super mi je ona pjesma! nekaj predobro... baš sam se sjetila toga prije mjesec
dana i nikak nisam mogla naći na kompu...
wish me luck - ispit...
sid, super su slike nisam stigla komentirat. budem kad sve prođe...
A super super, ajde daj taj ispit pa cemo onda komentirat i pisat tu i sve.
a i vama ostalima su neki ispiti?
Iva: evo javljam se po 'naredbi' pajo je u susjednoj nam državi na seminaru pa ne može...
slike s koncerta i svi clipovi su fakat dobri... sad ovih dana puno slušam national (kao i svi vi ostali pretpostavljam), ali sam danas dok sam pjehe išla doma slušala Vic boot i već pri samom početku me uhvatilo da bih opet na neki njihov koncert...again, pretpostavljam da nam je tako svima...
a za edov glas je so true sve što ste rekli...the one and only...
E, da, funny story - Dobila sam novog cimera u uredu, dečko je par godina mlađi od mene, a k tome je iz Sarajeva pa je preskočio većinu muzike koja je bila popularna početkom 90-ih jer je bio izbjeglica. Anyway, pustila ja prije neki dan PJ, a čuješ njega 'e, pa taj tvoj pjevač ima isti glas kao i onaj iz onog benda koji je imao neki hit prije koju godinu'. 'Misliš na Creed?' pitam ja, a kaže on 'da, da, kao da kopira tog tipa!' Strgala sam se od smijeha, baš onako jedno 'što je bilo prvo, kokoš ili jaje' pitanje. Malo sam ga educirala (točnije, podviknula da taj momak kopira Eda, a ne Ed njega). Morala sam si odmah odslušat jednom ITW soundtrack da se smirim...
E, da, funny story - Dobila sam novog cimera u uredu, dečko je par godina mlađi od mene, a k tome je iz Sarajeva pa je preskočio većinu muzike koja je bila popularna početkom 90-ih jer je bio izbjeglica. Anyway, pustila ja prije neki dan PJ, a čuješ njega 'e, pa taj tvoj pjevač ima isti glas kao i onaj iz onog benda koji je imao neki hit prije koju godinu'. 'Misliš na Creed?' pitam ja, a kaže on 'da, da, kao da kopira tog tipa!' Strgala sam se od smijeha, baš onako jedno 'što je bilo prvo, kokoš ili jaje' pitanje. Malo sam ga educirala (točnije, podviknula da taj momak kopira Eda, a ne Ed njega). Morala sam si odmah odslušat jednom ITW soundtrack da se smirim...
Hahah, nisu svi Bosanci ko Edis i brat njegov. i ostala ekipa od tu
Al dobro si ga ti educirala, drugi put mu pusti malo Education
Svasta ce on nauciti, haha.
Pa ne po naredbi, ne morate se javljat, nego mi cudno da su svi odjednom nestali. :eek: Ili smo svi tu i pisemo, ili nema nikoga...
a danas ja sama sa sobom vise manje pricam, pa ono, da nije samo moj monolog tu...
PS da, ja sslusala danas the National, hehe. Jos filmica moram uploadat, nikako da to napravim. Ni sama nisam znala sto sam snimala, a sad to sve nekako stalno pjevusim od koncerta, pa sad albumi...
A Vic nisam neko vrijeme slusala, moram priznat. Trebam malo bootova slusat, al stalno neke druge bendove zadnje vrijeme, tu i tamo PJ al ne cijeli boot :eek:
Pauzica mala, al nije bed. Edvard i decki u mom srcu, bez brige
evo, da se i ja javim
sta se tice ispita, 5 ovaj tjedan, a sljedeci isto 5...i toliko o hnosu:)
super su one slike i clipovi sa koncerta
i da, nikad nisam cuo onu Edovu pjesmu:)...a ni necu do dalnjega, jer mi ne rade zvucnici:(
mi je moze neko poslat ili dat link da ju skinem da si je prebacim na ipod?:)
...the north is to south what the clock is to time...
419 352
E Vitkore, pazi, imam i tvojih slika onako krasnih
Kad to osvane na facebooku...hahaha
da ljudi tu ne bi mislili tko zna sto smo mi to slikali, to
smo po povratku iz Beca...ja sam otkrila Warp aplikaciju na mobu
i kad napravi sve one lude face od nekog lica. Krepavali smo od
smijeha onako pospani u onom paklenom vlaku, a ljudi bulje.
