Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Iva: GETAWAY
edit: i moj muz takodjer0 -
Sirene od mene ovaj put0
-
Pozdrav svima!
Evo, red je da se i ja javno oglasim:-)
Iako mi je jako draga pjesma, dajem glas za Gateway0 -
Ajajajaj vise! Pa sve mi pjesme nestadose.
Glasam po 87. put za Getaway.
Niko, onaj novi bike-sic ti je avatar. Vjerovatno ti je u cache-u ostala stara slika pa se pokazuje. I meni je tako bilo kad sam mijenjao.
Ja, i to... nadam se da je istina da dolaze na INmusic! Velika je sansa da vas posjetimo u tom slucaju!0 -
Evo Niko, o ovome sam ti pričao kad sam napisao da sam vidio tvoj novi avatar:
http://imageshack.com/a/img607/4148/fykw.pngŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Ako se ne javi nitko novi, Niko odlučuje u 9. krugu. Care, sudbina Getaway je u tvojim rukama. :twisted:Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Khm Khm.
<Duboki glas>
Dobro vecer zelim. Ja sam... ovaj... khm... novi clan ovdje. Santos mi je rekao da ne mogu da saljem poruke u PM, samo ovako naglas... i... khm... dao mi je grudicin login da ga koristim dok ne uplatim jel, digitalno ili analogno. :shock:
Ja bi rado da se igram i glasam... khm... dao bi svoj glas za Sirene.
</Duboki glas>0 -
Iva: ma mozemo mirno izbacit Getaway. Niko ce ziher nju izbacit, jel' da?
Btw, jesam spomenula da mi ovdje iz naopacke zemlje ne ludimo ni za Pendulumom. Najbolji nam je Infallible, a nikako Pendulum. :nono: Krajnji jug je poludio!0 -
grudice wrote:Khm Khm.
<Duboki glas>
Dobro vecer zelim. Ja sam... ovaj... khm... novi clan ovdje. Santos mi je rekao da ne mogu da saljem poruke u PM, samo ovako naglas... i... khm... dao mi je grudicin login da ga koristim dok ne uplatim jel, digitalno ili analogno. :shock:
Ja bi rado da se igram i glasam... khm... dao bi svoj glas za Sirene.
</Duboki glas>Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Evo me....sorry
Ja glasao u pm:corn:
Ima već par dana da smo doma bez interneta tako da šizim, a već dva tjedna bez mobitela a da ne govorim koliko duge bez motora, čudim se što nisam na psihijatriji :fp:
Što sam još htio reći: a, bakara...prvi post pa udri po Getaway-u :nono:
Welcome :wave:
To down under mora da album stvarno zvući drugačije kad se Infallible uopće uspoređuje sa Pendulum :?
Mislim super je to pjesmica don't get me wrong ali ne možeš dirat Sikstinsku Kapelu
Ovo sa avatarom mi uopće nije jasno... :crazy: wtfCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Niko sorry,
Sirens su mi mrvicu draža pjesma pa moram igrat ovak
Ako Gateway ostane, sljedeć krug neću glasat za nju0 -
Stigosmo i do kraja 9. kruga. S jednim glasom prednosti pred najbližim pratiteljem, "pobjednik" 9. kruga i osvajač drvene medalje je:
SIRENS
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharing#gid=0
Ostaje nam borba za medalje.Otvaram ju svojim glasom za:
GetawayŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Dirty Frankk wrote:To down under mora da album stvarno zvući drugačije kad se Infallible uopće uspoređuje sa Pendulum :?
Mislim super je to pjesmica don't get me wrong ali ne možeš dirat Sikstinsku KapeluNaime Pendulum ima tu neku mracnu atmosferu s kojom mislim da bih se u Hrvatskoj mogla poistovjetiti. A u ovoj zemlji bez brige i pameti, di ti sunce tuce drito u mozak, nema mogucnosti da se covjek osjeti tako ozbiljno i mracno. Dakle za Pendulum je kriva Australija.
Infallible mi je daleko najbolja pjesma, to mi je vintage Edovo pametno pisanje rijeci.
A Getaway, da, opet glasamo oboje za njega, of kors.0 -
Infallible0
-
Bakara wrote:Infallible
Večeras u 21 sat, emisija Sedam na SPTV (da, na onoj TV na kojoj se kradu milijuni :twisted: U prilogu o Marinu Čiliću možda prepoznate glazbenu podlogu.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Ja budem opet glasao za Infallible.
Zapravo fakat ne mogu odlučiti između nje i Getaway, ali izgleda da volim izazivati, živjeti na rubu i čitati prijetnje jurassice.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music