Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Pazite ovako da se razumemo.VIP propusnice obicno kostaju puno i mislim da mogu da se nabave na dan koncerta kao i preko fan club-a u ovom slucaju ten club-a.Secam se da je tako bilo sa Metallicom.One vam omogucavaju da budete u prvim redovima na koncertu i eventualno da se slikate sa clanovima benda i da uzimate autograme istih,neki merch mozda itd.Elem ja nisam mocan i ne znam ljude iz Komune kao BetterGirl_Sarah ali preko nekih veza bi verovatno dobio svoj VIP pass ili bi se pak nasao na bini,backstage-u itd.
Samo da napomenem da sam ja hteo da organizujem Pearl Jam koncert u Beogradu i bio sam u kontaktu sa njihovom booking agentima koji su cekali moj odgovor i kada sam cimao ljude da mi pomognu niko nije hteo od nasih agencija.To je bilo tacno pre 6-7 meseci.A evo Komuna ili ta neka SFL agencija sada hoce da ih dovede,ocigledno jel misle da ce da izvuku neki kesh od Pearl jam-a.Garantujem da to ne rade iz zadovoljstva i zato sto vole bend.Jbg i nekako mi je krivo jel znam da sam ja kojim slucajem organizaovao koncert podelio bih sigurno odredjeni broj VIP propusnica fanovima pa tako i vama na forumu...no dobro bice valjda prilike za nesto drugo...live to win0 -
tzumi wrote:Pazite ovako da se razumemo.VIP propusnice obicno kostaju puno i mislim da mogu da se nabave na dan koncerta kao i preko fan club-a u ovom slucaju ten club-a.Secam se da je tako bilo sa Metallicom.One vam omogucavaju da budete u prvim redovima na koncertu i eventualno da se slikate sa clanovima benda i da uzimate autograme istih,neki merch mozda itd.Elem ja nisam mocan i ne znam ljude iz Komune kao BetterGirl_Sarah ali preko nekih veza bi verovatno dobio svoj VIP pass ili bi se pak nasao na bini,backstage-u itd.
Samo da napomenem da sam ja hteo da organizujem Pearl Jam koncert u Beogradu i bio sam u kontaktu sa njihovom booking agentima koji su cekali moj odgovor i kada sam cimao ljude da mi pomognu niko nije hteo od nasih agencija.To je bilo tacno pre 6-7 meseci.A evo Komuna ili ta neka SFL agencija sada hoce da ih dovede,ocigledno jel misle da ce da izvuku neki kesh od Pearl jam-a.Garantujem da to ne rade iz zadovoljstva i zato sto vole bend.Jbg i nekako mi je krivo jel znam da sam ja kojim slucajem organizaovao koncert podelio bih sigurno odredjeni broj VIP propusnica fanovima pa tako i vama na forumu...no dobro bice valjda prilike za nesto drugo...
Ove ulaznice preko Ten Cluba može nabavit samo koji ima tekuči membership. Ulaznice nisu drage, so cenejše, ulaznice vam omogucavaju da budete u prvim redovima na koncertu. Garantiram vam da nečete dobit nikakvih VIP ulaznica, jer sam ja to htio kupiti, pa so rekli da ovo nije možno.
Cheers2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
2011 Montreal, Toronto 1&2
2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
2017 EV Firenze, Taormina 1&2
2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
2019 EV Firenze0 -
Sve najbolje u 2006!!!
Želim vam da budete dobrog ZDRAVLJA (treba izdržati dva sata u euforičnoj masi na junskom koncertu Pearl Jam-a u BG), SREĆE (bilo bi lepo probiti se u prve redove a još lepše slikati se sa Edijem i ekipom), PARA (nadam se da nijednom pravom poštovaocu njihove muzike neće zafaliti kinta za ulaznicu ili PJ disk tj. novi album) i najvažnije LJUBAVI (da ne budete sami na koncertu)! ŽIVELI!!!Keep On Rockin In The Free World0 -
radiolog wrote:Sve najbolje u 2006!!!