Stavit cu ja to na facebook, pa da malo vidite ovih dana
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Pilate (Yield)
Don't Gimme No Lip (Lost Dogs - CD 1)
W.M.A. (Vs.)
Soon Forget (Binaural)
Bugs (Vitalogy)
Parachutes (Pearl Jam)
Deep (Ten)
1/2 Full (Riot Act)
Habit (No Code)
Driftin' (Lost Dogs - CD 2)
10. mjesta
All Those Yesterdays (Yield)
Hold On (Lost Dogs - CD 1)
Rats (Vs.)
Gods' Dice (Binaural)
Satan's Bed (Vitalogy)
Unemployable (Pearl Jam)
Oceans (Ten)
Ghost (Riot Act)
Around The Bend (No Code)
Other Side (Lost Dogs - CD 2)
Parachutes (Pearl Jam)
Deep (Ten)
1/2 Full (Riot Act)
Soon Forget (Binaural)
Pilate (Yield)
Habit (No Code)
W.M.A. (Vs.)
Bugs (Vitalogy)
10. mjesta
Oceans (Ten)
Satan's Bed (Vitalogy)
Rats (Vs.)
Ghost (Riot Act)
Unemployable (Pearl Jam)
Gods' Dice (Binaural)
... I surfaced and all of my being was enlightened...
hehe
evo, otvorio sam...Hard Sun:)
samo sad trebam cekat da mi prihvate account
Hard Sun?
Na facebooku najcesce ljudi upisu pravo ime i prezime, jako rijetko
neki nadimak tako.
Myspace je vise za to, al ionako ne valja. Facebook je pravi, rula hahaha
nije da mi je drago, ali opet se moram vratit na politiku....kako rekoh, vec ce se oni dogovorit i podijelit svoje foteljice...pa upravo su poceli dogovori, ucjene i ne znam sta vec ne...ovaj se proglasava pobjednikom prvi dan, sad mu se gace tresu, ovaj drugi govori jedno sinoc, da bi jutros okrenuo plocu na drugu stranu jer je vjerovatno toliko zeljan vlasti da ce pristat na bilo koju ucjenu....vjerujte da mi je u ovoj nasoj politici jedini korektan i ljudski potez napravio pokojni racan kad je odmah nakon nesluzbenih rezultata priznao poraz...da su barem svi takvi, pa da nas barem rjese ovog zauzimanja medijskog prostora...kao da nije bilo u izbornoj kampanji, sad se jos moraju mjesec dana natezat...zlo mi je od svega!!
nije da mi je drago, ali opet se moram vratit na politiku....kako rekoh, vec ce se oni dogovorit i podijelit svoje foteljice...pa upravo su poceli dogovori, ucjene i ne znam sta vec ne...ovaj se proglasava pobjednikom prvi dan, sad mu se gace tresu, ovaj drugi govori jedno sinoc, da bi jutros okrenuo plocu na drugu stranu jer je vjerovatno toliko zeljan vlasti da ce pristat na bilo koju ucjenu....vjerujte da mi je u ovoj nasoj politici jedini korektan i ljudski potez napravio pokojni racan kad je odmah nakon nesluzbenih rezultata priznao poraz...da su barem svi takvi, pa da nas barem rjese ovog zauzimanja medijskog prostora...kao da nije bilo u izbornoj kampanji, sad se jos moraju mjesec dana natezat...zlo mi je od svega!!
kud ide ovaj svijet??
Gle stari, to ti je politika! Ne bi ni Račan priznao poraz da nije bio toliko očit. Bavljenje politikom na tom nivou (a u biti na bilo kojem) podrazumijeva želju za vlašću, tako da sve ovo kaj se događa i nije baš tako čudno.
A ovakva situacija nije nepoznata ni u demokratskim državama koje imaju puno više "demokracije u nogama" nego mi!
Sve u svemu - ja se tu ništa previše ne čudim!
kud ide ovaj svijet??
slažem se... ovo je katastrofa... cijeli dan im majčicu spominjem....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Ne bi ni Račan priznao poraz da nije bio toliko očit.
pa da se u tom slucaju pitalo npr. pusicku ona ne bi priznala poraz nego bi se isla natezat sa sastavljanjem vlade ko ovi danas...zalosno je sto se ona jos dan danas nije s tim pomirila i smatra da je to velika racanova greska....
ma necu vise o tome jer mi dize tlak, a to nije dobro za moje zdravlje
pa da se u tom slucaju pitalo npr. pusicku ona ne bi priznala poraz nego bi se isla natezat sa sastavljanjem vlade ko ovi danas...zalosno je sto se ona jos dan danas nije s tim pomirila i smatra da je to velika racanova greska....
