asfo:
"dobar večer Zagreb...!"
Kako smo snih i ja zvisili do sada za nekoliko koncerata sa turneje i po domaćim festivalima, baš sam se poželila izlazaka!
Nego, dajte pišite (nisam u toku) kakav miting, koji utorak i kada? Ak Janku prođu kozice, we'll be there!
Evo, muž mi je kupil pivu pa i ja čekam striming
asfo:
"dobar večer Zagreb...!"
Kako smo snih i ja zvisili do sada za nekoliko koncerata sa turneje i po domaćim festivalima, baš sam se poželila izlazaka!
Nego, dajte pišite (nisam u toku) kakav miting, koji utorak i kada? Ak Janku prođu kozice, we'll be there!
Vratija se Šime!
Iva: woohooo, još jedna hitchikerica na muževom nicku! gubica!
u utorak imamo pripremni miting, a onda 10.7. bi trebao biti veći miting tj. oba mogu biti jednako velika samo jedan s dubrovačkim izaslanikom jedan s rječkom delegacijom
S obzirom na vodene kozice, ovaj utorak niš, nemrem dete ostaviti tak tufnjasto... koza na kozi...
A slijedeći može, "gospođo, koja je vaša lokacija"? Parkić narkić? u koju uru?
Hvala unaprijed, nadam se da moje pismo nećete baciti u koš...
Iva: no comment... vjerojatno biste ga obojica jako rado i dulje gledali samo da možete...
ja bih na ovo dodala - samo da nas nema u blizini...
žestoka je konkurecija...
nego, da malo oftopičarim - ma jeste čuli vi ove laži i objede o najljepšem mi potencijalnom priležniku, wentworthu milleru iz serije zakon braće, da je, zamislite, gej... o bože me sačuvaj!!! i da je vlatka varala đikana odn. da je na vrijeme našla drugog i boljeg partnera...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
nego, da malo oftopičarim - ma jeste čuli vi ove laži i objede o najljepšem mi potencijalnom priležniku, wentworthu milleru iz serije zakon braće, da je, zamislite, gej... o bože me sačuvaj!!!
Wentworth nije gej... I object!
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
nego, da malo oftopičarim - ma jeste čuli vi ove laži i objede o najljepšem mi potencijalnom priležniku, wentworthu milleru iz serije zakon braće, da je, zamislite, gej... o bože me sačuvaj!!! i da je vlatka varala đikana odn. da je na vrijeme našla drugog i boljeg partnera...
juras, prestani se zahebavat, imas mail... nema na cemu
nego jeste skuzili na corduroy...u jednom dijelu poptuno prestanu svirat gitare i cuju se samo bubnjevi i bass...:)
to je novost cini mi se...dobro zvuci...
nego jeste skuzili na corduroy...u jednom dijelu poptuno prestanu svirat gitare i cuju se samo bubnjevi i bass...:)
Comments
Evo kaj su rekli:
Hi,
Sorry, currently there are no plans to release bootlegs for the 2007 tour.
Should that change in the future we'll be sure to notify our fans.
Best,
10c
Znači ima šanse u budućnosti.
Idem ja sad gledat PEARL JAMA!!!!!!!!!!!
tako se to radi!
mi ovdje svi nešto nagađamo, a samo treba pitati na pravom mjestu!
"dobar večer Zagreb...!"
Vratija se Šime!
jeee, i asfo je tu.
meet-up je ovaj utorak, a kad, ovisi o nikinom avionu.
ali, meet-up je i onaj sljedeći utorak, a kad, ovisi o sidinom busu
ispravite me ak sam nešto fulala
nisi niš fulala, ana
u utorak imamo pripremni miting, a onda 10.7. bi trebao biti veći miting
kad već citiraš, navedi i autora
S obzirom na vodene kozice, ovaj utorak niš, nemrem dete ostaviti tak tufnjasto... koza na kozi...
A slijedeći može, "gospođo, koja je vaša lokacija"? Parkić narkić? u koju uru?
Hvala unaprijed, nadam se da moje pismo nećete baciti u koš...
the waiting drove me maaaad...
nego, setlista: go, animal, brain of j., wws
nego, da malo oftopičarim - ma jeste čuli vi ove laži i objede o najljepšem mi potencijalnom priležniku, wentworthu milleru iz serije zakon braće, da je, zamislite, gej... o bože me sačuvaj!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Wentworth nije gej... I object!
do sada:
Go
Animal
Brain Of J.
World Wide Suicide
Once
Dissident
Do The Evolution
Gods´ Dice
Gledaj direktno sa stranice!
ma totalno se lsažem... čak sam kupila i zadnji OK gdje je izašao njegov poster.... netko kupuje postere od PJ a neki od glumaca...
nego, da kažem nešto u vezi sa ovim zbog čega smo sada svi tu... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
juras, prestani se zahebavat, imas mail... nema na cemu
kao da sam tamo
e, malo vas sad mrzim jer ne mogu gledat
Odem na njihovu stranicu, kliknem live streaming i opet me nekak baci na Windows Media Player i steka, a ja ne znam kaj radim krivo! Grrr!
Go
Animal
Brain Of J.
World Wide Suicide
Once
Dissident
Do The Evolution
Gods´ Dice
Corduroy
Small Town
Why Go
Given To Fly