Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
aj pishite nekaj dosadno mi na faksu...one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
Iva: evo, pišem po naredbi, i meni je dosadno na poslu, tj. ne bi mi trebalo biti, ali mi se ne da raditi pa mi je
anyway, mogli bi sad opalit neki meet-up možda ovaj vikend da se dogovorimo kamo i kako će tko
dotad bi meni striček iz Urban Travela trebao javiti za bus pa ćemo imati i taj info
kaj velite ostali?
za ekipu van zgb možemo relayat meeting nekako0 -
pajo wrote:Iva: evo, pišem po naredbi, i meni je dosadno na poslu, tj. ne bi mi trebalo biti, ali mi se ne da raditi pa mi je
anyway, mogli bi sad opalit neki meet-up možda ovaj vikend da se dogovorimo kamo i kako će tko
dotad bi meni striček iz Urban Travela trebao javiti za bus pa ćemo imati i taj info
kaj velite ostali?
za ekipu van zgb možemo relayat meeting nekako
Ivi i meni odgovara nedjelja... zapravo, za Ivu sam 90% siguran, ali ne bi trebalo biti bed... ima se o cemu pricati... za ekipu koja ide i u katowice i u london, trebalo bi vidjeti da li mozemo uskladiti želje oko boravka u poljskoj i engleskoj... poljska je predobra i super je kaj postoje letovi za london iz katowica, krakowa, varšave i gdanska
plenti of posibilitis
i da... lovimo 5000. post... imate tremu? ja daStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Na hardu sam iskopala par pjesmica koje bi vas možda mogle zanimat... Skinuto s Ramones Tribute albuma "We're A Happy Family"...
Eddie Vedder & Zeke "I Believe In Miracles"
http://www.box.net/public/zl45vyfzmf
Eddie Vedder & Zeke "Daytime Dilemma (Dangers Of Love)"
http://www.box.net/public/vst3hoan5l
Jeste se odmorili od klikanja?Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
Iva: ne znam baš za umor od klikanja, ali mi je desni kažiprst malo utrnuo i boli, a još smo klikali udvoje, ne mogu ni zamisliti kako su se tek izmučili oni koji su sami klikali... ali no pain no gain...0
-
pas mater.. znao sam da ce biti tako.. tako je bilo i prosle godine (pocelo je sa saptajima, pa malo glasnije glasine, pa objava, pa 6 mjeseci konstantnog tipkanja na forumu)...
ponavlja se..
ispravak : neka se ponoviOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
killroy wrote:
wow! totalno me ovo obradovalo!možda ipak sve dobro završi
za munchen u subotu kupujem kartu
0 -
sta nisi rekla da imas frendicu koja ti zivi gore? pa nek ti ona ubode na redovnoj prodaji.. jos ces i jeftinije prociOh when I was a kid oh how magic it seemed
pa kako sad stvari stoje, cekam objavu za 10 dana
mislim da mi pare nece dopustiti puno.. italija ili neka nova opcija.. ma sve je jos otvoreno..
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Da se malo maknemo od aktualnih tema, za obljetnicu evo repost prvog posta od tinne:
"(i havent been here so long, i had problems with my comp...)
i read yesterday that the organisation which will bring eros ramazzotti to belgrade negotiates with pearl jam about the same thing!
if they accept the offer, the concert will be in june 2006!
i`ve been waiting for that so long..."
Congratulations to all!!!0 -
nda... sad nervoza sljedećih desetak dana0
-
pajo wrote:Da se malo maknemo od aktualnih tema, za obljetnicu evo repost prvog posta od tinne:
"(i havent been here so long, i had problems with my comp...)
i read yesterday that the organisation which will bring eros ramazzotti to belgrade negotiates with pearl jam about the same thing!
if they accept the offer, the concert will be in june 2006!
i`ve been waiting for that so long..."
Congratulations to all!!!
je, je, skupilo se postova... dosli neki novi ljudi, neki stari se nazalost izgubili...
šalu na stranu, Krakow izgleda superStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Slika sa lijepim pogledom na floor Wembley Arene:
http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=369316711&size=l0 -
pajo wrote:Slika sa lijepim pogledom na floor Wembley Arene:
http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=369316711&size=l
pogled bi bio lijep da nema ovog tipasala-mala...
a snimite penzionere kak se sjedi :-)Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:je, je, skupilo se postova... dosli neki novi ljudi, neki stari se nazalost izgubili...
šalu na stranu, Krakow izgleda super
Ja bio davno.... još za vrijeme komunizma, dok sam gulio srednju školu. Jest davno, ali nosim prekrasne uspomene. Grad je zakon, totalni...:) Vjerujem da ćete uživati!
Ti si već bio u Krakowu ili ti je ovo prvi?0 -
pajo wrote:Slika sa lijepim pogledom na floor Wembley Arene:
http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=369316711&size=l
Ko Dom sportova!?!:D:D0 -
ček-ček malo, PJ opet pregovaraju o koncertu u hrvatskoj??? e, ako je to istina, fakat smo im ostali u dobrom sjećanju
ali, ja ništa ne vjerujem dok se ne dogodi.
što se meet-upa tiče, meni isto paše ova nedjelja.
hoćemo opet slagati popis za meet-up?0 -
samo se kod nas nije sjedilo.. pa ni sa strane, a kamoli dolje..
ajd neka im na ruku ide da koncert jos nije ni poceo..
a mozda i pavaroti pjevusiOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music