Želim vam da budete dobrog ZDRAVLJA (treba izdržati dva sata u euforičnoj masi na junskom koncertu Pearl Jam-a u BG), SREĆE (bilo bi lepo probiti se u prve redove a još lepše slikati se sa Edijem i ekipom), PARA (nadam se da nijednom pravom poštovaocu njihove muzike neće zafaliti kinta za ulaznicu ili PJ disk tj. novi album) i najvažnije LJUBAVI (da ne budete sami na koncertu)! ŽIVELI!!!
HVALA!
MISLIM (ZNAM) DA ĆE NAM SE TE ŽELJE ISPUNITI!I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
tinna wrote:(i havent been here so long, i had problems with my comp...)
i read yesterday that the organisation which will bring eros ramazzotti to belgrade negotiates with pearl jam about the same thing!
if they accept the offer, the concert will be in june 2006!
i`ve been waiting for that so long...
lol @ how ill be in croatia that time. do I risk death ?2/3/98 Melbourne, 18/2/03 Melbourne, 19/2/03 Melbourne, 20/2/03 Melbourne, 4/9/06 Lisbon, 5/9/06 Lisbon, 7/9/06 Madrid, 9/9/06 Marsielle, 11/9/06 Paris, 7/11/06 Sydney, 8/11/06 Sydney, 10/11/06 Brisbane, 11/11/06 Brisbane, 13/11/06 Melbourne, 14/11/06 Melbourne, 16/11/06 Melbourne, 20/11/00 Melbourne0 -
Zim^zuM wrote:lol @ how ill be in croatia that time. do I risk death ?
Um, no, I don't think so. Unless you're a member of some gang or something LOL
Where are you going in Croatia and for what purpose, if I may ask?
I'm from Croatia, so I'm curious..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Želim vam da budete dobrog ZDRAVLJA (treba izdržati dva sata u euforičnoj masi na junskom koncertu Pearl Jam-a u BG), SREĆE (bilo bi lepo probiti se u prve redove a još lepše slikati se sa Edijem i ekipom), PARA (nadam se da nijednom pravom poštovaocu njihove muzike neće zafaliti kinta za ulaznicu ili PJ disk tj. novi album) i najvažnije LJUBAVI (da ne budete sami na koncertu)! ŽIVELI!!!
Sretna Nova svima! NAdam se, zapravo znam, da ce nam ova godina biti sretna po tome sto ce PJ doci u Europu...
Eto, nije me bilo neko vrijeme, bila sam u Pragu za N.Godinu i bas sam slusala boot iz Praga 2000.kada pomislih: ne bi bilo lose ni do tamo otici ih malo vidjeti...
No inace, mislim da je ideja za tour bus ili tour van super, i nikad nije prerano razmisljati i barem se raspitati o tome. Glavno da znamo koliko sve to kosta otprilike, a onda kad objave turneju, onda cemo sve srediti...
Nista, ljudi moji, fanovi ludi, budite zdravi, lijepi, veseli i pametni, slusajte PJ u novoj godini, cim vise..:) zelim vam puno bootova, dvd-a i svega, a najvise turneju koja ce biti uskoro.
Peace,
S."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Ovako da se i ja malo javim, nije me dugo bilo
sto se tiče vip ulaznica, to je nemoguče nabaviti za njihove koncerte osim ako stvarno nemate jaku vezu. ja sam uspio srediti vip za ljubljanu jer se tamo vec dogovara koncert, ali cu morati šljakati za koncert, slagati binu i ine stvari i pitanje je kolko cu moci uživati i za vrijeme koncerta al jebiga bar cu izvuči jednu sliku sa bendom..
