Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
MYM od mene0
-
SAMCRO wrote:grudice wrote:Valja, naravno da smijete predlagati, kakva su to pitanja?!
Palmice i sirenice su vezane za pjesme sa albuma i zato su tu. Probacu nesto skontati. Do tada, nastavak:
Tek sam sad shvatio da je ovaj tvoj uradak ne samo hommage PJ-u, nego i Mati Miši:
"Dalmacija u mom oku" :twisted:
Ok moram priznat da mi je to bila iduca asocijacija nakon olujnog moraaaeto kako smo isprogramirani samo je jedan mmk
Svedski aussi getaway - lol
Grudice bend i ruke su zakon! :-)0 -
MYM0
-
E pa ostadosmo bez prvog singla i lijepog ponašanja. Premoćnom većinom za "pobjednika" sedmog kruga pakla izabrasmo:
MIND YOUR MANNERS
A evo i tablice da se ne bi okomili na mene ko ŽJ na ZM (podaci poznati redakciji):
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharing#gid=0
E sad već stvarno postaje... teško.
Osmi krug otvaram glasom za:
Sirens
(sorry Mike, nije do tebe)Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
ostajem kod Lightning Bolt iako mi bas nekako pase u cetvorci Sirens - LB - Inf - PendStanding on a hill, staring at a mountain...0
-
Iva: samo tako Getaway - u obje verzije, i ovoj australskoj i jamerickoj!
A tko mi nastavi glasat za sirene cu vam pocet glasat za Pendulum! (jer cudo jedno koliku razliku moj glas cini)
0 -
lb0
-
Pa valjda je sad došlo vrijeme da LB konačno ispadne iz utrke.
Po treći put dajem glas za LB.0 -
Dirty Frankk wrote:Ok sad mi je jasno zašto u Australiji i Švedskoj ne vole Getaway
evo verzije koja se tamo pušta...Ova meni bolje zvuci od one komprimirane verzije sto je kao bila procurila.
Edit: I da ne zaboravim, ponavljam opet Getaway. Ic oookeeeeej.0 -
-
Getaway0
-
grudice wrote:
Može li se, molim vas, ovaj što drži onaj natpis, pomaknut malo ulijevo ili udesno. Zaklanja mi pogled na Mikea.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
pajo wrote:Iva: samo tako Getaway - u obje verzije, i ovoj australskoj i jamerickoj!
A tko mi nastavi glasat za sirene cu vam pocet glasat za Pendulum! (jer cudo jedno koliku razliku moj glas cini)
Njihalo goes all the way!
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Imamo novog člana/novu članicu pod nickom "Bakara" koji/koja se oglasio/oglasila u PM-u sa željom uključivanja u igru. Ja nemam ništa protiv, a vjerujem niti bilo tko drugi.
Na jedan detalj sam zaboravio. Ima ljudi koji su na forumu, ali mogu pisati samo PM-ove. U takvom je statusu bio nkdz, možda je i Bakara kojem/kojoj želim dobrodošlicu.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
nemam ni ja
ali, zaboravila sam ono, zašto neki mogu pisati samo PM-ove?
jel' to ima veze s članstvom u tenclubu? ne kužim.0 -
SAMCRO wrote:Imamo novog člana/novu članicu pod nickom "Bakara" koji/koja se oglasio/oglasila u PM-u sa željom uključivanja u igru. Ja nemam ništa protiv, a vjerujem niti bilo tko drugi.
mislim da ovo pitanje zasluzuje u najmanju ruku referendum :twisted:
sala malaStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
pajo wrote:Iva: samo tako Getaway - u obje verzije, i ovoj australskoj i jamerickoj!
hoćeš da se ja zaletim na masnoga? ne bi mi bio problem...dijelim slične osjećaje...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
igore, jel ti već netko rekao da si ti stvarno prava raja?!?
svaka čast!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
SAMCRO wrote:
Njihalo goes all the way!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music