Pearl Jam in Zagreb!

Options
1118711881190119211931290

Comments

• elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    ja isto :mrgreen:
    infallible
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Ovaj put, Getaway :corn:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Getaway ;)
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    GetWaway :?
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    edited November 2013
    jeezus christ, jeste vi svi normalni?!?!
    nije mi čak ni smiješno...

dobro, ajde, malo je... :lol:

getaway!
    Post edited by jurasica on
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    nkdz wrote:
    Ja budem opet glasao za Infallible.

Zapravo fakat ne mogu odlučiti između nje i Getaway, ali izgleda da volim izazivati, živjeti na rubu i čitati prijetnje jurassice. :D

joooj, sve ću vas natamburati... :roll:

ali kako to možete? zar to nije jedna od onih antemskih, uplifting, pearl jam core pjesama?!? :o

zar moram pitati "wanna third second chance?" :lol:

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    SAMCRO wrote:
    Getaway
    Vidim, morat cu traziti razvod :twisted:
  • za koga da glasam hmmm :problem:

Infallible ipak :lol:
    sorry juras forgive me
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo wrote:

Iva: to ti je moj Niko ona stara razlika izmedju nas - ja pjesme mjerim prvenstveno po tome koliko su mi rijeci dobre

:lol::lol::lol:
    Meni su riječi totalno sporedne...može pjevati bla, bla, bla ako ima dobar ritam bit će mi super pjesma a s druge strane može biti naj poezija na planeti ako ne štima song ništa od toga :D :fp:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica
    za koga da glasam hmmm :problem:

sorry juras forgive me

Niko, ti me se nikada ne moraš bojati! ;) unconditional love... :D

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Velike riječi su pale. :D
    A imamo i odluku. No, kako sam ja tradicionalist i formalist (ne pitajte me što ću zaokružit na referendumu) :twisted: , pričekat ćemo s objavom do ponoći. Kao pravo izborno povjerenstvo. :mrgreen:
    A možda se netko i predomisli. :D
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • jurasica
    SAMCRO wrote:
    Velike riječi su pale. :D
    A imamo i odluku. No, kako sam ja tradicionalist i formalist (ne pitajte me što ću zaokružit na referendumu) :twisted: , pričekat ćemo s objavom do ponoći. Kao pravo izborno povjerenstvo. :mrgreen:
    A možda se netko i predomisli. :D

e, ako su svi glasali, spit it out!!! nemoj da i prema tebi postanem agresivna... :lol::lol::lol:

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica wrote:
    za koga da glasam hmmm :problem:

sorry juras forgive me

Niko, ti me se nikada ne moraš bojati! ;) unconditional love... :D

4chsmu1.gif

You rock
    123.gif
  • Jučer sam potegao trigger i kupio onaj special edition SEVEN box very limited :mrgreen:
    Sold Out
    Ima bi da mu cijena na second market postiže vrtoglave cifre...možda ga i trejdam sutra za neki holy grail :mrgreen::mrgreen:
  • grudice
    grudice Posts: 211
    edited November 2013
    123.gif
    Hahhaa, gdje ih nadje bolan? :D Samo su se malo lose poredali, mislim otkud Matt skoz lijevo a Mike-a ni nema. Stone je super neki happy riff uhvatio, garant Let the Records Play. Sto su Ed i Matt ljuti?
    Post edited by grudice on
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    edited November 2013
    Ponoć tek što nije pa više nema smisla čekati promjenu koja se ionako nije mogla dogoditi. Treće mjesto i brončana medalja na munjevitom albumu pripada pjesmi pod rednim brojem 1:
    GETAWAY

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharing#gid=0

Ostaje nam finale u kojem se sastaju Infallible i Pendulum. Let the best song win!
    I zato moj glas u 11. krugu ide za:
    Infallible
    Post edited by SAMCRO on
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • grudice
    grudice Posts: 211
    Jučer sam potegao trigger i kupio onaj special edition SEVEN box very limited :mrgreen:
    Sold Out
    I ja sam povukao obarac. Ali corak. Sold Out.

Al' mi je zato dosao vinyl LB (narucio kod lokalnog plocadzije) i fercera super. Nema gresaka a master je 853 puta bolji od Backspacera. 100x bolji od CD-a. Napokon!
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Kmeeee... Ajmo, Infallible!
  • jurasica
    SAMCRO wrote:
    Ponoć tek što nije pa više nema smisla čekati promjenu koja se ionako nije mogla dogoditi. Treće mjesto i brončana medalja na munjevitom albumu pripada pjesmi pod rednim brojem 1:
    GETAWAY

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharing#gid=0

Ostaje nam finale u kojem se sastaju Infallible i Pendulum. Let the best song win!
    I zato moj glas u 11. krugu ide za:
    Infallible

čekaj, za koje mjesto sad glasamo? to je sada za najljepšu pjesmu ili onu koju izbacujemo? :roll:

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Vec sam pet puta napisala jednu pa obrisala pa stavila drugu ;) uf nek bude pendulummm