilo svirati to tamo i Edu pjevati prvi put. :o

Jos ce oni to svirati na sljedecoj turneji pa cemo mi cut jos bolju, ispeglanu verziju. Da, da, samo se ti tjesi, Sid :D

Ovaj Mike solo je super, jel to Mike ili Stone :D

A tek Edov scream...
  • Hvala na lijepim rječima!
    Jel zna netko čija je ovo pjesma. Piše Pearl Jam i Alice in Chains al neki govore da nije. Uglavnom pjesma je zakon

http://www.youtube.com/watch?v=3SLV6LEZbLI