Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Eto, na Backspaceru nam je u finalu brža dobila laganicu, sad je obrnuto bilo, ali opet je bio taj 1-1 omjer u finalu, zanimljivo
mislim da bi svatko od nas drugačije posložio ovaj "konačan" poredak i da nema niti jedan od nas kojem je baš ovaj poredak koji je ispao - njegov.. prove me wrong, I dare yaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
siljo wrote:baš smo šaroliko društvo... SBM koja je prva ispala, kod mene bi prošla još barem 5-6 krugova
:corn:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Mislim da sam u finalu za backspacer-a glasao za Just Breathe....danas ne bi ni u ludiluCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Mislim da sam u finalu za backspacer-a glasao za Just Breathe....danas ne bi ni u ludiluDirty Frankk wrote:
i da još malo uzdrmam vode glasam za
Unthought Known
To je bio glas u 7. krugu!!! :shock:
:twisted:Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
SAMCRO wrote:Dirty Frankk wrote:Mislim da sam u finalu za backspacer-a glasao za Just Breathe....danas ne bi ni u ludiluDirty Frankk wrote:
i da još malo uzdrmam vode glasam za
Unthought Known
To je bio glas u 7. krugu!!! :shock:
:twisted:
Đe ga nađe...
Ajde sad mi je lakše kad sam tako glasaoCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Mislim da sam u finalu za backspacer-a glasao za Just Breathe....danas ne bi ni u ludilu
ja ni tada ni sada za Just B... Unthought Known.. i tada i sada :-)
edit: za ostanak, ne za izbacivanje ofkors...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Amo nastaviti sa nekom igricom tako da svi albumi budu uključeni
Ako imate ideju kako složiti igru dajte prijedloge
evo što sam ja mislio;
Biraju se najdraže 3 pjesme sa svakog albuma i Lost Dogs da igra (tako da se on računa jedan album ne 1 i 2 )
Prva pjesma 3 boda
Druga 2 boda
Treća 1 bod
Možeš sve albume sasuti u jednom post-u (ovisno koliko dugo želite igrati)
Nakon što se prebroje glasovi i izaberu 3 naj sa svakog albuma onda kreće eliminacija.
Kako?????
Dobijemo 10 prvaka, 10 srebrenih i 10 brončanih pjesama, od tih 10 prvih u eliminacijskom krugu biraš 3 ili 5 pjesama sa istim bodovanjem i na kraju dobiješ 3 finalista za veliko Finale
Nije komplicirano kako izgleda
Kaj velite?? :corn:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Meni se i sviđa takav prijedlog.
Nek' se starješine izjasne, ali meni se u biti sviđa bilo kakva ideja koja održava nivo aktivnosti u ovom kutku foruma.0 -
Jedino bi mogao biti problem to što nam organizator tablica/sudac ide na turneju :?
Ali i onako će nam pisati izvještaje sa putovanja i koncerata tako da možda koja tablica ne bi bila problem
Neka Gordan odluči :corn:
Snih-a nema da uleti kao nekad sa tablicama itd.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Bakara wrote:
Bakara, saznao si prije mene
i, ljudovi, meet-up neki, ha?
ili smo prestari za đuskanje u studentskom klubu0 -
ili smo prestari za đuskanje u studentskom klubu
[/quote]
Pa ne vjerujem da smo prestari za ovako nešto0 -
bilo je uzbudljivo pratit glasovanje, ko na pravim izborima. ako bude drugog kruga sa svim albumima, budem se uključila.
bila sam danas na interliberu, algoritam ima PJ20 knjigu po cijeni 300 kn (vjerojatno još 20% popusta, nisam sigurna) ako nekog zanima.
Bakara welcome :wave:0 -
elcielo wrote:Bakara wrote:
Bakara, saznao si prije mene
i, ljudovi, meet-up neki, ha?
ili smo prestari za đuskanje u studentskom klubu
Kad malo bolje razmislim, moje posljednje iskustvo s PJ-om i KSET-om nije baš najbolje završilo. Ali za to su kriva dva Tomislava (Snih i onaj koji izlazi iz Zagrebačke pivovare). Ostale detalje ne morate znati.