Ali daj mi samo reci jedan jedini razlog zašto bi Milanović trebao priznati poraz???
Frajer ima mogućnost okupiti većinu u Saboru i to pokušava, zar ne!?! isto to pokušava i Sanader... i to je to. Politika!
Izoliraj se i nemoj to pratiti! :);)
Bolje glasaj na našim izborima! Simpatični su, slušaš PJ i sve je super! A i dok glasaš, ne razmišljaš o OVIMA!
Ja ovo prvi put vidim i čujem, poezija sa Ten session-a
Ed još bolje zvući kad prića...da bog ima glas zvučao bi kao Ed.
Oprostite ali ja ne mogu sebi doći...............................
Meni je ovo također prvi put da čujem tu stvar... Prekrasno nešto...
Niko, ovo si jako lijepo rekao - da Bog ima glas, zvučao bi kao Ed... Couldn't agree more...
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
Comments
a i vama ostalima su neki ispiti?
slike s koncerta i svi clipovi su fakat dobri... sad ovih dana puno slušam national (kao i svi vi ostali pretpostavljam), ali sam danas dok sam pjehe išla doma slušala Vic boot i već pri samom početku me uhvatilo da bih opet na neki njihov koncert...again, pretpostavljam da nam je tako svima...
a za edov glas je so true sve što ste rekli...the one and only...
E, da, funny story - Dobila sam novog cimera u uredu, dečko je par godina mlađi od mene, a k tome je iz Sarajeva pa je preskočio većinu muzike koja je bila popularna početkom 90-ih jer je bio izbjeglica. Anyway, pustila ja prije neki dan PJ, a čuješ njega 'e, pa taj tvoj pjevač ima isti glas kao i onaj iz onog benda koji je imao neki hit prije koju godinu'. 'Misliš na Creed?' pitam ja, a kaže on 'da, da, kao da kopira tog tipa!'
Hahah, nisu svi Bosanci ko Edis i brat njegov. i ostala ekipa od tu
Al dobro si ga ti educirala, drugi put mu pusti malo Education
Svasta ce on nauciti, haha.
Pa ne po naredbi, ne morate se javljat, nego mi cudno da su svi odjednom nestali. :eek: Ili smo svi tu i pisemo, ili nema nikoga...
a danas ja sama sa sobom vise manje pricam, pa ono, da nije samo moj monolog tu...
A Vic nisam neko vrijeme slusala, moram priznat. Trebam malo bootova slusat, al stalno neke druge bendove zadnje vrijeme, tu i tamo PJ al ne cijeli boot :eek:
Pauzica mala, al nije bed. Edvard i decki u mom srcu, bez brige
sta se tice ispita, 5 ovaj tjedan, a sljedeci isto 5...i toliko o hnosu:)
super su one slike i clipovi sa koncerta
i da, nikad nisam cuo onu Edovu pjesmu:)...a ni necu do dalnjega, jer mi ne rade zvucnici:(
mi je moze neko poslat ili dat link da ju skinem da si je prebacim na ipod?:)
419 352
Što se tiče ispita, nećemo o tome
Evo link za skinuti tu pjesmu, ako kome treba...
Sid, pobogu kakva ti je to profile pic na facebooku
Furam se na Sandru Dabo :cool:
btw, aj da i ja otovrim profile na fejs buku...al di moram ic, sta napravit?:)
419 352
tamo odi i sve ces skuzit, mlad si, nije tesko
Kad to osvane na facebooku...hahaha
da ljudi tu ne bi mislili tko zna sto smo mi to slikali, to
smo po povratku iz Beca...ja sam otkrila Warp aplikaciju na mobu
i kad napravi sve one lude face od nekog lica. Krepavali smo od
smijeha onako pospani u onom paklenom vlaku, a ljudi bulje.
Stavit cu ja to na facebook, pa da malo vidite ovih dana
Daj, daj
Kad će sljedeće kolo natjecanja naše igrice? Fali mi mazohizma u zadnje vrijeme...
evo, otvorio sam...Hard Sun:)
samo sad trebam cekat da mi prihvate account
419 352
Čekam masnog da još popravi kaj je zezno!
