Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
ja isto
infallible0 -
Ovaj put, Getaway :corn:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Getaway0
-
GetWaway :?Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
jeezus christ, jeste vi svi normalni?!?!
nije mi čak ni smiješno...
dobro, ajde, malo je...
getaway!Post edited by jurasica on... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
nkdz wrote:Ja budem opet glasao za Infallible.
Zapravo fakat ne mogu odlučiti između nje i Getaway, ali izgleda da volim izazivati, živjeti na rubu i čitati prijetnje jurassice.
joooj, sve ću vas natamburati... :roll:
ali kako to možete? zar to nije jedna od onih antemskih, uplifting, pearl jam core pjesama?!?
zar moram pitati "wanna third second chance?"... I surfaced and all of my being was enlightened...
za koga da glasam hmmm :problem:
Infallible ipak
sorry juras forgive meCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
pajo wrote:
Iva: to ti je moj Niko ona stara razlika izmedju nas - ja pjesme mjerim prvenstveno po tome koliko su mi rijeci dobre
Meni su riječi totalno sporedne...može pjevati bla, bla, bla ako ima dobar ritam bit će mi super pjesma a s druge strane može biti naj poezija na planeti ako ne štima song ništa od toga:fp:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:za koga da glasam hmmm :problem:
Infallible ipak
sorry juras forgive me
Niko, ti me se nikada ne moraš bojati!unconditional love...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Velike riječi su pale.
A imamo i odluku. No, kako sam ja tradicionalist i formalist (ne pitajte me što ću zaokružit na referendumu) :twisted: , pričekat ćemo s objavom do ponoći. Kao pravo izborno povjerenstvo.
A možda se netko i predomisli.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
SAMCRO wrote:Velike riječi su pale.
A imamo i odluku. No, kako sam ja tradicionalist i formalist (ne pitajte me što ću zaokružit na referendumu) :twisted: , pričekat ćemo s objavom do ponoći. Kao pravo izborno povjerenstvo.
A možda se netko i predomisli.
e, ako su svi glasali, spit it out!!! nemoj da i prema tebi postanem agresivna...... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:Dirty Frankk wrote:za koga da glasam hmmm :problem:
Infallible ipak
sorry juras forgive me
Niko, ti me se nikada ne moraš bojati!unconditional love...
You rockCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Jučer sam potegao trigger i kupio onaj special edition SEVEN box very limited
Sold Out
Ima bi da mu cijena na second market postiže vrtoglave cifre...možda ga i trejdam sutra za neki holy grailCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:
Samo su se malo lose poredali, mislim otkud Matt skoz lijevo a Mike-a ni nema. Stone je super neki happy riff uhvatio, garant Let the Records Play. Sto su Ed i Matt ljuti?
Post edited by grudice on0 -
Ponoć tek što nije pa više nema smisla čekati promjenu koja se ionako nije mogla dogoditi. Treće mjesto i brončana medalja na munjevitom albumu pripada pjesmi pod rednim brojem 1:
GETAWAY
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharing#gid=0
Ostaje nam finale u kojem se sastaju Infallible i Pendulum. Let the best song win!
I zato moj glas u 11. krugu ide za:
InfalliblePost edited by SAMCRO onŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Dirty Frankk wrote:Jučer sam potegao trigger i kupio onaj special edition SEVEN box very limited
Sold Out
Al' mi je zato dosao vinyl LB (narucio kod lokalnog plocadzije) i fercera super. Nema gresaka a master je 853 puta bolji od Backspacera. 100x bolji od CD-a. Napokon!0 -
Kmeeee... Ajmo, Infallible!0
-
SAMCRO wrote:Ponoć tek što nije pa više nema smisla čekati promjenu koja se ionako nije mogla dogoditi. Treće mjesto i brončana medalja na munjevitom albumu pripada pjesmi pod rednim brojem 1:
GETAWAY
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharing#gid=0
Ostaje nam finale u kojem se sastaju Infallible i Pendulum. Let the best song win!
I zato moj glas u 11. krugu ide za:
Infallible
čekaj, za koje mjesto sad glasamo? to je sada za najljepšu pjesmu ili onu koju izbacujemo? :roll:... I surfaced and all of my being was enlightened...
Vec sam pet puta napisala jednu pa obrisala pa stavila drugu
uf nek bude pendulummm
0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market