Pearl Jam in Zagreb!

Options
1118211831185118711881290

Comments

• masni
    masni Posts: 1,657
    Nema veze, ako je većina za, onda rokamo dalje ovdje :D

sad, kad smo izbacili zadnjih 5 pjesama s albuma, i MFS, red je na...

Sirens :corn:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    ja sada želim iskoristiti demokratsko pravo dano nam od precjednika i šaljem glas u PM, u ovaj i u onaj... to je nešto što više ne mogu na glas reći... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    pajo wrote:
    jurasica wrote:
    ja ako ne mogu prijetiti, ne osjećam se dobro... :)
    Iva: <3<3<3

eto vidis sefe, o tome sam ti pricala...mam mi dodje toplo oko srca kad mi Juras malo priprijeti :)

i ja tebe <3<3<3, ali ne prijetim ti zato!!! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    Anarhija! :D

Kad se već hrpa ljudi razbahatila, evo onda i mog glasa ovako javno, ostajem pri svojem odabiru iz prethodna dva kola: Lightning Bolt.

EDIT: a sad ne znam jesam li skroz poludio, ali činilo mi se da je ovdje bilo više javnih glasova, a sad vidim samo glas masnog. :D
  • jurasica
    masni wrote:
    Nema veze, ako je većina za, onda rokamo dalje ovdje :D

sad, kad smo izbacili zadnjih 5 pjesama s albuma, i MFS, red je na...

Sirens :corn:

upravo zbog moje skore reakcije ne želim javno izreći svoj glas... dobro, znam da će te ga svi vidjeti kad tad, ali. masni, BUUUUUUUUUU!!! :lol:;)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    pajo wrote:
    Iva: ruke su mi teski mrak, palme i kitovi ne tak jako - mozda mi je malo previse detalja i sredini...

Pa nisu to kitovi... To su SIRENE! Oko pustog otoka na kojem, pod palmom, EV spava sam. :mrgreen:
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • SAMCRO
    nkdz wrote:
    Anarhija! :D

Kad se već hrpa ljudi razbahatila, evo onda i mog glasa ovako javno, ostajem pri svojem odabiru iz prethodna dva kola: Lightning Bolt.

EDIT: a sad ne znam jesam li skroz poludio, ali činilo mi se da je ovdje bilo više javnih glasova, a sad vidim samo glas masnog. :D

Normalno da vidiš samo njegov, kad je njegov najglasniji. :lol:
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    wow u 7. krugu već ;) od ostatka onda moram reć LB! tenks što ostadoh u tablici :corn: šaljem i u p.m. i sve te tehnikalije ;)
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    jurasica wrote:
    ja sada želim iskoristiti demokratsko pravo dano nam od precjednika i šaljem glas u PM, u ovaj i u onaj... to je nešto što više ne mogu na glas reći... :)

ili ne, probala obavit svoju dužnost al danas il pm ne radi il ce precjednik dobit 5 pmova od mene na temu kruga 7. LB u nekom trenu, sorkač! isto tak pokazuje da imam novu poruku u inboxu al nema je. hmmm :geek:

e grudice fora slička skroz! ja pomislila odma olujno more i sve to ;D
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    mind your manners
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Lightning Bolt...

sad postaje nezgodno... :corn:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • MYM ili LB sad ili kasnije isto je....poslje posteje jebeno :lol::lol:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • shela wrote:

ja pomislila odma olujno more i sve to ;D

Dobro zboriš Iva....olujno more bi mi nekako puno bolje legno od palmica u sredini sa trunkom bijele boje da malo otvori sredinu (ako smijem predložiti ) ;) sad baš gledam more, valja ga i pjeni sve u 16 :D

Ruke na dnu slike su čista 5-ica kao i ostalo.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • SAMCRO
    Vjerujem da su mnogi od vas već negdje ovo ubrali, ali možda ima onih koji nisu. Ovo je za njih i sve one koji naginju na lijevo krilo. Samo jedna riječ je dovoljna - BOG!
    http://www.fretboardjournal.com/video/1959-guitars-pearl-jams-mike-mccready
  • grudice
    grudice Posts: 211
    ...olujno more bi mi nekako puno bolje legno od palmica u sredini sa trunkom bijele boje da malo otvori sredinu (ako smijem predložiti ) ;) sad baš gledam more, valja ga i pjeni sve u 16...
    Valja, naravno da smijete predlagati, kakva su to pitanja?! ;) Palmice i sirenice su vezane za pjesme sa albuma i zato su tu. Probacu nesto skontati. Do tada, nastavak:

11l.jpg
  • grudice wrote:
    ...olujno more bi mi nekako puno bolje legno od palmica u sredini sa trunkom bijele boje da malo otvori sredinu (ako smijem predložiti ) ;) sad baš gledam more, valja ga i pjeni sve u 16...
    Valja, naravno da smijete predlagati, kakva su to pitanja?! ;) Palmice i sirenice su vezane za pjesme sa albuma i zato su tu. Probacu nesto skontati. Do tada, nastavak:

11l.jpg

U jebote... a ja mislio mi gotovi :o
    Mike je zakon :thumbup: :thumbup: :thumbup:
  • masni
    masni Posts: 1,657
    neću se ja dobro provesti s ovom igrom, izbacit ćete mi sve najbolje pjesme do kraja, počet ću se inatit :shock:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • SAMCRO
    grudice wrote:

Tek sam sad shvatio da je ovaj tvoj uradak ne samo hommage PJ-u, nego i Mati Miši:
    "Dalmacija u mom oku" :twisted: :mrgreen::D:lol:
  • grudice
    grudice Posts: 211
    SAMCRO wrote:
    Tek sam sad shvatio da je ovaj tvoj uradak ne samo hommage PJ-u, nego i Mati Miši:
    "Dalmacija u mom oku" :twisted: :mrgreen::D:lol:
    :lol:

Nisam je prije cuo ali bogami me podjeca na onaj "morski" pasaz u My Father's Son. Eto, zatvorio se krug. :shock: :crazy: :mrgreen:
  • Ok sad mi je jasno zašto u Australiji i Švedskoj ne vole Getaway
    evo verzije koja se tamo pušta

https://www.youtube.com/watch?v=UQ37hecnw-g#t=20

Potpuno vas razumijem ;) i ispričavam se

:lol::lol::lol::lol: