Pearl Jam in Zagreb!

Options
1118511861188119011911290

Comments

• _annie_
    _annie_ Posts: 980
    SAMCRO wrote:
    Tu mi je isti kao Tig iz SoA :)

Glas za infallible
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    masni wrote:
    ali, realno, svake godine se spominju.. plus, koliko bi uistinu htjeli da sviraju na inmusicu, ili recimo domu sportova, da ne kažem pulskoj areni? ili idemo onim "daj bilo gdje"? :D

Ja se trenutno držim ove druge: "daj bilo gdje".
    Da, bilo bi mi draže da zasviraju u nekoj dvorani, izvan raznih festivala, ali kad već ovoliko dugo čekamo na novi koncert u Hrvatskoj... Onda prihvaćam i INmusic. :D
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    OK, 8 down, 3 to go. "Pobjednik" 8. kruga je:
    LIGHTNING BOLT

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharing#gid=0

U konkurenciji za najbolju munjevitu pjesmu ostadoše Getaway, Sirens, Infallible i Pendulum. Evo jednog statističkog podatka, prije nego što dam svoj glas; Pendulum je jedina pjesma koje se još nitko nije mašio. Just saying... 8-)
    Započeli smo 9. krug (pakla), a moj glas će opet dobiti:
    Sirens
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Sirens :corn:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo
    ha!

Soundgarden su predgrupa Black Sabathu u 6. mjesecu na 3 koncerta... 08.06., 13.06. i 24.06.

da li to znaci da PJ nece biti na turneji u to vrijeme? ili ce Matt ova tri datuma ubaciti u slobodne dane?

sva 3 datuma su u Njemačkoj (Berlin, Munich, Stuttgart)... ne bi bilo loše u 2 dana spjiti ovo sa PJ... \m/
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    siljo wrote:
    ha!

Soundgarden su predgrupa Black Sabathu u 6. mjesecu na 3 koncerta... 08.06., 13.06. i 24.06.

da li to znaci da PJ nece biti na turneji u to vrijeme? ili ce Matt ova tri datuma ubaciti u slobodne dane?

sva 3 datuma su u Njemačkoj (Berlin, Munich, Stuttgart)... ne bi bilo loše u 2 dana spjiti ovo sa PJ... \m/

pa ne bi bilo loše i to čuti... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    ja glasam za getwaway

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • SAMCRO wrote:
    Vidi, vidi Niki promijenilo avatar. Svaka čast :clap: Sad sam se sjetio i da je Igor u zadnje vrijeme znao mijenjat avatar. A meni ne daju ništa, mamicu im njihovu. :evil:

Kako to misliš promijenili mi avatar...pa isti je :? :?: :?:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica wrote:
    ja glasam za getwaway

Vidim ja i sitno čitati :lol::lol::lol::lol:;)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica
    e, a da li bi netko htio ići sutra na pipse u tvorničicu? anyone? iva, pajo?! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    jurasica wrote:
    ja glasam za getwaway

Vidim ja i sitno čitati :lol::lol::lol::lol:;)

zapravo, totalno glupo... čim sam vidjela post shvatila sam da će efekt biti suprotan od planiranog... jebga... sori Care, nadam se da smo si još ok...
    :lol:;)
    mada ne znam što ću ja osobno s izborom prve dame...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    jurasica wrote:
    e, a da li bi netko htio ići sutra na pipse u tvorničicu? anyone? iva, pajo?! :)

a jel? rekoh prije godinu dana da cu im opet dati sansu... nisam znao za sutra... nego, kreni ranije, svrati na Zrinjevac između 19-20h i možda me vidis u tajicama :mrgreen:
  • jurasica
    siljo wrote:
    jurasica wrote:

a jel? rekoh prije godinu dana da cu im opet dati sansu... nisam znao za sutra... nego, kreni ranije, svrati na Zrinjevac između 19-20h i možda me vidis u tajicama :mrgreen:

a kaj radiš? neko trčanje?

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    jurasica wrote:
    a kaj radiš? neko trčanje?

a da, friend organizirao utrku centrom...
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    SAMCRO wrote:
    Vidi, vidi Niki promijenilo avatar. Svaka čast :clap: Sad sam se sjetio i da je Igor u zadnje vrijeme znao mijenjat avatar. A meni ne daju ništa, mamicu im njihovu. :evil:

Kako to misliš promijenili mi avatar...pa isti je :? :?: :?:

Meni se jučer pokazivao seat od tvog limenog ljubimca koji je na faceliftingu, ali i ja sad opet vidim šalice. :confused:
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Sirens, na sva zvona! :D

Juras, bit ću ja 90 odsto u dvorani..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • siljo
    masni wrote:
    Juras, bit ću ja 90 odsto u dvorani..

u tajicama ili? pa ti biraj Juras :mrgreen:
  • jurasica
    težak izbor... ali ne znam što bih od tebe u tajicama kad te ne bih mogla uloviti... masnoga barem mogu zaskočiti ako će biti u tvornici (ograđenom, limitiranom prostoru)... ok, budemo se čuli...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    Uf, teška odluka.
    Eci, peci, pec... Ajde Infallible, da malo kontriram većini. :)
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    sirens