Svi koji su u Zagrebu, u subotu u KSET. No excuses!Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Dirty Frankk wrote:Amo nastaviti sa nekom igricom tako da svi albumi budu uključeni
evo što sam ja mislio;
Biraju se najdraže 3 pjesme sa svakog albuma i Lost Dogs da igra (tako da se on računa jedan album ne 1 i 2 )
Prva pjesma 3 boda
Druga 2 boda
Treća 1 bod
Možeš sve albume sasuti u jednom post-u (ovisno koliko dugo želite igrati)
Nakon što se prebroje glasovi i izaberu 3 naj sa svakog albuma onda kreće eliminacija.
Kako?????
Dobijemo 10 prvaka, 10 srebrenih i 10 brončanih pjesama, od tih 10 prvih u eliminacijskom krugu biraš 3 ili 5 pjesama sa istim bodovanjem i na kraju dobiješ 3 finalista za veliko Finale
Nije komplicirano kako izgleda
Kaj velite?? :corn:Deseti album je baš dobar povod da napravimo jednu rekapitulaciju na ovaj način. Dobro, 11. ako računamo i Lost Dogs.
Jesu svi za? Mislim, nema smisla pokretati igricu ako nas ne bude barem ovoliko koliko nas je bilo za Munju, a bilo bi još bolje da nas je više.nkdz wrote:Meni se i sviđa takav prijedlog.
Nek' se starješine izjasne, ali meni se u biti sviđa bilo kakva ideja koja održava nivo aktivnosti u ovom kutku foruma.
Good point. :thumbup:Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
SAMCRO wrote:Dirty Frankk wrote:Amo nastaviti sa nekom igricom tako da svi albumi budu uključeni
Ako se ne varam, back in the days kad je snih bio sudija, zavrtili smo par krugova ovih igrica. Birali smo najbolju pjesma po sustavu sve pjesme ikad u knock-out sistemu (cisto samoubojstvo :? ), pa onda onu legendardnu sa redanjem pjesama po albumima u regular seasonu da bi se onda u play-offu tukle pjesme sa razlicitih albuma i na kraju smo dobili najbolji pjesmu (naravno ista kao i u prvoj igri :shock: ) i najbolji album (svi znaju koji, pfff :roll: ), hell cak smo imali i igru di smo birali najbolji cover...
Anyway, uvijek smo rekli da bi trebali zavriti novu rundu koja bi ukljucila Backspacer sto ako se ne varam nikad nismo napravili, a posto sad imamo jos jedan album za ubacit u masinu (kako vrijeme leti), stvarno nije losa ideja da novi sudija, ako mu se da, osmisli pravila i da zaigramo novu sezonu Lige Šampijons
0 -
Alo društvance, prođe ova igrica bez mene (čudno), ali jednostavno ja i ova Munja nikako na zelenu granu. :( Ne znam kaj se dogodilo, možda sam izgubio putem fanovski filter ili ga jednostavno ne razumijem. A nije da se nisam potrudio.
I još nešto... gledam ja ko je taj SAMCRO i kaj bu sad taj igrice slagao, kad ono tek maločas skužio da je to Gordan.Pa je sada sve ok.
Jedna sugestija vezana uz igricu koja bi uključivala sve albume: meni se čini da je za nju prerano, jer je Munja prefriški album. Uglavnom se dobiju kvalitetniji rezultati kada ipak postoji neki odmak od zadnjeg uratka.0 -
snih wrote:Alo društvance, prođe ova igrica bez mene (čudno), ali jednostavno ja i ova Munja nikako na zelenu granu. :( Ne znam kaj se dogodilo, možda sam izgubio putem fanovski filter ili ga jednostavno ne razumijem. A nije da se nisam potrudio.
