Rekao bih da se na Pipse svakako isplati otići, ali odluka nije laka!:):)
Gledao ih prije par mjeseci i bili jako dobri! Evo i Pajo će potvrdit!:D
Pajo... di si Pajo... Pajusinoooooo!
Iva: Pajo je s frendom na kavi pa ću se evo ja odazvati umjesto njega. Na Pipsima bilo fakat dobro, a meni čak i nisu super sjajni. Ali koncerat bio fakat dobar. Pa ako se upitnik ne pretvori u kvačicu preporučujem da se prošećete do Korza. Tko može, naravno...
Iva: zasad nema nikakvih informacija o bootlezima, ali to je the million dollar question, hoće li ih biti ili ne
svi se još uvijek nadamo...
prije par mjeseci je bila nekakva najava o novoj eri bootlega, ali otad ništa :( (niti je tada pojašnjeno što je ta nova era bootlega)
hvala na preporuci za pipse, evo maloprije im završio soundcheck ... Prepoznah "Plači" i "Bog".. Dakle život u strogom centru Rijeke ponekad i ima svojih prednosti
S druge strane, neće sigurno svirat do 11 kad počinje PJ, s obzirom da je neki free koncert protiv AIDS-a
hvala na preporuci za pipse, evo maloprije im završio soundcheck ... Prepoznah "Plači" i "Bog".. Dakle život u strogom centru Rijeke ponekad i ima svojih prednosti
Hehe, super. izgleda da ima. kad to pocne? Ako hoces ici, ja ti posaljem poruku ako budu PJ uzivo tu. pa se vrati ako ti se da, i ako uspijes
E jbg sad, nađoh ovo na ri-rock.com -> Pips Chips & Videoclips ćemo imati prilike vidjeti u Rijeci, petak, 29. lipnja, u 22:30 sati na trgu ispod hotela Bonavia.
nema me 3-4 dana i imam 15-ak stranica za nadoknaditi...
Iva: baš te danas Pajo spomenuo kako ćeš se namučit dok pročitaš sve kad se vratiš doma...
piše se, dobra je neka vibra i vraćaju nam se 'izgubljeni' članovi
ovo je strašno... prije sam bio nabrijan otici na pepperse, sva sreca da su snimili svo ono smece nakon Californication pa me malo pustilo... imamo doma i neki koncertni DVD kaj smo kupili frendu za b-day pa nam je presnimio... onak, ful sterilno i nezanimljivo...
E jbg sad, nađoh ovo na ri-rock.com -> Pips Chips & Videoclips ćemo imati prilike vidjeti u Rijeci, petak, 29. lipnja, u 22:30 sati na trgu ispod hotela Bonavia.
Mislim da sam doma
Prijedlog: Otiđi na Pipse, pošalji broj moba pa ti javimo hoće li se što događati u live streamingu!?!
Hey, kao što siljo reče nema te 2 dana 15 stranica za čitanje a stićemo mi te Argentice kad tad.
Pozdrav snih & alsfo, vidimo se onda u utorak...dolazim. Je li taj meet-up dogovoren??
Ja sam u RKA ali mislim da se neću spuštat na Pipse, kod žene sam ispunio sve bonuse i kredite za koncerte:) It's a family time now!!!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
sad gledam arctic monkeyse i slika je fakat dobra!
za razliku od onog španjolskog festivala kojeg smo pratili, ili bolje rečeno, pokušavali pratiti.
sam da ostene takva, a ne da padne cijeli sistem kad se tisuće PJ fanova odjednom pokuša zakačit za net u 23:00
Samo se nadam da će biti svih 6 u komadu, a ne kao na Kaiser Chiefs, koji su dali 3 stvari, ali razbacane po repertoaru, pa onda čekaš pred praznim ekranom, buljiš ko tele dok ne počne upravo ta stvar kou su oni propustili kroz filter!:D:D
Pa bas bi mogli...ali ne mogu zenu ostavit doma da sama gleda Eda
Nije valjda do toga došlo! Kaj, u nekim trenucima joj moraš pokriti oči, jer ako ga previše gleda, zaljubi se u njega, pa bi te mogla ostaviti?:D
Zato je dobro kaj su pustili samo 6 stvari!:):D
Nije valjda do toga došlo! Kaj, u nekim trenucima joj moraš pokriti oči, jer ako ga previše gleda, zaljubi se u njega, pa bi te mogla ostaviti?:D
Tak je...6 stvari i dosta!
Iva: no comment... vjerojatno biste ga obojica jako rado i dulje gledali samo da možete...
Comments
svi se još uvijek nadamo...
prije par mjeseci je bila nekakva najava o novoj eri bootlega, ali otad ništa :( (niti je tada pojašnjeno što je ta nova era bootlega)
S druge strane, neće sigurno svirat do 11 kad počinje PJ, s obzirom da je neki free koncert protiv AIDS-a
Mislim da sam doma
nema me 3-4 dana i imam 15-ak stranica za nadoknaditi...
pozdrav snihu i asfo koje sam btw sreo negdje... na nekom koncertu... di ono? hladno pivo? valjda
pozdrav w... najtimlađem članu
e da, i cutkiju... jaaavi see!
glede druzenja, ja iduci utorak gulim nocnu pa ono... priti pliz...
a Ed je pravi mačak, kaj je, je! hebiga... uvijek se mogu izvuc da je ovo Iva napisala
piše se, dobra je neka vibra i vraćaju nam se 'izgubljeni' članovi
idemo crveni, dredis i ostali... javite seeee!
ovo je strašno... prije sam bio nabrijan otici na pepperse, sva sreca da su snimili svo ono smece nakon Californication pa me malo pustilo... imamo doma i neki koncertni DVD kaj smo kupili frendu za b-day pa nam je presnimio... onak, ful sterilno i nezanimljivo...
http://www.groupie.hr/index.php?stranica=sadrzaj&id_sadrzaj=993
zapravo je malo tuzno kad se bend koji praši suck my kiss , give it away, my friends pretvori u boj bend..
i tak, ne?
Prijedlog: Otiđi na Pipse, pošalji broj moba pa ti javimo hoće li se što događati u live streamingu!?!
Pozdrav snih & alsfo, vidimo se onda u utorak...dolazim. Je li taj meet-up dogovoren??
Ja sam u RKA ali mislim da se neću spuštat na Pipse, kod žene sam ispunio sve bonuse i kredite za koncerte:) It's a family time now!!!
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
za razliku od onog španjolskog festivala kojeg smo pratili, ili bolje rečeno, pokušavali pratiti.
sam da ostene takva, a ne da padne cijeli sistem kad se tisuće PJ fanova odjednom pokuša zakačit za net u 23:00
sve.. ima kakvih novosti? još je uvijek upitnik dole..
Samo 6 pjesama!
Ali bolje i to nego ništa, iako.... baš sam ljut!
jel 'samo' ili 'čak'?
P.S. kak smo sinhronizirani
zivio firewall u mojoj firmi koji mi ne dozvoljava gledati... idem ucit!
Proud to be a PJ fan!
Di si Pajusino!?!:D:D:)
Evo Pipsa večeras na Korzu. Oćemo se zaletit?:):D
Pa bas bi mogli...ali ne mogu zenu ostavit doma da sama gleda Eda
Iva: no comment... vjerojatno biste ga obojica jako rado i dulje gledali samo da možete...
Ostavi ti tu gejparadu za nekog drugog! Koliko sam imao prilike upoznati Paju, on je zaista prava rvatina i muškarčina, a ni ja nisam daleko!:D:D