Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Blak0
-
AliveDeath or glory!0
-
ja ovo više ne mogu čitati pa sam se bacila na puno svrsishodnije stvari... gledanje dr. housea i reži me...
danas je to moja realnost... sutra idem gledati oceans 13 i tak... jedva čekam da kod nas dođe film reign o'er me... jel zna netko nešto o tome?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:ja ovo više ne mogu čitati pa sam se bacila na puno svrsishodnije stvari... gledanje dr. housea i reži me...
danas je to moja realnost... sutra idem gledati oceans 13 i tak... jedva čekam da kod nas dođe film reign o'er me... jel zna netko nešto o tome?
I da, ja se isto pitam sto je s tim filmom kod nas
Bilo bi super kad bi dosao sad negjde u kina pa da ga idemo
zajedno svi pogedat"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Tek sad skontao da su Jeremy-a odsvirali na samo 3 od 9 koncerata dosad..Katowice, Beč i ScheeselDeath or glory!0
-
Izgleda da je Better Man na pocetku drugog encorea0
-
keep on rockin'Death or glory!0
-
jurasica wrote:jedva čekam da kod nas dođe film reign o'er me... jel zna netko nešto o tome?
Release dates Europe:
Deutschland | Germany 16-Aug-07
España | Spain 29-Jun-07
Italia | Italy 07-Sep-07
Sverige | Sweden 13-Apr-07
United Kingdom 20-Apr-07
Pretpostavljam (i toplo se nadam) da će onda i kod nas uskoro...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
i YL
pretpostavljam da je to to...Viva la spam
sad si složit isti ovaj set za slušanje prije spavanja
uglavnom, čekam slike i jubito filmiće, pogotovo ovaj Ed's speech about coming back to DenmarkDeath or glory!0 -
Eto ga sve skupa
Soundcheck: Breakerfall, Light Years, Love Boat Captain, Hard to Imagine, Man of the Hour, Love Reign O'er Me
Preset: Throw Your Arms Around Me (Ed solo)
Main set: Long Road, Corduroy, Why Go, Do The Evolution, In Hiding, Love Boat Captain, Love Reign O'er Me, Severed Hand, Light Years, Marker In The Sand, Given To Fly, Breath, I Am Mine, Elderly Woman, Hard To Imagine, Life Wasted, Porch
First encore: No More (Ed solo), Worldwide Suicide, Down, Once, Black, Alive
Second encore: Better Man, Rockin' In The Free World, Yellow Ledbetter0 -
pajo wrote:Eto ga sve skupa
Soundcheck: Breakerfall, Light Years, Love Boat Captain, Hard to Imagine, Man of the Hour, Love Reign O'er Me
Preset: Throw Your Arms Around Me (Ed solo)
Main set: Long Road, Corduroy, Why Go, Do The Evolution, In Hiding, Love Boat Captain, Love Reign O'er Me, Severed Hand, Light Years, Marker In The Sand, Given To Fly, Breath, I Am Mine, Elderly Woman, Hard To Imagine, Life Wasted, Porch
First encore: No More (Ed solo), Worldwide Suicide, Down, Once, Black, Alive
Second encore: Better Man, Rockin' In The Free World, Yellow Ledbetter
Iva: Uf. predobra setlista! Very nice. Me like.Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Jako dobra setlista...
Pozdrav svima, počinje mi Seinfeld...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
cropdustress wrote:Bilo bi super kad bi dosao sad negjde u kina pa da ga idemo
zajedno svi pogedat:D:D
i bok mojoj ivi, sad smo dvije hitchikerice na tuđim nickovima...0 -
i naravno, imamo majice i naše zastave, jel tak?
I svako malo spontano vičemo: Hrvatska!!
I onda poslije svi na prvi autobus za Rijeku i drugi dan tamo opet gledat isti film0 -
Hehe. zakon.
laku noc svima. ovo je zbilja super bilo. jedva cekam cuti kako je bilo ljudima tamo. ajde, fanviews"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Evo za laku noc nesto za naseg killroya:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=ADME:L:LCA:US:12&item=1901265518160 -
pajo wrote:Evo za laku noc nesto za naseg killroya:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=ADME:L:LCA:US:12&item=190126551816zakon. al skup sport.
ipak su posteri jeftiniji"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pajo wrote:Evo za laku noc nesto za naseg killroya:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=ADME:L:LCA:US:12&item=190126551816
:eek:
U ovakvim trenucima mi je zao sta nemam bezobrazno puno para i sto nisam iskvareni bogatas...
@jurasica
hahaha....totalno si zakon....svaka cast na izlijevu osjecaja....:)
ak treba nekog napeglat....rado pripomognem
da...setlista....a jebat ga...uzalud trosit rijeci....ludjaci...eto sto!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music