I još nešto... gledam ja ko je taj SAMCRO i kaj bu sad taj igrice slagao, kad ono tek maločas skužio da je to Gordan.Pa je sada sve ok.
Jedna sugestija vezana uz igricu koja bi uključivala sve albume: meni se čini da je za nju prerano, jer je Munja prefriški album. Uglavnom se dobiju kvalitetniji rezultati kada ipak postoji neki odmak od zadnjeg uratka.
Pa di si ti čovjeće...bježiš od munje ah
Kontam ja prefriški album ali tko će čekati sad 6 mjeseci....sad smo u zaletu nema zaustavljanja
Pukni 3 munje napamet i zaigraj kolo, ajde :corn: drugih 9 će ti biti napeto.
I dajte prijedloge kako bi to napravili, promijenili i što već da sljedeću sedmicu starta igra TEN + ONECAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Ja si sve nekako mislim da bismo trebali izbaciti Ten i igrati s 10 albuma.. Realno, Ten je neprikosnoven na kraju, iako su se Vs i Vitalogy trudili kad smo birali albume i pjesme s njih, ali to je bilo više manje glas "ajde neću i ja za Ten i Black glasat". Realno je tako.
Za početak će biti problem odlučit se za 3 pjesme sa svakog albumaMožda bi taj eliminacijski krug mogli povećati na 5.. Sve ostaje isto, bodovanje 5-1, na kraju 3 najbolje bodovane pjesme s albuma ulaze u "zadnjih 30" (ili 33 ako ćemo imat 11).
Ako ćemo imat 30 pjesama po sistemu 10 prvih, 10 drugih, 10 trećih, možemo napraviti 10 skupina, gdje su prvih 10 nositelji, a ostalih 20 se random izvlači (ima random generatora na netu koliko hoćeš). Onda glasamo po skupinama po sistemu 5-3-1 bod (bolja se razdioba dobije od 3-2-1) i od svega dobijemo 10 pobjednika skupina (i usput jedan Best Of album) koja onda možemo odbacivati kao i sada, od 10. do 1. pjesme, s tim da bih i tu glasao za 3 koje "otpadaju" (to može na 3-2-1), a ne samo za jednu kao sad.
Znači imamo kvalifikacije, grupe, play off
:corn:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
ako ćete iskreno, ja vas ništa ne razumijem
brojke i statistika mi nisu baš jača strana pa ću, kad odlučite pravila, pratiti korak po korak
inače podržavam igrice
hoćemo raditi listu za kset, ha?
1) SAMCRO
2) annie
3) elcielo0 -
@ masni:
Za početak, ne može bez Ten. :nono: To je kao da biramo najboljeg košarkaša svih vremena i izbacimo Michaela Jordana.
Što se bodovanja tiče, možemo u prvom krugu sa svakog albuma birati pet pjesama, ali mi sustav od 5 do 1 nije baš prihvatljiv, jer ne čini dovoljnu razliku između najbolje i srednje. Što hoću reći? Ako zbrojiš drugu i treću s popisa dobit ćeš dva boda više nego za prvu, što nije dobar omjer. Najbolja mora biti toliko jaka da je izjednačena sa zbrojem druge i treće, pa predlažem sljedeći sustav: 10 - 6 - 4 - 2 - 1. :ugeek:
Prijedlog o nositeljima i ostalima mi se čini prilično zanimljiv. I like it. Iako u sebi skriva potencijalne opasnosti za one favorite koji nisu baš jako veliki favoriti. Tako bi neki albumi mogli ostati bez predstavnika u zadnjoj fazi. No, o tom potom. Što se glasova tiče u drugoj fazi, može sustav 5 - 3 - 1.
Za kraj ćemo imati 11 pjesama i devet krugova u kojima ćemo dobiti najbolje dvije pjesme, od kojih ćemo onda u finalu glasati ZA najbolju.
Pravila ću uskoro sročiti i prezentirati vam ih kad ih ovjerim kod javnog bilježnika.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music