što se tiče fan ulaznica i ulaznica za prvi red, to nije problem, mozemo se dogovoriti za to jer ja imam punopravno članstvo u 10C pa ću vidjeti koliko ću ih moći pokupiti (mislim da je broj oko 4-6 po koncertu) pa ćete mi samo dati novce a ja cu vam ih kupiti
U svezi Tour Busa, zakon ideja... mislim da nas čak niti puno para ne bi koštalo
no to se sve treba dogovoriti kada turneja počne!
sretna nova godina svima!one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
C2V3N wrote:Ovako da se i ja malo javim, nije me dugo bilo
sto se tiče vip ulaznica, to je nemoguče nabaviti za njihove koncerte osim ako stvarno nemate jaku vezu. ja sam uspio srediti vip za ljubljanu jer se tamo vec dogovara koncert, ali cu morati šljakati za koncert, slagati binu i ine stvari i pitanje je kolko cu moci uživati i za vrijeme koncerta al jebiga bar cu izvuči jednu sliku sa bendom..
što se tiče fan ulaznica i ulaznica za prvi red, to nije problem, mozemo se dogovoriti za to jer ja imam punopravno članstvo u 10C pa ću vidjeti koliko ću ih moći pokupiti (mislim da je broj oko 4-6 po koncertu) pa ćete mi samo dati novce a ja cu vam ih kupiti
U svezi Tour Busa, zakon ideja... mislim da nas čak niti puno para ne bi koštalo
no to se sve treba dogovoriti kada turneja počne!
sretna nova godina svima!
Karte od 10c mozes kupiti samo 2 ako se ne varam. barem he tako bilo sad za NA turneju. Inace se nadam de cemo se udruziti pa da ce ljudi podijeliti koju ekstra kartu te da ce bar nekoliko nas fanova iz Europe biti negdje medju prvim redovima. To govorim zato sto ce i dosta Amera doci, a znate da su 10c ulaznice bolje po tome koliko dugo je netko clan.. Ja jos nisam, nazalost, ali u Kanadi sam bila s ljudima koji su imali dosta dobre karte, tako da se nadam dobrim pozicijama kad dodju tu...
VIP ulaznice sam cula da treba poznati nekoga od benda,,,tesko da se se to naci, zbilja, ako netko uspije, svaka cast. ja sa nadam da cu ih sresti negdje usput u gradu, ne u backstageu"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
tinna wrote:da, pesma mi je bezveze,uvek izbegavam da je poslusam..
pa ustvari Stupid MOP nije pravijena da se nekome dopadne... to je samo jedan eksperiment koji kao takav treba biti shvaten... da je bila pesma , bila bi bar jedanput otsvirena u zivo ali nikad nije bila tako da...
plus, to je pesma jedina na koja bubnjevi svira Jack Irons... sve ostale trake na bubnjeve je Dave Abruzzeesse...
kad pomislim na Vitalogy i kad sklopim ocjenu za album uopste ne stavljam u racun Bugs, Stupid MOP, pa cak i Aye Davanita... to su bili samo filer pesme, preodne stvare izmegju ostale,prave pesme...
by the way, malo kasnim ali sta da radim kad nemam internet kuci... svima pozeljujem sve najlepse u Novoj 2006oj Godini...
pozdrav svima...
i ne dajte da nam ovaj thread umre...
Sasho
p.s. evo za sve vas jos malo info za Stupid MOP... mozda cete imati nesto vise respect za tu pesmu nakon procitate ovo:
ovo su izvadoke iz starije threadove:
Credits by mookeywrench :
"the interviews are clipping from a show that eddie
saw many years ago about how the government quit funding on an
insane asylum and now all those voices you hear are people who
are actually loose on the streets due to the governments
decision. The song is meant to freak you out and be in shock
that they would actually let people like that loose"
this is from theskyiscrape :
1. "I had taped something off the tv when I was maybe 17 or
something and I think it was people who had mental problems
who were being let out of the hospitals early because the
states were taking away funding for mental hospitals so they
were setting these folks out without the necessary care but it
was still very intriguing the way their mind worked and what
they would say and we experimented and tried to incorporate it
into what to date is our most emotional and moving song." -
Vedder
and vedhead011 said :
"we watched this video my junior year of highschool.
vitalogy had been out for a couple of years at this point, and
when i heard the person on the video say "my spanking, it's
the only thing i want so much" and all of the other stuff, i
almost freaked out. don't know how to get a copy of this
program though."
