Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Nema veze, ako je većina za, onda rokamo dalje ovdje
sad, kad smo izbacili zadnjih 5 pjesama s albuma, i MFS, red je na...
Sirens :corn:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
ja sada želim iskoristiti demokratsko pravo dano nam od precjednika i šaljem glas u PM, u ovaj i u onaj... to je nešto što više ne mogu na glas reći...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
-
Anarhija!
Kad se već hrpa ljudi razbahatila, evo onda i mog glasa ovako javno, ostajem pri svojem odabiru iz prethodna dva kola: Lightning Bolt.
EDIT: a sad ne znam jesam li skroz poludio, ali činilo mi se da je ovdje bilo više javnih glasova, a sad vidim samo glas masnog.0 -
masni wrote:Nema veze, ako je većina za, onda rokamo dalje ovdje
sad, kad smo izbacili zadnjih 5 pjesama s albuma, i MFS, red je na...
Sirens :corn:
upravo zbog moje skore reakcije ne želim javno izreći svoj glas... dobro, znam da će te ga svi vidjeti kad tad, ali. masni, BUUUUUUUUUU!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
pajo wrote:Iva: ruke su mi teski mrak, palme i kitovi ne tak jako - mozda mi je malo previse detalja i sredini...
Pa nisu to kitovi... To su SIRENE! Oko pustog otoka na kojem, pod palmom, EV spava sam.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
nkdz wrote:Anarhija!
Kad se već hrpa ljudi razbahatila, evo onda i mog glasa ovako javno, ostajem pri svojem odabiru iz prethodna dva kola: Lightning Bolt.
EDIT: a sad ne znam jesam li skroz poludio, ali činilo mi se da je ovdje bilo više javnih glasova, a sad vidim samo glas masnog.
Normalno da vidiš samo njegov, kad je njegov najglasniji.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
wow u 7. krugu već
od ostatka onda moram reć LB! tenks što ostadoh u tablici :corn: šaljem i u p.m. i sve te tehnikalije
0 -
jurasica wrote:ja sada želim iskoristiti demokratsko pravo dano nam od precjednika i šaljem glas u PM, u ovaj i u onaj... to je nešto što više ne mogu na glas reći...
ili ne, probala obavit svoju dužnost al danas il pm ne radi il ce precjednik dobit 5 pmova od mene na temu kruga 7. LB u nekom trenu, sorkač! isto tak pokazuje da imam novu poruku u inboxu al nema je. hmmm :geek:
e grudice fora slička skroz! ja pomislila odma olujno more i sve to ;D0 -
mind your manners0
-
Lightning Bolt...
sad postaje nezgodno... :corn:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
MYM ili LB sad ili kasnije isto je....poslje posteje jebenoCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
shela wrote:
ja pomislila odma olujno more i sve to ;D
Dobro zboriš Iva....olujno more bi mi nekako puno bolje legno od palmica u sredini sa trunkom bijele boje da malo otvori sredinu (ako smijem predložiti )sad baš gledam more, valja ga i pjeni sve u 16
Ruke na dnu slike su čista 5-ica kao i ostalo.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Vjerujem da su mnogi od vas već negdje ovo ubrali, ali možda ima onih koji nisu. Ovo je za njih i sve one koji naginju na lijevo krilo. Samo jedna riječ je dovoljna - BOG!
http://www.fretboardjournal.com/video/1959-guitars-pearl-jams-mike-mccreadyŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Dirty Frankk wrote:...olujno more bi mi nekako puno bolje legno od palmica u sredini sa trunkom bijele boje da malo otvori sredinu (ako smijem predložiti )
sad baš gledam more, valja ga i pjeni sve u 16...
Palmice i sirenice su vezane za pjesme sa albuma i zato su tu. Probacu nesto skontati. Do tada, nastavak:
0 -
grudice wrote:Dirty Frankk wrote:...olujno more bi mi nekako puno bolje legno od palmica u sredini sa trunkom bijele boje da malo otvori sredinu (ako smijem predložiti )
sad baš gledam more, valja ga i pjeni sve u 16...
Palmice i sirenice su vezane za pjesme sa albuma i zato su tu. Probacu nesto skontati. Do tada, nastavak:
U jebote... a ja mislio mi gotovi
Mike je zakon :thumbup: :thumbup: :thumbup:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
neću se ja dobro provesti s ovom igrom, izbacit ćete mi sve najbolje pjesme do kraja, počet ću se inatit :shock:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
grudice wrote:Valja, naravno da smijete predlagati, kakva su to pitanja?!
Tek sam sad shvatio da je ovaj tvoj uradak ne samo hommage PJ-u, nego i Mati Miši:
"Dalmacija u mom oku" :twisted:Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Ok sad mi je jasno zašto u Australiji i Švedskoj ne vole Getaway
evo verzije koja se tamo pušta
https://www.youtube.com/watch?v=UQ37hecnw-g#t=20
Potpuno vas razumijemi ispričavam se
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music