Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
SAMCRO wrote:Eddie, kaj je s frizurom??? :shock:
https://lh6.googleusercontent.com/-if4tPXBWWKE/UnGelD9oyDI/AAAAAAAAVzk/-X4Lwd0yAtY/w938-h623-no/3842_16158_17522.png
Glas za infallible0 -
masni wrote:ali, realno, svake godine se spominju.. plus, koliko bi uistinu htjeli da sviraju na inmusicu, ili recimo domu sportova, da ne kažem pulskoj areni? ili idemo onim "daj bilo gdje"?
Ja se trenutno držim ove druge: "daj bilo gdje".
Da, bilo bi mi draže da zasviraju u nekoj dvorani, izvan raznih festivala, ali kad već ovoliko dugo čekamo na novi koncert u Hrvatskoj... Onda prihvaćam i INmusic.0 -
OK, 8 down, 3 to go. "Pobjednik" 8. kruga je:
LIGHTNING BOLT
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharing#gid=0
U konkurenciji za najbolju munjevitu pjesmu ostadoše Getaway, Sirens, Infallible i Pendulum. Evo jednog statističkog podatka, prije nego što dam svoj glas; Pendulum je jedina pjesma koje se još nitko nije mašio. Just saying...
Započeli smo 9. krug (pakla), a moj glas će opet dobiti:
SirensŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Sirens :corn:Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
ha!
Soundgarden su predgrupa Black Sabathu u 6. mjesecu na 3 koncerta... 08.06., 13.06. i 24.06.
da li to znaci da PJ nece biti na turneji u to vrijeme? ili ce Matt ova tri datuma ubaciti u slobodne dane?
sva 3 datuma su u Njemačkoj (Berlin, Munich, Stuttgart)... ne bi bilo loše u 2 dana spjiti ovo sa PJ... \m/Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:ha!
Soundgarden su predgrupa Black Sabathu u 6. mjesecu na 3 koncerta... 08.06., 13.06. i 24.06.
da li to znaci da PJ nece biti na turneji u to vrijeme? ili ce Matt ova tri datuma ubaciti u slobodne dane?
sva 3 datuma su u Njemačkoj (Berlin, Munich, Stuttgart)... ne bi bilo loše u 2 dana spjiti ovo sa PJ... \m/
pa ne bi bilo loše i to čuti...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
ja glasam za getwaway... I surfaced and all of my being was enlightened...
SAMCRO wrote:Vidi, vidi Niki promijenilo avatar. Svaka čast
Sad sam se sjetio i da je Igor u zadnje vrijeme znao mijenjat avatar. A meni ne daju ništa, mamicu im njihovu. :evil:
Kako to misliš promijenili mi avatar...pa isti je :? :?: :?:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
e, a da li bi netko htio ići sutra na pipse u tvorničicu? anyone? iva, pajo?!... I surfaced and all of my being was enlightened...
Dirty Frankk wrote:
zapravo, totalno glupo... čim sam vidjela post shvatila sam da će efekt biti suprotan od planiranog... jebga... sori Care, nadam se da smo si još ok...
mada ne znam što ću ja osobno s izborom prve dame...... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:e, a da li bi netko htio ići sutra na pipse u tvorničicu? anyone? iva, pajo?!
a jel? rekoh prije godinu dana da cu im opet dati sansu... nisam znao za sutra... nego, kreni ranije, svrati na Zrinjevac između 19-20h i možda me vidis u tajicamaStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:jurasica wrote:e, a da li bi netko htio ići sutra na pipse u tvorničicu? anyone? iva, pajo?!
a jel? rekoh prije godinu dana da cu im opet dati sansu... nisam znao za sutra... nego, kreni ranije, svrati na Zrinjevac između 19-20h i možda me vidis u tajicama
a kaj radiš? neko trčanje?... I surfaced and all of my being was enlightened...
Dirty Frankk wrote:SAMCRO wrote:Vidi, vidi Niki promijenilo avatar. Svaka čast
Sad sam se sjetio i da je Igor u zadnje vrijeme znao mijenjat avatar. A meni ne daju ništa, mamicu im njihovu. :evil:
Kako to misliš promijenili mi avatar...pa isti je :? :?: :?:
Meni se jučer pokazivao seat od tvog limenog ljubimca koji je na faceliftingu, ali i ja sad opet vidim šalice.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Sirens, na sva zvona!
Juras, bit ću ja 90 odsto u dvorani..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
težak izbor... ali ne znam što bih od tebe u tajicama kad te ne bih mogla uloviti... masnoga barem mogu zaskočiti ako će biti u tvornici (ograđenom, limitiranom prostoru)... ok, budemo se čuli...... I surfaced and all of my being was enlightened...
Uf, teška odluka.
Eci, peci, pec... Ajde Infallible, da malo kontriram većini.0 -
sirens0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market