I onda ide slijedeći krug!
tejk a luk
genijalno
Aj kil ju
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
sorry ekipa, sutra se javim, nemam danas komp..
Oh please let me sleep its Christmas time
2. Glorified G (Vs.) - 289
3. I'm Open (No Code) - 254
4. Bee Girl (Lost Dogs) - CD 2 - 230
5. Get Right (Riot Act) - 224
6. Wasted Reprise (Pearl Jam) - 216
7. Bu$hleaguer - Riot Act - 216
8. Rival (Binaural) - 214
9. Brother (Lost Dogs) - CD 2 - 201
10. Evacuation (Binaural) - 198
11. Hitchhiker (Lost Dogs) - CD 1 - 192
12. Mankind (No Code) - 189
13. Push Me, Pull Me (Yield) - 183
14. All Night (Lost Dogs - CD 1) - 172
15. Whale Song (Lost Dogs - CD 1) - 170
16. Arc (Riot Act) - 147
17. In the Moonlight (Lost Dogs - CD 1) - 144
18. Sweet Lew (Lost Dogs) - CD 2 - 137
19. Help Help (Riot Act) - 122
20. Gremmie Out of Control (Lost Dogs - CD 1) - 118
21. Untitled (Yield) - 117
22. Aye Davanita (Vitalogy) - 73
23. Pry, To (Vitalogy) - 65
24. Hey Foxy... (Vitalogy) - 26
Pogledajte zadnja tri mjesta! Zaista ne znam kaj su im te pjesme trebale - ma baš za ništa!
11. mjesta
10. mjesta
11. mjesta
Pilate (Yield)
W.M.A. (Vs.)
Soon Forget (Binaural)
Bugs (Vitalogy)
Parachutes (Pearl Jam)
Deep (Ten)
1/2 Full (Riot Act)
Habit (No Code)
10. mjesta
Rats (Vs.)
Gods' Dice (Binaural)
Satan's Bed (Vitalogy)
Unemployable (Pearl Jam)
Oceans (Ten)
Ghost (Riot Act)
Parachutes (Pearl Jam)
Deep (Ten)
1/2 Full (Riot Act)
Soon Forget (Binaural)
Pilate (Yield)
Habit (No Code)
W.M.A. (Vs.)
Bugs (Vitalogy)
10. mjesta
Oceans (Ten)
Satan's Bed (Vitalogy)
Rats (Vs.)
Ghost (Riot Act)
Unemployable (Pearl Jam)
Gods' Dice (Binaural)
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Na facebooku najcesce ljudi upisu pravo ime i prezime, jako rijetko
neki nadimak tako.
Myspace je vise za to, al ionako ne valja. Facebook je pravi, rula hahaha
kud ide ovaj svijet??
tko je sve od naših na fejsbuku?
dajte se pls dopišite da ne moram tražiti po forumu, pls... ja isto jesam negdje... javim....
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
ima vas više!! al brijem da si ti ona bez slike i bez frendova. sam u pravu? da ne dodam krivu
Gle stari, to ti je politika! Ne bi ni Račan priznao poraz da nije bio toliko očit. Bavljenje politikom na tom nivou (a u biti na bilo kojem) podrazumijeva želju za vlašću, tako da sve ovo kaj se događa i nije baš tako čudno.
A ovakva situacija nije nepoznata ni u demokratskim državama koje imaju puno više "demokracije u nogama" nego mi!
Sve u svemu - ja se tu ništa previše ne čudim!
slažem se... ovo je katastrofa... cijeli dan im majčicu spominjem....
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Ali daj mi samo reci jedan jedini razlog zašto bi Milanović trebao priznati poraz???
Frajer ima mogućnost okupiti većinu u Saboru i to pokušava, zar ne!?! isto to pokušava i Sanader... i to je to. Politika!
Izoliraj se i nemoj to pratiti!
Bolje glasaj na našim izborima! Simpatični su, slušaš PJ i sve je super! A i dok glasaš, ne razmišljaš o OVIMA!
Meni je ovo također prvi put da čujem tu stvar... Prekrasno nešto...
Niko, ovo si jako lijepo rekao - da Bog ima glas, zvučao bi kao Ed... Couldn't agree more...