interesantno, huh?0 -
tzumi wrote:Srecna vam svima nova 2006 godina.Nadam se da cemo videti PJ na ex-yu prostorima na leto.Elem "komuna" je jedina agencija koja se za sada kod nas bavi dovodjenjem da kazem velikih bendova.Pearl jam kostaju mnogo i traze se adekvatni uslovi za njihovu svirku zato pregovori jos nisu privedeni kraju verovatno a i ceka se potrvrda PJ menagera o tacnom datumu.Nadajmo se nekoj dobrom prostoru mada cisto sumljam da ce biti stadion Partizana kako ovde neko pomenu..heh
Inace ja takodje vodim jednu malu booking agenciju ali mahom organizujem punk/hardcore bendove.Hteo sam pokrenuti novu agenciju za dovodjenje iskljucivo alternativnih rock bandova,videcemo sta ce biti od toga,za sada je sve zamisao i treba razraditi ideju,mozda neke koncerte prepustim drugima.U kontaktu sam sa nekim booking agentima tako da mozda ocekujte i Sonic Youth sledece godine,Radiohead...
Eddiju i ekipi cu preneti vase pozdrave ako uspem da dodjem do njega na svirci u Beogradu a verujem da nece biti neki veliki problem...
Mozda se desi da organizujemo neki after party posle PJ koncerta na "tajnoj" lokaciji..hehe ali otom potom...
Na koncertu ocekujte dosta pesama sa novog albuma tako da se ne nadajte raznoraznoj set listi iako bih ja voleo svasta da cujem..:)
@bettergirl_sarah
bolje organizuj ex-yu fan ekipi neke VIP propusnice heheh....snaci cemo/cete se za tour bus lako.
p.s Ko je ovde iz Beograda??
hej... tzumi... car si...
velika steta sto nisi uspeo da ti organizujes koncert...
pozdrav...
Sasho0 -
PJ17MKD wrote:hej... tzumi... car si...
velika steta sto nisi uspeo da ti organizujes koncert...
pozdrav...
Sasho
Hey, Sasho! Sta ima? Hocemo uskoro na koncert, ha? Jedva cekam..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Hey, Sasho! Sta ima? Hocemo uskoro na koncert, ha? Jedva cekam...
naravno da hocemo... samo malo sporo ide privrsavanje novog albuma... ali nadamo se da bice u prodaonici nakon maja tako da u Juni i Juli mozemo ocekivati koncerte po Evropi...
e kad bih samo pronasao Aladinovu carobnu lampu :-) ...
citamo se Siki
cao
p.s. Srecna Nova Godina i pozeljujem sve najbolje...0 -
PJ17MKD wrote:da je bila pesma , bila bi bar jedanput otsvirena u zivo ali nikad nije bila tako da...
03/18/95 - Sidney Myers Music Bowl: Melbourne, Australia
cya!one, two, three, four, five against one
Super što ste se svi vratili!
Samo POZDRAV!
.....
Nadam se da ću sutra uspeti da navatam Peru iz "Komune"...Držite mi fige!!!I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
0
-
theo667 wrote:
O.K. I UNDERSTAND YOUR FRIENDLY SCREEEEAM!!!! ; )
YOU CAN ALREADY FIND MY POST THERE...I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
mogli bi i mi neku peticiji za ExYu područjeone, two, three, four, five against one
neka se svima iste ispune!!
ajd ziveli!And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...0 -
cropdustress wrote:Sretna Nova svima! No inace, mislim da je ideja za tour bus ili tour van super, i nikad nije prerano razmisljati i barem se raspitati o tome. Glavno da znamo koliko sve to kosta otprilike, a onda kad objave turneju, onda cemo sve srediti...
Nista, ljudi moji, fanovi ludi, budite zdravi, lijepi, veseli i pametni, slusajte PJ u novoj godini, cim vise..:) zelim vam puno bootova, dvd-a i svega, a najvise turneju koja ce biti uskoro.
Peace,
S.
peace 2 u tooAnd sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 272 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market